خوابو خیاله انزلیچیها تو سایته ( ****** ) با یه برنامه ریزی هماهنگ میتونیم جایگاه میهمان رو هم تسخیر کنیم. اونا که اصلا آرم و نمادی ندارن بیچاره ها ، اینجوری میشه خیلی راحت بین اونا نشست و جا برای اونا نذاشت . من طرح خوبی واسه تسخیر جایگاه میهمان دارم . البته بچه ها باید خبر رسانی کنن . برای ادمین سایت ارسال میکنم اگه تائید شد تو سایت قرار بدید
با عرض سلام خوش آمد گویی خدمت داداش عزیزم آقا فرزاد . به خونه خودت خوش اومدی آبای
آبای طرحت جالب بود و با توجه به اینکه تو بخشی گفتی این تیم هیچ نمادی واسه متمایز کردن خودش از طرفداران ملوان نداره خیلی راحت میشه جایگاه تیم میهمان رو پر کرد. اما ...
به نظرم اینکار اخلاقی نیست . در هر صورت یه 200 یا 300 نفری هم از رشت میان که تیم شهرشون رو تشویق کنن . باید بهشون این اجازه رو بدیم که بیان و از نزدیک بازی رو ببینن. اما با توجه به گفته هات باهات موافقم ، خیلی راحت میشه اون جایگاه رو تسخیر کرد .
اما یه نکته که اونوری ها دارن روش مانور میدن هوای بارانی انزلی هستش:
این دوستان بارون رو میگن اما باد قبلش رو حذف میکنن . من خودم آخرین اخبار هواشناسی رو از دامادم گرفتم ، ایشون گفتن که از شب چهارشنبه هوا ابری میشه ، رو پنجشنبه بارندگی داریم اما به صورت پراکنده، از شب جمعه تا ظهر جمعه باد شدید داریم و اگه باد متوقف بشه احتمال وجود بارندگی پراکنده وجود داره ، با ایشون که صحبت کردم بهم گفت ، من خودم به شخصه احتمال میدم از ظهر جمعه هوای نیمه ابری داشته باشیم . دلیلش هم این بود که باد تند میتونه هوای ناپایدار رو با خودش ببره . و این یعنی اصلا نباید نگران هوا باشیم .
به نظرم اونوری ها میخوان با این طرفند حظور طرفداران رو تو جهنم انزلی کمرنگ کنن تا فشار کمتری بهشون وارد کنیم. اصلا نگران هوا نباشید . نهایت نهایتش هم باران بباره دیگه ما بچه همین شهریم و همه ما هم مالازای هستیم . دیگه یه قوجان شلوار داریم بپوشیم بریم استادیوم . اصلا نگران هوا نباشیم. فقط سعی کنیم که آتش این جهنم رو برای تیم حریف چند برابر ( شتر در خواب دیند پنبه دانه)