[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه اکتبر 01, 2013 11:58 am

[quote:9ab9e03060="dani_0131"][quote:9ab9e03060="miladcivil"][quote:9ab9e03060="miladcivil"][quote:9ab9e03060="rashti_sarvar"][quote:9ab9e03060="miladcivil"][quote:9ab9e03060="rashti_sarvar"]دوستان حقیقت داره قرص استامینفون تو رشت 70 نفر رو کشته ؟؟ نمیدونم شایعست یا نه ؟ ولی شنیدم از چند نفر :?[/quote:9ab9e03060]

[color=blue:9ab9e03060]متاسفانه صحیح هست.[/color:9ab9e03060]
[color=black:9ab9e03060]نوعی قرص استامینفون که یک زیرنویس زیر واژه "استامینفون" و پزشکها برای تسکین و سرماخوردگی به بیمارا میدادن، چنین
گرفتاری خلق کرده. معلوم نیست که تاریخ گذشتست یا تولید کجاست و یا چی ........[/color:9ab9e03060]
[color=red:9ab9e03060]اما مهمترین نکته اینه که جان مردم گرفته و هیچ مقام مسئولی پاسخگو نیست ![/color:9ab9e03060][/quote:9ab9e03060]

بعضی از سایتها تکذیب کردن این خبر رو.تازه اگه حقیقت داشته باشه نمیگن که[/quote:9ab9e03060]

[color=darkblue:9ab9e03060]خدا کنه که دروغ باشه ![/color:9ab9e03060] [color=black:9ab9e03060]اطلاعات مردم هم در حد شنیده هاست و باید :.7<ید فردی از نزدیکان این اطلاع رسانان دچار این موضوع شده .....[/color:9ab9e03060][/quote:9ab9e03060]
[color=black:9ab9e03060]
الان اخبار شبکه 1 هم از جانب معوان وزیر بهداشت، موضوع تکذیب کرد و گفته مردم نگران نباشند .[/color:9ab9e03060]

http://diyarmirza.ir/1392/07/%D8%AA%D9% ... %A7%D8%B3/[/quote:9ab9e03060]
وای دیروز رفتم دکتر به من از اینا داد 4تاش هم خوردم 8O :?[/quote:9ab9e03060]

متاسفانه 48 ساعت دیگه باقی مونده از زندگی لذت ببر
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 12:06 pm

اميدوارم ..خداوند ..به شما عمري ديگر عطا كند /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » سه شنبه اکتبر 01, 2013 12:39 pm

دوستان من هم شبکه یک اخبار شو دیدم
گفتن یک گروه هستن که به گوشی های مردم ااس ام اس می دادن که این دارو ها جان چند نفر رو تو ایران گرفته
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 12:48 pm

[b:aa71745028][size=18:aa71745028][color=black:aa71745028]تغییر زمان و مکان امروز
تمرین امروز ساعت 17 عضدی [/color:aa71745028][/size:aa71745028][/b:aa71745028]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 12:49 pm

[b:0052b14e1e][size=18:0052b14e1e][color=black:0052b14e1e]تغییر زمان و مکان امروز
تمرین امروز ساعت 17 عضدی [/color:0052b14e1e][/size:0052b14e1e][/b:0052b14e1e]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط rashtlove » سه شنبه اکتبر 01, 2013 12:49 pm

[quote:ca940d38de="abarar1989"]آقایون بازم شرمنده.من شرم سارم 8O[/quote:ca940d38de]

فدا سرت ابرار

تازه هاستینگ میتونه با ریستور کردن برِش گردونه

اما بقیه مطالب سایت هم بر میگرده به قبل از حذف شدن اون تایپیک

اما خوب مهم نیست.. تی جان سلامت
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط rashtlove در سه شنبه اکتبر 01, 2013 12:50 pm .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » سه شنبه اکتبر 01, 2013 12:50 pm

سامي محرومان هفته دوازدهم ليگ برتر

اسامي محرومان هفته دوازدهم ليگ برتر اعلام شد.
[اسامي محرومان هفته دوازدهم ليگ برتر]

به گزارش فارس، سازمان ليگ اسامي محرومان هفته دوازدهم ليگ برتر را به شرح زير اعلام کرد:

سايپا: محمد باقر صادقي و ابراهيم شکوري

داماش گيلان: هادي محمدي

ذوب آهن: سينا عشوري( با راي کميته انضباطي در هفته دوازدهم و سيزدهم ليگ برتر)

سپاهان: شجاع خليل‌زاده

ديدارهاي هفته دوازدهم ليگ برتر در روزهاي پنجشنبه و جمعه اين هفته برگزار مي‌شود.
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 1:14 pm

[quote:9efc88813b="Mordab"]دوستان وارشی روزنامه ایران ورزشی یک صفحه کامل رو اختصاص داده به مصاحبه با علیرضا جهانبخش
در اخر خبرنگار ازش سوال میکنه نتایج لیگ ایران رو دنبال میکنی:
علیرضا میگه: بیشتر بازیهارو رو میبینم ولی پیگر نتایج داماش هستم..[/quote:9efc88813b]
خریدم و خوندمش! ممنون
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه اکتبر 01, 2013 2:25 pm

ابرار رضا 1989 چرا پیداش نیست ؟ من نمیبینمش تو سایت یا نمیاد چند روزه ؟
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 3:25 pm

الان رضا به همراه من سر تمرین هست

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط yankee » سه شنبه اکتبر 01, 2013 3:47 pm

[quote:98c7559533="MAZIYAR"]الان رضا به همراه من سر تمرین هست[/quote:98c7559533]

اکی مازیار جان. سلام ما رو هم بهش برسون
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 3:52 pm

[quote:90f2df1edf="MAZIYAR"]الان رضا به همراه من سر تمرین هست[/quote:90f2df1edf]

لپ تاپ چي كونه برهههههههههههههه :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alirahbar0131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 5:02 pm

آقا من واقعا نمیدونستم حاج صادوغ دروغگر تا این حد طبع شعرش بالا باشه. عنصری هم نمیتونست تا این حد پادشاه ها رو مدح کنه. ببینین چی میگه:

شعر درودگر برای روحانی
چاپ شده در روزنامه شرق دیروز

صادق درودگر، مدیرعامل باشگاه ملوان بندرانزلی، با سرودن شعری خطاب به حسن روحانی از رییس جمهور خواسته تا به وضعیت باشگاه ملوان بندرانزلی رسیدگی کند. درودگر پیش از این هم، نامه ای خطاب به روحانی نوشته بود.

حاج حسن اهلا و سهلا مرحبا )حاج حسن خوش آمدی(
اولموسن بو مملکت دن باش آقا )شده ای رییس این مملکت(
آمدی ایران تو زیبا تر کنی
زندگی ها را تو شادان تر کنی
حاج حسن جانم، به قربانت بیا
کل ایران را نگاهی نو نما
نی که در تهران نشینی و همی
فک کنی بر درد ایران مرهمی
حاج حسن، آیا تو گیلان دیده ای؟
این دیار سبز را گردیده ای؟
گوهر گیتی اگر ایران بود
لعل سیمینش همین گیلان بود
حاج حسن جان، یادم آمد، آمدی
بهر وعظ انتخابات آمدی
از صداقت از شجاعت دم زدی
انزلیچی و شهر ها را سر زدی
حاج حسن جان، حرف هایت تازه بود
حرف هایت قلب ها را درربود
حرف ها گر بَعد اجرایی شود
کشور ایران گلستان می شود
حاج حسن جان، گویمت درد دلی
درد دل از مردم زنده دلی
من نگویم از ادب از اقتصاد
هم نگویم از سیاست از عناد
لیک می گویم ز فوتبال از دلم
چون به این ره اوستادی!!! قابلم
حاج حسن جان، فوتبال دانی که چیست؟
توپ و تور و تیر دانی مال کیست؟
لیگ های حرفه ای دانی کجاست؟
لیگ دانی جنگ فقر و اغنیاست؟
از دل این لیگِ پولدار و فقیر
بر تو گوید داستانی این حقیر
حاج حسن جان لیگ ایران پنچر است
همچو قلبت ریش تو پر از خنجر است
تیم هایی پورشه و مس می خرند
تیم هایی وام دولت می برند
تیم هایی نیز گرچه نامی اند
مثل قوی انزلی بی حامی اند
تیم هایی هست حامی های جَفت )جفت به معنای جماعت مردم لغتنامه دهخدا(
دست های وابسته به فولاد و نفت
حاج حسن جان، گر شما همت کنی
می توانی توپ ما را گل کنی
در میان این یلان و این سران
قوی زیبا گشته بهمان و فلان!!!
حاج حسن جان، اغلب این تیم ها
پرشمار از پول ها و سیم ها
ما و یک تیم دگر در شهر فارس
مانده ایم بی یار و یاور، آس و پاس
حاج حسن جان، دارم از تو یک نیاز
قلب این بندر تو شادان بساز
با درایت با اراده سرفراز
قفل بندر با کلیدت کن تو باز
حاج حسن جان نامه پیشین خوانده ای؟ *
قبل تحلیفت به آن دل داده ای؟
بیست و شیش سه فرستادم برات
تا بدانی سیدحسن دارم هوات
حاج حسن جان، انزلی را کن نگاه
شامگاهی، صبح گاهی، یک پگاه
مردم فوتبال پرور شاد کن
قلب این ملت ز غم آزاد کن
حاج حسن، این شعر تقدیم تو باد
دوستانه، از محبت نی عناد
گر اثر ننمود این شعر حقیر
هیچ ننماید اثر الا نفیر
* )منظور نامه ای است که 26/3/92 برای شما نوشتم(
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 01, 2013 5:12 pm

[quote:b1841cb99a="pedram_1367"][quote:b1841cb99a="MAZIYAR"][color=black:b1841cb99a]نزهتی: با کلی آرزو به نفت آمدم اما به هیچ کدام نرسیدم/ با ادامه این روند، نیم فصل می روم

هافبک تیم فوتبال نفت تهران گفت: اگر این رویه ادامه داشته باشد، [b:b1841cb99a]قطعا نیم فصل به تیم دیگری می روم. [/b:b1841cb99a] :arrow:

محمد نزهتی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شرایط تیمش عنوان کرد: شرایط تیم خوب است. با اینکه در تبریز باختیم اما اوضاعمان مناسب است و تمرینات خوبی انجام می دهم فقط شرایط برای خودم زیاد جالب نیست.

وی ادامه داد: نمی دانم چرا به یک نیمکت نشین تبدیل شده ام. بعد از مصدومیتی که از ناحیه دست به سراغم آمد، شرایط برایم عوض شد و خیلی کم بازی می کنم. من با کلی آرزو به نفت آمدم و بازیکنی نیستم که با 4، 5 بازی راضی شوم. شرایط اینطور پیش برود تمام آرزوهایم از بین می رود و به تیم ملی هم نمی توانم برسم.

هافبک نفت تهران همچنین گفت: نیمکت نشینی من فنی نیست زیرا تمرینات ویژه ای نیز انجام می دهم و در شرایط بدنی بسیار خوبی قرار دارم. من همیشه در ملوان فیکس بودم و تحمل این شرایط برایم سخت است. بازیکنی نیستم که بخواهم برای تیم حاشیه درست کنم و برخی مسائل را نمی توانم بگویم اما باید یک تصمیمی بگیرم چون فوتبالم دارد نابود می شود.

نزهتی در پاسخ به این پرسش که آیا به جدایی از نفت تهران فکر می کند، تاکید کرد: نمی دانم. باید با برخی از دوستانم مشورت کنم و ببینم چه می شود. تا نیم فصل کاری نمی کنم اما اگر این رویه ادامه داشته باشد، قطعا نیم فصل به تیم دیگری می روم. من پیشنهادات خوب دیگری نیز داشتم اما با هدف نفت را انتخاب کردم و نمی دانم چه باید بکنم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا با گل محمدی صحبت نمی کند، عنوان کرد: نمی دانم با این کار چیزی درست می شود یا همه چز خراب تر می شود. نمی خواهم تصمیم احساسی بگیرم که به ضررم تمام شود.

نزهتی در پایان درباره دیدار تیمش مقابل فولاد گفت: فولاد صدرنشین است و شرایط خوبی دارد. با این حال تیم ما برای پیروزی بازی می کند و انشاءالله بتوانیم 3 امتیاز این دیدار را مال خود کنیم.[/color:b1841cb99a]
:wink:[/quote:b1841cb99a]

:idea: :arrow: :idea: :arrow:

زیاد نیازی نداریم ولی برای قرار دادن بعضی ها در شرایط " آب رو بریزید اونجایی که میسوزه " ؛ میتونه خرید خوبی باشه ...[/quote:b1841cb99a]

عجب حرفی زدی :lol: - من که کبه رو اصلا قبول ندارم و خیلی دوست دارم ردش کنیم به یه تیم دیگه مثل همون الزمالک ولی اگه بره و جهان هم رو فرم نیاد گزینه خوبیه :wink: ولی اگه جهان به آمادگی کامل برسه نیازی بهش نداریم .
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه اکتبر 01, 2013 5:24 pm

[quote:c63d8d90c6="rashtlove"][quote:c63d8d90c6="abarar1989"]آقایون بازم شرمنده.من شرم سارم 8O[/quote:c63d8d90c6]

فدا سرت ابرار

تازه هاستینگ میتونه با ریستور کردن برِش گردونه

اما بقیه مطالب سایت هم بر میگرده به قبل از حذف شدن اون تایپیک

اما خوب مهم نیست.. تی جان سلامت[/quote:c63d8d90c6]

آبرار تی امضای قوربان چلسیُ عشقه :P :P :P :P 8) 8) 8) 8)
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان