[quote:15ba56e5d4="pezhman-paskiyabi"]ابرار میلاد سیبیل چرا بس اعتراض نگودی فلانی تشویق به یا نیبه

.در ضمن هر کی اطلاع ناره لطف بکونه صحبت نکونه.در کل تمام بازیکنان یه روزی اید یه روزی شید امن طرفداران ایسه ایم . امیدوارم فولاد بوریم با روحیه عالی بیشیم انزلی .برف باران خارج از خانه ارا اورا تیمه مرا شیم تیم تشویق بکونیم بوره بیکار نیم بایم ورزشگاه فوش بدیم .باز دست علی آقا در نکونه همیشه رابطه خوبی طرفدران مرا داره.ولی هیچ بازیکن در حدی نیه بایه بگه طرفدار بایه یا نایه.در کل هو طرفداری که اعتراض بگوده عاشق تیمه کسی مرا مشکل شخصی ناره همشم به خاطر عشق علاقه به خو تیمه شهره[/quote:15ba56e5d4]
دوست عزیز pezhman-paskiyabi یه نکته رو گوشزد کنم که با همون میشه به کم دقتی تو پی برد . اولا" اسم مستعار من miladcivil هست !! من فرض رو بر اشتباه خوندن تو قرار میدم چون بعد اگه قرار باشه هر کسی اسامی رو هر طوری میخواد اطلاق بکنه اوضاع بلبشویی پیش میاد . دوما" مگه من اسم کسی رو بردم که فحش داد که تو به خودت میگیری و میگی من بیکار نیستم بیام ورزشگاه فحش بدم ؟!؟!؟ سوما" دوست عزیز من تو جایگاه A نشسته بودم و نمیتونستم بیام پشت نیمکت و بگم اینو تشویق کنین و اونو تشویق نکنین ! اصلا" به هر کسی مربوط میشه که هر کاریو انجام میده . اما من گفتم همه کارا خوب بود و حتی اینکه خواستن روی کریمی کم بشه خوب بود ! اما از طریق فحاشی اونم تو تمرین فکر خوبی نبود !!!!! بازم تو این سایت دوستان ما اومدن دم از اطلاع و اخبار و ......... زدن . اصلا" ربطی به اطلاع نداره ، کار بد ، بده و خوب هم خوب . در مورد این قسمت حرفت هم کملا" مواققم که کل این تیم به هواداراشه ، وگرنه اگه این 10،15 هزار نفر نیان ، تیم با این روحیه کار نمیکنه و تیمهای حریف هم براشون کار آسونتر میشه ....... دقیقا" منم گفتم شااااااااید اون بازیکن خاص صحبتش طور دیگه نقل شده و به گوش هوادارا رسیده ، ماها منظورشو بد متوجه شدیم .............