[quote:fae198e43b="MAZIYAR"]در سال های قبل نکته ی اتکای ملوان به امتیازات اول فصلش بود که به دلیل حفظ اسکلت اصلیش بود اما امسال فرق می کنه و ترازو به سمت ما چربش میکنه...
قبل از شروع فصل فکر میکردم که در فاز هجومی مشکل داریم اما برعکس شد و بیشتر مشکل در خط دفاعیمون بود و امیدوارم این مشکل تا بازی با ملوان حل بشه ، چون اگر توپی از خط دفاع ما رد بشه باید دست به دعا بشیم ...
مهمترین عامل بخت ما در بازی پارسال حضور حمید درخشان بر روی نیمکت بود چون حتی اگر مهدوی هم در اون بازی سرمربی بود میتونست بازی رو برای ما در بیاره ...
مسلما افشین ناظمی و همکارانش این قدرت تشخیص رو دارند که در این بازی اولویت با بومی ها هست و ترکیب پیشنهادی من برای این بازی:
فراهانی(راه دیگری نداریم )
ابوذر رحیمی - نظیف کار - مرتضی ابراهیمی(نمسلما بومی بودن و تجربه بالاش در این بازی نسبت به محمدی بیشتر به درد میخوره)- هادی سهرابی(حداقل با بودنش این رو مطمئنیم که اشتباهات مرگ بار نمیکنه)
محمد آبشک - رضا کاردوست
مصطفی حاجتی - کاپیتان مهدوی - جهانگیر عسگری(کادرفنی داره سعی میکنه تا جهانگیر رو به بازی برسونه و امیدوارم که به شرایط آرمانی برسه چون بودن جهانگیر از لحاظ روانی روی ملوان تاثیر میذاره(
افشین چاوشی(بهترین گزینه برای مهاجم نوک در بازی با ملوان افشین هست چون به خوبی از بازی در زمین ملوان اشنایی داره و حداقل این رو میدونیم که یه موقعیت بیاریم گل میکنه)
--------------------------------
اگر بازی گره خورد میتونیم حاجتی رو ببریم بیرون و به جاش متوسل زاده یا حسن زاده رو بیاریم و افشین بره هافبک چپ...
در صورت ارمانی نبودن شرایط جهانگیر ، سیف الهی بازی کنه بهتره[/quote:fae198e43b]
مازیار جان همه حرفات که قبول دارم به کنار,این که فراهانی رو چاره ای نداریم خیلی خوب اومدی
بنظر من جهانگیر نیمه 2 بیاد بهتره,اصلا همین ترکیب بازیه پیش خوب بود