[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - حسین هدایتی بازداشت شد

حسین هدایتی بازداشت شد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط siabagh » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 10:29 am

[quote:6092db0136="ARYANST122"]sia bagh دمتگرم موقعی که از یه چی خوشحال میشی کامنتای باحالی میذاری فقط حال میده دیدن چهره کاربرای سایت 3 نفره شهرک نشینا بعد دیدن کامنتت :lol: :lol: :lol: /10/ /10/ /10/[/quote:6092db0136]

خداييش منم اول ميگفتم اونام هم استاني هستن ولي از وختي فهميدم چشم ديدن مارو ندارن؛ خواهان شكست و سقوطشونم، چون خيلي بي مرام هستند و خيلي از شكستاي ما خوشحال ميشن
آره واقعا كامنتاي خودشونم تاييد نميكنند؛ نميخوان خبر بپيچه ،
هر كي با رشتي در افتاد ورافتاد--

ولي اون خبرگزاري انزلیچی واقعيه ها!! :arrow:
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 10:33 am

اوخه هدایتی کوچولول اوف شده بمیرم عزیزم این همه دلار که خوابوندی تو بانک از کجا آوردی نازی /4/ /4/ /10/ /10/
البته همه ما میدانیم که هدایتی مرد روزهای سخت است و با این پاپوش ها و توطئه های بیگانگان و استکباریون پا پس نخواهد کشید و تا آخرین دلار باقی مانده در جبه ها فوتبالی علیه باطل شرکت خواهد نمود او این امر را بارها ثابت کرده همانند پروژه سقوط استیل و بازگشت او به لیگ با ملوان در صورت پروژ سقوط ملوان بازهم بازخواهد گشت
باتشکر ستاد حمایت های مالی در جهت رضای خدا در فوتبال
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 10:35 am

اميدوارم به ملوان ضربه چنداني وارد نشه بهر حال اين تيمه براي استان گيلان و تيمه كه بر خلاف تيمهاي ديگه مثل نفت را اهن ذوب اهن مس كرمان و چند تيمه ديگه هوادار داره
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 10:40 am

[color=black:e4dce6d425]بچه هااااااااا تو رو خدا طوری نکنید طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است :roll:[/color:e4dce6d425] :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 10:45 am

[quote:f39bd39457="sepidroudi"][color=black:f39bd39457]بچه هااااااااا تو رو خدا طوری نکنید طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است :roll:[/color:f39bd39457] :wink:[/quote:f39bd39457]

چه شده :?: :?: :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 10:50 am

بشو ده نايه
/10/ /11/ /16/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 11:02 am

آبای جان مالکتونو گرفتن میدونم روزی 100 بار به اینجا سر میزنی آخر سرم که داری میری از عقده داری منفجر میشی یادته پارسال از هفته 4 تیممون رفت تو بی پولی چقدر مسخرمون کردین؟؟؟ یادته وقتی داشتیم با کمک بچه های سایت طومار جمع میکردیم تو اون طویلتون چقدر زر زر کردین؟؟؟ میرفتیم سر تمرین شعار میدادیم شماها میگفتین دارن خاشوالیستی میکنن؟؟؟ 8 ماه به طور کامل فریاد زدیم تا بالاخره تیممون نجات پیدا کرد گفتیم هشت ماهه پول نداشتیم غیرت رشتی داشتیم شماها از رو شعار ما یه شعر که نه یه جمله مسخره اونم با فوتوشاپ ساختین فرستادین 90 که هفته بعد بچه ها جوابتونو با شعار چهل ساله پول نداشتن... دادن
اون موقع ما نه استاندار سپاهی داشتیم که بیاد میلیارد میلیارد بهمون کمک کنه نه منطقه آزاد داشتیم که بهمون بازیکن سرباز بده نه دولتو داشتیم که شارژ پولیمون کنه اون موقع ما فقط اتحادمونو داشتیم
حالا میخوام ببینم که بالاخره داریم عدالت خدا رو بعد این همه مدت میبینیم مازیارتون پژمانتون و بقیه بازیکناتون پای تیم میمونن اینجاست که مشخص میشه بازیکنای شما بیشتر غیرت دارن یا بازیکنای ما
خدا با این کارش نشون داد که عدالتش پا برجاست حالا شما تو سایتتون هی مصاحبه درودگرو بذارید بگید تکذیب شده تکذیب شده
راستی پارسال ما بدون هیچ پولی 7 جدول شدیم شما با پول استانداری و دولت و سرباز منطقه آزاد 15 میدونید یعنی چی یعنی 7 ضربدر 2 به علاوه 1 تازه میشه رتبه شما

چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در اومده حرصت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما پارسال تو همین شرایط سربلند شدیم حالا ببینیم شهرک نشینای پر مدعا چیکار میکنن
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 11:14 am

حیف شد که خبرش تکذیب شد، ولی همین که آبرو حیثیتشون رفت خیلی حال داد! /10/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 11:16 am

واااااااااای پسر مردم از خوشی.خدایا این خوشی رو ازمون نگیر
حالا همه با هم
هه هه هه /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 11:20 am

آبرار رضا تو ده چره؟
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 11:24 am

[color=black:f142f38dfe]بعد از بازی با کره‌جنوبی نامه‌ام به فدراسیون را علنی می‌کنم
[b:f142f38dfe]هدایتی: جنازه‌‌ام در خاک باشد،خانواده‌ام تیم‌داری می‌کند/شایعه دستگیری‌ام کار بدخواهان است[/b:f142f38dfe]
خبرگزاری فارس: مالک باشگاه استیل‌آذین و ملوان انزلی گفت: شایعه دستگیری‌ام کار بدخواهان است، اما بعد از مرگ من هم خانواده‌ام تیم‌داری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، حسین هدایتی در نشست خبری که امروز ظهر در باشگاه استیل‌آذین برگزار کرد، در مورد شایعه دستگیری‌اش اظهار داشت: این شایعه کار بدخواهانی است که نمی‌خواهند بخش خصوصی در عرصه ورزشی و فوتبال وارد شود و با حضور بخش خصوصی عرصه ورزشی را بر خود تنگ می‌بینند، به همین دلیل هر روز با شایعه‌سازی و تهمت و آبروریزی این کارها را انجام می‌دهند اما بهتر است بدانند که آنها چیزی گیرشان نمی‌آید. به لطف خدا من زنده و سلامت هستم و مقتدرانه در عرصه ورزش و فوتبال کار می‌کنم.

وی در مورد اینکه برخی سایت‌ها خبر بازداشت او را منتشر کرده‌اند گفت: این مسئله را از خودشان سؤال کنید، من با پرویز مظلومی روز گذشته قرارداد امضاء کرده‌ام و امروز هم در خدمت شما هستم،‌ اگر زشت نبود جای عمل جراحی را که دیروز انجام دادم نشان می‌دادم. می‌توانید از بیمارستان دی استعلام کنید، ظاهراً قرار است من برای بیمارستان رفتن هم اطلاع‌رسانی کنم.

هدایتی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه برخی رسانه‌ها ادعا کرده‌اند شما 180میلیارد تومان بدهی دارید گفت: بدهی مال مرد است، مردی که بدهکار نباشد مرد نیست، مرد باید بدهکار باشد. آدم کارخانه‌دار و تاجر هم با سیستم بانکی کار می‌کند،‌البته بگویم این بدهی 180میلیارد تومانی درست نیست و من چنین بدهی ندارم ولی ای کاش شأن من را پایین نمی‌آوردند و می‌نوشتند من 1800میلیارد تومان بدهکار هستم. چرا شخصیتم را کوچک می‌کنند و فقط می‌نویسند 180میلیارد تومان بدهکار است زیرا این رقم برای کسی که 13کارخانه دارد رقم کوچکی است.

وی در مورد اینکه میزان بدهی دقیق شما چقدر است گفت: این را باید از مالی‌چی‌ها پرسید، آنها می‌دانند.

هدایتی در مورد اینکه شما مالک سه باشگاه هستید گفت: شاید مالکیت باشگاه‌های بیشتری را داشته باشم اما انگار برخی دوست دارند که آرزوهایم را تعبیر کنم،‌این آرزویم است که به ورزش کشور کمک کنم. من در حال حاضر مالک هیچ باشگاهی نیستم اما شرکت‌های زیرمجموعه من چند باشگاه را در اختیار دارند که این مالکیت هم طبق قوانین AFC و فیفا است و مشکلی در این زمینه مالکیت وجود ندارد.

باشگاه ملوان متعلق به شرکت استیل‌آذین ایرانیان است، باشگاه گهر متعلق به حسن هدایتی است و باشگاه استیل‌آذین هم مالکیت آن متعلق به دو شرکت دیگر است.

وی ادامه داد: به ما جرأت و شهامت بدهید تا بتوانیم به ورزش کشور کمک کنیم، زیرا ورزش کشور نیاز به حمایت بخش خصوصی دارد. نیاز به این دارد که بخش خصوصی وارد ورزش شود.

هدایتی در مورد اینکه سازمان لیگ گفته است انتقال باشگاه گهر به استیل‌آذین را بررسی می‌کند گفت: این انتقال در استان لرستان صورت گرفته و بر اساس کمیسیون ماده 5 انجام شده و مدیرکل ورزش لرستان در این مورد اظهار نظر کرده است: واگذاری باشگاه گهر به استیل‌آذین اجاره به شرط تملیک است. در صورتی‌که تیم در لیگ برتر بماند مبلغ مورد توافق از هزینه‌ها کسر می‌شود و باشگاه واگذار می‌شود.

مالک باشگاه ملوان انزلی در مورد اینکه چه سودی از هزینه‌های میلیاردی در فوتبال برده است گفت: سود بهتر از این که به من تهمت می‌زنند، دروغ می‌گویند و شایعه‌پراکنی می‌کنند. آدم‌های دلسوز و مدیران دلسوز کشور باید با این مفسده مبارزه کنند، اینکه فردی بدون درآمد در باشگاه‌ها هزینه می‌کند و شاهد هزینه تبیلغاتی علیه خود است درست نیست.

وی در مورد اینکه چه کسی شایعه جدید دستگیری او را مطرح کرده است، گفت:‌من اسم شخص خاصی را نمی‌آورم، آنهایی که باید بدانند، می‌دانند. برخی می‌خواهند التهاب ایجاد کنند اما کور خوانده‌اند. من اگر بمیرم و جنازه‌ام هم در خاک باشد خانواده‌ام تیم‌داری می‌کند. من از ورزش و فوتبال دست بر نمی‌دارم.

وی در مورد اینکه فدراسیون در مورد استیل‌آذین بیانه‌ای صادر کرد گفت: ما در آستانه بازی با کره جنوبی هستیم و نیاز به وحدت ملی داریم، بنابراین نمی‌خواهم زیاد در مورد این موضوع صحبت کنم اما بیانیه روابط فدراسیون فوتبال کذب محض و تشویش اذهان عمومی بود و از فدراسیون شکایت کرده‌ایم. بعد از بازی با کره مطالبی را می‌گویم و طی نامه‌ای 10ماده‌ای مسائلی را به فدراسیون به طور مخفیانه ارسال کردم. بعد از بازی با کره جنوبی آن را علنی می‌کنم تا با سوء مدیریت‌ها برخورد شود.

هدایتی در مورد اینکه مظلومی قول داده تیم استیل‌آذین زاگرس در لرستان بازی کند، گفت: 100درصد این قول را عملی می‌کنم. تیم استیل‌آذین زاگرس متعلق به 14 استان زاگرس‌نشین است، اما مردم درود که برای صعود این تیم زحمت کشیده‌اند باید قبول کنند تا زمانی‌که فرودگاه، هتل و ورزشگاه طبق استاندارد AFC و سازمان لیگ ندارند این تیم در خرم‌آباد بازی می‌کند و بعد از فراهم شدن امکانات تیم به درود بر می‌گردد، شاید استیل‌آذین زاگرس در بروجرد هم بازی کند[/color:f142f38dfe]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 11:32 am

هدایتی آزاد شد

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B1%D8%AF
/4/ /4/ /4/
من موندم هنوز بعداز چهارشنبه نشده چه جوری این جلسه تشکیل شد و این خبر منتشر شد؟
یه جای کار می لنگه.
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 11:58 am

از دیشب که خبر دستگیری هدایتی منتشر شد واقعا تعجب کردم! تعجب من به دلیل دستگیری یک شخص یا به خاطر بدهکاریش نبود بلکه اینکه اون شخص کی باشه و چه سبقه ای داشته باشه و با سرچ تو گوگل هم بدست میاد !
شاید هدایتی بازداشت هم شده باشه اما مشخص بود که حتی اگر این اتفاق می افتاد (یا که افتاد!) در بازداشت نمیموند و همه چیز تکذیب هم می شد...

هدایتی خودش هم گفت که بدهکاری داره و من از مدت ها پیش این قضیه بدهکاری و حتی ورشکستگی رو شنیده بودم . چند روز پیش تو یه محفلی به خاطر خرید گهر حرفش پیش اومد و اینو گفتم، گفتند پس چطور رفته ملوان رو خریده یا باز داره یک تیم دیگه رو می خره که در جواب گفتم ورشکستگی یا بدهکاری آدم هایی مثل ایشون با ما فرق می کنه و ایشون داره تلاش می کنه که مشکلاتش رو پوشش بده... وقتی ما میگیم ورشکست شدیم یعنی لل تو جیبمون والیبال بازی می کنه :D

در مورد انگیزه های آقای هدایتی برای خرید سهام باشگاه ملوان یا سرمایه گذاری در فوتبال بعد از اینکه سهام ملوان رو گرفتند ، چون دیدم این تفکر نام تیم و افتخار و یه سری از این حرفها مطرح شده یه مطلب نوشتم که در واقع واقعیات بود و ما هم باید قبول کنیم که هیچ کس بدون منفعت نمیاد تیم داری یا باشگاهداری انجام بده. می خواد اون باشگاه ملوان باشه، داماش باشه، پرسپولیس و استقلال باشند یا بارسلونا... وگرنه دلیلی برای خرید گهر و نگه داشتن تیم استیل آذین در لیگ دو با وجود بدهی فراوان این تیم وجود نداشت.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 12:03 pm

[quote:c03d51a168="777"][quote:c03d51a168="amirreza_pro"]هر چند که واقعا بعضی از انزلی چی ها تو این مدت خیلی ما رو اذیت کردند ولی به شخصه اصلا دوست ندارم سرمایه دارانی مثل هدایتی و....که سرمایه خودشون رو وارد استان گیلان کردند شکست بخورند...امیدوارم هدایتی با ملوان و همچنین قویدل با داماش بتونند موفق بشند تا بیش از پیش شاهد حضور سرمایه داران در استان گیلان باشیم...
باید نگاه خودمون رو وسیع تر کنیم و از بالا به این قضیه نگاه کنیم...درسته که عده ای از انزلی چی ها(نه همشون) با کوته فکری منتظر لغزش ما هستند اما خوب ما باید هوشیار باشیم...ما باید به فکر منافع استان گیلان باشیم...اون عده(نه همه انزلی چی ها) بچه هستند و نمی فهمند ما که نباید مثل اونها باشیم!!!
من که خیلی خوشحال میشم این خبر تکذیب بشه...[/quote:c03d51a168]
نه باباادم دزدبیاداینجاموفق شه این چه حرفیه :roll: همون بهترکه بره به درک اینجورادماباحضورشون تواستان امثال هدایتی وخسروی به حیثیت استانمون لطمه میزنه
برن به درک[/quote:c03d51a168]
یعنی تو هدایتی و خسروی رو با هم مقیسه میکنی :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه اکتبر 10, 2012 12:11 pm

[quote:d739dc4322="havadarehamishegi"][quote:d739dc4322="777"][quote:d739dc4322="amirreza_pro"]هر چند که واقعا بعضی از انزلی چی ها تو این مدت خیلی ما رو اذیت کردند ولی به شخصه اصلا دوست ندارم سرمایه دارانی مثل هدایتی و....که سرمایه خودشون رو وارد استان گیلان کردند شکست بخورند...امیدوارم هدایتی با ملوان و همچنین قویدل با داماش بتونند موفق بشند تا بیش از پیش شاهد حضور سرمایه داران در استان گیلان باشیم...
باید نگاه خودمون رو وسیع تر کنیم و از بالا به این قضیه نگاه کنیم...درسته که عده ای از انزلی چی ها(نه همشون) با کوته فکری منتظر لغزش ما هستند اما خوب ما باید هوشیار باشیم...ما باید به فکر منافع استان گیلان باشیم...اون عده(نه همه انزلی چی ها) بچه هستند و نمی فهمند ما که نباید مثل اونها باشیم!!!
من که خیلی خوشحال میشم این خبر تکذیب بشه...[/quote:d739dc4322]
نه باباادم دزدبیاداینجاموفق شه این چه حرفیه :roll: همون بهترکه بره به درک اینجورادماباحضورشون تواستان امثال هدایتی وخسروی به حیثیت استانمون لطمه میزنه
برن به درک[/quote:d739dc4322]
یعنی تو هدایتی و خسروی رو با هم مقیسه میکنی :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote:d739dc4322]
درسته باهم قابل مقایسه نیستن ولی بهرحال ازبیت المال به یک نحوی سوئ استفاده کردن مگه به غیراینه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان