[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط behrad » جمعه آگوست 02, 2013 12:41 pm

ما كه ايستگاه فرزانه حساب چن تا شونو رسيديم. /9/ /9/ /9/ ولي اباي يازي برگشت تي.......
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط behrad » جمعه آگوست 02, 2013 12:44 pm

خدا شاهده بازي برگشت ورزشگاه نميرم هم موقع اومدن اينا رو ميزنم هم موقع برگشت.اباي حالا وجود داري بيا رشت :twisted: :twisted: :twisted:
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط behrad » جمعه آگوست 02, 2013 12:46 pm

رشتي نيستم اگه اينا رو تو رشت نگيرم.....
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط RainyGilman » جمعه آگوست 02, 2013 12:54 pm

عجب قوه تخیلی /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 02, 2013 1:07 pm

اعصاب خرابه کلا ! کامنتایی که فکر میکنید بده رو پاک کنید ... /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آگوست 02, 2013 1:18 pm

درودگر: فحاشی ها نسبت به سال گذشته کمتر بود/ اسکوچیچ مثل یک انزلی چی کار می کند

مدیرعامل باشگاه ملوان انزلی گفت: از مردم انزلی و رشت به خاطر فحاشی هایی که در بازی دیشب انجام شد، عذرخواهی می کنم.

صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره فحاشی های رخ داده در بازی دیشب ملوان و داماش اظهارداشت: خودم در بخش VVIP ورزشگاه حضور داشتم و چیز زیادی نشنیدم اما گزارش هایی که دیشب به دستم رسید نشان داد که فحاشی ها نسبت به سالهای گذشته کمتر شده که البته باید از این هم کمتر شود و کلا از بین برود.

وی ادامه داد: من از تمام کسانی که با فرزندان خود در ورزشگاه حضور داشتند و این فحاشی ها را شنیدند عذرخواهی می کنم. این فحاشی ها مختص انزلی نیست و باید در تمام شهرها اتفاقی بیفتد که دیگر شاد شنیده الفاظ رکیک نباشیم. متاسفانه ما فقط در فوتبال به دنبال فرهنگ سازی هستیم و توجه نمی کنیم که این فرهنگ سازی باید از دوران مدرسه برای کودکان انجام شود.

درودگر افزود: طبق گزارش هایی که به من رسیده دشب عده کمی و در مدت زمان کوتاهی فحاشی کردند. متاسفانه ورزش ما در ساختار خود مشکل دارد.من برای عباسی احترام قایلم اما وقتی او را از وزارت تعاون به وزارت ورزش و جوانان می آورند معلوم است که نمی تواند کار خاصی انجام دهد. همین ادغام وزارت ورزش و جوانان بزرگترین اشتباه بود.

مدیرعامل ملوان درخصوص عملکرد اسکوچیچ گفت: من از عملکرد اسکوچیچ راضی هستم چون او بازی به بازی بهتر می شود. وی شبانه روز مثل یک انزلی چی برای ملوان زحمت می کشد و به آینده ملوان امیدوارم.
-----------------------------------------------------------------------------
یعنی خاک تو سر بعضیا :( /9/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه آگوست 02, 2013 1:21 pm

مدیران محترم اطلاعی از موضع گیری عوامل محترم و با شخصیت و با تعصب باشگاه ندارید؟
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 02, 2013 1:34 pm

سرمربی تیم تمام نظرات این تاپیک رو مشهده کردند و از انتقادات کاربران استقبال کردند و معتقد بودند با آنکه ما با مشکلاتی مواجه هستیم اما نظرات کاربران عزیز این سایت برای من قابل احترام است چون اکثر این عزیزان از فهم فوتبالی بالایی برخوردارند...
در ضمن حتی کامنت طولانی pouryaR-damash رو مو به مو خواندند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط havosh » جمعه آگوست 02, 2013 1:34 pm

اگه اعتراضی به این برخورد با تماشاگرای تیم صورت نگیره ، حتّی رفتن سر بازی سه شنبه و بازیهای دیگه هیچ توجیه عقلانی ای نداره ، دیگه چه برسه به رفتن سر فراخوان ها و تمرین ها و جلسه ها و ... !
بعد برنامه نود هفته قبل سکوت کردم مقابل صحبت های آقای الماسخاله ، که واقعا با لحن بدی در مورد افزایش قیمت بلیط ها صحبت کردن ، فکر کنم یه هیئت فوتبال بودجه داشته باشه سالی یه بار چهارتا مشت گرانول بریزه کف زمین چمنی که خودش پول خریدش رو اونقدر نداد تا امیر خسروی زحمت احداثش رو کشید .
به نظر می رسه بد نباشه یه جلسه ای گذاشته بشه با آقای عابدینی که از عکس هایی که آقای سراوانی زحمت کشیدن رو پیجشون گذاشتن در حضور مدیرعامل رو نمایی بشه .
از رئیس کمیته انظباطی انتظار نداشتیم و نداریم ، ولی مگه کمتر از تماشاگرای تبریز و انزلی مایه گذاشتیم واسه تیممون که الان یک کلمه نباید دفاع بشه ازمون ؟ اگه له و لورده شدن کلکسیونی از بهترین تماشاگرای تیم واسه اون تیم اهمیتی نداره ، پس دیگه چه انگیزه ای بمونه واسه ادامه هواداری؟
[b:ab6425cff2][size=12:ab6425cff2]تمساح های انزلی و حومه هم یادتون بمونه ، باد کاشتید ، طوفان درو می کنید ؛ این رو برید از رفقای تراکتوریت[/b:ab6425cff2]ون بپرسید[/size:ab6425cff2] :wink:
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه آگوست 02, 2013 1:42 pm

از انزلیچیها و درودگر نمیشه بیشتر از اینها انتظار داشت و رفتارشون کاملا" طبیعی است واگه غیر از این باشد باید شک کرد. اما کار صدا وسیمای گیلان واقعا" غیر قابل تحمل و نابخشیدنی و تکرار مکررات است و بارها کم لطفی که چه عرض کنم ظلم این رسانه را در حق داماش دیده ام و متاسفانه بازهم خواهیم دید. واین تو چندسال اخیر یه اپیدمی شده یادم نمیره که اولین سال صعود داماش به لیگ برتر بود که شبکه باران نه تنها اولین بازی داماش را پخش نکرد (بازی که بیش از 15 هزار نفر در استادیوم بودندو صدها هزار نفر درخانه ها منتظر دیدن بازی داماش بودند)بلکه بازی ملوان و پرسپولیس را نشان داد و بدتر از آن اینکه اخبار فردای شبکه باران در سر خط خبرها نسبت به بازی دامش و استقبال بی نظیر تماشاگران اینچنین واکنش نشان داد: آسانسور لیگ را با تساوی شروع کرد. دقیقا" عین خبرش بود بدون کوچکترین توضیح واسم بردن از داماش بعدها هم وقتی صدرا آمد رشت و با وجود اینکه خود مالک باشگاه هم قویدل و هم عابدینی از عدم تغییر اسم تیم ور همان فصل یاد کردند اما این شبکه اصزاز عجیبی به نامگذاری تیم به داماش صدرا داشت و همیشه از این اسم ولوگو استفاده میکرد وحتی با وجود اینکه بارها توسط مسولین تیم اعلام شد اسم تیم به هیچ وجه عوض نمیشه اما بازهم از صدا وسیمای گیلان اصرار به استفاده از این نام جعلی بود. و این قصه سر دراز داره و بازهم تکرار خواهد شد. امسال هم اینجوری.....
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه آگوست 02, 2013 1:48 pm

از دیشب با خودم کلنجار رفتم که چیزی بنویسم یا نه ،اون هم از روی شرمم بود ،شرم ازروی اون ابراری که 90واندی دقیقه فقط فحش شنید ،شرم از روی ان همشهری ام که در میان اتوبوس خراب شده اسپری فلفل تنفس کرد ،شرم از روی ان برادری که با زخمهایی در بدن به خانه برگشت ،راستی دوستان این چیزها برایمان یک کمی اشنا نیست ایا این چیزها رو از تلویزیون نماش نمیدنند اره همونایی که ما اخرین جمعه ماه مبارک رمضان رو به اونا اختصاص دادیم بابا فلسطینیهارو میگم به خدا کاری که در بامداد روز قدس این اجنبیها با شما کردند کم از کاری نیست که اسراییلی ها با فلسطینیها کردند اره اونم تو ایران ،گیلان .... اسرائیلیهای داخلی رو ازبین نمی بریم میخوایم بریم خارجیها رو نابود کنیم بداد فلسطینیهای داخلی مون(هواداران داماش) برسیم اما بازهم شرم وبازهم شرم از روی شما هواداران عزیز و گلم که جون خودتون رو به خطر انداختید وبه اون سرزمین اشغالی رفتیید.شرم از این لحاظ که خودم قبل از بازی در چند کامنت خواستم که اگر نمیخوایم باهشون دوست باشیم باهشون دشمنی هم نکنیم اما با دیدن تصاویر تلوزیونی و سایبری پی به این اشتباه خودم بردم که درخواست نا بجا ونا معقولی داشتم وازاین رو ازشما ابراران عزیز پوزش میطلبم ونه تنها بعداز این ازاین دست درخواستها نخواهم داد بلکه ریختن خونشان را مباح ندانسته بلکه واجب هم میدانم 8O 8O /9/ /9/ 8O /9/ 8O /9/ 8O
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه آگوست 02, 2013 1:49 pm

متاسفانه تمام اینها به خاطر ضعف تیم در بعدمدیریتی و رسانه ای است زبان این دوستان برای تماشاگران خودی و خودزنی خیلی درازه اما دفاع از حق خودمون هیچی .اصلا" کلا" وقت ندارند که به داماش برسند
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 02, 2013 1:54 pm

[quote:8195ae61ad="MAZIYAR"]سرمربی تیم تمام نظرات این تاپیک رو مشهده کردند و از انتقادات کاربران استقبال کردند و معتقد بودند با آنکه ما با مشکلاتی مواجه هستیم اما نظرات کاربران عزیز این سایت برای من قابل احترام است چون اکثر این عزیزان از فهم فوتبالی بالایی برخوردارند...
در ضمن حتی کامنت طولانی pouryaR-damash رو مو به مو خواندند.[/quote:8195ae61ad]

[color=green:8195ae61ad] یکی از نقاط مثبت آقای ناظمی همین عملکرد و نگاه او به نظرات هواداران می باشد که در اواخر فصل گذشته نیز این رویه را آغاز نموده بودند ، انتظار اینکه کلیه عقاید درج شده ، بکار گرفته شود ، تفکر باطلی می باشد اما مطمئنم که بیشترین بهره را از این نظرات خواهند برد ، برای افشین ناظمی آرزوی موفقیت می نمایم [/color:8195ae61ad]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه آگوست 02, 2013 2:00 pm

واسه تلطیف فضا و اروم شدن دوستان 8)

افتخار ما ایناست نه یه مشت عربده کش و چاقو کش که بهشون افتخار کنیم! (مازیار ضایع و...)

رتبه 9 کنکور ریاضی و فیزیک سال 92

...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آگوست 02, 2013 2:01 pm

[quote:35b3550498="MAZIYAR"]سرمربی تیم تمام نظرات این تاپیک رو مشهده کردند و از انتقادات کاربران استقبال کردند و معتقد بودند با آنکه ما با مشکلاتی مواجه هستیم اما نظرات کاربران عزیز این سایت برای من قابل احترام است چون اکثر این عزیزان از فهم فوتبالی بالایی برخوردارند...
در ضمن حتی کامنت طولانی pouryaR-damash رو مو به مو خواندند.[/quote:35b3550498]

جا داره از مدیران سایت به خاطر ایجاد این فضای خوب برای بیان نظرات تشکر کنم و همین طور تشکر ویژه ای داشته باشم از آقای افشین ناظمی مربی محبوب تیم شهرم که به نظرات هوادارا احترام میذاره و وقت میذاره کامنت ها رو مطالعه میکنه فقط میخواستم این نکته رو بگم :

آقای ناظمی عزیز و بزرگوار اگه بنده یا دوستان انتقادی از عملکرد تیم و مسایل ارنج تیم میکنیم تنها و تنها برای ارتقای سطح فنی تیممون هستش چون هممون عاشقانه داماشمون رو دوست داریم وگرنه خدای نکرده هیچوقت قصد دخالت در امور فنی تیم و یا زیر سوال بردن توانایی های شما و کادر فنیتون رو نداریم ما این کادر فنی محبوب و بومی رو دوس داریم و تا آخر ازش حمایت میکنیم .
البته بزرگان و اساتید در زمینه ی مسایل فنی توی سایت زیاد هستن و انصافا تمام دوستان تو این فصل خیلی خوب دارن به مسائل فنی میپردازن مخصوصا دوستان بزرگوارم ( آقا پدرام Pedram-1367 آقا میلاد miladcivil آقا معین sepidroudi ) و بقیه ی دوستان عزیز و کاربران محترم سایت .
ما همه دلسوز داماش شهر باران هستیم و سعی میکنیم با انتقادات سازندمون به کادر فنی محترم و تیممون کمک کنیم خدا رو شکر همه ما رو میشناسن نه از جایی و نه از انسان خاصی حمایت نمیشیم و گفته هامون تنها بر اساس اطلاعات فوتبالی خودمون هستش .
مطمئنا این روابط خوب و سازنده بین آقای ناظمی و هوادارا باعث پیشرفت داماش شهر باران خواهد بود .
مطمئنا هیچ انسانی کامل نیست و وقتی افکار و نظرات زیاد کنار هم قرار میگیره میشه به یه نتیجه ی مناسب و جامع رسید .

فقط یه خواهش از آقای ناظمی عزیز دارم اجازه ندین کسی در ارنج تیم دخالت کنه چون خود شما همیشه سر تمرین هستین و از وضعیت بازیکناتون از همه ی آدما بیشتر مطلع هستین ارنجی که تو بازی با سایپا انجام دادین بسیار عالی بود طوری که بازی داماش دل همه ی هوادارا رو بدست آورد و ما رو به آینده امیدوار کرد .
ما افشین ناظمی رو مثل همیشه مقتدر دوس داریم و البته ارتباط بسیار خوب شما با هوادارای داماش شهر باران .
به امید موفقیت مظلوم ترین تیم ایران داماش شهر باران ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان