[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آپريل 18, 2012 4:54 am

آهنگ گل پامچال

مجموعه تلویزیونی "گل پامچال" به کارگردانی محمدعلی طالبی سال 1370 از شبکه یک پخش شد. در این مجموعه فاطمه معتمدآریا، داود رشیدی، ستاره جعفری، اسماعیل گرامی، رضا بابک، زنده‌یاد کیومرث ملک مطیعی، زنده یاد پروین سلیمانی و ... بازی کرده بودند.
این سریال داستان دختری به نام لیلا را روایت می‌کرد که در جنوب کشور زندگی می‌کند. تا اینکه در اثر بمباران خانواده‌اش را از دست می‌دهد. یکی از اقوام برای پیدا کردن خواهر لیلا به تهران سفر می‌کند و در این مسیر اتفاقاتی برای آنها رخ می‌دهد، سپس به شمال کشور می‌روند. از سوی دیگر برای لیلا اتفاقی می‌افتد و خانواده‌ای شمالی لیلا را پیدا می‌کنند و او را پیش خود می‌برند و از او نگهداری می‌کنند. وقتی که خواهر لیلا پیدا می‌شود لیلا راضی نیست که همراه آنها برود. در نتیجه خواهر لیلا رضایت می‌دهد لیلا نزد آنها بماند و در مدرسه ثبت نام کند.

لینک دانلود :
http://salijoon.info/mail/910129/khater ... 16_694.mp3
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه آپريل 18, 2012 5:08 am

محمد رویانیان : هواداران پرسپولیس بهترین‌، ‌با اخلاق‌ترین و با ارزش‌ترین هواداران هستند و باید دست تک تک آنها را بوسید /10/ /10/ /10/

[color=red:c90bbc6885]سئوال قطری ها در درکه از فرهاد مجیدی : چرا در آزادی به خانواده ات توهین می کردند ؟[/color:c90bbc6885]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط RASHTBOY در جمعه آپريل 20, 2012 4:03 am .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 4:08 am

عکسی از انزلیچی مارادونا ...

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آپريل 19, 2012 12:05 pm

ریاضیات ...

LIFE MATH
ریاضیات زندگی

Smart man + Smart woman = Romance
مرد باهوش + زن باهوش = عشقولانه

Smart man + Dumb woman = Affair
مرد باهوش + زن خنگ = روابط نامشروع

Dumb man + Smart woman = Marriage
مرد خنگ + زن باهوش = ازدواج

Dumb man + Dumb woman = Pregnancy
مرد خنگ + زن خنگ = حاملگی

SHOPPING MATH
ریاضیات خرید کردن

A man will pay $2 for a $1 item he needs
یک مرد بابت یک کالای 1 دلاری که نیاز دارد 2 دلار می پردازد

A woman will pay $1 for a $2 item that she doesn't need
یک زن بابت یک کالای 2 دلاری که نیاز ندارد 1 دلار می پردازد

GENERAL EQUATIONS & STATISTICS
آمار و برابری عمومی

A woman worries about the future until she gets a husband
یک زن نگران آینده است تا زمانی که شوهر کند

A man never worries about the future until he gets a wife
یک مرد هرگز نگران آینده نیست تا زمانی که زن بگیرد

A successful man is one who makes more money than his wife can spend
یک مرد موفق مردیست که درآمدش بیشتر از مبلغی باشد که زنش خرج می کند

A successful woman is one who can find such a man
یک زن موفق زنیست که بتواند چنین مردی را پیدا کند

HAPPINESS
شادمانی

To be happy with a man, you must understand him a lot and love him a little
برای اینکه با یک مرد شاد باشید باید او را کاملا درک کنید و کمی دوست داشته باشید

To be happy with a woman, you must love her a lot and not try to understand her at all
برای اینکه با یک زن شاد باشید باید او را کاملا دوست داشته باشید
و اصلا سعی نکنید که او را درک کنید

LONGEVITY
طول عمر

Married men live longer than single men do
but married men are a lot more willing to die
مردان متاهل بیشتر از مردان مجرد عمر می کنند،

PROPENSITY TO CHANGE
گرایش به تغییر

A woman marries a man expecting he will change, but he doesn't
زمانی که یک زن با مردی ازدواج می کند انتظار دارد که او تغییر کند ولی اینگونه نمی شود

A man marries a woman expecting that she won't change, and she does
زمانی که یک مرد با زنی ازدواج میکند مطمئن است که آن زن تغییر نمی کند و اینگونه میشود

DISCUSSION TECHNIQUE
ادبیات گفتگو

A woman has the last word in any argument
یک زن در بحث حرف آخر را می زند

Anything a man says after that is the beginning of a new argument
بعد از آن، هر حرفی که مرد بزند، شروع یک بحث جدید است

OFFICE ARITHMETIC
حسابرسی اداری

Smart boss + Smart employee = Profit
رییس باهوش + کارمند باهوش = سود

Smart boss + Dumb employee = Production
رییس باهوش + کارمند خنگ = تولید

Dumb boss + Smart employee = Promotion
رییس خنگ + کارمند باهوش = ترفیع

Dumb boss + Dumb employee = Overtime
رییس خنگ + کارمند خنگ = اضافه کاری
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

کاریکاتور آب دریای کاسپی در کویر

پستتوسط armin8651 » يکشنبه آپريل 22, 2012 7:08 am

[align=center:a38f4abe73][b:a38f4abe73]کاریکاتور آب دریای کاسپی در کویر[/b:a38f4abe73]

[img:a38f4abe73]http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/31-1-1391/IMAGE634704800927982415.jpg[/img:a38f4abe73][/align:a38f4abe73]
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه آپريل 24, 2012 7:09 am

این لینک رو دانلود کنین ...

http://host10.aparat.com//public/user_d ... 182162.flv

کدوم کلید منظورش بود ؟! /10/ /10/ /10/ /4/ /4/ /15/ /15/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه آپريل 24, 2012 7:20 am

دهقـان فـداکـار ...

"ریزعلی خواجوی" نام‌آشنای همه ایرانیان است. داستان فداكاری وی در كتاب‌های سال سوم دبستان سال‌هاست که ‌منتشر می‌شود. فداكاری كه در یك شب سرد سال 1341 جان صدها نفر را نجات داد و به رغم كتك خوردن آن شب، از این ماجرا به عنوان بهترین خاطره زندگیش یاد می‌كند.

ریزعلی که در سال 1309 در انزلیچی "قالاچق" از توابع شهرستان "میانه" به دنیا آمده به شرح ماجرای شبی می‌پردازد که جان مسافران قطار تبریز به تهران را نجات داد؛ آن هم بر روی ریل‌های آهنی و بر فراز درّه‌ای 40 متری که اگر ریزعلی نبود و قطار از راه می‌رسید، شاید قطعه‌های کوچک و بزرگ آن غول آهنی و مسافرانش را باید در میان امواج خروشان رودخانه سرد پایین ریل پیدا می‌کردند.
ریزعلی می‌گوید: این واقعه به حدود 50 سال پیش و زمانی که حدود 31 الی 32 ساله بودم و یک فرزند داشتم بازمی‌گردد؛ یادم می‌آید اواخر پاییز بود که یک شب باجناقم میهمان من شده بود؛ ساعت 8 شب یکباره از زیر کرسی بلند شد و گفت که "الان یادم افتاد که فردا دوستانم برای فروش گوسفندان خود به تهران می‌روند و من هم باید بروم" و از من خواست که او را به ایستگاه قطار در حدود 7 کیلومتری منزلمان برسانم.

هرچه به او اصرار کردم که "هوا سرد و بارانی است، امشب را بمان"، قبول نکرد که در نهایت با یک فانوس و تفنگ شکاری به راه افتادیم و او را به ایستگاه رساندم. در راه برگشت به خانه دیدم که فاصله میان دو تونل بر روی خط آهن به خاطر ریزش کوه مسدود شده است و یادم آمد که قطار تا چند دقیقه دیگر از ایستگاه به سمت پایین راه می‌افتد، آن هم قطاری که پُر از مسافر است.

پیرمرد اینطور سر رشته صحبت‌هایش ادامه می‌دهد: با خودم گفتم "هر چه بادا باد"؛ راه افتادم به سمت ایستگاه، اما حدود دو کیلومتر که مانده بود متوجه شدم که قطار از ایستگاه حرکت کرده و چون وزش باد فانوسم را خاموش کرده بود، چاره‌ای ندیدم جز اینکه کُتم را درآوردم و بر سر چوب بستم و نفت فانوس را بر روی آن ریختم و با کبریتی که همراه داشتم، آن را آتش زدم و دوان دوان بر روی ریل قطار به راننده علامت دادم.

وقتی دیدم که راننده متوجه نمی‌شود، با تفنگ شکاری یکی دو گلوله شلیک کردم که راننده متوجه شد و وقتی قطار کم‌کم توقف کرد، همه مأموران و مسافران از آن بیرون ریختند و اول فکر می‌کردند که من قصد سوار شدن به قطار را داشته‌ام! به همین خاطر، آنقدر کتکم زدند که له و لورده شدم! ریزعلی حال و هوای مسافران را هم از یاد نمی‌برد و می‌گوید: وقتی به آنها گفتم که چه اتفاقی افتاده و صحنه را نشانشان دادم، آن وقت بود که متوجه شدند، جان حدود 1000 نفر نجات پیدا کرده است و آنقدر به شعف آمده بودند که بازرس قطار همان شب، تمام جیب‌هایش را گشت و 50 تومان به من انعام داد.

داماد ریزعلی میانه سخن پدر خانمش را پی می‌گیرد و بیان می‌کند: الان برخی از مأموران قطار که هنوز زنده‌اند و بازنشسته شده‌اند، وقتی خاطره آن شب و صحنه آن درّه را تعریف می‌کنند، از شدت هیجان به گریه می‌افتند.

ریزعلی ادامه می‌دهد: چون لباس‌هایم درآورده و لُخت شده بودم و عرق‌ریزان بر روی ریل دویده بودم، آن شب سرما خوردم و تمام بدنم عفونت کرد و 15 روز در یکی از درمانگاه‌های میانه تحت درمان بودم و بعد از آن بود که برای ادامه درمان به تبریز رفتم، اما هزینه درمانم آنقدر بالا بود که حتی گوسفندانم را فروختم و خلاصه در آن دو سه ماه درمان، تمام دارایی‌ام را خرج کردم. یک سال پس از حادثه، داستان آن شب وارد کتاب‌های درسی بچه‌ها شد، اما تا سال 69 یا 70 هیچکس جز اهالی انزلیچی نمی‌دانست که دهقان فداکار منم؛ تا اینکه وقتی به خاطر بیماری در یکی از بیمارستان‌های تبریز بستری شده بودم، به طور اتفاقی و البته بعد از تحقیقات، من را شناختند.

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه آپريل 24, 2012 8:41 am

هنوز شبکـه باران راه اندازی نوبُسته بو.ایته فیلم برای گیلان پخش بُستی از شبکه اول.
ایته تهرانــی بو که بَموبو رشت،خَستی ماهـی سفید بیهینه.ایته فامیل رشتی هم داشتی که اَنِ ره توضیح دَیی که بازار مین چُطو ماهــی بیهینی.
کـه اول باید تــی چانه ی لَسَ کونــی.بعد بیگــی:آبــــرا اَ ماهی چند؟
خلاصه طرف یخورده تمرین کُنه و شه بازار ایته ماهـــی سفید فگیره ، آوره خو فامیل نشان دِهه.
اَنِ فامیل ماهـــیه دینه زَنــِه خوسر مین گِــه: اَن کـه ایسپلیه ریییییییییییییی!!!

[img:1db1e57aa5]http://up98.org/upload/server1/02/i/j3rcp5be5s04eehyryr.jpg[/img:1db1e57aa5]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آپريل 24, 2012 5:58 pm

به نقل از يكي از دوستان : روزي كه مصادف بود با چند روز تعطيلي پشت سرهم و در عين حال حضو پر رنگ ر تهراني هاي زرنگ و زبل در شهرما ، من از وسط بازار هميشه زنده و دل باز رشت و مشخصاً راسته ماهي فروشان رد مي شدم كه يك دفعه سر وصداي يك سماك توجه منو به خودش جلب كرد ، اين سماك با صداي بلند ، خطاب به تهراني هاي زرنگ فرياد مي زد ، انواع و اقسام ماهي سفيد ، من كه در كوك خريد ماهي نبودم ، نگاهي به طبق سماك انداختم و در انجا ، انواع ماهي اعم از كپور ، سيلور ، بيگ هد ، آمور موجود بود ولي اثري از ماهي سفيد نبود چون اصلاً فصلش نبود ، قيمت همين ماهي ها هم برابر با ماهي سفيد واقعي مي گفتند ، البته ، همين ماهي ها هم سفيد بودند ولي اين سفيد كجا و ان سفيد كجا! نوش جان تهراني ها /10/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siabagh » سه شنبه آپريل 24, 2012 7:58 pm

[quote:7cb00d4680="The_King_of_rasht"]هنوز شبکـه باران راه اندازی نوبُسته بو.ایته فیلم برای گیلان پخش بُستی از شبکه اول.
ایته تهرانــی بو که بَموبو رشت،خَستی ماهـی سفید بیهینه.ایته فامیل رشتی هم داشتی که اَنِ ره توضیح دَیی که بازار مین چُطو ماهــی بیهینی.
خلاصه طرف یخورده تمرین کُنه و شه بازار ایته ماهـــی سفید فگیره ، آوره خو فامیل نشان دِهه.
اَنِ فامیل ماهـــیه دینه زَنــِه خوسر مین گِــه: اَن کـه ایسپلیه ریییییییییییییی!!!

[img:7cb00d4680]http://up98.org/upload/server1/02/i/j3rcp5be5s04eehyryr.jpg[/img:7cb00d4680][/quote:7cb00d4680]
اها بوگوفتي 18 - 19 سال پيش بو فكر كونم منم بيدئم اَ برنامه يا.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط siabagh در سه شنبه آپريل 24, 2012 8:00 pm .
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آپريل 24, 2012 8:00 pm

[quote:bfa3833e8e="The_King_of_rasht"]هنوز شبکـه باران راه اندازی نوبُسته بو.ایته فیلم برای گیلان پخش بُستی از شبکه اول.

[img:bfa3833e8e]http://up98.org/upload/server1/02/i/j3rcp5be5s04eehyryr.jpg[/img:bfa3833e8e][/quote:bfa3833e8e]حمزه تو fb گذاشتی like کردم اینجام میکنم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آپريل 25, 2012 4:37 am

خدا همه پدر و مادر ها رو نگه داره ... ولی این واقعیت هست ...

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آپريل 26, 2012 8:41 am

عکس های دیده نشده از ملاقات علی دایی در بیمارستان ... با اینکه از لحاظ فنی اصلا قبولش ندارم ولی خدا رو هزاران بار شکر که چیزیش نشد ...

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sansi » پنج شنبه آپريل 26, 2012 8:54 am

آقا تو یکی از عکسا رو بالش علی دایی نوشته بخش اطفال چرا؟
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه آپريل 30, 2012 11:06 am

بعد از سال ها فیلمی از رختکن تیم ملی بعد از بازی با آمریکا در جام جهانی 1998 منتشر شد که در آن علیرضا منصوریان آواز می خواند وعلی اکبر استاد اسدی از خوشحالی می رقصد.

مدافع اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: «چون در آن زمان این بازی سیاسی شده بود و بازیکنان خیلی تحت فشار بودند، بعد از پیروزی در این بازی از خوشحالی نمی دانستند چه کار کنند.»

من چیزی یادم نمی آید.می دانید چند وقت از آن روزها گذشته است؟ حالا فقط من می رقصیدم؟

* بله. همه خوشحال بودند ولی فقط شما می رقصیدید؟

- خوب در آن بازی ما خیلی تحت فشار بودیم و بازیکنان خیلی استرس داشتند. بازی ها در آن زمان سیاسی شده بود و به ما گفته بودند باید بازی را ببریم و به همین دلیل بعد از برد همه خیلی خوشحال بودند.

* چه کسی از همه بیشتر خوشحال بود؟

- فکر کنم احمدرضا از همه خوشحال تر بود.او خیلی خوب بازی کرده بود و بعد از بازی از خود بی خود شده بود.

* ولی مثل شما نمی رقصید؟

- یادم نیست او در رختکن چه کار می کرد.

* بازیکنان دیگر چه کارهایی انجام می دادند؟

- من فقط یادم هست که خیلی خوشحال بودند. در این بازی یک سری ایرانی به استادیوم آمده بودند که علیه ما شعار سیاسی می دادند. جالب است که ما انتظار داشتیم آمریکایی ها با ما رفتار بدی بکنند ولی آنها خیلی با ما با احترام برخورد کردند. حتی بعد از بازی به رختکن ما آمدند و این برد را تبریک گفتند. بعضی از بازیکنان ما هم بعد از بازی پیراهنشان را با آمریکایی ها عوض کردند.

* در رختکن بازیکنان به هم چه می گفتند؟

- همه می گفتند اگر آلمان را ببریم می توانیم به دور بعد صعود کنیم.

* واقعا امید داشتید که آلمان را ببرید؟

- بله. ما می توانستیم بازی را ببریم ولی جلال طالبی، سرمربی تیم ترسو بود وگرنه می توانستیم بازی را ببریم.
جام نیوز
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان