[quote:29ceceb693="Amir0131"][b:29ceceb693]متوسل زاده: طوری با سنگ حمله کردند که عسگری 3 متر به هوا پرید!/ حس جنگ داشتیم/ به بقای داماش خوش بین هستم[/b:29ceceb693]
مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان گفت: تیم خوبی داریم و به بقا در لیگ بسیار خوش بین هستم.
امین متوسل زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره اتفاقات بازی ملوان و داماش اظهار داشت: بازی چندان چنگی به دل نزد اما موقعیت های ما بیشتر بود. داور هم یک پنالتی صحیح ما را در اواخر بازی نگرفت. جو بازی بسیار بد نبود. فحاشی های بسیار رکیکی در ورزشگاه رد و بدل می شد و متاسفم که این اتفاقات رخ داد.
وی ادامه داد: در پایان بازی ما در اتوبوس بودیم و اتوبوس در حال حرکت بود که با سنگ به اتوبوس تیم حمله کردند و شیشه را شکستند. سنگ دقیقا به جایی خورد که جهانگیر عسگری نشسته بود و شدت ضربه به طوری بود که عسگری 3 متر از جایش پرید! جالب اینجا بود که پلیس هم ما را اسکورت می کرد اما هواداران ملوان به ما آسیب زدند. در آن لحظه واقعا حس جنگ به ما دست داده بود! البته پیش بینی چنین اتفاقاتی را می کردیم اما نه بدین شکل. خوشبختانه شیشه دوجداره بود و آسیبی به کسی وارد نشد.
مهاجم داماش درباره اینکه قبل از بازی جلساتی برای جلوگیری از این اتفاقات انجام شده بود، عنوان کرد: متاسفانه این مسائل فقط ظاهری است و چون عمقی کاری انجام نمی شود هیچوقت چیزی درست نمی شود. اگر قرار است کاری انجام شود، باید آسیب شناسی صورت گیرد و فکراساسی کنند تا این مشکلات آرام آرام کمتر و در نهایت ریشه کن شود.
متوسل زاده در پایان درباره آینده تیمش افزود: تیم خوبی داریم و به بقا در لیگ بسیار خوش بین هستم. هرچند مشکلات مالی از سر و دوش ما بالا می رود اما واقعا امیدوارم در لیگ بمانیم.[/quote:29ceceb693]
امین چی میگه؟!

به بقای داماش خوش بین هستم یعنی چی؟؟؟؟!!!!! این تیم باید رتبش تک رقمی بشه
امین خان خیلی دوست دارم ولی اگه این روحیه رو داری برای لیگ همون ذخیره افشین و حسن زاده باشی بهتره!!!