[quote:628cac6813="lvlamad_2010"]
این نظر منه
دلایلم واسه اینکه 2 تا هافبک دفاعی گذاشتم اینه که تراک.. هافبکای سرعتی اای داره و انتقال توپ از هافبک به حملشون خیلی سریع اتفاق می افته و بیشتر سعی می کنن که تو عمق بزنن که به این کار تقریباً جلوی اینکارشون روو می گیریم . مختاری روو واسه سریع تر بودن به جای ابراهیمی و قدرت حمل توپ بیشتری داره فک کنم مناسب تر باشه .( فقط جای آبشک و سهرابی رو اشتباه گذاشتم

)
تو سمت چپ ما مشکل داریم واسه همین سعی کردم به جای ابوذر رحیمی حاجتی روو بذارم که خلاقیت سمت چپمون بیشتر بشه ، یا اگه این اتفاق نیوفتاد حاجتی هافبک بالا بازی کنه
جهانبخش ، هم به خاطر حرکات تو عمقش و بین دفاع عا اونجا گذاشتم
البته این نظره منه ها:))) شاید نظراتم درست نباشه ولی گفتم که بگم

[/quote:628cac6813]
[color=black:628cac6813]ترکیب 4.2.3.1 که دوست عزیزمون lvlamad_2010 پیشنهاد دادن ، نهایتا با یکی دو تغییر بهینه ترین سیستم و چیدمان نفرات
میتونه باشه . تحلیلشون هم از بازی تراکتور صحیحه که خوب توپ از هافبک به مهاجمین منتقل کرده و همچنین حرکات ترکیبی
خوبی باهم دارن . اما به شخصه پیشنهادی متفاوت دارم ، چون خط دفاع تراکتور بصورت افتضاح آسیب پذیره ، اونم از عمق دو
مدافع میانی . . . من برای این بازی روش 4.4.2 لوزی پیشنهاد میدم ، این روش دو مزیت داره :[/color:628cac6813]
[color=red:628cac6813]1) تمرکز 4 هافبک در خط میانی و مانع از بازیسازی 3 هافبک قوی تراکتور
2) استفاده از دو فوروارد سرعتی و تکنیکی در خط حمله و ضربه زده به تراکتور [/color:628cac6813]
[color=black:628cac6813]ناگفته نمونه که هم خط دفاع و هم دروازه این تیم بسیار آسیب پذیره و بچه ها با تیزهوشی میتونن پنالتی بگیرن و یا با زدن شوت
کار برای تیم حریف سخت کنن .
ترکیب پیشنهادی من ، وظیفه اصلی به خط هافبک میده و باید روز خوب حاجتی ، سهرابی ، آبشک و مهدوی باشه . . . . . . . .
در چیدمان پیشنهادی من سهرابی و آبشک باید بصورت رو در رو با دهنوی و کریمیان بازی کنن و همچنین مهدوی با کیانی ، البته
حاجتی هم کمی عقبتر بعنوان پوشش دهنده و قلب این لوزی . برای خط دروازه هم نمیدونم رودباریان مصدومه و یا شرایطش مساعده ![/color:628cac6813]