[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 9:25 am

[quote:5b715f68ec="mahyar7192"][b:5b715f68ec]یکی از گزارشگران تبریزی برای حضور در باشگاه تراکتورسازی با مسئولان این تیم به توافق رسید.

به نظر می رسد تنها بازیکنان فوتبال نیستند که می توانند برای گذراندن خدمت سربازی به تیم های خاص و نظامی بپیوندد.

یکی از سایت ها که اخبار مربوط به آذربایجان را منتشر می کند، در خبری جالب و عجیب عنوان کرد که مجتبی ساعی مجری و گزارشگر محبوب آذربایجان که علاوه بر گزارشگری بازی های فوتبال تراکتورسازی و بخش ورزشی اخبار شبکه سهند با اجرای برنامه موج فوتبال در سالهای قبل شناخته شده است، این روزها خبر از سرباز شدنش در اکثر مجامع ورزشی بر زبان هاست.

طبق شنیده ها باشگاه تراکتورسازی تبریز و مجتبی ساعی به توافقات اولیه برای گذراندن دوران خدمت مقدس سربازی در این باشگاه رسیده اند و قرار است در روزهای آینده با نهایی شدن این موضوع مجتبی در تراکتورسازان حضور یابد.

این گزارشگر صدا و سیمای تبریز به دلیل گزارش های یک جانبه اش و طرفداری از تیم خودی به خصوص در مسابقاتی که از شبکه سه سیما پخش می شود همواره حاشیه ساز بوده بخصوص گزارشی که آن را با گفتن جمله معروف" از تبریز شهر اولین ها خدمت شما سلام می کنم!" آغاز کرد.

مشخص نشده که این گزارشگر تحت چه عنوانی قرار است در تراکتورسازی فعالیت کند. باشگاهی که با نام و سرمایه صنعتی شکل گرفته و مزیت گرفتن بازیکن نظامی در آن به اندازه کافی برای اهالی فوتبال تعجب برانگیز و مورد اعتراض قرار گرفته بود حالا علاوه بر بازیکن ، گزارشگر و خبرنگار سرباز هم می تواند جذب کند!

اما جالب است چنین اشخاصی می توانند به راحتی در رسانه ملی فعالیت کرده ، به تیم های مورد علاقه خود بپیوندند و از تریبون عمومی به جانب داری از مواضع مطلوب خود بپردازند.[/b:5b715f68ec] :?: :roll:[/quote:5b715f68ec]

[size=18:5b715f68ec][color=black:5b715f68ec]عدالت چيست؟
امروز عدالت پاره برگيست
كه درونش حرف هايي گفته است
حق هايي به حقيقت شده است
افسوس،با سفيدخودكاري به نثر آمده است
در اصل عدالت چيست ؟
عدالت توازن لابلاي درهاست [/color:5b715f68ec] [/size:5b715f68ec]
[size=18:5b715f68ec][color=black:5b715f68ec]عدالت پنجره ايست متقارن
آري پنجره ايست
بسته به سوي روشنايي
به سوي حق گرايي
به سوي دل نوازي
حالا بشنو از من
ياري من بشتاب
باز كن پنجره را
بنويس با خودكار ،
به جز از سفيد آري
بنويس مشكي آن را . . . . . . . . . . . . . . [/color:5b715f68ec] [/size:5b715f68ec]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 9:25 am

شاید اینجا جاش نباشه اما آبراران اگه کسی میتونه و میدونه به من کمک کنه ممنون میشم.
firewall انزلیچی کش avast من خاموش شده و هر کاری میکنم روشن نمیشه.
کسی میدونه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟[img:45703ee543]http://www.8pic.ir/images/79808277565910828816.jpg[/img:45703ee543]
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 9:27 am

[quote:099a7d9280="meshkiabi"]آقا یه سوال برام پیش اومده لطفاً مسئولین سایت جواب بدید؟!

مگه داماش 1 امتیاز کسر نشده به صورت قطعی ازش؟؟؟؟ پس چرا تو هیچ سایتی خصوصاً ورزش 3 که دفعه قبل عین واحد زمان از داماش کم کرد این دفعه کسی ازش کسر نمیکنه؟؟؟؟؟[/quote:099a7d9280]
چند روز پیش ابلاغش به دست باشگاه رسیده اما با وجود اینکه دو سه هفته قبل تصمیم گیری کردند از طریق سایت فدراسیون و به طبع خبرگزاری های رسمی خبرش اعلام نشد و به همین دلیل در هیچ جدولی کسر امتیاز لحاظ نشده.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 9:28 am

[quote:5e36b7b877="havadarehamishegi"][quote:5e36b7b877="mahmood1331"][color=black:5e36b7b877][size=18:5e36b7b877]واقعاً متاسفم واسه تيم اميد ،يعني بدترين خبري بود كه تو اين چند وقته شنيدم :( :( :(

مُردين شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /9/ /9/ /9/
:? :? :?[/size:5e36b7b877][/color:5e36b7b877][/quote:5e36b7b877]

ائووووووووووووووو قتل نکردن که اقا بد بازی کردن باختن دیگه ...خودتون میگید تیم امید تازه اول راهن بی خیال بابا[/quote:5e36b7b877]

[color=black:5e36b7b877]از بارسلونا باختند ،واسه همين ناراحتم[/color:5e36b7b877]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 9:55 am

[quote:5db17c5bea="armilad"]شاید اینجا جاش نباشه اما آبراران اگه کسی میتونه و میدونه به من کمک کنه ممنون میشم.
کسی میدونه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟[img:5db17c5bea]http://www.8pic.ir/images/79808277565910828816.jpg[/img:5db17c5bea][/quote:5db17c5bea]

واسه من این اتفاق افتاد ناچار شدم ویندوز عوض کنم :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 11:22 am

بزرگترین مصیبتی که در این سالها دامن داماش را گرفته است نه بی پولی این تیم است و نه داستان گرفتاری مالک متمولش. مهمترین مساله داماش مصدومیت های همیشگی بازیکنانش است.

سایت گل - نه اینکه این مصدومیت متوجه بازیکنان خاصی باشد و این تسلسل مصدومیت در بین آنها به صورت متوالی ادامه داشته باشد، نه! موضوع مهم درست همین جاست که در داماش انگار به صورت چرخشی هر دوره ای گروهی از بازیکنان به واسطه مصدومیت از میادین دور می شوند و بعد از بهبود دوباره نوبت به گروهی دیگر می رسد. آنچه در ذهن هواداران داماش اما حک شده است، یک موضوع است: تیم شان همیشه باید مصدوم داشته باشد! از این رو است که در کنفرانس های مطبوعاتی پیش از بازی، معمولا نخستین پرسشی که از مربیان داماش پرسیده می شود یک جمله تکراری است: لطفا نام مصدومان و محرومان احتمالی داماش را بگویید!

برای بررسی این موضوع سه احتمال را می توان مطرح کرد: 1- نوع تمرینات داماش مناسب نیست. 2- سن بازیکنان داماش بالاست و زود مصدوم می شوند. 3- مشکل از نوع زمین تمرین و مسابقه آنهاست.

مورد اول به سرعت رد می شود وقتی که بدانیم در این سه سال داماش شش مربی با دیدگاه های مختلف به خود دیده است. اینکه باور کنیم: دینورزاده، تارتار، قاسمپور، هرندی، درخشان و ناظمی همگی نوع تمریناتشان مناسب نیست غیرممکن است. مورد دوم هم به دلیل اینکه معمولا در بین مصدومان داماش همه نوع رنج سنی دیده می شود بازهم قابل قبول نیست، چرا که همین الان بازیکنان جوانی چون: سعید قدمی و سعید حلافی در خیل مصدومان نامشان دیده می شود و باتجربه هایی چون حاجتی و مهدوی و رسول بروش هم مشتری ارتوپد تیم هستند. پس باید برسیم به مورد سوم: مصیبتی به نام چمن مصنوعی! همان بهانه ای که محمد محمدی به آن استاند کرد تا در رشت به میدان نرود و از حضور در تمرینات داماش تفره برود. همان نامی که در سرسبزترین استان ایران یک پاردوکس بزرگ محسوب می شود. در شهری که در بین موزاییک های پیاده روهایش چمن می رویید ورزشگاه پیرشهرش بی چمن است!

به این آمارها توجه کنید:

نمونه ای از مصدومیت های بازیکنان در داماش:

محمدرضا مهدوی: از هفته پنج لیگ(24 امرداد) تاکنون.

مصطفی حاجتی: از هفته نهم لیگ (22شهریور) تا کنون.

سعید قدمی: از تمرینات ابتدای فصل تاکنون

رسول بروش: از هفته اول لیگ برتر تا کنون.

محمد آبشک: از هفته چهارم (19 امرداد) تا هفته دهم ( 29 شهریور)

افشین چاوشی در فصل گذشته تقریبا یک نیم فصل را از دست داد( از هفته چهارم تا هفته شانزدهم)

محمد غلامی در تمام یک فصلی که در داماش حضور داشت از درد کمر رنج می برد و پزشکان اصلی ترین دلیل تشدید درد را بازی در چمن مصنوعی اعلام کرده بودند.

اما در توجیح برچیده شدن چمن طبیعی از عضدی یک نکته را باید عنوان کرد: منطقه منظریه رشت (همان محلی که ورزشگاه عضدی در آنجا واقع شده است) در قدیم به زمین طیاره معروف بوده و قرار بود فرودگاه رشت را آنجا بسازند، از این رو تمام زمین منطقه را با سنگ های بزرگ و اوور سایز پر کرده اند و هر قسمت از این منطقه را حفاری کنید تا عمق بیش از دو سه متر فقط سنگ خواهید دید. در هنگام ساخت عضدی هم در بیش از چهل سال پیش، منطقه زمین فوتبال را با ماسه پر کرده بودند تا صاف و نرم تر شود از قسمتهای مجاورش و از این رو هر تخم چمنی که در این سالهای متمادی در عضدی کاشته می شود به دلیل جنس زمینش زود می سوزد و جواب نمی دهد.

همه شاکی هستند!

افشین ناظمی در ارتباط با این چمن می گوید: "ببینید از اول وضعیت این چمن این مدلی نبود. روزی که چمن عضدی مصنوعی شد ما همه خوشحال بودیم که خلاصه صاحب یک زمین مناسب شدیم. در سال اول هم همه ی تیم های مهمان از این چمن راضی بودند، اما رفته رفته این زمین کیفیتش را از دست داد تا شد اینی که حالا می بینید." پس احتمالا مشکل باید از جنس چمن خریداری شده باشد که اینقدر زود تحلیل رفته است؟ علی سراوانی مدیر روابط عمومی داماش اما نظر دیگری دارد: " اصلا حرف شما را در مورد جنس بد این چمن قبول ندارم. روزی که باشگاه داماش قرار شد چمن عضدی را به مصنوعی تبدیل کند، بهترین و گرانترین متریال موجد در بازار را خریداری نمود. مشکل از جای دیگر است. اصلا قرار نبود از این چمن اینقدر کار کشیده شود. استانداردش این است که هر سه چهار ماه یکبار دستگاه بیاورند و چمن را شانه کنند اما از روز اول تا حالا فقط یکبار این کار صورت پذیرفته است!"

محمدرضا مهدوی کاپیتان رشتی ها که حالا همه مصدومیتش را به چمن عضدی ربط می دهند به نوعی حرفهای سراوانی را تایید می کند: ببینید وقتی من رفتم پیش یکی از بهترین متخصین ارتپد کشور و او عکسها را دید گفت: پایت هیچ مشکلی ندارد. نه شکستگی نه چیز دیگری. اما من کماکان درد داشتم و نمی توانستم راه بروم. مطمئنن کیفیت بد این زمین روی پاهای من اثر منفی گذاشته است. عضدی از صبح تا شب زیر بار مسابقه است، مدرسه های فوتبال، بازی های لیگ گیلان و نوجوانان و جوانان و امید. ما هم که هم اینجا تمرین می کنیم و هم مسابقه می دهیم. به خدا گاهی اوقات می بینیم که یک قسمت از زمین فرو رفته و کاملا پستی بلندی دارد!"

اما چاره کار در این شرایط چیست؟

"علی نظرمحمدی از مربیان فعلی داماش می گوید: اگر نوع مصدومیت های بازیکنان داماش آسیب های عضلانی بود باید تقصیر را به گردن ما انداختید که خوب بدنسازی نکردیم یا فشار تمرینات با بدن بازیکنان نامتناسب است. اما موضوع این است که دردهایی در ناحیه پا و کمر بچه ها ظاهر می شود که نامرعی است. مثلا پای مهدوی یک استخوان اضافه آورده است! در حال حاضر ما چاره کار را در این دیدیم که دیگر در عضدی تمرین نکنیم و تنها روز مسابقه به عضدی برویم. زمین هایی مانند سردارجنگل که اتفاقا از عضدی خیلی دورتر است و برای بچه ها رفت و آمد به آنجا سخت تر است، اما به دلیل دارا بودن چمن طبیعی معمولا با استقبال بیشتری روبرو می شود." پس فعلا داماشی ها چاره کار را در پاک نمودن صورت مساله دیده اند. اینکه بازهم در کشور ما یک سرمایه گذاری صورت گرفته و به دلیل استفاده نادرست و بیش از حد و عدم وجود داشتن یک تیم تحویل و نگهداری در وزرات ورزش خیلی زودتر از حد مجازش فرسوده شده و باید چون خاری در چشم تحملش کرد!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 11:42 am

یعنی با این وضع اگر تمرین به سردار منتقل بشه مطمئنم بعد از مدتی مسابقات را هم به سردار منتقل میکنند /4/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 11:49 am

[quote:9d93e4f5de="golsar-boy"]یعنی با این وضع اگر تمرین به سردار منتقل بشه مطمئنم بعد از مدتی مسابقات را هم به سردار منتقل میکنند /4/[/quote:9d93e4f5de]
به خاطر فشاری که زمین عضدی میاره و برای جلوگیری از مصدومیت ها تمرین ها جدیدا بیشتر در سردار برگزار میشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 12:05 pm

[quote:6be924fe4d="sepidroudi"][quote:6be924fe4d="armilad"]شاید اینجا جاش نباشه اما آبراران اگه کسی میتونه و میدونه به من کمک کنه ممنون میشم.
کسی میدونه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟[img:6be924fe4d]http://www.8pic.ir/images/79808277565910828816.jpg[/img:6be924fe4d][/quote:6be924fe4d]

واسه من این اتفاق افتاد ناچار شدم ویندوز عوض کنم :lol:[/quote:6be924fe4d]

آبرار احتمالا تاریخ مصرف انزلیچی کش سیستمت تموم شد و باید آپدیتش کنی

سرچ کنی نحوه آپدیت انزلیچی کش Avast را پیدا میکنی. بعد از آپدیت باید turn on را بزنی. یه بار Fix هم بزنی خیلی از مشکلات سیستمت را حل میکنه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yaranemirza » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 1:00 pm

دوستان یک سوال
فیفا باری کامپیوتر نسخه ی شرکتیش اومد
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 1:14 pm

طبق اعلام شرکت 3 روز پیش وارد بازار شد
لینک دانلودش

http://city-soft.com/1392/07/download-f ... me-for-pc/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 1:21 pm

[quote:dfbb8e0933="golsar-boy"]طبق اعلام شرکت 3 روز پیش وارد بازار شد
لینک دانلودش

http://city-soft.com/1392/07/download-f ... me-for-pc/[/quote:dfbb8e0933]

این بازی نسخه اصل و معتبر نیست...به عبارتی نسخه پرتابل و بدون نیاز به نصب هست
هنوز اسکیدرو کرک این بازی رو منتشر نکرده...واسه همین نه تو سایت ها قرار داده شده و نه تو بازار موجود هست :wink:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 3:28 pm

غدير بحري ؛ موجودي دروغگو و دشمن رشت براي چدمين بار ادعا كرده در بازي اميدهاي داماش و ملوان 90 دقيقه فحاشي به آنها شده!!!
http://malavanclub.net/malavan-news/u21 ... B%8C%D8%AF
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 3:34 pm

اما خبر ديگه ، يك مقاله ست كه در سايت رشتي ديار ميرزا گذاشته شده
و بنظر يك نامه احساسي و فاقد منطق و غرض ورزانه از سوي يكي از هواداران ملوان ميباشد خطاب به درودگر
بخانيد جالبه: درقسمتي ادعا كرده هدايتي به داماش كمك نقدي كرده زماني كه مالك ملوان بود!!!

متاسفم براي اين سايت رشتي كه تشخيص و شعورش رو نداره كه چه مطلبي رو بايد بذاره
و همچنين برام جالبه كه اين انزليچيها چقدر چشم و گوش بسته و نادان به حقيقتند‌ و همه چيز رو از طريق دشمني با رشت طلب ميكنند و سرنخ هر مشكلي در انزلي را در رشت ميبينند:

http://diyarmirza.ir/1392/07/%D8%AF%D9% ... %8C%D8%B2/

درپايان خيلي خوشحالم كه ملوان غرورش لگد مال بشه و هوادارانش ؛ آرزو ميكنم ملوان سقوط كنه امسال
ملوان زماني ميتونه ادعا داشته باشه كه مثل داماش هويت گيلكي داشته باشه تا اون زمان از ملوان متنفرم
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 3:48 pm

مدیرعامل یکی از باشگاه ها شعری برای رئیس جمهور نوشته و روزنامه شرق هم چاپش کرده ؛ از فرط بامزه بودن این حرکت نیم ساعتی هست از خنده دارم زمین رو گاز می گیرم :lol:
این شاعر گرانقدر ابتدای شعر ضمن خوش آمد گویی و احوال پرسی می فرمایند :

« [b:a19c93aad3]حاج حسن اهلاوسهلا مرحبا[/b:a19c93aad3] (حاج حسن خوش آمدی)
[b:a19c93aad3]اولموسن بو مملکت دن‌باش آقا[/b:a19c93aad3] (شده‌ای رییس این مملکت) »

----

ایشان سپس از روحانی می پرسد آیا نسبت به فوتبال مملکت شناخت خاصی دارید ؟ :

« [b:a19c93aad3]حاج‌حسن جان، فوتبال دانی که چیست؟
توپ و تور و تیر دانی مال کیست؟
لیگ‌های حرفه‌ای دانی کجاست؟
لیگ دانی جنگ فقر و اغنیاست؟
از دل این لیگِ پولدار و فقیر
بر تو گوید داستانی این حقیر [/b:a19c93aad3] »

----

در ادامه استاد به رئیس جمهور یادآوری می کنند که لیگ ایران کما بیش پنچر می باشد و چون برای مصرع بعد قافیه مناسبی پیدا نمی کنند ، به یکباره و به طرز مشکوکی از کلمه های خنجر استفاده کرده و می فرمایند که قلب و ریش شما مملو از خنجر است ( ؟ ) ، - فهم بنده حقیر از این بیت - :

« [b:a19c93aad3]حاج‌حسن جان لیگ ایران پنچر است
همچو قلبت ریش تو پر از خنجر است
تیم‌هایی پورشه و مس می‌خرند
تیم‌هایی وام دولت می‌برند[/b:a19c93aad3] »

----

سپس با آوردن این بیت ، غوغا به پا کرده و به بیان صریح وضعیت تیم خود می پردازد ، به گونه ای که با کمترین واژه به خوبی مفهوم را به مخاطب خود برساند :

« [b:a19c93aad3]ما و یک تیم دگر در شهر فارس
مانده‌ایم بی‌یار و یاور، آس‌وپاس[/b:a19c93aad3] »

------

وی همچنین به طرز ادیبانه ای به شیخ یادآوری می کند که ای بی وفا ، نامه قبلی ما را از یاد برده ای ! گویا شاعر از اینکه شیخ به نامه ی قبلی وی دل نداده است اندکی ملول و آزرده خاطر است:

« [b:a19c93aad3]حاج‌حسن جان نامه پیشین خوانده‌ای؟
قبل تحلیفت به آن دل داده‌ای؟
بیست‌و‌شیش سه فرستادم برات
تا بدانی سیدحسن دارم هوات [/b:a19c93aad3] »

-----

سوال : نام مدیرعامل مذکور را حدس بزنید :lol:
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه