[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:22 pm

من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:24 pm

[quote:b623d67a1c="damash_fsz"]من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم[/quote:b623d67a1c]

جدی میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:27 pm

[quote:0da06e0e88="keyvan"][quote:0da06e0e88="damash_fsz"]من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم[/quote:0da06e0e88]

جدی میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:[/quote:0da06e0e88]

کیوان جان رکورد خودت چقدره؟ :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:30 pm

[quote:b298b84333="keyvan"][quote:b298b84333="damash_fsz"]من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم[/quote:b298b84333]

جدی میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:[/quote:b298b84333]
اره.من از کوچیکی ارزوی خلبانی داشتم.کجا باید برم؟
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط keyvan » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:33 pm

[quote:f8a68e467d="damash_fsz"][quote:f8a68e467d="keyvan"][quote:f8a68e467d="damash_fsz"]من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم[/quote:f8a68e467d]

جدی میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:[/quote:f8a68e467d]
اره.من از کوچیکی ارزوی خلبانی داشتم.کجا باید برم؟[/quote:f8a68e467d]

دوست عزیز با این اوصاف شما یک نابغه هستی! :lol: :lol:
برای خلبان شدن باید بتونی بالای یک دقیقه دوام بیاری :wink:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:35 pm

[quote:4b413df399="sepidroudi"][quote:4b413df399="keyvan"][quote:4b413df399="damash_fsz"]من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم[/quote:4b413df399]

جدی میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:[/quote:4b413df399]

کیوان جان رکورد خودت چقدره؟ :wink:[/quote:4b413df399]

گفتم که عزیز بیشترین رکوردم تا حالا 14ثانیه بوده.
رکورد تو چنده معین جان؟ :wink:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:38 pm

[quote:0582d9fc97="keyvan"][quote:0582d9fc97="sepidroudi"][quote:0582d9fc97="keyvan"][quote:0582d9fc97="damash_fsz"]من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم[/quote:0582d9fc97]

جدی میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:[/quote:0582d9fc97]

کیوان جان رکورد خودت چقدره؟ :wink:[/quote:0582d9fc97]

گفتم که عزیز بیشترین رکوردم تا حالا 14ثانیه بوده.
رکورد تو چنده معین جان؟ :wink:[/quote:0582d9fc97]

18 :roll: - هیچی بیرون ناییم امان :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:41 pm

[quote:94b18233f3="keyvan"][quote:94b18233f3="damash_fsz"][quote:94b18233f3="keyvan"][quote:94b18233f3="damash_fsz"]من 32 ثانیه.برای خلبانی کجا باید برم[/quote:94b18233f3]

جدی میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:[/quote:94b18233f3]
اره.من از کوچیکی ارزوی خلبانی داشتم.کجا باید برم؟[/quote:94b18233f3]

دوست عزیز با این اوصاف شما یک نابغه هستی! :lol: :lol:
برای خلبان شدن باید بتونی بالای یک دقیقه دوام بیاری :wink:[/quote:94b18233f3]
ولی جدا برای خلبانی رفتیم دانشگاه افسری شهید ستاری تهران.به بهونه های بنی اسراییلی مارو قبول نکردن.میدونستن هواپیما گیر بیارم به انزلی رحم نمیکنم
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط sajad1985 » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 12:16 pm

[size=18:fb6255de35]تقویم دانشگاهی من[/size:fb6255de35]

شنبه : همون لحظه ای كه وارد دانشكده شدم متوجه نگاه سنگینش شدم هر جا كه می رفتم اونو می دیدم یك بار كه از جلوی هم در اومدیم نزدیك بود به هم بخوریم صداشو نازك كرد گفت : ببخشید
من كه می دونم منظورش چی بود تازه ساعت 9:30 هم كه داشتم بورد را می خوندم اومد و پشت سرم شروع به خوندن بورد كرد آره دقیقا می دونم منظورش چیه اون می خواد زن من بشه
بچه ها می گفتن اسمش مریمه
از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم باهاش ازدواج كنم
یك شنبه : امروز ساعت 9 به دانشكده رفتم موقع تو سرویس یه خانمی پشت سرم نشسته بود و با رفیقش می گفتن و می خندیدن تازه به من گفت آقا میشه شیشه پنجرتون رو ببندین من كه می دونم منظورش چی بود اسمش رو می دونستم اسمش نرگسه
مث روز معلوم بود كه با این خندیدن می خواد دل منو نرم كنه كه بگیرمش راستیتش منم از اون بدم نمی آد از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم با نرگس هم ازدواج كنم
دوشنبه : امروز به محض اینكه وارد دانشكده شدم سر كلاس رفتم بعد از كلاس مینا یكی از همكلاسیهام جزوه منو ازم خواست من كه می دونم منظورش چی بود حتما مینا هم علاقه داره با من ازدواج كنه راستیتش منم از مینا بدم نمیآد از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم با مینا هم ازدواج كنم
سه شنبه : امروز اصلا روز خوبی نبود نه از مریم خبری بود نه از نرگس نه از مینا فقط یكی از من پرسید آقا ببخشید امور دانشجویی كجاست ؟
من كه می دونم منظورش چیه ولی تصمیم نگرفتم باهاش ازدواج كنم چون كیفش آبی رنگ بود حتما استقلالیه وقتی كه جریان رو به دوستم گفتم به من گفت : ای بابا !‌ بدبخت منظوری نداشته ولی من می دونم رفیقم به ارتباطات بالای من با دخترا حسودیش می شه حالا به كوری چشم دوستم هم كه شده هر جور شده با این یكی هم ازدواج می كنم
چهار شنبه : امروز وقتی كه داشتم وارد سلف می شدم یك مرتبه متوجه شدم كه از دانشگاه آزاد ساوه به دانشگاه ما اردو اومدند یكی از دخترای اردو از من پرسید : ببخشید آقا دانشكده پرستاری كجاست ؟ من كه می دونستم منظورش چیه اما تو كاردرستی خودم موندم كه چه طور این دختر ساوجی هم منو شناخته و به من علاقه پیدا كرده حیف اسمش رو نفهمیدم راستیتش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم هر طور شده پیداش كنم و باهاش ازدواج كنم طفلكی گناه داره از عشق من پیر می شه
پنج شنبه : یكی از دوستهای هم دانشكده ایم به نام احمد منو به تریا دعوت كرد من كه می دونستم از این نوشابه خریدن منظورش چیه می خواد كه من بی خیال مینا بشم راستیتش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون عمرا قبول كنم
جمعه : امروز ضبح در خواب شیرینی بودم كه داشتم خواب انزلیچی بزرگ خودم رومی دیدم عجب شكوهی و عظمتی بود داشتم انگشتم رو توی كاسه عسل فرو میكردم و.... مادرم یك هو از خواب بیدارم كرد و گفت برم چند تا نون بگیرم وقتی تو صف نانوایی بودم دختر خانمی از من پرسید ببخشید آقا صف پنج تایی ها كدومه ؟ من كه می دونم منظورش چی بود اما عمرا باهاش ازدواج كنم
راستش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من از دختری كه به نانوایی بیاد خیلی خوشم نمیاد
شنبه : امروز صبح زود از خواب بیدار شدم صبحانه را خوردم و اودم كه راه بیفتم مادرم گفت : نمی خواد دانشگاه بری امروز جواب نوار مغزت آماده ست برو از بیمارستان بگیر
راستیتش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون مردم می گن من مشكل روانی دارم!!
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 6:13 pm

[b:2ae9246a1b]امروز نشستم متن (تکس) آهنگ های سیاوش قمیشی رو گوش دادم و نوشتم، فکر نکنید خیلی بیکارم … چون وقتی نوشتم تازه فهمیدم چقدر پر مفهوم هست …

[color=black:2ae9246a1b]تراک ۱ – یادگاری
چند تا عکس یادگاری، با یه بغض و چند تا نامه
چند تا آهنگ قدیمی، که همه دلخوشی هامه
آینه ای که رو به رومه، غرق تو بهته یه تصویر
بارون های پشت شیشه، من و تنهایی و تقدیر

دست من نیست، نفسم از عطر تو کلافه می شه
لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه
باورم نمی شه اما این تویی که داره می ره
خیره می مونم به چشمات حتی گریم نمی گیره

چشایه مونده به راهو، شب تنهایی ماه و
یه دل بی سرپناهو، من و خونه
ساعت‌های غرق خوابو، این منه بی تو خرابو
یادت هرگز نمی مونه، یادت هرگز نمی مونه

دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه

چشایه مونده به راه و، شب تنهایی ماه و
یادت هرگز نمی مونه، یادت هرگز نمی مونه[/color:2ae9246a1b][/b:2ae9246a1b]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 6:16 pm

[quote:93c337ec95="The_King_of_rasht"][b:93c337ec95]امروز نشستم متن (تکس) آهنگ های سیاوش قمیشی رو گوش دادم و نوشتم، فکر نکنید خیلی بیکارم … چون وقتی نوشتم تازه فهمیدم چقدر پر مفهوم هست …

[color=black:93c337ec95]تراک ۱ – یادگاری
چند تا عکس یادگاری، با یه بغض و چند تا نامه
چند تا آهنگ قدیمی، که همه دلخوشی هامه
آینه ای که رو به رومه، غرق تو بهته یه تصویر
بارون های پشت شیشه، من و تنهایی و تقدیر

دست من نیست، نفسم از عطر تو کلافه می شه

چشایه مونده به راهو، شب تنهایی ماه و
یادت هرگز نمی مونه، یادت هرگز نمی مونه

دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه

چشایه مونده به راه و، شب تنهایی ماه و
یادت هرگز نمی مونه، یادت هرگز نمی مونه[/color:93c337ec95][/b:93c337ec95][/quote:93c337ec95]
حمزه جان بی زحمت تکس اهنگ های ساسی مانکن رو هم بزار
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 6:18 pm

damash_fsz : شما به روح اعتقاد داری؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 6:23 pm

[quote:2e98f963d7="The_King_of_rasht"]damash_fsz : شما به روح اعتقاد داری؟[/quote:2e98f963d7]
این جواب کامنتت علیه یووه من بود.الان سوالت جدیه یا شوخی؟ فحش ندی به ما بره
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 6:30 pm

[quote:963fbff436="damash_fsz"][quote:963fbff436="The_King_of_rasht"]damash_fsz : شما به روح اعتقاد داری؟[/quote:963fbff436]
این جواب کامنتت علیه یووه من بود.الان سوالت جدیه یا شوخی؟ فحش ندی به ما بره[/quote:963fbff436]

پَ نَ پَ میخواستم ببینم بعد از 21 دسامبر چه اتفاقی میوفته ؟ :D :D :D

شوخی کردم ولی بگو نوشته کدوم شعر رو میخوای برات پیدا کنم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 6:36 pm

[quote:dea7d5799c="The_King_of_rasht"][quote:dea7d5799c="damash_fsz"][quote:dea7d5799c="The_King_of_rasht"]damash_fsz : شما به روح اعتقاد داری؟[/quote:dea7d5799c]
این جواب کامنتت علیه یووه من بود.الان سوالت جدیه یا شوخی؟ فحش ندی به ما بره[/quote:dea7d5799c]

پَ نَ پَ میخواستم ببینم بعد از 21 دسامبر چه اتفاقی میوفته ؟ :D :D :D

شوخی کردم ولی بگو نوشته کدوم شعر رو میخوای برات پیدا کنم[/quote:dea7d5799c]
دنبال شعر نیستم بلا میسر.دنبال یه بهونه بودم بگم بعد نوریچ ،کلوژ هم ............
دیشب از کونته پرسیدن نظرت در مورد منچستر چیه گفت:
درخت گردکان به این بلندی درخت خربزه،الله اکبر
کونته بچه رشتی
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان