[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط metall » جمعه آگوست 02, 2013 9:36 pm

من اینجا میخوام جواب [color=red:7a8a2763c4]کرم [/color:7a8a2763c4] رو بدم(می بینه) البته میدونم درست نیست ولی اینبار رو شما دوستان ببخشید :همون کاپیش رو بذار تو ریشه عمیق خودتون درسته ما نمی فهمیم شما ریشه دارین اونم تو انزلیچی
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه آگوست 03, 2013 12:19 am

نمیدونم چرا بچه ها اینقدر دلشون پره؟؟؟؟؟!!!!!!!!
آقا مگه از اونا انتظاری غیر از این داشتید؟
مگه تا حالا جواب محبت دادن؟ یا پیرو معرفت و قول و قرار بودن؟
اگه از کتک خوردن دلتون پره که ما تراکتوری ها رو با اون همه اهن و تولوپ به روز سیاه نشوندیم. دقت کنید. تراکتوری ها از شهری به بزرگی تبریز. هر رشتی اگه یه سطل آب بریزه که این جوجو ها رو آب میبره.
اگه هم از فحش خوردن دلتون پره که بازم بیراهه. آخه آبرارای گلم "خارجی بیتربیت" کلی حرف در خودش نهفته داره. من فکر میکنم تو بازی برگشتم فقط همین شعار رو بدیم کافیه نیاز نیست خون خودمون رو ازین بیشتر کثیف کنیم.

نفت تهران رو دریابید. اینا قواره ما نیستن تا همینجاشم بیخودی وقت تلف کردین.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه آگوست 03, 2013 1:11 am

دیشب من جنــــگ رو به چشم دیدم / جنگ شاخ و دم نداره دیشب جنگ بود به معنای واقعی کلمه جنــــگ بود
تمام مثل فلسطینی ها که به دلیل نبود سلاح به سمت اسرائیلی ها سنگ پرتاب میکنن سنگ پرتاب میکردن
آخه لامصب آخه بی وجدان آخه... ما هم زبانتیـــــم ما... /9/ /9/
این همه نفرت برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll:

این عکس هایی که میبینید آثار حمله قوم مغول(ا ن ز ل ی چ ی ا) به مینی بوس ما & پنجره من...
اول یه سنگ خورد به بدنه ماشین بعد همه ما سرمون رو زانو گذاشتیم دومی خورد به پنجره من کل خورده شیشه ریخت رو لباسم فقط میتونم بگم
شانـــس آوردم که سنگی به بدنه ماشین خورد تا من سرم رو زانوم بزارم و سالم به رشت برگردم...

[img:c87840f3eb]http://www.uploadtak.com/images/n4178_DSC_0368.jpg[/img:c87840f3eb]
[img:c87840f3eb]http://www.uploadtak.com/images/217_DSC_0369.jpg[/img:c87840f3eb]
[img:c87840f3eb]http://www.uploadtak.com/images/i8563_DSC_0370.jpg[/img:c87840f3eb]
[img:c87840f3eb]http://www.uploadtak.com/images/g6888_DSC_0371.jpg[/img:c87840f3eb]
[img:c87840f3eb]http://www.uploadtak.com/images/j432_DSC_0372.jpg[/img:c87840f3eb]

[color=black:c87840f3eb]آقای عابدینی اگر داماش رو رئال هم درست کنی واسه من ارزش نداره
اول باید از حق هوادار & شأن شهرم دفاع کنی ---> [size=18:c87840f3eb]دیشب به غرورم(شهرم) توهین شد[/size:c87840f3eb] :( :( :( [/color:c87840f3eb]
[color=black:c87840f3eb]نزارید احساس بشه برای پستی در کشور/استان سکوت میکنید![/color:c87840f3eb]

[size=24:c87840f3eb][color=red:c87840f3eb]آقای عابدینی سکوتت خیانـــــت است به مردم شهــــــــــــرم [/color:c87840f3eb][/size:c87840f3eb] /15/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آگوست 03, 2013 1:28 am

واقعا لال شدم...
اول چند تا مورد بگم بعد یکی یکی نظرامو بگم.
اول از همه اینکه من دیشب نیومده بودم انزلی و مثل خیلی ها واسه خود شیرینی دروغ نمیگم که اونجا بودم.به چند دلیل:
1.من پارسال یکی از اولین رشتیهایی بودم که پا توی ورزشگاه نجسشون گذاشتم و جو و فحش دادنا و همه ی گند بازیاشونو به چشم دیدم پس میتونم به خوبی در موردشون قضاوت کنم
مهم ترین دلیلی که من نیومدم این بود که من هیچ وقت هیچ ورزشگاهی رو با اتوبوس نمیرم و همیشه با ماشین خودم میرم و از اونجایی که اطمینان تام داشتم که ما دست خالی برنمیگردیم از اونجا.همه ی اتفاقاتی که افتاد رو از قبل میدیدم.میدونستم اگه پارسال هم درگیری ها کمتر بود واسه این بود که ما باخته بودیم ولی امسال چون نتونستن مارو ببرن عقده بدجوری روی دلشون مونده بود
....
دم غیرت همه ی اونایی که رفتن گرم.دست تک تکشون رو میبوسم و به داشتن چنین مردم با غیرتی که واسه شهر خودشون از هیچ چیزی کم نمیذارن به خودم و رشتی بودنم میبالم :P :P :P
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آگوست 03, 2013 1:41 am

حالا در مورد بازی:
اول بازیکنایه خوبمون رو بگم که واقعا سنگ تموم گذاشتن.
1.آبشک 2.کار دوست 3.ابوذر 4.هادی محمدی(به شخصه فکر نمیکردم از پس اون فشار بر بیاد ولی فوق العاده بود)
حالا بازیکنایی که روزشون نبود و انتظار ازشون بیشتر بود:
1.مهدوی 2.هادی سهرابی(البته خوب بود ولی با هادیه همیشگی فاصله داشتش)
بدترین بازیکنمووون که واقعا ازش متنفرم امین متوسل زادست.کاری که دقیقه ی پایانی انجام داد و یه بچه هم انجام نمیداد.توپی که داره میرسه به مهدوی و کاپیتان اونو هرجوری میزد میرفت تو گل رو چرا توش دخالت کرد واقعا؟ باشه میذاریم به حساب اشتباه.ولی چند بار ببخشیم؟ مگه ما چقدر طاقت داریم؟ چند سال پیش مگه همین آقا نبود دقیقه 95 از توی 6قدم گل 100در100 رو خراب کردش؟! الانم اینجوری.واقعا جایه ببخشش میذاره واسه آدم؟
بخدا جنازه ی کبه هم به اون می ارزه.اگه بدون مهاجمم بریم تو زمین از اون بهتره...
ای خداااااااااااااااااا...
در مورد حواشی هیچی نگم بهتره چون بچه ها کاملا تعریف کردن فقط یه بحث داره دیوونم میکنه و با یه سوال حرفم رو در این مورد تموم میکنم: آیا سربازایه اسرائیل دلشون میاد توی یه محیط بسته گاز ااشک آور سمت فلسطینیا پرتاب کنن که این بی همه چیزا این کارو کردن؟
/9/
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آگوست 03, 2013 1:50 am

2تا بحث دیگه هم دارم
1.در مورد ترکیب:
من متوجه فکر افشین خان شدم.در مورد بازیکنایی که بازی دادش.(جهانگیر عسگری و سعید حلافی). چون وجود هر دوتاشون یه خاری بود توی چشم ملوانی ها.بایییییید هر دوتاشون بازی میکردن ولی نه از ابتدا.خصوصا جهانگیر
اگه اینا نیمه دوم میومدن خیلی بیشتر به درد ما میخوردن خیلی...
2ومین بحثم در مورد داوریه:
شاید اگه منم توی ورزشگاه بودم ببینم دقیقه ی 94 حقم داره پایمال میشه بدترین اعتراضارو میکردم و شاید بدترین فحش ها رو به داور میدادم
(من نظر شخصیمو میگم) مطمئنم که اون توپ پنالتی نبود... ولی،؛اینم مطمئنم که اگه پنالتی بودش هم گرفته نمیشد و اگه دقیقا عین همین صحنه روی دروازه ی ما میخواست اتفاق بیافته صد در صد پنالتی میگرفتن
....
با تمام اینا خدا رو شکر که 1 امتیاز گرفتیم و 100 افسوس که 2 امتیاز از دست دادیم
....
فدای غیرت همتوووون . به امید برد نفت /16/
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط RainyGilman » شنبه آگوست 03, 2013 3:57 am

[quote:59ef84e75f="majid13"]اگه حسن زاده م ل و ا ن و محروم نکنه باید توو بازی با نفت 90دقیقه رو تمام بفحشش بگیرم تا بفهمه 90 دقیقه فحش خوردن یعنی چی !![/quote:59ef84e75f]

رئیس صدا و سیمای گیلان رو هم بهش اضافه کن. فکر کنم "نصرپور" باشه.

من قبلا هم بارها گفتم تا ما خودمون حرکتی رو شروع نکنیم و و مصرانه ادامه ندیم، همین آش و همین کاسه. حالا بیاید واسه ما از فرهنگ حرف بزنید.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آگوست 03, 2013 5:44 am

مگه ملوان استیل آذین نبود؟ چرا دوباره شد ملوان انزلی!!؟ میترسم الان دوباره بشه ملوان استیل آذین! /4/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آگوست 03, 2013 6:54 am

جماعت وحشی ان زلی...داشتن میسوختن بیش از 1000 نفر رفته بودیم ورزشگاه سن سی *#...مخصوصا اون پرچم بزرگ داماش رو برده بودیم بیشتر سوزش گرفته بودن.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آگوست 03, 2013 7:04 am

[quote:37e03d60c6="rashti_sarvar"]جماعت وحشی ان زلی...داشتن میسوختن بیش از 1000 نفر رفته بودیم ورزشگاه سن سی *#...مخصوصا اون پرچم بزرگ داماش رو برده بودیم بیشتر سوزش گرفته بودن.[/quote:37e03d60c6]

بخصوص وقتی پرچم رفت بالا، شاهد بودم یک لحظه همه آبای ها لال شده و هنگ کرده بودند و مثل همیشه به غیرت رشتی ها غبطه خوردند
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آگوست 03, 2013 7:07 am

[quote:2b4d18fb8f="golsar-boy"][quote:2b4d18fb8f="rashti_sarvar"]جماعت وحشی ان زلی...داشتن میسوختن بیش از 1000 نفر رفته بودیم ورزشگاه سن سی *#...مخصوصا اون پرچم بزرگ داماش رو برده بودیم بیشتر سوزش گرفته بودن.[/quote:2b4d18fb8f]

بخصوص وقتی پرچم رفت بالا، شاهد بودم یک لحظه همه آبای ها لال شده و هنگ کرده بودند و مثل همیشه به غیرت رشتی ها غبطه خوردند[/quote:2b4d18fb8f] یکی از بچه ها رفته بود بین هواداری *# نشسته بود میگه انزلیچی میگفتن پرچمو چطوری بردن ورزشگاه.چقدر رشتیا زیاد اومدن.یعنی بد جور داشتن میسوختن
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط golsar-boy » شنبه آگوست 03, 2013 7:09 am

[quote:18c19791eb="rashti_sarvar"][quote:18c19791eb="golsar-boy"][quote:18c19791eb="rashti_sarvar"]جماعت وحشی ان زلی...داشتن میسوختن بیش از 1000 نفر رفته بودیم ورزشگاه سن سی *#...مخصوصا اون پرچم بزرگ داماش رو برده بودیم بیشتر سوزش گرفته بودن.[/quote:18c19791eb]

بخصوص وقتی پرچم رفت بالا، شاهد بودم یک لحظه همه آبای ها لال شده و هنگ کرده بودند و مثل همیشه به غیرت رشتی ها غبطه خوردند[/quote:18c19791eb] یکی از بچه ها رفته بود بین هواداری *# نشسته بود میگه انزلیچی میگفتن پرچمو چطوری بردن ورزشگاه.چقدر رشتیا زیاد اومدن.یعنی بد جور داشتن میسوختن[/quote:18c19791eb]

اون عجب صبری داشت رفت بین #* نشست!!!
عجب کنترلی رو احساس درونیش داشت!!!
الان غسل نجابت کرده؟! اگه نکرده باهاش دست ندیا :D
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آگوست 03, 2013 7:24 am

یکم حرف دارم! طولانیه حال نداشتین نخونین! البته می خوام یه کتاب چاپ کنم "خاطرات مسکو" این فصل اولشه :))
آقا ما دیشب مسکو بودیم! بنا به یه سری دلایل خـــــاص ! نشد برم سمت داماشیا! از اونجایی که نمیخواستم از تلویزیون بازی رو ببینم و یه سری فشارهای وارده از چند طرف مجبووور شدم با لباس آبی برم سمت تماشاچیای اسپارتاک مسکو بشینم !
اولش گفتم برم اونوری حتی به اندازه یه نفر هم شده سکوهاشون رو پر می کنم کلی اعصابم خورد شد! اما اومدم دیدم پشت دروازه شرقی خالی بود خیالم راحت شد یکم! با اینکه همه فقط فحش می دادن اما یه نفری نمیشد کاری کرد! :(( فقط لحظه های حساس بازی ( مث شوت آبشک یا مهدوی...) ناخداگاه پامیشدم که فکر کنم اکثرشون فهمیدن از ایران رفتم اونجا!
یه چیزی خیلی خوشحالم کرد! خیـــلی! اونم این که مث سگ از داماش و بازیکناش و هواداراش میترسن! میدونستم میدونن داماش سرتره اما نه در این حد!
چندتا نکته ی مهم رو میگم فقط که اگه اونطرف نمینشستم قبول نمی کردم!
از وقتی بازیکنا اومدن تو زمین هواداراش میگفتن واای! آبشک، مهدوی.... اینام هستند؟؟؟ کاش پژمان بود!!! بغلیم پرسید 77 داماش کیه؟؟؟؟ موندم چی بگم؟؟؟ بگم جهان *# سوراخ کن؟؟؟ بگم جهان انزلی کُش؟؟ یهو پشت سریم گفت رشتیا بهش میگن جهانگیرشاه :))
یارو گفت رشتیا چرا اینقدر زیاد اومدن!!! ما فکر کردیم نمیان!! :| اینکه دقیقه های اول تو قوطی بودن داشت دیوونه شون میکرد در حدی که همشون میگفتن این بازی مساوی شه خیلی خوبه! نبازیم فقط! یعنی دوست داشتم تک تک اون داماشیا که روبروم نشسته بودن بیان اینطرف بعد.....
وقتی اون پرچم بزرگ داماش رفت بالا باید میدیدینشون :))) خون جلو چشاشونو گرفته بود :)) پسره داد میزد ...... شـــر !!!! پرچم داماش و تو انزلی بردن بالااااا؟؟؟؟؟ :|
آخراش دیگه مطمئن شده بودن من داماشی ام! چون هرکی هر سوالی راجع به داماش میپرسید من جواب میدادم!
یارو از اونیکی پرسید مهاجمشون کیه؟؟؟ چه هیکلی داره! گفتم حسن زاده :|
اونیکی گفت این فرهادی چه دروازبانیه! از تهران آوردن؟ گفتم فرهادی نه ، فراهانی! نه رشتیه :))
وقتی هم بازی تموم شد همشون مث سگ هار بودن به خاطر نتیجه! یکی گفت خدایی پرچم بزرگه خیلی خوشگله مث اروپایی ها شدن! گفتم حالا این که چیزی نیس! تو رشت 3تا ازاین پرچما داریم :|
اینو گفتم و تو افق محو شدم.....
فقط اینو بدونید که خودشون میدونن داماش خیلی سرتره!
شعار توووو ملواااانی........ که جای خوووووود!
اون شعار واااای واااای اَ بازی برگشت دَره تونم عااالی بود بد سوختن با اون شعار :))
خلاصه اینکه دم همه رشتیا گرم
طرفدار داماشیم
تا آخرش باهاشیم! ( مجتبی هوادار داماش)
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yazdani » شنبه آگوست 03, 2013 7:55 am

اقای عابدینی باید حق مردم ایران رو از انزلیچی بگیری.ملوان باید محروم بشه.موضوع رو پیگیری کن /9/
نماد کاربر
yazdani
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آگوست 03, 2013 7:58 am

بداخلاقی در پایان دربی شمال + عکس

در پایان دیدار داماش گیلان و ملوان بندر انزلی بداخلاقی‌های مثل حمله به اتوبوس حامل بازیکنان داماش گیلان و حمله به اتوبوس‌های جابجا کننده هواداران رخ داد.

خبرگزاری فارس: بداخلاقی در پایان دربی شمال + عکس

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه داماش گیلان، در ادامه برخی بد اخلاقی ها در ورزشگاه تختی انزلی در جریان دیدار دو تیم ملوان انزلی و داماش گیلان،برخی تماشاگر نما و هنجارشکن که همیشه مشکل ساز دیدار ملوان و داماش گیلان هستند، اتوبوس حامل بازیکنان و هواداران داماش گیلان در مسیر بازگشت به رشت را با سنگ مورد هجوم قرار دادند که به ماشین ها خساراتی وارد و شیشه های آن شکسته و تعدادی از هواداران در جریان آن آسیب دیدند.

باشگاه داماش گیلان امیدوار است با پیگیری مسئولین امر ریشه این بداخلاقی ها در دیدارهای دو تیم کنده شود و فضایی فرهنگی و ورزشی بر آن حاکم شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، ملوان و داماش پنج شنبه شب به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920512000418

ای ول مسئولین باشگاه داماش گیلان خبرگزاری فارس گزارش رو منتشر کرد .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان