[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sansi » جمعه آگوست 02, 2013 3:15 pm

بچه ها بازیه برگشت اگه بیان و فحش بخورنو کتکم روش اونوقت ما هم میشیم مثه اونا؟!
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آگوست 02, 2013 3:17 pm

بچه ها چه طوره یه خرده به فکر بازی بعدی هم باشیم حساب انزلیچی رو تو بازی برگشت تسویه میکنیم فعلا به نظرم تموم بشه این بحث بهتره، یادتون باشه تیم نفت هم تیم خوب و دونده ای هست که میتونه داماش رو اذیت کنه /7/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » جمعه آگوست 02, 2013 3:43 pm

[b:9225ede31e]فراهانی: جو امسال انزلی از همیشه بدتر بود/ شانس آوردیم کشته ندادیم
[/b:9225ede31e]
دروازه بان تیم فوتبال داماش گفت: الفاضی که در دیدار دیروز ملوان و داماش رد و بدل شد واقعا تاسف آور بود.
میلاد فراهانی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درخصوص اتفاقات دیدار ملوان و داماش اظهارداشت: خود من بعد از 3 سال هنوز نفهمیده ام دلیل اتفاقاتی که در بازیهای دو تیم رخ می دهد چیست. وقتی از جوانترها می پرسیم می گویند کدورت قدیمی است و از قدیمی ها هم می پرسیم می گویند از قبل همین طور بوده است.
وی ادامه داد: از لحظه ای که در انزلی وارد زمین شدیم فحش شنیدیم تا وقتی که بازی تمام شد. متاسفانه فحشهای رکیکی داده می شد که من تا کنون چنین الفاظی را نشنیده بودم. هر سال که ملوان به رشت می آید ما از هواداران می خواهیم حرمت میهمان را حفظ کنند اما وقتی به انزلی می رویم بدترین الفاظ به خودمان و تماشاگرانمان نسبت داده می شود.
فراهانی درخصوص سنگ پرانی تماشاگران انزلی چی به اتوبوس داماش گفت: ما در اتوبان رشت- انزلی در حال حرکت بودیم که چند سنگ به اتوبوسمان صابت کرد. شیشه های اتوبوس شکسته شد و خوش شانس بودیم که کشته ندادیم.
وی افزود: جالب است که ما داشتیم با اسکورت نیروی انتظامی حرکت می کردیم. وقتی طرفداران ملوان به سمت ما سنگ پرتاب کردند پلیس به آنها گاز اشک آور زد که اعتراض هم کردند!
دروازه بان داماش در پایان گفت: جو امسال انزلی از هر سال بدتر بود. بازی بار فنی زیادی داشت اما حیف که فحاشی تماشاگران همه چیز را خراب کرد.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » جمعه آگوست 02, 2013 3:43 pm

[b:750761536f]متوسل زاده: طوری با سنگ حمله کردند که عسگری 3 متر به هوا پرید!/ حس جنگ داشتیم/ به بقای داماش خوش بین هستم[/b:750761536f]

مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان گفت: تیم خوبی داریم و به بقا در لیگ بسیار خوش بین هستم.
امین متوسل زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره اتفاقات بازی ملوان و داماش اظهار داشت: بازی چندان چنگی به دل نزد اما موقعیت های ما بیشتر بود. داور هم یک پنالتی صحیح ما را در اواخر بازی نگرفت. جو بازی بسیار بد نبود. فحاشی های بسیار رکیکی در ورزشگاه رد و بدل می شد و متاسفم که این اتفاقات رخ داد.
وی ادامه داد: در پایان بازی ما در اتوبوس بودیم و اتوبوس در حال حرکت بود که با سنگ به اتوبوس تیم حمله کردند و شیشه را شکستند. سنگ دقیقا به جایی خورد که جهانگیر عسگری نشسته بود و شدت ضربه به طوری بود که عسگری 3 متر از جایش پرید! جالب اینجا بود که پلیس هم ما را اسکورت می کرد اما هواداران ملوان به ما آسیب زدند. در آن لحظه واقعا حس جنگ به ما دست داده بود! البته پیش بینی چنین اتفاقاتی را می کردیم اما نه بدین شکل. خوشبختانه شیشه دوجداره بود و آسیبی به کسی وارد نشد.
مهاجم داماش درباره اینکه قبل از بازی جلساتی برای جلوگیری از این اتفاقات انجام شده بود، عنوان کرد: متاسفانه این مسائل فقط ظاهری است و چون عمقی کاری انجام نمی شود هیچوقت چیزی درست نمی شود. اگر قرار است کاری انجام شود، باید آسیب شناسی صورت گیرد و فکراساسی کنند تا این مشکلات آرام آرام کمتر و در نهایت ریشه کن شود.
متوسل زاده در پایان درباره آینده تیمش افزود: تیم خوبی داریم و به بقا در لیگ بسیار خوش بین هستم. هرچند مشکلات مالی از سر و دوش ما بالا می رود اما واقعا امیدوارم در لیگ بمانیم.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آگوست 02, 2013 3:46 pm

ای کاش افشین چاووشی به بازی دیشب میرسید واقعا انگیزه و آمادگیش به دردمون میخورد .

امیدوارم برنامه ی سکوی امشب حقایق و واقعیت ها رو نشون بده مطمئنا تصاویر و مستندات به دست آقای پوربخش و همکاراش رسیده اما اینکه پخش خواهند کرد یا نه خدا میدونه .

خواسته یا ناخواسته برنامه ی نود قله ی انعکاس خبرهای فوتبالیه ایرانه باید تلاش هوادارا و مسئولین باشگاه بیشتر رو برنامه ی نود و انعکاس رفتارهای وحشیانه ی طرفداران حریف تو اون برنامه باشه هر چند که آقای فردوسی پور خیلی وقته شمشیر نا عدالتی رو از رو برای ما کشیده اما اگر آقای عابدینی و همکاراشون همت کنن با تماس با برنامه میتونن از حق هوادارای داماش دفاع کنن امیدوارم واسه یه بارم شده تو برنامه های تلویزیونی شاهد اجرای عدالت باشیم هر چند باورش خیلی سخته ...

به تمام هواردای عزیزمون مخصوصا اونایی که رفتن انزلی و متاسفانه اون اتفاقات ناگوار براشون پیش اومد حق میدم ناراحت و عصبی باشن چون کاملا طبیعیه اما آبراران عزیز باید دیگه به فکر بازی بعدیمون با نفت تهران باشیم چون بازی حساسی در پیش داریم نباید تو مسایل حاشیه ای این بازی گیر بکنیم ایشالا دوستان بعد از اینکه آروم شدن از فردا بیشتر در تاپیک بازی با نفت کامنت بذارن و از تیم واسه اون بازی حمایت کنن البته این حرفم به این معنی نیست که اتفاقات بعد از دربی رو نادیده بگیریم بلکه باید سعی کنیم با کمک مسئولین باشگاه در انعکاس رفتارهای اونا و اعتراضمون تلاش کنیم تا تمام ایران هوادارای غیر طبیعی ملوان رو بشناسن اما از طرفی هم باید به تیممون کمک کنیم تا روز سه شنبه با آرامش بره تو زمین و 3 امتیاز رو کسب کنه مطمئنا بازی سنگینی خواهد بود . اینو بدونین بهترین جواب واسه دشمنامون نتیجه گرفتن تیممون و پیروزی در بازیهامونه که بدجور واسه اونا دردآوره از صد تا فحش و ناسزا واسشون بدتره .
پس آبراران عزیز انعکاس رفتارهای ملوانی ها و توجه به بازی روز سه شنبه با نفت باید تو این چند روز وظیفه ی اصلیمون باشه نباید جوری باشه که از یکیشون غافل بشیم خدا رو شکر از فردا تمرینات تیم هم در عضدی هستش و میتونیم با رفتن سر تمرین و تشویق بازیکنا و کادر فنی به تیممون روحیه بدیم .

یادمون نره ما هنوز اول راه لیگ هستیم راه طولانی و سختی در پیش داریم پس باید از تیممون حمایت کنیم مثل همیشه ...

من هم منتظرم بازی امشب نفت تهران و صبای قم رو ببینم بعد تو تاپیک مربوطه نظراتمو بگم البته اگه شبکه ی استانی قم بازی رو پخش کنه اگر نه که باید منتظر خلاصه ی فیلم بازی و گزارشات خبرگزاری ها باشم .

به امید پیروزی داماش شهر باران در روز سه شنبه در سانتیاگو عضدی
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه آگوست 02, 2013 3:53 pm

[quote:84edad2636="sansi"]بچه ها بازیه برگشت اگه بیان و فحش بخورنو کتکم روش اونوقت ما هم میشیم مثه اونا؟![/quote:84edad2636]

خواهشا حجم عکس امضاتونو کم کنین
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه آگوست 02, 2013 3:56 pm

[quote:29ceceb693="Amir0131"][b:29ceceb693]متوسل زاده: طوری با سنگ حمله کردند که عسگری 3 متر به هوا پرید!/ حس جنگ داشتیم/ به بقای داماش خوش بین هستم[/b:29ceceb693]

مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان گفت: تیم خوبی داریم و به بقا در لیگ بسیار خوش بین هستم.
امین متوسل زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره اتفاقات بازی ملوان و داماش اظهار داشت: بازی چندان چنگی به دل نزد اما موقعیت های ما بیشتر بود. داور هم یک پنالتی صحیح ما را در اواخر بازی نگرفت. جو بازی بسیار بد نبود. فحاشی های بسیار رکیکی در ورزشگاه رد و بدل می شد و متاسفم که این اتفاقات رخ داد.
وی ادامه داد: در پایان بازی ما در اتوبوس بودیم و اتوبوس در حال حرکت بود که با سنگ به اتوبوس تیم حمله کردند و شیشه را شکستند. سنگ دقیقا به جایی خورد که جهانگیر عسگری نشسته بود و شدت ضربه به طوری بود که عسگری 3 متر از جایش پرید! جالب اینجا بود که پلیس هم ما را اسکورت می کرد اما هواداران ملوان به ما آسیب زدند. در آن لحظه واقعا حس جنگ به ما دست داده بود! البته پیش بینی چنین اتفاقاتی را می کردیم اما نه بدین شکل. خوشبختانه شیشه دوجداره بود و آسیبی به کسی وارد نشد.
مهاجم داماش درباره اینکه قبل از بازی جلساتی برای جلوگیری از این اتفاقات انجام شده بود، عنوان کرد: متاسفانه این مسائل فقط ظاهری است و چون عمقی کاری انجام نمی شود هیچوقت چیزی درست نمی شود. اگر قرار است کاری انجام شود، باید آسیب شناسی صورت گیرد و فکراساسی کنند تا این مشکلات آرام آرام کمتر و در نهایت ریشه کن شود.
متوسل زاده در پایان درباره آینده تیمش افزود: تیم خوبی داریم و به بقا در لیگ بسیار خوش بین هستم. هرچند مشکلات مالی از سر و دوش ما بالا می رود اما واقعا امیدوارم در لیگ بمانیم.[/quote:29ceceb693]

امین چی میگه؟! :roll: به بقای داماش خوش بین هستم یعنی چی؟؟؟؟!!!!! این تیم باید رتبش تک رقمی بشه

امین خان خیلی دوست دارم ولی اگه این روحیه رو داری برای لیگ همون ذخیره افشین و حسن زاده باشی بهتره!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آگوست 02, 2013 3:58 pm

خدا رو شکر تا الان مصاحبه های بازیکنامون خوب بوده و حقایق رو خیلی خوب انعکاس دادند امیدوارم هر چه زودتر امیر عابدینی و علی سراوانی هم مصاحبه کنند و از حق و مظلومیت هوادارای داماش دفاع کنن در این شرایط سکوت خیانت است دیشب هوادارای ما وظیفشونو به خوبی انجام دادن حالا مسئولین باشگاه باید وظیفشونو انجام بدن همچنان منتظر حمایت باشگاه از هوادارای مظلوم داماش هستیم .

کاش یه هیات مدیره ی قوی داشتیم کاش یه سیستم قوی تو باشگاهمون برقرار بود ای خدا امیر منصور آریا کجایی آقای مه آفرید خسروی عزیز کجایی که ببینی چقدر مظلومانه دارن سر هوادارای تیم استانتو میبرن .

ای خدا ...

اگه یه مسئول با غیرت این شهر به خودش دید کسی نبود جز مه آفرید خسروی .

کاش امثال قهرمانی استاندار سابق و آقای خسروی هنوز تو این شهر حضور داشتن ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 02, 2013 4:16 pm

[color=darkblue:bead000fd4]فراهانی : الفاظی که در دیدار دیروز ملوان و داماش [b:bead000fd4]رد و بدل[/b:bead000fd4] شد

متوسل زاده : به [b:bead000fd4]بقای[/b:bead000fd4] داماش خوش بین هستم

[b:bead000fd4]پارسال هم که خود زنی ها و شیرین زبانی های دوستان رو دیدید و شنیدید [/b:bead000fd4][/color:bead000fd4]

[size=24:bead000fd4][color=red:bead000fd4]امان از دوست نادان[/color:bead000fd4][/size:bead000fd4]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 02, 2013 4:18 pm

من موندم قبلا همه لال بودن حداقل علی چیلاورت یه چیزی میگفت,الان اونم هیچی نمیگه!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » جمعه آگوست 02, 2013 4:18 pm

آقا من سر آخر نفهمیدم این چه اسکورتی بود که شیشه همه مینی بوس ها و اتوبوس ها شکست؟؟؟؟؟؟؟
مگه پلیس از وحشی گری این انزلیچیا خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
هم از چپ و هم از راست سنگ میومد.سنگ که چه عرض کنم.عکس ها بهتر نشون میده.
همش توی مینی بوس به یاد دوران جنگ داشتیم خیز میرفتیم.
من موندم اگه این سنگ بخوره تو سر یه آدم و خدا نکرده یه اتفاقخیلی بد بیوفته ،اون پرتاپ کننده سنگ تا آخر عمر یه قاتل محسوب میشه،ولی با این حال.با بی رحمی تمام.بزرگترین سنگهای ممکن و واسه پرتاپ کردن انتخاب میکردن
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 02, 2013 4:20 pm

[quote:eedd3ecab1="armilad"]آقا من سر آخر نفهمیدم این چه اسکورتی بود که شیشه همه مینی بوس ها و اتوبوس ها شکست؟؟؟؟؟؟؟
من موندم اگه این سنگ بخوره تو سر یه آدم و خدا نکرده یه اتفاقخیلی بد بیوفته ،اون پرتاپ کننده سنگ تا آخر عمر یه قاتل محسوب میشه،ولی با این حال.با بی رحمی تمام.بزرگترین سنگهای ممکن و واسه پرتاپ کردن انتخاب میکردن[/quote:eedd3ecab1]

قاتل رو خوب اومدی,فکر کردی اصلا واسه اونا مهمه داداش؟
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » جمعه آگوست 02, 2013 4:26 pm

به شیوه اون دوستانی که میان به بازیکنا امتیاز بدن،میخوام امتیاز بدم
خیلی کوتاه
هیچکدومو کار ندارم
فقط حلافی 0 /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط armilad » جمعه آگوست 02, 2013 4:32 pm

[quote:4e6a909c9e="soroosh8"][quote:4e6a909c9e="armilad"]آقا من سر آخر نفهمیدم این چه اسکورتی بود که شیشه همه مینی بوس ها و اتوبوس ها شکست؟؟؟؟؟؟؟
من موندم اگه این سنگ بخوره تو سر یه آدم و خدا نکرده یه اتفاقخیلی بد بیوفته ،اون پرتاپ کننده سنگ تا آخر عمر یه قاتل محسوب میشه،ولی با این حال.با بی رحمی تمام.بزرگترین سنگهای ممکن و واسه پرتاپ کردن انتخاب میکردن[/quote:4e6a909c9e]

قاتل رو خوب اومدی,فکر کردی اصلا واسه اونا مهمه داداش؟[/quote:4e6a909c9e]

آخه آبره مگه میشه آدم ندونه که این بی صاحاب سنگ ممکن(حتی 1%)باعث مرگ یه نفر بشه.
واقعا یه بازی ارزش قاتل شدن رو داره
من سر آخر نفهمیدم ریشه این کینه شتری از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pedram_1367 » جمعه آگوست 02, 2013 4:44 pm

دوستان یک سوال ...

کسی از تلویزیون و برنامه های 90 و سکو و .... از اتوبوس ها و اتفاقات حاشیه ای فیلم و مصاحبه گرفت ؟؟!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان