[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فراخوان برای تغییرات در وارش اسپرت

فراخوان برای تغییرات در وارش اسپرت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 15, 2011 12:58 pm

همونطوری که قبلا هم گفتم من هنوز روی انتخاب ورژن جدید نیوک مردد هستم چون بعضی از دوستان گفتند که میشه کاری کرد که با یه قالب سبک، ورژن 8.3 هم با سرعت خوبی سایت رو بالا بیاره. دارم در این مورد بیشتر فکر و تحقیق میکنم تا بعد از اون نسبت به قالب سایت دست به کار بشم که متناسب با نیوک پیاده شده روی سایت باشه.
در مورد تلویزیون آنلاین تا جایی که شنیدم با توجه به سرعت کم اینترنت ایران، باعث کند شدن سایت میشه وگرنه خیلی وقت پیش چنین چیزی رو در نظر داشتم. اگر شما در این مورد به نتیجه خاصی رسیدید منو در جریان بذارید. اگر هم سایت خاصی رو در این مورد میشناسید از طریق ایمیل یا پیغام خصوصی منو در جریان بذارید دوست عزیز...
ممنون
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » جمعه جولاي 15, 2011 1:04 pm

تا شروع لیگ چیزی نمونده ، تلویزیون آنلاین با فرمان کاربر شروع به پخش میکنه، سرورش هم جای دیگه ای هستش، و سرعت سایت شما رو کم نمیکنه، در مورد نیوک 8.3 بهت پیشنهاد میکنم اصلا فکر نکن روش،چون من خودم با نیوک 8.3 کار کردم ، سرورهای اجاره ای ما که سی پی یو اشتراکی داره نمیتونه با این سیستم مدیریت محتوای جدید خوب کار کنه، در هر صورت پیشنهادات من این بود ، در همین حد.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » جمعه جولاي 15, 2011 1:22 pm

[quote:b1a72e5fdb="20tak"]کارهای دوست خوبمون گلسار خیلی قشنگه ، فکر کنم ایشون زمینه هایی در html دارن ، و در کارشون هم انگیزه بسیاری دارن، البته ابزارهای طراحی هم خیلی مهمه ، که دوستمون هم دارند و هم خوب ازشون استفاده میکنن، پیشنهاد من اینه که آقا مهرداد شما یه قالب خوب برای ورژن نیوک 8.2 سفارش بده با قیمت مناسب ، که هم تالار گفتمان رو در خودش داشته باشه و هم تلویزیون آنلاین که بچه ها در سایت طرفداران ملوان خیلی جدی دنبالش هستن، به نظر من پویایی سایت های امروزی به تالار گفتمانش هستش، اگه تالار خوب ، سبک و پر محتوا باشه کاربران داخل سایت میمونن، اما اگه نباشه ، دوستان فقط سر میزنن، شما یه قالب بده طراحی بکنن ، دوست خوبمون هم هدر و لوگو ها رو مطابق با قالب جدید برات طراحی میکنه، البته لطف میکنه ، من خوشحال میشم که با دوست خوبمون گلسار همکاری داشته باشم[/quote:b1a72e5fdb]

ممنونم ، شما لطف داری
منم باهاتون موافقم اول قالب طراحی بشه خیلی بهتره ، منم کاره اصلیم گرافیک و البته طراحی وب (html) هستش
خوشحال میشم بتونم دوستان رو کمک کنم
امیدوارم سایت شکل بهتری به خودش بگیره ...
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه جولاي 15, 2011 2:22 pm

گلسار جان کارت عالیه الان ما نمونه کارت دیدیم اگر رنگش یک مثل اولی روشن باشه جالب تره ولی این دومی و سومی هم قشنگ اگر چندتا دیگه بزاری عالی میشه بازم دستت درد نکنه که زحمت داری میکشی 8)
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar » جمعه جولاي 15, 2011 2:45 pm

[quote:4fb3c1809b="raincityboy"]گلسار جان کارت عالیه الان ما نمونه کارت دیدیم اگر رنگش یک مثل اولی روشن باشه جالب تره ولی این دومی و سومی هم قشنگ اگر چندتا دیگه بزاری عالی میشه بازم دستت درد نکنه که زحمت داری میکشی 8)[/quote:4fb3c1809b]

[b:4fb3c1809b]با تشــــکر[/b:4fb3c1809b] ، حتما بازم نمونه کار واستون میزارم.
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Siavash » جمعه جولاي 15, 2011 7:47 pm

اگه بشه بازی‌های داماش رو از طریقه سایت به صورت آنلاین دید خیلی‌ عالی‌ می‌شه. چون من و بعضی‌ دیگه از دوستان نمیتونیم بیایم ورزشگاه! پارسال هم این سایت شبکه باران من رو بی‌چاره کرد، فقط بازی برگشت با فجر رو تونستم آنلاین ببینم، اونم چه دیدنی‌، نه دیدنش بهتر بود. هی‌ قطع و وصل میشد. من سرعت اینترنتم خیلی‌ خوبه، واسه همین مطمئنم که اشکال از سایت اونا بود. حالا آیا راهی‌ وجود داره که ما هم بتونیم بازی‌های داماش رو ببینیم؟ یادمه بعضی‌ وقتا که داماش توی رشت بازی داشت و میدونستم که شبکه باران هم داره بازی رو پخش می‌کنه، میرفتم توی پخش زندهٔ سایت شبکه باران و میدیدم که داره یه چیز دیگه نشون میده!! واقعا نمیدونم مشکلشون چیه!
نماد کاربر
Siavash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 06, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 15, 2011 8:06 pm

[quote:373bb01419="Siavash"]اگه بشه بازی‌های داماش رو از طریقه سایت به صورت آنلاین دید خیلی‌ عالی‌ می‌شه. چون من و بعضی‌ دیگه از دوستان نمیتونیم بیایم ورزشگاه! پارسال هم این سایت شبکه باران من رو بی‌چاره کرد، فقط بازی برگشت با فجر رو تونستم آنلاین ببینم، اونم چه دیدنی‌، نه دیدنش بهتر بود. هی‌ قطع و وصل میشد. من سرعت اینترنتم خیلی‌ خوبه، واسه همین مطمئنم که اشکال از سایت اونا بود. حالا آیا راهی‌ وجود داره که ما هم بتونیم بازی‌های داماش رو ببینیم؟ یادمه بعضی‌ وقتا که داماش توی رشت بازی داشت و میدونستم که شبکه باران هم داره بازی رو پخش می‌کنه، میرفتم توی پخش زندهٔ سایت شبکه باران و میدیدم که داره یه چیز دیگه نشون میده!! واقعا نمیدونم مشکلشون چیه![/quote:373bb01419]

خب من فکر میکنم اگر هم بشه اینکار رو انجام داد تصویر رو باید از همون سایت شبکه باران و سایت هایی که پخش زنده انجام میدن بازی رو پخش کنیم که هیچ فرقی نمیکنه. متاسفانه برای منم همینطور بود و هر وقت خواستم بازی های خارج از استان رو با اینترنت ببینم همین مشکل رو داشتم که هی قطع و وصل میشد!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Siavash » جمعه جولاي 15, 2011 8:32 pm

[quote:cf15054e19="MEHRDAD"][quote:cf15054e19="Siavash"]اگه بشه بازی‌های داماش رو از طریقه سایت به صورت آنلاین دید خیلی‌ عالی‌ می‌شه. چون من و بعضی‌ دیگه از دوستان نمیتونیم بیایم ورزشگاه! پارسال هم این سایت شبکه باران من رو بی‌چاره کرد، فقط بازی برگشت با فجر رو تونستم آنلاین ببینم، اونم چه دیدنی‌، نه دیدنش بهتر بود. هی‌ قطع و وصل میشد. من سرعت اینترنتم خیلی‌ خوبه، واسه همین مطمئنم که اشکال از سایت اونا بود. حالا آیا راهی‌ وجود داره که ما هم بتونیم بازی‌های داماش رو ببینیم؟ یادمه بعضی‌ وقتا که داماش توی رشت بازی داشت و میدونستم که شبکه باران هم داره بازی رو پخش می‌کنه، میرفتم توی پخش زندهٔ سایت شبکه باران و میدیدم که داره یه چیز دیگه نشون میده!! واقعا نمیدونم مشکلشون چیه![/quote:cf15054e19]

خب من فکر میکنم اگر هم بشه اینکار رو انجام داد تصویر رو باید از همون سایت شبکه باران و سایت هایی که پخش زنده انجام میدن بازی رو پخش کنیم که هیچ فرقی نمیکنه. متاسفانه برای منم همینطور بود و هر وقت خواستم بازی های خارج از استان رو با اینترنت ببینم همین مشکل رو داشتم که هی قطع و وصل میشد![/quote:cf15054e19]
من یادمه پارسال چند تا بازی رو از سایت داماش.آسیا دیدم (مثلا بازی با صنعت نفت) که کیفیتش قابل قبول بود. نمی‌دونی که لینکشو از کجا ورداشته بودن؟
نماد کاربر
Siavash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 15, 2011 8:39 pm

تمام سایت هایی که خدمات دهنده این کار هستند تا جایی که من میدونم مرجع اصلیشون همون سایت های صدا و سیما هستند. منتهی اونموقع این مشکلات وجود نداشت اما فکر میکنم الان یه اشکالاتی رو به وجود آوردند! لینک داماش.آسیا هم سایت صدا و سیما بود.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Siavash » جمعه جولاي 15, 2011 8:42 pm

پس در مورد سایت‌های صدا و سیما باید بگیم: هر سال دریغ از پارسال!
نماد کاربر
Siavash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط 20tak » شنبه جولاي 16, 2011 6:29 am

[quote:e94a05efb5="MEHRDAD"]تمام سایت هایی که خدمات دهنده این کار هستند تا جایی که من میدونم مرجع اصلیشون همون سایت های صدا و سیما هستند. منتهی اونموقع این مشکلات وجود نداشت اما فکر میکنم الان یه اشکالاتی رو به وجود آوردند! لینک داماش.آسیا هم سایت صدا و سیما بود.[/quote:e94a05efb5]

داداش مهرداد عزیز ، اونایی که کلا پخش آنلاین شبکه باران گذاشتن از سایت صدا وسیما دریافت میکنن،اما یه راه ساده اماهزینه دار وجود داره، شما باید این مراحل رو انجام بدید:

خرید یک تی وی کارت مطلوب

ارتقاع سرعت اینترنت حداقل به 512 کیلوبایت

ارسال مشخصات تی وی کارت و آی پی برای برنامه نویس

دریافت اسکریپت نوشتهشده توسط برنامه نویس

نصب اسکریپت بر روی سایت

قرار دادن لینک تماشای آنلاین

این لینک رو زمانی ارسال میکنی که قراره بازی داماش از شبکه باران پخش بشه ، به این شکل اسکریپت از طریق تی وی کارت شبکه باران رو برای سرتاسر دنیا پخش میکنه، البته در زمان پخش بازی.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amin-asia » شنبه جولاي 16, 2011 7:07 am

[quote:e3c8494272="meraj130"]گلسار عزیز دستت درد نکنه.
رنگش اگه رنگ پیراهن تیم بشه بهتره /14/ /13/[/quote:e3c8494272]

مثلا سرمه ای باشه بهتره، مشکی نباشه
فیروزه ای هم توش قاطی باشه چون بچه ها باهاش خاطره دارن،
نماد کاربر
amin-asia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه جولاي 16, 2011 1:52 pm

[quote:85f3da3167="amin-asia"][quote:85f3da3167="meraj130"]گلسار عزیز دستت درد نکنه.
رنگش اگه رنگ پیراهن تیم بشه بهتره /14/ /13/[/quote:85f3da3167]

مثلا سرمه ای باشه بهتره، مشکی نباشه
فیروزه ای هم توش قاطی باشه چون بچه ها باهاش خاطره دارن،[/quote:85f3da3167]

حتما ، موندم مهرداد عزیز کارای سایت رو انجام بده ، بعد اگه بشه حتما از نظراتتون استفاده میکنم
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط rainrasht » شنبه جولاي 16, 2011 2:53 pm

بچه ها هرکاری میکنید میرزا فراموش نشه /13/
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم
نماد کاربر
rainrasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 11, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 16, 2011 9:41 pm

من یه مقدار این روزا سرم شلوغه و طبق برنامه ریزی که میخواستم نیستم..!
شاید یه کم دیرتر شد.

20tak :راه حل جالبی بود و شاید در آینده اینکار رو کردیم... فکر نکنم الان بشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان