[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - از زحمات مدیران سایت وارش اسپرت باید تشکر کرد

از زحمات مدیران سایت وارش اسپرت باید تشکر کرد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه فبريه 02, 2012 11:53 am

جا داره از تمام کاربرایی که سایت وارش اسپرت مثل خونه خودشون میدونن تشکر کنم :wink:
ممنون از دوستان که به من لطف دارن ولی خود من رسما میگم که بیشتر کارها مهرداد عزیز انجام میده و سختی های این سایت با ایشون است /21/

اگر میبینید یک سایتی داریم توی شمال کشور حرف اول میزن مطمئن باشید چون کاربرهای خوبی مثل شما دوستان عزیز داره
از تمام1,180 کاربر که عضو این سایت هستن تشکر میکنم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط power3449 » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:14 pm

آقا مهرداد بابت زحماتت تشکر میکنم. و از همه مهمتر مدیری هستی که به معنی واقعی مدیریت رو بلدی و اینکه هرگز رادیکال و احساسی نمیشی و منطقی برخورد میکنی . خواهشا از دوستامونم میخوام همه جوره از مدیرامون حمایت کنن. یه پیشنهاد هم داشتم میخواستم یک صندوق برای سایت درست کنیم تا در مواقع بازی تیم بچه ها برای تهیه بنر و غیره بصورت دلخواه کمک کنن. مرسی /3/
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:21 pm

من هم ازمهرداد و پویان و بقیه مدیران تشکر می کنم .به خوص مهرداد که واقعا تو این زمانه کمتر کسی پیدا میشه به عشق شهرش از وقت وهزینه خودش بزاره.

ایشالا وارش اسپرت روز به روز پربارتر بشه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه فبريه 03, 2012 7:09 am

خدا وکیلی دست تمامی دوستان و زحمتکشان سایت همیشه پویا ، زنده و پرمحتوای وارش اسپورت درد نکنه ، من یکی که معتاد این سایت شدم و برای کلیه این عزیزان ، اعضای محترم سایت ، هوادارن داماش و مردم با فرهنگ و فرهیخته رشت آرزوی سلامتی می کنم . /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه فبريه 03, 2012 8:18 am

من هم لازم میدونم که از مهرداد که تلاش زیادی برای سایت انجام میده و همچنین پویان و معراج و محمود بابت همکاریشون با وارش اسپرت تشکر کنم.
اما لازم هست که از کاربران فعال این سایت تشکر داشته باشم،چون بدونه شما هیچ وقت وارش اسپرت چنین جذابیتی نداشت.
ولی تنها خواهشم این است که در مواقع عصبانی شدن قوانین سایت رو زیر سوال نبرین
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط reza_932 » جمعه فبريه 03, 2012 9:16 am

بچه ها متشکریم بچه ها متشکریم بچه ها متشکریم

/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » جمعه فبريه 03, 2012 11:12 am

دست مریزاد مهرداد و دمت گرم. از بقیه ی بچه ها هم تشکر می کنم، میثم، سعید و بقیه که من نمی شناسم. وقتتونو می ذارید و این خیلی ارزش داره. از گزارش های خوبی که تو سایت گذاشته میشه و همچنین از نظرات اکثرا بی طرفانه ی مهرداد هم ممنونم.
روزبه جان ساق و سالم بی بی.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » جمعه فبريه 03, 2012 11:14 am

دست مریزاد مهرداد و دمت گرم. از بقیه ی بچه ها هم تشکر می کنم، میثم، سعید و بقیه که من نمی شناسم. وقتتونو می ذارید و این خیلی ارزش داره. از گزارش های خوبی که تو سایت گذاشته میشه و همچنین از نظرات اکثرا بی طرفانه ی مهرداد هم ممنونم.
روزبه جان ساق و سالم بی بی.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه فبريه 03, 2012 1:36 pm

منم تشکر میکنم :D
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه جولاي 15, 2012 8:17 am

سلام. دوستان عزیزم. تو این یکسالی که منو تحمل کردین خیلی ممنونم. همتونو دوست دارم از زحمات مدیرای این سایت که با هزینه ی شخصی این سایت رو اداره میکنن ممنونم. من به دلایلی دیگه تو این سایت مطلب نمیزارم تا باعث ناراحتی دوستان نشه. ارزوم اینه که این تیم با هوادارای دوست داشتنیش و با تعصبش بره اسیا و پرچم رشت رو ببره بالا و به همه نشون بدیم رشتی یعنی سرور از این به بعد میرم بالای نیمکت داماش میشینم همونجایی که شعار نمیدن. من داماش رو خیلی دوس دارم و تیمه شهرمه تیمه جایی که توش بزرگ شدم از برد داماش خوشحال میشم از باختش خیلی ناراحت. وقتی ما پرسپولیس رو تو ورزشگاه ازادی بردیم خدا میدونه چقدر خوشحال بودم انگار رفتیم اسیا و نیم ساعت بعد از بازی تو این سایت مطلب نوشتم و به بچه هایی که رفته بودن ورزشگاه ازادی بهشون زنگ زدم این برد رو بهشون تبریک گفتم. از زحمات اقا مهرداد عزیز ممنونم که واسه این سایت این تیم همیشه زحمت میکشه. بدی خوبی از من دیدین حلالم کنین... خداحافظ /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » يکشنبه جولاي 15, 2012 8:34 am

[quote:cb57564cb1="rashti_sarvar"]سلام. دوستان عزیزم. تو این یکسالی که منو تحمل کردین خیلی ممنونم. همتونو دوست دارم از زحمات مدیرای این سایت که با هزینه ی شخصی این سایت رو اداره میکنن ممنونم. من به دلایلی دیگه تو این سایت مطلب نمیزارم تا باعث ناراحتی دوستان نشه. ارزوم اینه که این تیم با هوادارای دوست داشتنیش و با تعصبش بره اسیا و پرچم رشت رو ببره بالا و به همه نشون بدیم رشتی یعنی سرور از این به بعد میرم بالای نیمکت داماش میشینم همونجایی که شعار نمیدن. من داماش رو خیلی دوس دارم و تیمه شهرمه تیمه جایی که توش بزرگ شدم از برد داماش خوشحال میشم از باختش خیلی ناراحت. وقتی ما پرسپولیس رو تو ورزشگاه ازادی بردیم خدا میدونه چقدر خوشحال بودم انگار رفتیم اسیا و نیم ساعت بعد از بازی تو این سایت مطلب نوشتم و به بچه هایی که رفته بودن ورزشگاه ازادی بهشون زنگ زدم این برد رو بهشون تبریک گفتم. از زحمات اقا مهرداد عزیز ممنونم که واسه این سایت این تیم همیشه زحمت میکشه. بدی خوبی از من دیدین حلالم کنین... خداحافظ /3/[/quote:cb57564cb1]
الان این بچه بازیا یعنی چی ؟ اول دلایل خودت بگو اگر بخاطر اون تاپیک هست بهتر کمی احساسی رفتار نکنی اختلاف سلیقه و این چیزا همیشه هست قرار نیست پشت همو خالی کنیم اگر بری الان نشون دهنده اینو پشت آبراران خالی کردی الان باید پشت هم باشیم فعلا موقع رفتن نیست اگر کسی یه نظر دیگه داره باید نشون بدهیم که داره اشتباه میکنه اصلا با قهر کردن و دعوا کردن و چیزای دیگه مساله حل نمیشه این مسائل درون خود خانواده وارش اسپرت باید حل بشه دوست دارم هر چه سریعتر این تصمیم کنار بگذاری وگرنه من یکی که نمیبخشمت چون احساس میکنم پشت ما رو خالی کردی چون ما هنوز داماشی هستیم و خواهیم یادت باشه من قبلا یه پرسپولیسی بودم ولی به وسیله همین سایتدیگه حتی به پرسپولیس فکر نکردم و با شکست اون بهترین لحظات عمرم شکل گرفت پس بذار دوستان دیگر هم از تعصبت استفاده کنن و بدونن داشتن تعصب به شهر خود و دوست داشتن تیم شهر خود چه امیدی در زندگی برای یه نفر میآره باز میگم بری من یکی نمیبخشمت!
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 15, 2012 8:38 am

داش مهرداد خسته نباشی
دست تک تک کاربران این سات رو باید بوسید /3/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه جولاي 15, 2012 5:50 pm

[quote:689538fbf8="rashti_sarvar"]سلام. دوستان عزیزم. تو این یکسالی که منو تحمل کردین خیلی ممنونم. همتونو دوست دارم از زحمات مدیرای این سایت که با هزینه ی شخصی این سایت رو اداره میکنن ممنونم. من به دلایلی دیگه تو این سایت مطلب نمیزارم تا باعث ناراحتی دوستان نشه. ارزوم اینه که این تیم با هوادارای دوست داشتنیش و با تعصبش بره اسیا و پرچم رشت رو ببره بالا و به همه نشون بدیم رشتی یعنی سرور از این به بعد میرم بالای نیمکت داماش میشینم همونجایی که شعار نمیدن. من داماش رو خیلی دوس دارم و تیمه شهرمه تیمه جایی که توش بزرگ شدم از برد داماش خوشحال میشم از باختش خیلی ناراحت. وقتی ما پرسپولیس رو تو ورزشگاه ازادی بردیم خدا میدونه چقدر خوشحال بودم انگار رفتیم اسیا و نیم ساعت بعد از بازی تو این سایت مطلب نوشتم و به بچه هایی که رفته بودن ورزشگاه ازادی بهشون زنگ زدم این برد رو بهشون تبریک گفتم. از زحمات اقا مهرداد عزیز ممنونم که واسه این سایت این تیم همیشه زحمت میکشه. بدی خوبی از من دیدین حلالم کنین... خداحافظ /3/[/quote:689538fbf8]
دوست عزیز شاید من شما را خوب نشناسم و دلایلتان را نیز نمی دانم اما هرچه هست فکر نکنم تصمیم درستی گرفته باشی شما با عشقی که به داماش داری هرگز نمی توانی مثل یک طرفدار عادی روی سکوهای پشت نیمکت داماش بنشینی ! جای امثال شما در میان اوج فریادهای رشتی های متعصب است حال اگر از هر مطلب و یا هرکسی به هر دلیلی ناراحتی نباید خانه ات را ترک کنی ( وارش اسپرت ) میان دوستانت بمان که ترک این سایت همانقدر که به تو ضربه خواهد زد ضربه ای به دیگر اعضای این سایت هم است حتی اگر با هم هم عقیده نباشیم . پس مانند همان نهضت جنگلی که به ان علاقه نشان می دهی کمی بیشتر فکر کن و خانه و دوستانت را ترک نکن .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammad126 » دوشنبه جولاي 16, 2012 8:21 am

من هم به سهم خود از اقا مهرداد و همه ی مدیران به خاطر زحماتشون تشکر میکنم.و امیدوارم که همیشه موفق باشند. /13/
نماد کاربر
mohammad126
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه جولاي 16, 2012 8:39 am

مدیرای این سایت مخصوصا مهرداد و مازیار عزیز واقعا واسه این سایت و این تیم زحمت کشیدن.خدایی دمشون گرم /13/ /13/ /13/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان