توسط mohamad » يکشنبه آگوست 05, 2012 1:17 pm
[size=18:638db239fd]طلاي سليمي هم تا روز مسابقه قطعي نيست[/size:638db239fd]
سرمربي تيم ملي وزنهبرداري گفت: شکل وزنه زدن و آمادگي بدني سليمي و حريفانش مشخص ميکند که چه کسي به چه مدالي دست خواهد يافت و از حالا طلاي وي قطعي نيست.
[طلاي سليمي هم تا روز مسابقه قطعي نيست]
کوروش باقري در خصوص انتقاداتي که به عملکرد وي ميشود، گفت: منتقدان نظر خود را ميدهند. از نظر خودم کارهايي که تا به حال انجام دادم، بهترين است و نتايجي که به دست آمده هم بهترين بوده است.
وي ادامه داد: از نتايج و شرايطي که به دست آمده کاملا راضي هستم و فکر ميکنم مسيري که رفتهام درست بوده است. اسم نميبرم اما اگر کسي مدعي است که ميتواند نتيجه بهتري کسب کند، ابتدا اين کار را کرده و سپس در خصوص نتايج تيم ملي صحبت کند. اگر همچين کسي وجود دارد ابتدا خودش را ثابت کند.
باقري در پاسخ به اين سؤال که آيا از عملکرد خودش در زمان انتخاب وزنهها و هدايت وزنه برادران ايران رضايت دارد، گفت: کاملا راضي هستم و نتايج هم چنين چيزي را نشان ميدهد. البته هر کسي ميتواند در مورد عملکرد مليپوشان سؤال کند اما اگر کسي ميخواهد "کوروش باقري" را زير سؤال ببرد بايد نتيجه بهتري از او گرفته باشد.
وي در مورد شرايط نواب نصيرشلال در دسته 105 کيلو گفت: کار نواب بسيار سخت است، چراکه در اين گروه همه مدعي هستند. وي بدن آمادهاي دارد اما بايد تا آغاز رقابت منتظر ماند.
باقري در خصوص اينکه با توجه به احتمال غيبت دو وزنهبردار *#، ميتوان از حالا نواب را روي سکو ديد، تصريح کرد: در اين خصوص نميتوانم چيزي بگويم چون وزنهبرادران اوکراين و گرجستان بسيار قدرتمند هستند. در اين مورد همه چيز بستگي به خود نواب دارد. نواب اگر روحيهاش مانند سعيد محمدپور باشد ميتواند شانس مدال داشته باشد اما اگر مانند بچههاي 85 کيلو باشد، خيلي بخت کسب مدال ندارد.
سرمربي تيم ملي وزنهبرداري در پاسخ به اين سؤال که با شرايطي که به وجود آمده است، همچنان بخت طلاي بهداد سليمي محفوظ است و وي به سرنوشت کيانوش رستمي دچار نخواهد شد، گفت: تا روز مسابقه هيچ چيز قطعي نيست. روز مسابقه، شکل وزنه زدن و آمادگي بدني بهداد و حريفان مشخص ميکند که چه کسي به چه مدالي دست خواهد يافت.
وي افزود: البته براي سجاد هم همين شرايط وجود دارد. اميدوارم آنها مانند سعيد وزنههاي خود را بزنند. در اين صورت سجاد هم شانس رفتن روي سکو را خواهد داشت. البته رقابتي که در 94 کيلوگرم بود نشان داد که اين المپيک واقعا غيرقابل پيش بيني است.