[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 28, 2013 11:31 am

[b:442abc5e59]قانونی شدن ازدواج با دختر‌خوانده‌ها[/b:442abc5e59]
پیش از این در لایحه حمایت از کودکان، ازدواج "سرپرست" با "فرزندخوانده" به طوری کلی "ممنوع" بود، اینک اما نمایندگان مجلس با اصلاح ماده مربوط به این موضوع (ماده ۲۷)، ازدواج سرپرست و فرزندخوانده را "مشروط" به حکم دادگاه صالح کرده‌اند. این لایحه روز یکشنبه ۳۱ شهریور با تصویب مجلس برای تایید به شورای نگهبان رفته است. تصویب چنین ماده‌ای از سوی قوه مقننه، موجبات نگرانی فعالان حقوق زن و کودک در ایران را فراهم کرده است. توران ولی‌مراد، فعال حقوق زنان و دبیر ائتلاف اسلامی زنان با طرح این سئوال که "پشتوانه‌های علمی و واقعیت‌های اجتماعی موید تصویب این مصوبات چیست" به "روز" می‌گوید: "تحقیقات و شواهد همه نشان می‌دهند حتی سخن گفتن از این مسائل در جوامع خطرناک است. مطرح کردن این مسائل، قبح آن را ازبین برده و باعث رواج آن می‌شود چه برسد به قانونی کردن آن. من متاسفم که این ماده در مجلس تصویب شده و نماینده‌ها با آن موافق بوده‌اند."

سالار مرادی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اما در گفت‌وگو با "روز" از اصلاح این ماده دفاع می‌کند: "فرزند خوانده حکم فرزند را ندارد. فقه و شرع این اجازه را می‌دهد که سرپرست با فرزندخوانده ازدواج بکند." او ادامه می‌دهد: "دختری که وارد یک خانواده می‌شود در زمانی که به سن بلوغ برسد، به مردهای آن خانواده نامحرم است. مگر اینکه صیغه محرمیت یا عقدی جاری شود."

ولی‌مراد اما با انتقاد از نمایندگان مجلس می‌گوید: "تعجب می‌کنم که چرا زنان مجلس به این ماده اعتراض نکردند. من نمی‌دانم خانم‌هایی که در مجلس هستند پس قرار است چه کار بکنند؟ مردان هم همین طور؛ این‌ها خودشان پدر هستند فکر نمی‌کنند این اتفاق می‌تواند برای دختر بچه خودشان هم بیافتد؟ نمایندگان مجلس وقتی در خصوص مسائل مربوط به کودکان تصمیم گیری می‌کنند باید تمام بچه‌های کشور را مثل بچه‌های خودشان فرض کنند. با چه عقل و منطق و استدلالی می‌توان پذیرفت که مردی که قرار است برای کودک بی پناهی پدری کند، اجازه داشته باشد با او ازدواج کند و با وی رابطه جنسی داشته باشد؟"
--------------------------------------
[b:442abc5e59] بچه های مجلس هم فارسی 1 زیاد میبینن تحریک شدن !
* رانی حلال شد [/b:442abc5e59]
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar08 » شنبه سپتامبر 28, 2013 11:38 am

[quote:7fc57bafb3="mahyarmaya"][b:7fc57bafb3]قانونی شدن ازدواج با دختر‌خوانده‌ها[/b:7fc57bafb3]
پیش از این در لایحه حمایت از کودکان، ازدواج "سرپرست" با "فرزندخوانده" به طوری کلی "ممنوع" بود، اینک اما نمایندگان مجلس با اصلاح ماده مربوط به این موضوع (ماده ۲۷)، ازدواج سرپرست و فرزندخوانده را "مشروط" به حکم دادگاه صالح کرده‌اند. این لایحه روز یکشنبه ۳۱ شهریور با تصویب مجلس برای تایید به شورای نگهبان رفته است. تصویب چنین ماده‌ای از سوی قوه مقننه، موجبات نگرانی فعالان حقوق زن و کودک در ایران را فراهم کرده است. توران ولی‌مراد، فعال حقوق زنان و دبیر ائتلاف اسلامی زنان با طرح این سئوال که "پشتوانه‌های علمی و واقعیت‌های اجتماعی موید تصویب این مصوبات چیست" به "روز" می‌گوید: "تحقیقات و شواهد همه نشان می‌دهند حتی سخن گفتن از این مسائل در جوامع خطرناک است. مطرح کردن این مسائل، قبح آن را ازبین برده و باعث رواج آن می‌شود چه برسد به قانونی کردن آن. من متاسفم که این ماده در مجلس تصویب شده و نماینده‌ها با آن موافق بوده‌اند."

سالار مرادی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اما در گفت‌وگو با "روز" از اصلاح این ماده دفاع می‌کند: "فرزند خوانده حکم فرزند را ندارد. فقه و شرع این اجازه را می‌دهد که سرپرست با فرزندخوانده ازدواج بکند." او ادامه می‌دهد: "دختری که وارد یک خانواده می‌شود در زمانی که به سن بلوغ برسد، به مردهای آن خانواده نامحرم است. مگر اینکه صیغه محرمیت یا عقدی جاری شود."

ولی‌مراد اما با انتقاد از نمایندگان مجلس می‌گوید: "تعجب می‌کنم که چرا زنان مجلس به این ماده اعتراض نکردند. من نمی‌دانم خانم‌هایی که در مجلس هستند پس قرار است چه کار بکنند؟ مردان هم همین طور؛ این‌ها خودشان پدر هستند فکر نمی‌کنند این اتفاق می‌تواند برای دختر بچه خودشان هم بیافتد؟ نمایندگان مجلس وقتی در خصوص مسائل مربوط به کودکان تصمیم گیری می‌کنند باید تمام بچه‌های کشور را مثل بچه‌های خودشان فرض کنند. با چه عقل و منطق و استدلالی می‌توان پذیرفت که مردی که قرار است برای کودک بی پناهی پدری کند، اجازه داشته باشد با او ازدواج کند و با وی رابطه جنسی داشته باشد؟"
--------------------------------------
[b:7fc57bafb3] بچه های مجلس هم فارسی 1 زیاد میبینن تحریک شدن !
* رانی حلال شد [/b:7fc57bafb3][/quote:7fc57bafb3]

واقعاً متاسفم با این افکارشون. اینا با قوم یهود چه فرقی دارن ؟ 8O
نماد کاربر
mahyar08
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه سپتامبر 28, 2013 11:47 am

درودگر: به دنبال بازگشت پورغلامي هستم

مديرعامل باشگاه ملوان انزلي گفت: مطمئنم حرف‌هاي علي دايي در مورد داوري واقعيت دارد.

--------------------------------------------------------------------------------

صادق درودگر در مورد اينکه علي دايي گفته بود منظور درودگر هم محسن قهرماني است، گفت:‌ ابتدا بايد در مورد ملوان بگويم اينکه روز گذشته و در بازي با فولاد خوزستان يک پنالتي مسلم را براي تيم ما نگرفتند آن هم در حالي که داور نزديک صحنه بود. گل دوم فولاد هم در موقعيت آفسايد به ثمر رسيد من عکس اين صحنه را هم براي عادل فردوسي‌پور هم مي‌فرستم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: فکر مي‌کنم حرف‌هايي که علي دايي در مورد داوري زده است با مُسما است. من هم به شک افتاده‌ام ما هم بايد به جاي جذب مربي و به جاي سازندگي در فوتبال به دنبال ضوابط حاکم در فوتبال باشيم، براي من هم برخي مسائل کاملاً مسجل شده است، بارها مي‌گفتم که شايد واقعيت نداشته باشد و انشالله برده است اما اکنون وقتي فيلم‌هاي اشتباهات داوري در مورد ملوان را مي‌بينم به يقين مي‌رسم. من هميشه از حيثيت داوران و اعتبار آنها دفاع کرده‌ام اما به نظر مي‌رسد حرف‌هاي دايي در مورد داوران واقعيت داشته باشد.

پورغلامي تصريح کرد: مگر مي‌شود در پنج بازي پنج اشتباه مهلک داوري به ضرر ما تمام شود و ما حتي يک بار هم از اشتباه داوري سود نبرده نباشيم؟ و داوري دائم بر عليه ما باشد. هواداران ملوان هم از اين مسئله ناراحت هستند و من هم نمي‌توانم پاسخگوي عصبانيت آنها باشم.

وي در مورد دراگان اسکوچيچ سرمربي تيم ملوان گفت: اين هفته جلسه فوق‌العاده با هيئت مديره خواهيم داشت تا در مورد اين مربي تصميم‌گيري کنيم با توجه به اينکه بازي ما با استقلال هم در هفته دوازدهم برگزار نمي‌شود ما براي تغييرات در کادر فني و تصميم‌گيري در اين مورد زمان داريم. من هم با دراگان صحبت مي‌کنم مي‌دانم که او چيزي براي تيم کم نگذاشته‌ است، گاهي اوقات در فوتبال پيش مي‌آيد که يک مربي با دانش نمي‌تواند با توجه به شرايطي که به وجود آمده به آن تيم کمک کند. در نهايت اگر قرار بر جدايي باشد با رعايت اصول حرفه‌اي اين کار را مي‌کنيم.

وي در مورد اينکه جانشين اسکوچيچ در ملوان چه کسي خواهد بود، گفت: به عقيده من فرهاد پورغلامي بهترين گزينه براي هدايت ملوان است. او مربي متعهد است که ملوان را هم بيشتر از خودش دوست دارد و اين خيلي مهم است البته من نمي‌خواهم شرايطي را به تراکتورسازي تحميل کنم ولي بايد ببينيم وضعيت پورغلامي با تراکتورسازي چگونه مي‌شود. البته اگر قرار باشد پورغلامي از تراکتورسازي جدا شود اين اتفاق قطعا با رضايت مسئولان اين باشگاه اتفاق خواهد افتاد و من با مسئولان تراکتورسازي در اين زمينه صحبت مي‌کنم.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 12:03 pm

کسی یک مطلب درباره شیمی نداره؟
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mehdis » شنبه سپتامبر 28, 2013 12:12 pm

قانونی شدن ازدواج با دختر‌خوانده‌ها
تو بعضی کارها دست خارجی ها رو هم از پشت بستیم دیگه از این بی بند باری بدتر داریم
متاسفم :(
نماد کاربر
mehdis
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه سپتامبر 28, 2013 1:17 pm

هواداران باشگاه روبين‌کازان گل سردار آزمون به مولده نروژ را به عنوان زيباترين گل ماه آگوست اين تيم انتخاب کردند.

هواداران روبين کازان در سايت رسمي اين باشگاه هرماه اقدام به انتخاب زيباترين گل اين باشگاه مي‌کنند.

به گزارش ايسنا،هواداران اين باشگاه انزلیچی‌اي که اين فصل توانسته نتايج خوبي در ليگ اروپا بگيرد، گل‌هاي برتر اين تيم را در ماه آگوست را انتخاب کردند که گل سردار آزمون به مولده نروژ با 35 درصد آرا در صدر زيباترين گل‌هاي روبين‌کازان در ماه آگوست قرار دارد.

سردار آزمون مهاجم جوان ايراني به دليل مصدوميت در دو هفته اخير نتوانسته در ليست 18 بازيکن تيمش در ليگ انزلیچی قرار بگيرد. اين بازيکن در برابر مولده توانست گل سوم تيمش را به زيبايي به ثمر برساند؛ گلي که اولين گل او براي روبين کازان محسوب مي‌شود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 28, 2013 1:45 pm

http://www.entekhab.ir/fa/news/130859

بعد از 8 سال سکوت دوباره دهنمکی ها سر بیرون آوردند
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 4:17 pm

[quote:43d540c6bf="dani_0131"]کسی یک مطلب درباره شیمی نداره؟[/quote:43d540c6bf]
چی می خوای ابرار؟
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 4:42 pm

اینتر میلان‎
هشدار جدی ماتزاری به گوارین...

وی در مورد عکس العمل ستاره کلمبیایی نسبت به هواداران در دیدار مقابل فیورنتینا شدیدن واکنش نشان داده و گفت:

"طبیعی است که هر بازیکنی روز خوب و بد خواهد داشت،[size=24:7afb8f8997] [color=red:7afb8f8997]واکنش گوارین نسبت به اعتراض هواداران را به هیچ وجه نپسندیدم، هوادارانی که در سخت ترین شرایط از باشگاه حمایت کرده اند تحت هر شرایطی حق اعتراض به نحوه بازی تیم، بازیکنان و سرمربی را دارند [/color:7afb8f8997]. [/size:7afb8f8997]

اين مطلبو دقيقا ميخواستم ..تو گفتگوي آزاد بزارم :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه سپتامبر 28, 2013 6:21 pm

مدیران عزیز سایت.....در صورت امکان یه توضیح در مورد تبلیغ جدید سایت بدید
اون M چیه؟؟؟ /4/
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 28, 2013 6:27 pm

[quote:777d83988c="JUSTiran46"]مدیران عزیز سایت.....در صورت امکان یه توضیح در مورد تبلیغ جدید سایت بدید
اون M چیه؟؟؟ /4/[/quote:777d83988c]

McDonald فکر کنم داره توی رشت شعبه میزنه :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه سپتامبر 28, 2013 6:38 pm

[quote:1c2e898ce7="soroosh8"][quote:1c2e898ce7="JUSTiran46"]مدیران عزیز سایت.....در صورت امکان یه توضیح در مورد تبلیغ جدید سایت بدید
اون M چیه؟؟؟ /4/[/quote:1c2e898ce7]

McDonald فکر کنم داره توی رشت شعبه میزنه :lol:[/quote:1c2e898ce7]
:lol: :D
اتفاقآ اولین چیزی که به ذهنم رسید همین بود :D
منتها به جای حاشیه مشکی باید قرمز باشه
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 28, 2013 6:55 pm

[quote:df3ab1d69d="JUSTiran46"]مدیران عزیز سایت.....در صورت امکان یه توضیح در مورد تبلیغ جدید سایت بدید
اون M چیه؟؟؟ /4/[/quote:df3ab1d69d]
واقعیتش اینه که ما هم از محتوای کامل تبلیغ بی خبریم و حدودش رو میدونیم. شایدم مک دونالد باشه :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه سپتامبر 28, 2013 7:00 pm

[quote:5257c89668="MEHRDAD"][quote:5257c89668="JUSTiran46"]مدیران عزیز سایت.....در صورت امکان یه توضیح در مورد تبلیغ جدید سایت بدید
اون M چیه؟؟؟ /4/[/quote:5257c89668]
واقعیتش اینه که ما هم از محتوای کامل تبلیغ بی خبریم و حدودش رو میدونیم. شایدم مک دونالد باشه :wink:[/quote:5257c89668]
چه آدم خوش سلیقه و باهوشی بود... بهترین تبلیغات اینه که مخاطبو درگیر خودش بکنه به فکر فرو ببره...
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه سپتامبر 28, 2013 10:12 pm

درودگر: پنالتی های پارسال ما پاک بود اما امسال به داوری‌ها شک دارم!

صادق درودگر هم به صف منتقدان داوری پیوسته . او به بهانه نحوه قضاوت احمد صالحی در دیدار تیمش با فولاد خوزستان به شدت از کمیته داوران انتقاد دارد و می گوید دایی راست می گوید.

درحالی که علی دایی و باشگاه پرسپولیس فتح بابی داشتند در بحث فساد داوری و نوک تیز اتهامات شان را هم به سوی محسن قهرمانی داور مشهدی گرفته اند حالا دایی و حرف هایش که می تواند مسیری باشد برای پاکسازی فوتبال یا ابهام زدایی از فضای مسموم اتهامات ، گروهی دیگر این فضا را مناسب می دانند برای گره زدن خود به این فضا. صادق درودگر مدیرعامل ملوان یکی از این افراد است. او بعد از باخت دو بر یک تیمش برابر فولاد در خانه می گوید داوری این بازی طوری قضاوت کرده که او به حرف های علی دایی ایمان پیدا کند.

درودگر و تیمش در این فصل و در بازی مستقیم شان با سایپا از محسن قهرمانی ضربه خوردند و اشتباه فاحش داور در برخورد با سعید سالارزاده کار دست شان داد اما حالا آنها به همه داوری‌ها اعتراض دارند. درودگر می گوید:« ۵ بازی است که داوری‌ها در این فصل به ما ضربه زدند. من حق دارم با این شرایط ، وقتی شب بازی داور بازی ما عوض می شود و آقای صالحی را می آورند و این اتفاق‌ها می افتد ، باید مشکوک باشم. باید بگویم به حرف های علی دایی ایمان آوردم. چرا این را نگویم؟ گل دوم فولاد آفساید بود و پنالتی ما را هم نگرفتند.»

البته او درباره پنالتی دقیقه ۹۰ به صحنه ای اشاره دارد که توپ از فاصله ای نزدیک به دست دفاع فولاد خورد:« فرقی ندارد. او دستش را عمدا برای زدن توپ باز کرده بود و کارش پنالتی بود. من مطمئنم که این صحنه پنالتی بوده است. من این صحنه‌ها را که می بینم می گویم دایی راست می گوید.»

[color=red:e75a144d64]او درحالی با این حرفش به جامعه داوری اتهام وارد می‌کند که سال قبل برای تیمش حداقل [size=24:e75a144d64]۱۰[/size:e75a144d64] پنالتی گرفته شد که ۹ تای آنها را رافخایی گل کرد و آقای گل لیگ شد و یکی را هم از دست داد. تیم او سال قبل بیشترین پنالتی های لیگ را داشته و خیلی از تیم‌ها به این روند اعتراض داشتند. او در این باره می گوید:« ما سال قبل یک بازیکن سرعتی داشتیم که خودش را به دفاع حریف می زد و مشکل ساز می شد. برای همین رویش خطا می کردند. از ۱۰ پنالتی مورد اشاره فقط یکی شان درست نبود!»

البته این نظر مدیر ملوان است و خیلی از کارشناسان داوری مثل هوشنگ نصیرزاده به آن پنالتی‌ها هم ابهام وارد می کنند که بعضی های شان با اشتباهات داوری بوده است ، اما چطور آن زمان داوری‌ها پاک بوده و حالا او به داوری‌ها ابهام دارد؟ او در این باره می گوید:« من سال قبل ایمان دارم از طرف ما با هیچ داوری بحثی نشده و پنالتی های ما کاملا پاک بودند . اما حالا با شرایطی که در لیگ ایجاد شده و دیدن داوری صالحی و بازی های قبلی تیمم به حرف های دایی درباره مشکلات داوری ایمان آوردم. چطور حتی آقای خوشخوان که ناظر داوری بازی بود بعد از بازی به ما گفت این صحنه پنالتی بوده ولی داور بازی خطای بازیکن فولاد را پنالتی نگرفت؟»[/color:e75a144d64]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان