[quote:7fc57bafb3="mahyarmaya"][b:7fc57bafb3]قانونی شدن ازدواج با دخترخواندهها[/b:7fc57bafb3]
پیش از این در لایحه حمایت از کودکان، ازدواج "سرپرست" با "فرزندخوانده" به طوری کلی "ممنوع" بود، اینک اما نمایندگان مجلس با اصلاح ماده مربوط به این موضوع (ماده ۲۷)، ازدواج سرپرست و فرزندخوانده را "مشروط" به حکم دادگاه صالح کردهاند. این لایحه روز یکشنبه ۳۱ شهریور با تصویب مجلس برای تایید به شورای نگهبان رفته است. تصویب چنین مادهای از سوی قوه مقننه، موجبات نگرانی فعالان حقوق زن و کودک در ایران را فراهم کرده است. توران ولیمراد، فعال حقوق زنان و دبیر ائتلاف اسلامی زنان با طرح این سئوال که "پشتوانههای علمی و واقعیتهای اجتماعی موید تصویب این مصوبات چیست" به "روز" میگوید: "تحقیقات و شواهد همه نشان میدهند حتی سخن گفتن از این مسائل در جوامع خطرناک است. مطرح کردن این مسائل، قبح آن را ازبین برده و باعث رواج آن میشود چه برسد به قانونی کردن آن. من متاسفم که این ماده در مجلس تصویب شده و نمایندهها با آن موافق بودهاند."
سالار مرادی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اما در گفتوگو با "روز" از اصلاح این ماده دفاع میکند: "فرزند خوانده حکم فرزند را ندارد. فقه و شرع این اجازه را میدهد که سرپرست با فرزندخوانده ازدواج بکند." او ادامه میدهد: "دختری که وارد یک خانواده میشود در زمانی که به سن بلوغ برسد، به مردهای آن خانواده نامحرم است. مگر اینکه صیغه محرمیت یا عقدی جاری شود."
ولیمراد اما با انتقاد از نمایندگان مجلس میگوید: "تعجب میکنم که چرا زنان مجلس به این ماده اعتراض نکردند. من نمیدانم خانمهایی که در مجلس هستند پس قرار است چه کار بکنند؟ مردان هم همین طور؛ اینها خودشان پدر هستند فکر نمیکنند این اتفاق میتواند برای دختر بچه خودشان هم بیافتد؟ نمایندگان مجلس وقتی در خصوص مسائل مربوط به کودکان تصمیم گیری میکنند باید تمام بچههای کشور را مثل بچههای خودشان فرض کنند. با چه عقل و منطق و استدلالی میتوان پذیرفت که مردی که قرار است برای کودک بی پناهی پدری کند، اجازه داشته باشد با او ازدواج کند و با وی رابطه جنسی داشته باشد؟"
--------------------------------------
[b:7fc57bafb3] بچه های مجلس هم فارسی 1 زیاد میبینن تحریک شدن !
* رانی حلال شد [/b:7fc57bafb3][/quote:7fc57bafb3]
واقعاً متاسفم با این افکارشون. اینا با قوم یهود چه فرقی دارن ؟