[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 23, 2012 3:03 pm

[quote:9f0fded297="Saeeed"]اسامي بازيکنان جديد تيم فوتبال سپاهان که قرارداد آنها در هيات فوتبال استان اصفهان به ثبت رسيده است را به شرح زير اعلام کرد:

1- محمدباقر صادقي بازيکن فصل گذشته تيم ذوب آهن اصفهان ( [color=red:9f0fded297]مدت قرارداد سه فصل[/color:9f0fded297] ) .
2- محمد علي احمدي بازيکن فصل گذشته تيم ذوب آهن اصفهان ( [color=orange:9f0fded297]مدت قرارداد دو فصل[/color:9f0fded297] ) .
3- محمد غلامي بازيکن فصل گذشته تيم داماش گيلان ( [color=red:9f0fded297]مدت قرارداد دو فصل[/color:9f0fded297] ) .
4- محسن ايران نژاد بازيکن فصل گذشته تيم شاهين بوشهر ( [color=orange:9f0fded297]مدت قرارداد سه فصل[/color:9f0fded297] ).
5- فرشيد طالبي بازيکن فصل گذشته ذوب آهن اصفهان ( [color=red:9f0fded297]مدت قرارداد يک فصل [/color:9f0fded297]).
6- ميلاد زنيدپور بازيکن فصل گذشته داماش گيلان ( [color=red:9f0fded297]مدت قرارداد سه فصل[/color:9f0fded297] ).
7- عادل کلاه کج بازيکن فصل گذشته مس کرمان ( [color=orange:9f0fded297]مدت قرارداد سه فصل[/color:9f0fded297] ).

به نظر من سپاهان سیستم مدیریتیش خیلی درسته.شما فقط به مدت قرارداد توجه کنین...نه اینکه مثه رویانیان کل تیم ملی رو جمع کنی با اون هزینه...فوقش بشی قهرمان که بعید می دونم بالاخره که چی؟واسه یه سال؟؟ولی سپاهان چندین ساله که قهرمانه..تو آسیا هم که همیشه هست و همیشه مرحله بالا میره...
کار درست رو همیشه باید دید.این کار کار درستیه...همونطور که اگه عابدینی با حهانبخش هم قرارداد نداشت اونم مثه غلامی و زنیدپور و ابوذر پریده بود...[/quote:9f0fded297]

در مورد رویانیان کاملا موافقم و مطمئنم این بازیکنان راهی به جز نتیجه نگرفتن در پیش نخواهند داشت و یا اگه قهرمان بشن باید دو برابر امسال خرج کنه تا همین ها رو نگه داره و اگه نتیجه نگرفتن یهو تیمش خالی میشه ... کار درست رو سپاهان کرد که قرارداد های طولانی مدت بست
من مطمئنم اگه وضعیت باشگاهمون درست بود عابدینی همین ها رو هم نگه می داشت همونطوری که با زنیدپور قرارداد داشتیم ... در مورد ابوذر چون بالای 30 سال بود قرارداد یک ساله بسته بود و به نظر من عابدینی اصلا مقصر نیست و اشکال اصلی هم پول پرستی بازیکنان ایرانی و هم مشکلات مالی داماش هست
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه ژوئن 23, 2012 4:32 pm

آقا اینا چه بازیکنایین که تیم داره میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /9/ /9/ /9/ /9/ مگه قراره واسه دسته 3 تیم ببندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, همشم تقصیر خود ما تماشاگراس که تا هرچی شد بازیکنای غیر بومی رو فحش دادید ,,, بیایید ,,, تحویل بگیرید ,,,, حالشو ببرید با این تیم تا دندان بومی شده که فصل بعد سقوطمون با این بازیکنا قطعیه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه ژوئن 23, 2012 4:36 pm

[quote:b0d1bcf4cf="majid13"][quote:b0d1bcf4cf="MEHRDAD"][quote:b0d1bcf4cf="majid13"]همرنگ که بازی بلد نیست!!!!!!
تویه اون تیم درپیت تعویضی بود /15/[/quote:b0d1bcf4cf]

توي تيم هاي ملي پايه حضور داشته .
عجب استدلالي مجيد! اين كه يه بازيكن توي يك تيم كم بازي كنه دليل بر اينه كه بازيكن خوبي نيست يا هست؟! :roll:[/quote:b0d1bcf4cf]
شما میگی پایه!اصل الانه.
تنها حرکتی که همرنگ انجام داده و تویه ذهنم موند همون بازیه ململ بود که هدبند جومونگی بسته بود رو پیشونیش که 90 هم بهش اشاره کرد[/quote:b0d1bcf4cf]

با نظر majid13 موافقم. اگرچه کم بازی کردن ملاک نیست ولی این طرف زمانی هم که بازی میکرد خیلی افتضاح بود. در هر صورت من به این جماعت اعتماد ندارم در این حد که فکر میکنم از مل مل پول بگیره تا تو تیم ما مشکل ساز بشه چون امسال اگر ما نتیجه بگیریم که حتما میگیریم فحش * به هرچی تیم عقبه و ریشه و ساقه و برگ. امسال ما تیم بومی و جوانی هستیم و بهتره این مهره های در پیت حاشیه ساز وارد تیم نشن. اینجوری تماشاچیا هم به بازیکنا اعتماد کامل دارن.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه ژوئن 23, 2012 4:40 pm

[quote:a8cbbddd7d="navidmadan"]آقا اینا چه بازیکنایین که تیم داره میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /9/ /9/ /9/ /9/ مگه قراره واسه دسته 3 تیم ببندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, همشم تقصیر خود ما تماشاگراس که تا هرچی شد بازیکنای غیر بومی رو فحش دادید ,,, بیایید ,,, تحویل بگیرید ,,,, حالشو ببرید با این تیم تا دندان بومی شده که فصل بعد سقوطمون با این بازیکنا قطعیه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:a8cbbddd7d]

حالت خوبه برادر؟؟؟؟؟؟؟ ما به غیر بومی ها فحش دادیم؟! حرفای بودار میزنی!!!!!!! دقیقا بگو به کی فحش دادیم؟ میخوام بدونم منظورت از این حرفا چیه؟! تمام هوادارای اصلی این تیم میدونن که این تیم با همین مهره های کنونی نتیجه میگیره و افتادن این تیم آرزوی محالی هست که بدخواهان به گور میبرند.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه ژوئن 23, 2012 6:48 pm

اول از همه اینا نظر شخصیه منه:
در مورد اینکه بعضیا در مورد یارگیری مشکل دارن اینو باید بگم،مگه سال قبل صبای قم بازیکن خاصی داشت؟یه سهراب یه عنایتی.یا نفت تهران کی رو داشت که 3-1 مارو زد...ما عوضش الان افشین مهدوی حاجتی و ... داریم.
در مورد ایراد به سرمربی،مگه همین گواریولا وطنی رو که میگیم کسی میشناخت؟نه...حسین فرکی رو کسی بهش تیم میداد تا پارسال؟نه...داوود مهابادی با گهر که از داماش هم بیچاره تر بود چیکار کرد؟؟کاری که شهرداری تبریز و خیلیایه دیگه با بودجه میلیاردی تو لیگ یک نکردن...
در مورد اینکه یه بازیکن مطرح هم نداریم...بابا مهم نیست پرسپولیس علی کریمی رو داشت شد چندم؟؟ذوب آهن 4 5 سال پیش بازیکن داشت؟؟الان حدادی فر یلی شده..خلعتبری کسی شده 5 سال پیش میشناختینشون ؟؟نه خیر ابومسلم ذخیره بود...وقتی ذوب آهن دائماً نایب قهرمان لیگ و قهرمان جام حذفی بود مهم تیم بودنه...مهم اینه که افشین و مهدوی و حاجتی و مختاری و نظیف کار و ابراهیمی سایپا اومده 7 8 سال با هم هستن...مهم اینه که آبشک و جهانبخش و حسین ابراهیمی دادیم...باید سعی کنیم تیم بشیم مثه سپاهان،مثه استقلال اهواز و فولاد وقتی کاملاً بومی بودن نه مثه استقلال و پرسپولیس که به بازیکن متکی هستن...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه ژوئن 23, 2012 6:52 pm

[color=black:41fb9f8fab][quote:41fb9f8fab="meraj130"][quote:41fb9f8fab="MEHRDAD"][quote:41fb9f8fab="majid13"]همرنگ که بازی بلد نیست!!!!!!
تویه اون تیم درپیت تعویضی بود /15/[/quote:41fb9f8fab]

عجب استدلالي مجيد! اين كه يه بازيكن توي يك تيم كم بازي كنه دليل بر اينه كه بازيكن خوبي نيست يا هست؟! :roll:[/quote:41fb9f8fab]

درسته که نمیشه گفت خوبه یا بده / ولی خداییش خیلی خریدای بدی داریم میکنیم / سهیل رحمانی ( فک کنم تو کل دوران بازیش 90 دقیقه هم بازی نکرده اینم رزومه آقا سهیل : http://www.footilio.com/P_%D8%B3%D9%87% ... C_589.aspx

محمد همرنگ هم که در حد معمولیه / الان سهیل رحمانی میتونه جای خالی ابوذر رو پر کنه؟؟؟؟!!!!!
بازیکنی میگیریم که جای خالی محمد غلامی رو پر کنه؟؟؟؟؟؟
تو خط دفاع قبول دارم که قوی هستیم ( مختاری - نظیفکار- ابراهیمی - و الانم که عشوریزاد که بدک نیست ) اما دفاع راست و چپ که احتمالا باید تبدیل به اتوبان یا بزرگراه بشه با این شرایط - هافبکم اگه آبشک و جهانبخش باشن خوبه و من با اومدن همرنگ بجای مگنو موافقم - فقط میمونه یه هافبک چپ و تو حمله هم که دوتا بازیکن میخواییم واقعا ( البته نه مهاجمی که سالهای پیش به نیمکت تیمش پیچ و مهره شده باشه )[/quote:41fb9f8fab]

معراج جان ای کاش امروز سر تمرین بودی و عیار تیم رو می دیدی.
هر جلسه که تمرینات میگذره اطمینانم به امید هرندی بیشتر میشه و جدیتی که در کار داره مهمترین خصوصیتی هست که باید در سرمربی باشه و مورد دوم رافقت در تیم هست که این دو مورد رو میشه در زمان ممکن تشخیص داد اما در مورد کار فنی امید هرندی نظر من اینه که از لحاظ تذکراتی که به بازیکنان میده میشه متوجه شد ولی برای استدلال بیشتر باید منتظر بازی های دوستانه بود ولی من خیلی امیدوارم و ارزش این رو داره که به پای این مربی نشست.
اما در مورد بازیکنان:
_بازیکنان غنایی:از چهار بازیکنی که حضور پیدا کردند از نظر امید هرندی سه نفر الا به درد نمی خوردند و فقط یک نفر خوب بود و ایشان معتقدند اگر بخوام در هافبک دفاعی سر این خارجی سرمایه گذاری کنیم همان بهتر به هادی سهرابی بها بدیم و یا حتی محمد همرنگ رو بیاریم
_علی عشوری زاد:خوبی علی این هست که در چهار پست میتونه بازی کنه و امید هرندی بهش فرصت داده تا ده روز دیگه اگه به شرایط آرمانی برگشنی باهات قرار داد میبندیم
_سهیل رحمانی:بازیکن اینده دار و خوبی هست و برداشت من این هست به دلیل پیوستن شیرزاد و بودن رمضانی،سهیل رو از ملوان کنار گذاشتن و نکته ای که باید توجه کرد مشکل داشتن ما در دفاع چپ هست که امروز نمایش خوبی از خودش به جا گذاشت و به احتمال زیاد مورد تایید باشگاه قرار میگیره.کسی که با سهیل در ارتباط بوده به خوبی از اخلاقیاتش با خبر هست و من وقتی نمایندگی مزدا بود چند بار باهاش حرف زدم علاقه زیادی به رشت دشت و خودش هم فومنی هست و هم جوان که میتونه خیلی بهمون کمک کنه.
_محمد همرنگ:شایعات زیادی پیش اومده بگذارید رک بگم هم همرنگ و هم رستمی(لشت نشا) پیغام هایی دادند و دید باشگاه نسبت به همرنگ بهتر هست ولی مانعی که برای حضورش وجود داره هافبک های زیاد تیم ما مثل هادی سهرابی،آبشک،حاجتی،مهدوی،گلبرگ و ... هست که یک مقدار کار سخت میشه و اومدن همرنگ 50،50 هست.[/color:41fb9f8fab]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه ژوئن 23, 2012 8:46 pm

[quote:9668da4552="navidmadan"]آقا اینا چه بازیکنایین که تیم داره میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /9/ /9/ /9/ /9/ مگه قراره واسه دسته 3 تیم ببندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, همشم تقصیر خود ما تماشاگراس که تا هرچی شد بازیکنای غیر بومی رو فحش دادید ,,, بیایید ,,, تحویل بگیرید ,,,, حالشو ببرید با این تیم تا دندان بومی شده که فصل بعد سقوطمون با این بازیکنا قطعیه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:9668da4552]
چی میگی؟ما به کی فحش دادیم.در ضمن ما فقط دوتا بازیکن اثر گذار رو از ذست دادیم.که شک نکن واسشون جایگزین داریم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 23, 2012 8:54 pm

navidmadan : برادر شما انصافا بازیها یا تمرینای داماش رو اومدی؟ :wink:
به غیر از مهدوی کیا که بعضی از خود خبرنگارای تهرانی هم یه نیش و گوشه ای بهش زدن کدوم بازیکن غیربومی از هواداران چیز بدی گفت؟ همه که تعریف می کردند!
حتی مشکلی هم که بین محمدی و هوادارا بوجود اومده بود و حق با هوادارا بود رو هم محمدی جایی مصاحبه ای در این خصوص نکرد!
کلا از اون حرفا بود :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه ژوئن 23, 2012 9:05 pm

[quote:18cc64b137="MAZIYAR"][color=black:18cc64b137][quote:18cc64b137="meraj130"][quote:18cc64b137="MEHRDAD"][quote:18cc64b137="majid13"]همرنگ که بازی بلد نیست!!!!!!
تویه اون تیم درپیت تعویضی بود /15/[/quote:18cc64b137]

عجب استدلالي مجيد! اين كه يه بازيكن توي يك تيم كم بازي كنه دليل بر اينه كه بازيكن خوبي نيست يا هست؟! :roll:[/quote:18cc64b137]

درسته که نمیشه گفت خوبه یا بده / ولی خداییش خیلی خریدای بدی داریم میکنیم / سهیل رحمانی ( فک کنم تو کل دوران بازیش 90 دقیقه هم بازی نکرده اینم رزومه آقا سهیل : http://www.footilio.com/P_%D8%B3%D9%87% ... C_589.aspx

محمد همرنگ هم که در حد معمولیه / الان سهیل رحمانی میتونه جای خالی ابوذر رو پر کنه؟؟؟؟!!!!!
بازیکنی میگیریم که جای خالی محمد غلامی رو پر کنه؟؟؟؟؟؟
تو خط دفاع قبول دارم که قوی هستیم ( مختاری - نظیفکار- ابراهیمی - و الانم که عشوریزاد که بدک نیست ) اما دفاع راست و چپ که احتمالا باید تبدیل به اتوبان یا بزرگراه بشه با این شرایط - هافبکم اگه آبشک و جهانبخش باشن خوبه و من با اومدن همرنگ بجای مگنو موافقم - فقط میمونه یه هافبک چپ و تو حمله هم که دوتا بازیکن میخواییم واقعا ( البته نه مهاجمی که سالهای پیش به نیمکت تیمش پیچ و مهره شده باشه )[/quote:18cc64b137]

معراج جان ای کاش امروز سر تمرین بودی و عیار تیم رو می دیدی.
هر جلسه که تمرینات میگذره اطمینانم به امید هرندی بیشتر میشه و جدیتی که در کار داره مهمترین خصوصیتی هست که باید در سرمربی باشه و مورد دوم رافقت در تیم هست که این دو مورد رو میشه در زمان ممکن تشخیص داد اما در مورد کار فنی امید هرندی نظر من اینه که از لحاظ تذکراتی که به بازیکنان میده میشه متوجه شد ولی برای استدلال بیشتر باید منتظر بازی های دوستانه بود ولی من خیلی امیدوارم و ارزش این رو داره که به پای این مربی نشست.
اما در مورد بازیکنان:
_بازیکنان غنایی:از چهار بازیکنی که حضور پیدا کردند از نظر امید هرندی سه نفر الا به درد نمی خوردند و فقط یک نفر خوب بود و ایشان معتقدند اگر بخوام در هافبک دفاعی سر این خارجی سرمایه گذاری کنیم همان بهتر به هادی سهرابی بها بدیم و یا حتی محمد همرنگ رو بیاریم
_علی عشوری زاد:خوبی علی این هست که در چهار پست میتونه بازی کنه و امید هرندی بهش فرصت داده تا ده روز دیگه اگه به شرایط آرمانی برگشنی باهات قرار داد میبندیم
_سهیل رحمانی:بازیکن اینده دار و خوبی هست و برداشت من این هست به دلیل پیوستن شیرزاد و بودن رمضانی،سهیل رو از ملوان کنار گذاشتن و نکته ای که باید توجه کرد مشکل داشتن ما در دفاع چپ هست که امروز نمایش خوبی از خودش به جا گذاشت و به احتمال زیاد مورد تایید باشگاه قرار میگیره.کسی که با سهیل در ارتباط بوده به خوبی از اخلاقیاتش با خبر هست و من وقتی نمایندگی مزدا بود چند بار باهاش حرف زدم علاقه زیادی به رشت دشت و خودش هم فومنی هست و هم جوان که میتونه خیلی بهمون کمک کنه.
_محمد همرنگ:شایعات زیادی پیش اومده بگذارید رک بگم هم همرنگ و هم رستمی(لشت نشا) پیغام هایی دادند و دید باشگاه نسبت به همرنگ بهتر هست ولی مانعی که برای حضورش وجود داره هافبک های زیاد تیم ما مثل هادی سهرابی،آبشک،حاجتی،مهدوی،گلبرگ و ... هست که یک مقدار کار سخت میشه و اومدن همرنگ 50،50 هست.[/color:18cc64b137][/quote:18cc64b137]

مازیار اتفاقا من امروز سر تمیرن بودم و از هرندی و تذکراتش به بازیکنا هم خیلی خوشم اومد / ولی احساس میکنم از نظر بازیکن تکمیل نیستیم ( منظورم بازیکن بدرد بخور ) بخصوص در حمله و هافبک چپ و دفاع راست و چپ و حتی دروازه !!!!
ایشالا که خیره - بازیکنای خارجی هم که واقعا یه چیزی در حد فاجعه بودن
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه ژوئن 23, 2012 9:17 pm

معلومه که باید به پای مربیمون بشینیم و ازش حمایت کنیم و البته این رو هم فراموش نکنیم در بدترین شرایط و با دست بسته اومده داره تیم رو می چرخونه
کما کان بشدت با گرفتن بازیکن از ملوان مخالفم بخصوص همرنگ که یک ملوانی اصیله حالا مال هر جا میخواد باشه الانم چون بی تیم مونده داره نخ میده باید هوشیار باشیم البته رحمانی میتونه استثنا باشه چون خیلی ملوانی محسوب نمیشه با مرور گذشته میشه براحتی تشخیص داد گرفتن بازیکن از اونها کار درستی نیست
راستی سهیل حق شناس به کار تیم نمیاد؟؟؟ فقط در حد یک پیشنهاده
راستی دوره بدنسازی چند روزه ؟ تمرینات با وزنه است یا تو استادیوم کماکان؟
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه ژوئن 23, 2012 9:59 pm

آقا من عذر میخوام ,,, نه منظور بدی دارم نه چیز دیگه ای ,,, شخصا حس می کنم فصل خیلی سختی پیش رو داریم ,, یکم وضعیت نقل و انتقالات تیمای دیگه نگرانم کرده ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اگه صبای قم پارسال اونجوری بود چون بازیکناش بی نامو نشون بودنو با انگیزه ,, نمیگم بازیکنای ما اینجوری نیستن ولی مثلا مرتضی ابراهیمی و عشوری زاد من فکر نمی کنم اصلا به کارمون بیان ,, چون سنشون تقریبا بالاس , آخرای بازیشونه ,,,, ما باید حداقل 2 تا ستاره تموم کننده داشته باشیم تا توی زمانای بحرانی به داد تیم برسن ولی انگار توان خریدن یه همچین بازیکناییو نداریم ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اینم خبر مایوس کننده ایه که مثلا آبشک باید انقد واسش بی اهمیت باشه تیم که آخرش عابدینی بهش تذکر بده بیاد سر تمرینا ,,,, به هرحال کلا اون لحظه جو گرفت یکم تند حرف زدم ولی جدا" واسه فصل بعد نگرانم ,,,, امیدوارم فکر و حس من اشتباه باشه 8O
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 23, 2012 10:15 pm

navidmadan : آقا وقت کردی یه سر به تمرین بزنی بد نیست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژوئن 24, 2012 3:39 am

نکته ای در مورد وضعیت آبشک بازیکن مورد علاقه ام می خواستم عنوان کنم ؛ از کامنت های قبلیم مشخصه که اعتقاد دارم ، بازیکنان فصل پیش از جان و مال خود مایه گذاشتند و برای داماش تلاش کردند ، دست همشون درد نکنه ، با توجه به وضعیت باشگاه ، اگه بازیکنی فکر می کنه که در جای دیگر غیر از داماش می تونه پیشرفت کنه ، به نظر من اصلاً اشکال نداره ، امیدوارم موفق باشند ولی آبشک فابرگاس شما هم از این قاعده مستثنی نیستی ، اگه می خوای بری ، انشاء الله موفق باشی اگه نه دیگه سر تمرین نیامدنت چه صیغه ای هست ؟ تو که گفتی : بازی کردن در تیمهای قلعه نوعی عالی هست ، کو ؟ کدام قلعه نوعی ؟کدام تیم ؟ اس اس یا ترتر ؟
به نظر من تذکر عابدینی به آبشک بجا بود .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژوئن 24, 2012 3:49 am

محمد همرنگ در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: مسئولان باشگاه ملوان انزلي به ما قول داده اند که تا آخر هفته جاري 40 درصد از مطالبات ما را پرداخت کنند ولي من موافقت نکردم چرا که بايد تسويه کامل کنند.

وي ادامه داد: اگر آقايان امشب با من درخصوص تسويه کامل مطالبات تماس نگيرند [b:297c06997a]چاره اي به جز شکايت از اين تيم به کميته انضباطي ندارم.[/b:297c06997a]

همرنگ بيان داشت: باشگاه قصد دارد 40 درصد از مطالبات بازيکنان را پرداخت کند که با اين وجود هم چنان باشگاه ملوان بدهي زيادي را براي تسويه حساب کامل به بازيکنان بپردازد.

وي ادامه داد: مسئولان باشگاه علي رغم اين که 55 درصد ديگر بايد به بازيکنان پرداخت کنند اما از بازيکنان درخواست کرده اند که بدليل وجود قوانين بازيکنان برگه ي تسويه حساب کامل خود را امضاء کنند در حالي که هنوز مبلغ زيادي از مبلغ قراردادهايمان باقي مانده است از اين رو به عنوان يک بازيکن حرفه اي تمايل به انجام چنين کاري ندارم و به هيچ عنوان تا مطالبات کاملم را دريافت نکنم برگه ي تسويه حساب را امضا نخواهم کرد لذا قصد شکايت از باشگاه ملوان را دارم و در زمان ممکن اين مسئله را محقق مي کنم.

بازيکن فصل گذشته ملوان تصريح کرد: متأسفانه مسئولان هيچ دلايل منطقي مبني بر پرداخت مطالبات ندارند و بايد يک نفر در باشگاه جوابگوي اين مسائل باشد. ما هميشه سقف قرارداد را رعايت مي کنيم با اين مشکلات مواجه شديم اگر غير اين باشد چه بلايي سرما خواهد آمد؟

وي اظهار داشت: متأسفانه قوانين در فوتبال ما رعايت مي شود. با وجود اين که در هنگام عقد قرارداد از سقف تجاوز نمي کنيم اما مسئولان باشگاه در پرداخت مطالباتمان کوتاهي مي کنند و حتي با پايان يافتن زمان بازي هاي ليگ توان دريافت مطالباتمان را نداريم. پيش از حضورم در ملوان در صبا باتري توپ مي زدم و با وجود اين که دو سال از حضورم در صبا قم مي گذرد اما هم چنان اين باشگاه بدهکار من است.

همرنگ تصريح کرد: علاوه بر باشگاه صبا باتري، ‌تيم ملوان بندرانزلي نيز بدهکار است و در صورت اعتراض به عدم دريافت مطالباتمان مسئولان ملوان دلايل غيرمنطقي را عنوان مي کنند.

وي خاطرنشان کرد: باشگاه ملوان در فصل جديد به نسبت گذشته تغيير يافته است و برخلاف سابق به صورت خصوصي اداره مي شود. اميدوارم با تغييرات اين چنيني شرايط باشگاه مطلوب شود و ديگر شاهد کوتاهي مسئولان ملوان در پرداخت مطالبات بازيکنان نباشيم.

[b:297c06997a]من خودم شخصاً راضی به جذب همرنگ نیستم ، ولی این همه برای این تیم زحمت کشید ، ببینید چه برخوردی با این بازیکنانشان انجام می دند ؛ فکر کردند با امدن چهار تا بازیکن ذخیره تیم های دیگه مل مل از این رو به اون رو می شه !![/b:297c06997a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » يکشنبه ژوئن 24, 2012 4:13 am

حیف این همه جوان با استعداد در گیلان به نظرم بهتره تیمهای گیلانی یه کمیته استعداد یابی درست کنند و دست به دامان استانهای دیگه نشند به خدا اینقدر میتونیم بازیکن سطح بالا پیدا کنیم که 100 تا تیم باهاشون درست کنیم به نظرم داماش باید از امیدهاش حداقل 10 بازیکن به تیم اصلی تزریق کنه حداقل این رو میدونیم که با غیرت بازی میکنند.
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان