[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 5:43 pm

[quote:0699a6113f="mohamad"]سلام مهرداد خوبی سایت خیلی شلوغه حاشیه زیاد داره نظرات بچه ها رو یه جا جمع کنی بهتره درمورده اینکه بچه ها چرا تو بحث شرکت نمی گنن باید گفت بحثی نمی زاریید که بیان بحثها ی خاصی نیست که شرکت کرد ویا اگر هست ما که ندیدیم[/quote:0699a6113f]

سلام برادر...
خب بحث رو که من نباید ایجاد کنم خودتون باید یه موضوعی که زده میشه در موردش بحث کنید.
برای بحث های اصلی در مورد داماش بهتر از صفحه اصلی سایت و مرتبط با موضوع کامنت بذارید و برای بحث های فرعی تر از فروم استفاده بشه منتهی دیگه خود کاربران باید حرفه ای عمل کنند و بحث ها رو سوق بدن به اونجایی که باید.
به زودی هم یه فکری به حال این درجات میکنم و درجات رو تا یه حدی با تعداد کامنت میذاریم بره بالا و باقیش از طرف وار ش اسپرت داده بشه. :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 5:53 pm

بچه ها فوتبال ساحلي جام جهاني بين ايران و ايتاليا داره از شبكه الجزيره پخش ميشه. اگه ميتونيد نگاه كنيد. مربيش بهزاد داداش زاده ست.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 8:01 pm

مهرداد عکسو عوض کن ...و اون عکسی رو که گلسار درست کرده بذار
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 10:23 pm

بهروان: كدام حكم جلب؟

رئيس سازمان ليگ آزادگان ادعاي مديرعامل باشگاه نساجي را رد کرد.

غلامرضا بهروان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «توانا»، در مورد اینکه کوروش رحمانی مدیرعامل باشگاه نساجی اعلام کرده حکم جلب بهروان به دلیل عدم حضور در دادگاه صادر شده اظهار داشت: این طور نیست و صحبت‌های وی کذب است. رحمانی اعلام کرده که به دادسرای کارکنان دولت شکایت کرده و این در حالی است که نه من و علی کفاشیان جزء کارکنان دولت نیستیم.

وی اضافه کرد: این حکم دیر به بنده ابلاغ شده و درخواست دادیم زمان دیگری برای حضور در دادسرا به ما اعلام کنند و منتظر اعلام تاریخ جدید هستیم.

رئیس سازمان لیگ آزادگان در پاسخ به این سؤال که رحمانی گفته است، فدراسیون در مورد ثبت قراردادها بدون امضاي وی مرتکب تخلف شده عنوان کرد: چنین کاری صورت نگرفته و رحمانی صحبت‌های دروغی را مطرح می‌کند. هیچ قراردادی را از تیم نساجی نه در فدراسیون و نه در هیئت مازندران ثبت نکرده‌ایم.

وی گفت: قانونی وجود دارد که می‌گوید هر تیمی که می‌خواهد در لیگ شرکت کند، باید تربیت‌بدنی آن استان پروانه فعالیت باشگاهی صادر کند، اما تربیت بدنی مازندران نامه‌ای را به رئیس فدراسیون ارسال است و در آن اعلام کرده که شخصی به نام رحمانی پروانه فعالیت باشگاهی ندارد.

بهروان تاکيد کرد: طرف حساب مالک نساجی فدراسیون فوتبال و هیئت مازندران نیست و وی باید به تربیت بدنی استان مازندران مراجعه کند. وقتی آنها مجوز فعالیت نمی‌دهند، فدراسیون چرا باید در دادگاه پاسخگو باشد؟

رئیس سازمان لیگ آزادگان در ادامه گفت‌وگو با فارس در مورد اینکه همچنان احتمال دارد لیگ دسته اول به دلیل مشکلات مالی تیم‌ها در یک گروه برگزار شود، گفت: ما سر حرف خود هستیم و اگر تیم‌های بدهکار بدهی‌های خود را پرداخت نکنند، اجازه حضور داده نمی‌شود. متاسفانه در میان برخی افراد این موضوع بد تفهیم شده که سازمان لیگ اجازه حضور تیم‌های بدهکار را نمی‌دهد، اما واقعیت این است که ما به تصمیم کميته انضباطی فدراسیون عمل می‌کنیم.
لیگ دسته اول فوتبال از 18 شهریور آغاز می‌شود.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط onlyrasht در جمعه سپتامبر 02, 2011 11:51 am .
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 02, 2011 12:26 am

[quote:636f415f4a="onlyrasht"]مهرداد عکسو عوض کن ...و اون عکسی رو که گلسار درست کرده بذار[/quote:636f415f4a]

زوده... به وقتش...
اون عکس هم یه کم حجم داره برای صفحه اصلی که بعدا میگم رفیقمون زحمتش رو بکشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه سپتامبر 02, 2011 8:06 am

بچه ها 1 سوال ؟؟؟؟؟؟؟ چرا من دیوااااااااااااانه وار رشت رو دوست دارم؟ من بدون رشت میمیرم بخدا... /3/ آیا شما هم همچین احساسی نسبت به رشت دارین؟ (((((( رشت = تمامه زندگیه من )))) /3/ :P /3/ :P /3/ :P
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 02, 2011 8:38 am

[color=black:c088960a5b]خبرگزاری فارس: فرمانده پلیس راه گیلان از ورود 145 هزار و 189 دستگاه خودروی مسافر به این استان از هشتم شهریور تا صبح امروز و باز بودن تمام محورهای مواصلاتی گیلان خبر داد.
مجید جمشاد لحظاتی قبل در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به آخرین وضعیت جاده‌های گیلان اظهار داشت: در حال حاضر در محور رشت به طرف تهران ترافیک سنگین برقرار است.
وی ادامه داد: از هشتم شهریور جاری تا صبح امروز تعداد 145 هزار و 189 دستگاه خودروی مسافر به استان آمدند که 120 هزار و 169 دستگاه خودرو از آزادراه قزوین‌-رشت و 25 هزار خودرو نیز از اردیبل به آستارا وارد گیلان شدند.
فرمانده پلیس راه گیلان درباره وضعیت تصادفات جاده‌ای در گیلان بیان داشت: از هشتم شهریور تا کنون 88 فقره تصادف رانندگی در جاده‌های استان رخ داد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 15 فقره رشد داشته است.
وی اضافه کرد: این تصادفات 75 درصد منجر به فوت شد که در زمینه تعداد کشته‌شدگان 50 درصد کاهش داریم.
جمشاد با تصریح بر اینکه در حال حاضر تمام محورهای مواصلاتی گیلان باز است، یادآور شد: با اجرای طرح محدودیت ترافیک، از صبح امروز تردد وسایل خودروهای سنگین و باربری به استثنای مواد سوختی از رشت ـ قزوین و بالعکس تا ساعت 6 صبح فردا شنبه ممنوع است.
وی تردد در تمام محورهای استان گیلان را باز و به جز در محور رشت ـ قزوین، با ترافیک نیمه سنگین عنوان کرد.
فرمانده پلیس راه گیلان حضور نیروهای پلیس در محورهای استان را پررنگ و چشمگیر خواند و از رانندگان خواست تا در ترافیک با خونسردی و صبر و حوصله رانندگی کرده و با پلیس همکاری کنند.[/color:c088960a5b]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه سپتامبر 02, 2011 9:18 am

بازیگر نقش ˝علی دایی و ˝عادل فردوسی پور˝ در برنامه طنز خنده بازار از این مجموعه جدا شد.

سامان گوران با تایید خبر جدایی اش از برنامه خنده بازار، به خبرنگار ورزشی برنا گفت: با توجه به شرایطی که وجود داشت، ترجیح دادم از این مجموعه کنار بروم تا آنها بدون من کار خود را ادامه بدهند.

وی افزود: عوامل برنامه موافق ادامه حضور من نبودند و به همین دلیل هم از خنده بازار رفتم.

گوران با اشاره به اینکه جدایی اش ربطی به تقلید صدای علی دایی نداشت، گفت: در این مدت فشار زیادی روی من وجود داشت، اما کنار رفتنم ربطی به تقلید حرکات و صدای ورزشی ها ندارد .
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه سپتامبر 02, 2011 9:22 am

بدون سامان گوران اصلا اون برنامه به من حال نمیده و خیلی کسل کنندست برای من
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه سپتامبر 02, 2011 9:39 am

[quote:eee91371e9="keyvan"]بچه ها 1 سوال ؟؟؟؟؟؟؟ چرا من دیوااااااااااااانه وار رشت رو دوست دارم؟ من بدون رشت میمیرم بخدا... /3/ آیا شما هم همچین احساسی نسبت به رشت دارین؟ (((((( رشت = تمامه زندگیه من )))) /3/ :P /3/ :P /3/ :P[/quote:eee91371e9]
ایول داداش منم مثل توام اما متاسفانه بخاطر کار باید اینجارو ترک کنم دارم دیوونه میشم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 02, 2011 10:38 am

[quote:c502de16f9="keyvan"]بچه ها 1 سوال ؟؟؟؟؟؟؟ چرا من دیوااااااااااااانه وار رشت رو دوست دارم؟ من بدون رشت میمیرم بخدا... /3/ آیا شما هم همچین احساسی نسبت به رشت دارین؟ (((((( رشت = تمامه زندگیه من )))) /3/ :P /3/ :P /3/ :P[/quote:c502de16f9]

تی بلا می سر :P :P :P :P :P
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه سپتامبر 02, 2011 11:26 am

دور برداشتن ممنوع /8/
جناب آقای جعفری مدیر عامل محترم تراکتور سازی زیادی داری دور بر می داری اگر فکر کردی که براحتی میتونی تیم داماش گیلانو محکوم کنی و نزاری طرفدارای این تیم از تیمشون حمایت کنن باید بگم کاملا در اشتباهی- یک بار سر دروغات راجع به تماشاگرا ضایع شدی کمت نبود که دوباره می خوای ضایع بشی رفتار طرفدارای خودتو با طرفدارای داماش مقایسه کن تازه امسال شانس آوردی که محرومیت های تیمتو بخشیدن برو یه کم فکر کن بعدش بیا بیانیه بده و با خبرنگارا گفت و گو کن
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه سپتامبر 02, 2011 11:29 am

کفاشیان اینبار پشت میله های زندان
دوستان خبر خبر خنده های کفاشیان دارد به گریه تبدیل می شود طبق خبر های رسیده کوروش رحمانی مالک و مدیر عامل باشگاه نساجی از کفاشیان و بهروان رئیس لیگ دسته 1 شکایت کرده و به دلیل حاضر نشدن این 2 نفر در دادگاه توانسته حکم جلب اونها رو بگیره رحمانی گفته مملکت قانون داره و این حکم هم قانون اجرا میکنه
تا حالا کم کفاشیان دسته گل به آب داده بود حالا زندونیم باید بشه -آقای کفاشیان میگم این همه افتخاراتی که به دست آوردی خیلی رو دوشت سنگینی می کنه میگم استعفا بده خیال خودتو راحت کن بشین تو خونه با زنت به کارای خونه برس البته استعفای شما چیزی از ارزش ها شما کم نمیکنه
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه سپتامبر 02, 2011 12:22 pm

اشتباه عربستان در اعلام عید فطر /18/ :lol: :D

هیئت اختر شناسی شهر جده اعلام کرد: این هیئت به جای رویت هلال ماه شوال به اشتباه زحل را رویت کرده بود و مردم عربستان با رویت زحل افطار کردند.
اشتباه هیئت اختر شناسی شهر جده در رویت هلال ماه شوال و اعلام روز سه شنبه به عنوان عید سعید فطر سبب شد تا دولت عربستان متعهد شود کفاره یک میلیارد و ششصد میلیون ریالی( ریال عربستان)مردم را پرداخت کند.

گزارش واحد مرکزی خبر حاکیست، هیئت اختر شناسی شهر جده اعلام کرد: این هیئت به جای رویت هلال ماه شوال به اشتباه زحل را رویت کرده بود و مردم عربستان با رویت زحل افطار کردند.

منابع وابسته به این هیئت اعلام کردند: در چنین وقتی از سال زحل در آسمان برخی مناطق عربستان با چشم غیر مسلح دیده می شود حال آنکه به گواه اخترشناسان عرب شب سه شنبه رویت هلال ماه شوال در عربستان ممکن نبود و به نظر می رسد دیدن زحل سبب بروز این اشتباه شده است.

هم زمان با اعتراف عربستان مبنی بر اینکه اعلام روز سه شنبه به عنوان روز عید فطر اشتباه بوده است دارالفتوای مصر روز سه شنبه را عید فطر دانست و اعلام کرد: تشخیص این هیئت صددرصد درست بوده است زیرا از راههای شرعی در دو منطقه سوهاج و توشکی رویت هلال در غروب دوشنبه اثبات شده بود.

دکتر اشرف فهمی مشاور مفتی جمهوری مصر و مسئول پیگیری رویت هلال ماههای قمری در این کشور گفت: " دو کمیته از کمیته های دارالفتوا در توشکی و سوهاج هلال ماه شوال را با چشمان غیر مسلح دیده اند و صحت رویت هلال برای دارالفتوا صددرصدی است".

هم زمان با اظهارات مشاور مفتی مصر، دکتر حاتم عوده رئیس مرکز ملی مطالعات ژئوفیزیک و ستاره شناسی این کشور عقیده دیگری دارد.

وی می گوید: "بر اساس محاسبات دقیق این مرکز رویت هلال ماه شوال در شب سه شنبه ناممکن بود و روز چهارشنبه سی و یکم اوت عید سعید فطر بوده است".
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 02, 2011 1:51 pm

آبراران مطلع شدم که تمرینات تیم های پایه که چند وقت بود به دلیل مسائل اخیر باشگاه تعطیل شده بود.دوباره راه افتاده.مثل اینکه به کوری چشم بعضی ها شرایط داره نرمال میشه و اگر داماش قصد انصراف داشت هیچ وقت با یه مربی خارجی قرار داد نمی بست!!!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان