مرسی...

ولی اسمش داره عوض میشه

اشکال نداره.....ولی مثل اسم تیم نشیم که هر بار عوض بشه

نه بابا!

فقط با توجه به آدرس جدید که مرتبط با اسم تیمه یه تیکه از اسم پاک میشه

[color=black:4c751363f0]پی نوشت:
به علت بروز رسانی سایت بین ساعات 4 بعد از ظهر تا 7 با وجود اینکه اون بالا نوشتم که فعلا تو بخش خبر کامنت نزارید و سایت دچار اختلاله نزدیک به 7 کامنت از دست رفت که به هر حال از این دوستان عذر میخوام.
با توجه به اینکه مدتی بود تعدادی از کامنت های کاربران برای تائید وارد سیستم مدیریتی نمیشد و میپرید این بخش عیب یابی شد تا ان شالله دیگه از این بعد نظر کسی تو این بخش از دست نره.
اگر باز هم دوستان به چنین موردی برخوردند که کامنتشون تائید نشده یا مشکلاتی از این دست حتما حتما حتما گزارش کنند.
ضمنا آدرس جدید سایت آمادست و از بامداد فردا به شکل آزمایشی روی سایت قرار میگیره.[/color:4c751363f0][/quote:4c751363f0]
مبارکه مهرداد. ایشاا... انزلیچی

دستای بندری بالا[img:4c751363f0]http://www.iran-forum.ir/smile/images/Banane21.gif[/img:4c751363f0][/quote:4c751363f0]
یکی از بچه ها که رابطه نزدیکی با مهرداد داره بهم اطلاع داد که مهرداد داره آستین میزنه بالا حالا خودم نمیدونم این حرف تا چقد حقیقت داره
آقا مهرداد مبارکه

واقعا[/quote:4c751363f0]
چی واقعا؟!منظورتون از این حرفا چیه؟

ماشالله اون آقای خبرگزاری چه زود خبر رو میرسونه... یعنی من وقتی گرمم میشه حق ندارم آستینم رو بیارم بالا؟!

مهرداد چرا قاط میزنی؟شیرینی نخواستیم بابا[/quote:4c751363f0]
به به آقا مهرداد مبارکه[/quote:4c751363f0] منم به نوبه خودم تبريك مي گم اقا مهرداد