[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 17, 2012 7:21 am

نوزاد سالم از پدر بی صورت و مادر یک پا بدنیا آمد(+عکس)

نوزاد دختری در جامو وکشمیر در حالی سالم به دنیا آمد که پدر و مادرش از بیماری رنج می بردند

به گزارش نامه به نقل از افکار ، پدری که صورت ندارد و مادری که تنها دارای یک پا است، در حالیکه در ترس ناسالم بودن فرزند خود به سر می بردند، اکنون به دنیا آمدن نوزاد سالم خود را جشن گرفته اند.

محمد لطیف ۳۲ ساله به همراه همسر ۲۵ ساله اش، سلیمه، در جامو و کشمیر هند، از لحظه به لحظه زندگی خود در کنار فرزندشان لذت می برند.

الفت ( به معنای عشق در زبان اردو) در ۱۰ نوامبر با زایمان طبیعی در خانه متولد شد. بعد از تولد الفت، لطیف سریعا هرگونه علامت از ناسالم بودن دخترش را بررسی کرد و خانواده این دختر کوچک بعد از اینکه فهمیدند نوزاد تازه رسیده شان صحیح و سالم است، بسیار خوشحال شدند.

لطیف، پدر این نوزاد می گوید: “من برای سلامت فرزندم بسیار نگران بودم و بعد از اینکه از زیبایی و سلامت او مطمئن شدم، خیالم راحت شد. دخترم مانند فرشته زیباست.”

به گفته لطیف، دخترش بعد از سال ها بدبختی به خاطر صورت بدترکیب شده لطیف، شادی را به زندگی آنها آورده است. لطیف از یک بیماری پوستی به نام نوروفیبروماتوزیس رنج می برد به طوریکه در این برنامه پوست به صورت لایه لایه آویزان می شود و تمام صورت را می پوشاند،به قدری که به نظر می رسد فرد صورت ندارد.

او می گوید که قصد دارد تمام گذشته زندگیش را فراموش کند. پدر شدنش را بخش جدید زندگی خود عنوان می کند و می خواهد لحظه به لحظه زندگی را در آغوش بکشد. لطیف که برای دخترش بیش از خودش نگران است می گوید که دیگر به خودش اهمیتی نمی دهد.

بعد از اینکه همسرش سلیمه متوجه وضعیت خود شد، آنها شب های زیادی را در نگرانی از انتقال شرایط لطیف به فرزندشان بی خوابی کشیدند. سلیمه که به طور مادرزادی یک پا ندارد، در سال ۲۰۰۸ با لطیف ازدواج کرد. لطیف سال های زیادی در جستجو همسر برای خود بود و سرانجام بعد از ملاقات با سلیمه بر سر نقصان های سلامتی خود توافق کردند و درآخر تصمیم به ازدواج گرفتند.

لطیف اینگونه تعریف می کند: “ما تمایل زیادی به بچه دار شدن داشتیم ولی به خاطر وضعیت جسمانی خود از این بابت نگرانی داشتیم. در آخر شانس خود را امتحان کردیم و در طول این مدت همواره برای سالم به دنیا آمدن فرزندمان بسیار دعا کردم. برای من پسر یا دختر مهم نبود و فقط می خواستم او سالم باشد و از چهره زشتش خجالت نکشد. وقتی صادی گریه فرزندم را شنیدم بسیار خوشحال شدم.”

لطیف و سلیمه فرزندهای بیشتری می خواهند ولی شرایط بد مالی به آنها اجازه داشتن فرزند بیشتر را نمی دهد. لطیف برای حمایت از خانواده اش خواهش کرد، چرا که شرایط بینایی او اجازه داشتن شغل را به او نمیدهد. او هر سال به کشمیر می رود تا بتواند مقداری پول برای خانواده اش بفرستد.

او که از ترک کردن دخترش ناراحت است می گوید چاره ای دیگر ندارد و بهار مجبور است که به کشمیر برود. سلیمه لطیف را همسر فوق العاده ای عنوان می کند و معتقد است که همسرش پدری فوق العاده برای دخترش خواهد بود.

سلیمه می گوید با عشق با لطیف ازدواج کرده است و لطیف را به خاطر خودش دوست داشته است. به عقیده او، صورت لطیف به خواست خدا اینگونه شده است و از دست آنها کار بر نمی آید. او می گوید: “خدا را شکر دخترمان سالم است و دعاهایمان برای سلامتی او مستجاب شد”

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه دسامبر 17, 2012 2:33 pm

هندوانه‌فروش با کلاس

[img:e2aca73fc0]http://www.astroupload.com/uploads/13557547851.jpg[/img:e2aca73fc0]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه دسامبر 17, 2012 4:43 pm

[b:579b191def]برنامه هفتگی خانم‌های تهرانی [/b:579b191def]
شنبه
مرد(در تماس تلفنی قبل از رسیدن به منزل): دارم میام...راستی عزیزم! شام چی داریم؟
زن: ببین امروز قراره من و نازی با هم بریم «فال قهوه انزلیچی یخ زده» بگیریم. میگن خیلی جالبه، همه چی رو درست میگه به خواهر شوهر نازی گفته «شوهرت واست یه انگشتر می خره» طرف رفته خونه و گفته و پس فرداش شوهره واسش انگشترو خریده. خیلی جالبه نه؟ سر راه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!

یکشنبه
مرد(در تماس تلفنی از سر کار):...راستی عزیزم! شام چی داریم؟
زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم کلاسهای «روش خود اتکایی بر اعتماد به نفس» ثبت نام کنیم. هم خیلی جالبه هم اثرات خیلی خوبی در زندگی زناشویی داره دوست نازی می گه رفته و اومده از این رو به اون رو شده. طرف داشت 40سالگی رو رد می کرد؛ حالا بعد از اون جلسه روزی 3تا خواستگار رو رد می کنه... تا برگردم دیر شده، سر راه یه چیزی بگیر بیار!

دوشنبه
مرد(در تماس تلفنی از سر کار):...راستی عزیزم! شام چی داریم؟
زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم شوی «ظروف عتیقه». می گن خیلی جالبه. ممکنه طول بکشه. سر راه از بیرون یه چیزی بگیر و بیار!

سه شنبه
مرد در حال خروج از خانه: عزیزم! امروز ناهار چی داریم؟
زن: ببین امروز من و نازی قراره با هم بریم برای لباس مامانم که می خواد برای انزلیچی خواهر نازی بدوزه دگمه بخریم. تو که می دونی فامیل مامانم اینا چقدر روی دگمه حساسند! ممکنه طول بکشه، سر راه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!

چهارشنبه
مرد: عزیزم! امروز دیگه یه چیزی درست کن فردا برای ناهار ببرم.
زن: ببین امروز قراره من و نازی با هم بریم برای کلاس «بدن سازی» و «آموزش ترومپت» ثبت نام کنیم. همسایه نازی رفته میگه خیلی جالبه. همه خانم های با کلاس میان گفتن فقط جای من خالیه. ترومپت هم که میگن خیلی کلاس داره مگه نه؟ ممکنه طول بکشه چون جلسه اوله. سر راه یه چیزی بگیر بیار!

پنج شنبه
مرد در حال بازگشت به خانه و در تماس تلفنی: عزیزم! کجایی نیستی خونه؟
زن: ببین امروز من و نازی اومدیم خونه همسایه خاله نازی که تازه از کانادا اومده. می خوایم شرایط اقامت رو ازش بپرسیم. یه چیزایی تعریف می کنه که واقعا نمیدونم چی بگم...من واقعاً از این زندگی «خسته» شدم! چیه همش مثل کلفت ها کنج خونه کار و کار و کار! به هر حال چون ممکنه طول بکشه یه چیزی از بیرون بگیر!

جمعه
مرد: عزیزم! امروز ناهار چی داریم؟
زن: ببینم تو واقعاً خجالت نمی کشی؟ یعنی من یه روز تعطیل هم حق استراحت ندارم؟ واقعاً نمی دونم به شما مردای ایرونی چی باید گفت! نه! واقعاً این خیلی توقع زیادیه که انتظار داشته باشم فقط هفته‌ای یه بار شوهرم من رو برای ناهار بیرون ببره؟! واقعا برای خودم و این زندگی متاسفم...اصلا یادم رفت بگم من و نازی قراره امروز بریم دربند هواخوری به یاد دوران دانشجویی کمی درد دل کنیم...آخه چرا من با تو ازدواج کردم؟ کارت سوخت تو بده ببینم! لعنت به این زندگی خسته کننده...این ملیله خانوم همسایه پایینی نازی، 17 روزه که رفته ایتالیا. آخه مگه من دل ندارم؟ پوسیدم کنج این خونه هی بشور، بساب، بپز....آخ حرص خوردم، بینی م داره از فرم می افته. زنگ بزن یه چیزی بیارن بریز تو اون شیکمت...عابر بانکت کجاست؟ مگه همیشه توی جیب کتت نبود؟ اه...
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه دسامبر 18, 2012 10:06 am

[align=center:a91202813a][img:a91202813a]http://fsepidrood.persiangig.com/425619_139956942824139_1787950491_n.jpg[/img:a91202813a]

رشتیه با تعصب همینه همینه...
مهم نیست که یک رشتی چقدر از شهرش فاصله داشته باشه
مهم اینه که نام مقدس رشت رو هر جای دنیا که باشه هیچ موقع از یاد نبره...

این هم Range Rover Evoque یک آبرار باتعصب با نمره رشت در کشور استرالیا...

صاحب این ماشین جنابِ رضا امین کسمائی دلیل این کار خود را چنین عنوان کرد:
هر جای دنیا
که باشم و هر ماشینی که داشته باشم، نمره ماشینم باید رشت باشه، باید!!!!! رشتی بودن افتخارمه.

به افتخار رشتیای باتعصب که همه جای دنیا هستن [/align:a91202813a]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه دسامبر 18, 2012 11:06 am

[quote:f1a4666689="nima_beckham"][align=center:f1a4666689][img:f1a4666689]http://fsepidrood.persiangig.com/425619_139956942824139_1787950491_n.jpg[/img:f1a4666689]

رشتیه با تعصب همینه همینه...
مهم نیست که یک رشتی چقدر از شهرش فاصله داشته باشه
مهم اینه که نام مقدس رشت رو هر جای دنیا که باشه هیچ موقع از یاد نبره...

این هم Range Rover Evoque یک آبرار باتعصب با نمره رشت در کشور استرالیا...

صاحب این ماشین جنابِ رضا امین کسمائی دلیل این کار خود را چنین عنوان کرد:
هر جای دنیا
که باشم و هر ماشینی که داشته باشم، نمره ماشینم باید رشت باشه، باید!!!!! رشتی بودن افتخارمه.

به افتخار رشتیای باتعصب که همه جای دنیا هستن [/align:f1a4666689][/quote:f1a4666689]
رشتی با غیرت که میگن همینه :arrow: :P :twisted:
ایران و خارج نریم هر جا باشیم رشتییم
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:01 pm

این کلیپ رو دانلود کنید .... جالبه /7/ /10/

http://s1.uploadboy.com/files/9/a57zyll ... 0Kodak.mp4
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:17 pm

[quote:39f86b18c9="pedram_1367"]این کلیپ رو دانلود کنید .... جالبه /7/ /10/

http://s1.uploadboy.com/files/9/a57zyll ... 0Kodak.mp4[/quote:39f86b18c9]

[color=black:39f86b18c9][size=12:39f86b18c9]خیلی جالب بود. :lol: کودکان واقعا پاک و بی آلایشند. خدا امنیت و آسایش رو به همه کودکان عالم هستی از هر رنگ و نژاد و زبان که هستند هدیه کنه.[/size:39f86b18c9][/color:39f86b18c9]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:20 pm

[quote:19c6865efb="khorami201"][quote:19c6865efb="pedram_1367"]این کلیپ رو دانلود کنید .... جالبه /7/ /10/

http://s1.uploadboy.com/files/9/a57zyll ... 0Kodak.mp4[/quote:19c6865efb]

[color=black:19c6865efb][size=12:19c6865efb]خیلی جالب بود. :lol: کودکان واقعا پاک و بی آلایشند. خدا امنیت و آسایش رو به همه کودکان عالم هستی از هر رنگ و نژاد و زبان که هستند هدیه کنه.[/size:19c6865efb][/color:19c6865efb][/quote:19c6865efb]

میگه سرور نات فوند :lol:

دانلود نیبه :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:21 pm

[quote:fe495d6fdd="khorami201"][quote:fe495d6fdd="pedram_1367"]این کلیپ رو دانلود کنید .... جالبه /7/ /10/

http://s1.uploadboy.com/files/9/a57zyll ... 0Kodak.mp4[/quote:fe495d6fdd]

[color=black:fe495d6fdd][size=12:fe495d6fdd]خیلی جالب بود. :lol: کودکان واقعا پاک و بی آلایشند. خدا امنیت و آسایش رو به همه کودکان عالم هستی از هر رنگ و نژاد و زبان که هستند هدیه کنه.[/size:fe495d6fdd][/color:fe495d6fdd][/quote:fe495d6fdd]

کریم :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:40 pm

[quote:f5237fc5f1="sepidroudi"][quote:f5237fc5f1="khorami201"][quote:f5237fc5f1="pedram_1367"]این کلیپ رو دانلود کنید .... جالبه /7/ /10/

http://s1.uploadboy.com/files/9/a57zyll ... 0Kodak.mp4[/quote:f5237fc5f1]

[color=black:f5237fc5f1][size=12:f5237fc5f1]خیلی جالب بود. :lol: کودکان واقعا پاک و بی آلایشند. خدا امنیت و آسایش رو به همه کودکان عالم هستی از هر رنگ و نژاد و زبان که هستند هدیه کنه.[/size:f5237fc5f1][/color:f5237fc5f1][/quote:f5237fc5f1]

دانلود نیبه :roll:[/quote:f5237fc5f1]

چرا ؟! من خودم این رو از یک سایت دیگه برداشتم ...امیدوارم مشکل حل بشه ...

لینک آپارات رو می ذارم برات ...

http://www.aparat.com/v/tijxe
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 8:50 pm

[quote:29d3dbb52a="sepidroudi"][quote:29d3dbb52a="khorami201"][quote:29d3dbb52a="pedram_1367"]این کلیپ رو دانلود کنید .... جالبه /7/ /10/

http://s1.uploadboy.com/files/9/a57zyll ... 0Kodak.mp4[/quote:29d3dbb52a]

[color=black:29d3dbb52a][size=12:29d3dbb52a]خیلی جالب بود. :lol: کودکان واقعا پاک و بی آلایشند. خدا امنیت و آسایش رو به همه کودکان عالم هستی از هر رنگ و نژاد و زبان که هستند هدیه کنه.[/size:29d3dbb52a][/color:29d3dbb52a][/quote:29d3dbb52a]

دانلود نیبه :roll:[/quote:29d3dbb52a]

[color=black:29d3dbb52a]معین جان ، منم اول که ورود کردم همین پیغام رو داد ولی خود به خود بعد حدود 5 ثانیه رفت تو سایت اصلی و راحت دانلود شد.[/color:29d3dbb52a]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 9:24 pm

[quote:e638d19a0f="pedram_1367"]این کلیپ رو دانلود کنید .... جالبه /7/ /10/

http://s1.uploadboy.com/files/9/a57zyll ... 0Kodak.mp4[/quote:e638d19a0f]

[color=blue:e638d19a0f]آخر شبی قبل از خواب کلی حال کردیم :lol: علاوه بر خوش زبانی آقاکریم اون کوچولو الشن هم چهره دوست داشتنی داشت.. خدا این بچه هارو واسه پدر و مادرشون حفظ کنه ..[/color:e638d19a0f]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 11:03 pm

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 18, 2012 11:27 pm

در هر دقیقه از اینترنت، چه می‌گذرد؟
اینها تنها تعدادی از مهمترین اتفاقاتی هستند که در هر دقیقه از دنیای اینترنت رخ می‌دهد. در کنار این موارد، بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که اینک 2.1 میلیارد نفر در دنیا به اینترنت دسترسی دارند که رشد 6.59 درصدی بین سال‌های 2010 و 2011 و امسال را نشان می‌دهد.
داده‌ها هرگز خواب ندارند. در هر دقیقه از شبانه روز حجم عظیمی از اطلاعات از طریق اپلیکیشن‌های تلفن‌ها و تبلت‌ها، یا از طریق مرورگرها و وبسایت‌ها در گستره اینترنت به پرواز در می‌آید. عکس‌ها و ویدیو هایی که آپلود می‌شوند، وب سایت‌ها و صفحاتی که مرور و به روز می‌شوند، همه نشانگر رشد فزاینده به اشتراک گذاشتن و دریافت اطلاعات از طریق این شبکه مجازی هستند که دنیای واقعی ما را به دهکده‌ای جهانی شبیه کرده.
اما در هر دقیقه از زندگی، چه اتفاقاتی در اینترنت رخ می‌دهد؟ تعدادی از پاسخ‌ها اینجا است. در هر دقیقه:

- اینترنت موبایل صاحب ۲۱۷ کاربر جدید می‌شود
- کاربران یوتوب ۴۸ ساعت ویدیو را به اشتراک می‌گذارند
- کاربران سرویس‌های ایمیل ۲۰۴,۱۶۶,۶۶۷ پیام را رد و بدل می‌کنند
- گوگل بیش از ۲,۰۰۰,۰۰۰ درخواست جستجو دریافت می‌کند
- کاربران فیسبوک ۶۸۴,۴۷۸ محتوا را به اشتراک می‌گذارند
- مصرف کنندگان ۲۷۲,۰۰۰ دلار صرف خرید آنلاین از وب‌سایت‌ها می‌کنند
- کاربران توییتر بیش از ۱۰۰,۰۰۰ توییت می‌فرستند
- کاربران اپل ۴۷,۰۰۰ دانلود اپلیکیشن انجام می‌دهند
- برندها و سازمان‌ها در فیسبوک، ۳۴,۷۲۲ عدد Like جدید دریافت می‌کنند
- صاحبان وبلاگ در Tumblr تعداد ۲۷,۷۷۸ مطلب جدید منتشر می‌کنند
- کاربران Instagram نیز ۳,۶۰۰ عکس تازه را به اشتراک می‌گذارند
- کاربران Flickr هم ۳,۱۲۵ عکس تازه را اضافه می‌کنند
- کاربرای Foursquare تعداد ۲,۰۸۳ محل جدید را به اشتراک می‌گذارند
- کاربران Wordpress تعداد ۳۴۷ مطلب جدید را منتشر می‌کنند
- و سر انجام، (در هر دقیقه) ۵۷۱ وب سایت جدید ساخته می‌شود.

اینها تنها تعدادی از مهمترین اتفاقاتی هستند که در هر دقیقه از دنیای اینترنت رخ می‌دهد. در کنار این موارد، بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که اینک ۲.۱ میلیارد نفر در دنیا به اینترنت دسترسی دارند که رشد ۶.۵۹ درصدی بین سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ و امسال را نشان می‌دهد.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 19, 2012 7:48 am

عکس هایی از یکی از بزرگترین کشتی باربری جهان :

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه