[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد 3

گفتگو آزاد 3

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط iman1978 » شنبه آگوست 27, 2011 8:03 pm

دینور زاده مربی داماش باقی ماند تا تیم را به دسته پایین تر بفرستد!!!!!!!!
قائم مقام باشگاه داماش گفت دینور زاده در تیم باقی می ماند!!
جان مادرت جان بچه هات شاختو از تیم ما بکش بیرون!!
دینور زاده تو واقعا تیم رو نابود میکنی
دینور زاده استعفا استعفا...
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه آگوست 27, 2011 8:50 pm

وقتی کامنتهای این پسره انزلیچیه رو خوندم کلی خندیدم. /10/ /10/ /10/ دمت گرم /11/ /11/ من پیشنهاد میدم که یه بخش طنز و کمدی در سایت در نظر بگیریم که این دوست انزلیچی بشه مدیرش.مطمعنا حرفای زیادی برای گفتن داره.
مخصوصا اون بخش که گفت محمودو مهرداد یکین خیلی بهم حال داد /11/.حالا تازه اینو نمیدونستی اقای انزلیچی که منو ابرار با تعصب هم یکیم هرچند مازیار یکم از من لاغر تره ولی خوب در کل یکییم /10/ /10/
خدایی چی داریم امان!!!! /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 27, 2011 9:02 pm

[color=black:7dbfbdb19c]قبل از هر چیز از همه دوستان معذرت میخوام که این بحث رو ادامه میدم چون مجبور هستم پاسخ بدم تا دوستان فکر نکنند درست میگن!
ضمنا باید خدمت همه عرض کنم که ما تو این مدت هرگز از این بحث ها نکرده بودیم چون برامون کیفیت و واقعیت مهمتر از این چیزها هست...

آقا رضا بنده چندين بار به بعضي از دوستانمون که اسم نميبرم گفتم که شما با رفتن به اين سايت باعث ميشيد برن تو توهم اما فکر نميکردم اين توهم تا اين حد عميق باشه... ! بنده پاسخي براي شما ندارم آقا رضا چون ميدونم بدجور مدير فني تون که احتمالا از دوستانتون هستند شما رو گذاشتند سر کار و بهتون پيشنهاد ميدم به طور نامحسوس از چند نفر ديگه که وارد باشيد سوال کنيد.
و اما پاسخ من به سئوالات اون مدير از سايت تون...
1- سايت ما از 7-8 کاربر آنلاين کارش رو آغاز کرد و طي مدت 11 ماه ذره ذره اين آمار هاي آنلاين بيشتر شد که بخشي از زياد شدن آنلاين مربوط به حضور ليگ برتر و معرفي دهان به دهان بین هواداران و يا معرفي سايت از طريق دوستان خوبمون در فيس بوک داماش گيلان بوده . اينکه شما نديديد و نبوديد باعث اين توهمتون شده. بنده مثل شما بدنبال آمار نيم ميليوني نبوده و نخواهم بود و اصلا اين چيزها برام مهم نيست.
2- دوست هوشمند من شما ميتوني اون کاربري رو که با يه آي پي مياد رو به من بگي کيه؟! البته شما که ميگيد خيلي از فنون مختلف در عرصه اينترنت وارديد و من رو تو اينکار وارد نميدونيد اصلا ميدونستيد که يک ميليون و هشتصد هزار آي پي در کل ايران وجود داره که بين ميليون ها کاربر دائم داره ميچرخه؟! يه کم تفکر کنيد متوجه حرفم ميشيد که ممکنه همين آي پي من که در طول روز چند بار ممکنه عوض بشه، يک روزي دست يکي از کابران من هم بيفته.
3- بنده نيازي ندارم که به شما توضيحي بدم که از من توضيح ميخوايد! اما به اين علت که شما سعي در مغلطه داريد دوستان خودمون در سايت رو هم در اين مورد توجيه ميکنم. بخش زيادي از کاربراني که عضو شدند يا معلق ميشند يا بنا به دلايلي نميان اين ربطي به من نداره که مثلا 40 کاربر آذري اومدند و عضو شدند و اجازه ورود رو بهشون نميشه داد. شما 750 عضو ما رو به اين شکل زير سوال ميبري در حالي که از حدود 100 کاربر عضو شما من فقط 10-15 يوزر مختلف ميبينم که آفلاين و آنلاين ميشن.اينجا اگر 30 کاربر عضو بوده دائم يکي آن ميشه و يکي ديگه آف... ما بيشترين تعداد يوزر آنلاين(نه کاربر آنلاين چون کاربر آنلاين با ميهمان حساب ميشه که رقم بالايي رو شامل شده) رو چند روز قبل و در پخش زنده داشتيم که 75 نفر عضو در لحظه آنلاين اومده بودند. حالا ممکنه بعضيا برن و يکي ديگه جاش بياد.

در مورد آمار خبرها... بر چه اساسي ميگيد که آمار اخبار ما دستکاري ميشه؟! شما ميتونيد وارد يک خبر بشيد و تعداد بازديد رو ببينييد... آمار بازديد شما هم خيلي راحت ديده ميشه که کافيه نشانگر ماوس رو روي ادامه مطلب هر خبرتون نگه داريم تا تعداد بازديد مشخص بشه ! از اين ساده تر؟! ضمنا ما خبرگزاري نيستيم که خبرها رو کپي پست کنيم و اينکار رو گذاشتيم روي فروم فعالمون که توسط کاربران خوبمون خبرها و مطالب به اطلاع برسه و سعي داريم مفيد کار کنيم.
آمار بازديد ما به يکباره و به اين شکل بالا نرفته و کاربران قديمي ما بخوبي آگاه هستند.

مطمئنا سايت الکسا رو ميشناسيد...يکي از معتبر ترين سايت ها که در اين زمينه ميتونه کمک شاياني به مشکل شما بکنه. شما الان مدعي هستيد که حتي بيش از ما بازديد داريد و از نظر سئو تو سطح فوق العاده بالايي هستيد و صدها هزار تومن خرج کرديد! (البته من قبول دارم که نيوک در سئو ضعيف هست) خسته نباشيد و خدا به سايت تون برکت بده . سايت الکسا تمامي مباحث سئو ، امار بازديد و موارد زيادي از جمله قالب اختصاصي رو در نظر ميگيره و سايت ها رو در 3 ماه اخير تحت بررسي قرار ميده... ازشما و دوستاني که اين کامنت رو ميبينند ميخوام به اين آدرس مراجعه کنند و آدرس هاي سايت هايي که دوست دارند از جمله سايت ما و سايت شما رو توش وارد کنند!!!
http://www.alexa.com

اما در مورد تبليغات هم بايد بگم که شما نصف بيشتر تبليغتون از طريق سايت ما انجام شد و همين الان نصف کابراتون رشتي اند.
اين جمله آخر رو هم نفهميدم ... نکنه ميخواي بگي علي هم من مهردادم؟!؟!
البته من تو کامنت های آقا رضا خوندم که محمود و چند نفر دیگه هم هستم ولی گفتم به ایشون پاسخی نمیدم چون فکر میکنم از روی نا آگاهی شون باشه.

واقعيتش اينه که بنده اصلا سايت شما رو به رسميت نميشناسم چون توسط 7-8 نفر دوست گردانده ميشه و کامنت گذاري ميشه و اين رو به دوستان نزديک هم اعلام کردم،ولي به اصرار اونها در مقطعي لينک شما رو تو سايتمون گذاشتم که فکر نکنند بنده خداي نکرده با انزليچي جماعت مشکل دارم.
بنده با هر نوع توهيني هم که ميشه در سايت ملوان کلاب اين سايت رو واقعي تر ميدونم که اگر فضاي باز داشت ديدگاه هاي متفاوت به خوبي توي اونجا هم مثل سايت وارش اسپرت مشخص بود. اينجا ما تعداد زيادي کاربر داريم که هر کدومشون يک نوع طرز تفکر دارند در مورد هر قضيه و بعضي هاشون هم شايد اصلا از من خوش شون نياد اما ميان اينجا چون ميدونند هدف اين سايت بيان ديدگاه هواداران هست به هر سليقه اي ...

در پايان از طنازي شما بابت خرجکردهاتون و دلايلتون خرسند و از اينکه بنده رو خندونديد بي نهايت سپاسگزارم.
از کاربران خوب خودمون هم ميخوام اين پاسخ من رو به حساب چيزي نگذارند چون دنبال هيچ چيزي نيستيم که اگر اينطور بود در طول 11 ماه فعاليت اين حرف ها رو ميزدم.
موفق و مويد باشيد[/color:7dbfbdb19c]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه آگوست 27, 2011 9:12 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 27, 2011 9:10 pm

[quote:1fdc49f12e="MEHRDAD"][color=black:1fdc49f12e]قبل از هر چیز از همه دوستان معذرت میخوام که این بحث رو ادامه میدم چون مجبور هستم پاسخ بدم تا دوستان فکر نکنند درست میگن!
ضمنا باید خدمت همه عرض کنم که ما تو این مدت هرگز از این بحث ها نکرده بودیم چون برامون کیفیت و واقعیت مهمتر از این چیزها هست...

آقا رضا بنده چندين بار به بعضي از دوستانمون که اسم نميبرم گفتم که شما با رفتن به اين سايت باعث ميشيد برن تو توهم اما فکر نميکردم اين توهم تا اين حد عميق باشه... ! بنده پاسخي براي شما ندارم آقا رضا چون ميدونم بدجور مدير فني تون که احتمالا از دوستانتون هستند شما رو گذاشتند سر کار و بهتون پيشنهاد ميدم به طور نامحسوس از چند نفر ديگه که وارد باشيد سوال کنيد.
و اما پاسخ من به سئوالات اون مدير از سايت تون...
1- سايت ما از 7-8 کاربر آنلاين کارش رو آغاز کرد و طي مدت 11 ماه ذره ذره اين آمار هاي آنلاين بيشتر شد که بخشي از زياد شدن آنلاين مربوط به حضور ليگ برتر و معرفي دهان به دهان بین هواداران و يا معرفي سايت از طريق دوستان خوبمون در فيس بوک داماش گيلان بوده . اينکه شما نديديد و نبوديد باعث اين توهمتون شده. بنده مثل شما بدنبال آمار نيم ميليوني نبوده و نخواهم بود و اصلا اين چيزها برام مهم نيست.
2- دوست هوشمند من شما ميتوني اون کاربري رو که با يه آي پي مياد رو به من بگي کيه؟! البته شما که ميگيد خيلي از فنون مختلف در عرصه اينترنت وارديد و من رو تو اينکار وارد نميدونيد اصلا ميدونستيد که يک ميليون و هشتصد هزار آي پي در کل ايران وجود داره که بين ميليون ها کاربر دائم داره ميچرخه؟! يه کم تفکر کنيد متوجه حرفم ميشيد که ممکنه همين آي پي من که در طول روز چند بار ممکنه عوض بشه، يکي روزي دست يکي از کابران من هم بيفته.
- بنده نيازي ندارم که به شما توضيحي بدم که از من توضيح ميخوايد! اما به اين علت که شما سعي در مغلطه داريد دوستان خودمون در سايت رو هم در اين مورد توجيه ميکنم. بخش زيادي از کاربراني که عضو شدند يا معلق ميشند يا بنا به دلايلي نميان اين ربطي به من نداره که مثلا 40 کاربر آذري اومدند و عضو شدند و اجازه ورود رو بهشون نميشه داد. شما 750 عضو ما رو به اين شکل زير سوال ميبري در حالي که از حدود 100 کاربر عضو شما من فقط 10-15 يوزر مختلف ميبينم که آفلاين و آنلاين ميشن.اينجا اگر 30 کاربر عضو بوده دائم يکي آن ميشه و يکي ديگه آف... ما بيشترين تعداد يوزر آنلاين(نه کاربر آنلاين چون کاربر آنلاين با ميهمان حساب ميشه که رقم بالايي رو شامل شده) رو چند روز قبل و در پخش زنده داشتيم که 75 نفر عضو در لحظه آنلاين اومده بودند. حالا ممکنه بعضيا برن و يکي ديگه جاش بياد.

در مورد آمار خبرها... بر چه اساسي ميگيد که آمار اخبار ما دستکاري ميشه؟! شما ميتونيد وارد يک خبر بشيد و تعداد بازديد رو ببينييد... آمار بازديد شما هم خيلي راحت ديده ميشه که کافيه نشانگر ماوس رو روي ادامه مطلب هر خبرتون نگه داريم تا تعداد بازديد مشخص بشه ! از اين ساده تر؟! ضمنا ما خبرگذاري نيستيم که خبرها رو کپي پست کنيم و اينکار رو گذاشتيم روي فروم فعالمون که توسط کاربران خوبمون خبرها و مطالب به اطلاع برسه و سعي داريم مفيد کار کنيم.
در پايان آمار بازديد ما به يکباره و به اين شکل بالا نرفته و کاربران قديمي ما بخوبي آگاه هستند.

مطمئنا سايت الکسا رو ميشناسيد...يکي از معتبر ترين سايت ها که در اين زمينه ميتونه کمک شاياني به مشکل شما بکنه. شما الان مدعي هستيد که حتي بيش از ما بازديد داريد و از نظر سئو تو سطح فوق العاده بالايي هستيد و صدها هزار تومن خرج کرديد! (البته من قبول دارم که نيوک در سئو ضعيف هست) خسته نباشيد و خدا به سايت تون برکت بده . سايت الکسا تمامي مباحث سئو ، امار بازديد و موارد زيادي از جمله قالب اختصاصي رو در نظر ميگيره و سايت ها رو در 3 ماه اخير تحت بررسي قرار ميده... ازشما و دوستاني که اين کامنت رو ميبينند ميخوام به اين آدرس مراجعه کنند و آدرس هاي سايت هايي که دوست دارند از جمله سايت ما و سايت شما رو توش وارد کنند!!!
http://www.alexa.com

اما در مورد تبليغات هم بايد بگم که شما نصف بيشتر تبليغتون از طريق سايت ما انجام شد و همين الان نصف کابراتون رشتي اند.
اين جمله آخر رو هم نفهميدم ... نکنه ميخواي بگي علي هم من مهردادم؟!؟!
البته من تو کامنت های آقا رضا خوندم که محمود و چند نفر دیگه هم هستم ولی گفتم به ایشون پاسخی نمیدم چون فکر میکنم از روی نا آگاهی شون باشه.

واقعيتش اينه که بنده اصلا سايت شما رو به رسميت نميشناسم چون توسط 7-8 نفر دوست گردانده ميشه و کامنت گذاري ميشه و اين رو به دوستان نزديک هم اعلام کردم،ولي به اصرار اونها در مقطعي لينک شما رو تو سايتمون گذاشتم که فکر نکنند بنده خداي نکرده با انزليچي جماعت مشکل دارم.
بنده با هر نوع توهيني هم که ميشه در سايت ملوان کلاب اين سايت رو واقعي تر ميدونم که اگر فضاي باز داشت ديدگاه هاي متفاوت به خوبي توي اونجا هم مثل سايت وارش اسپرت مشخص بود. اينجا ما تعداد زيادي کاربر داريم که هر کدومشون يک نوع طرز تفکر دارند در مورد هر قضيه و بعضي هاشون هم شايد اصلا از من خوش شون نياد اما ميان اينجا چون ميدونند هدف اين سايت بيان ديدگاه هواداران هست به هر سليقه اي ...

در پايان از طنازي شما بابت خرجکردهاتون و دلايلتون خرسند و از اينکه بنده رو خندونديد بي نهايت سپاسگزارم.
از کاربران خوب خودمون هم ميخوام اين پاسخ من رو به حساب چيزي نگذارند چون دنبال هيچ چيزي نيستيم که اگر اينطور بود در طول 11 ماه فعاليت اين حرف ها رو ميزدم.
موفق و مويد باشيد[/color:1fdc49f12e][/quote:1fdc49f12e]

ببخشید مهرداد جان میخواستم بدونم من مهرداد نیستم؟ :lol:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 27, 2011 9:33 pm

چی بگم والله.. :roll:
ای کاش onlyrasht که یکی از یوزرهای MEHRDAD هست این بحث رو اصلا پیش نمیاورد که بخواد اینطور جواب بدن تا من مجبور بشم پاسخ بدم.
باور کنید اصلا برای من این چیزها ملاک نبود و نیست ولی از همون اول از یکی دیگه از دوستان اون سایت این بحث تو پیغام خصوصی و عمومی مطرح شد که وارش اسپرت داره دروغی کار میکنه و در حالی که من خودم میتونستم این چیزا رو بگم و بهشون نسبت بدم باز هم رضا این حرف ها رو از طرف اون دوستشون...!
برام جالبه که اسماعیل بهم گفت که سایتشون تو چه شرایطی قرار داره از لحاظ هاست و بعد میگن خرج کردند و ما رو هم مثلا میخوان کوچیک کنند!
ضمنا آقا رضا الکسای سایت رو خواستی این هم آدرسش ( مدیرتون میدونه که الکسا به چه مسائلی اهمیت میده . امیدوارم یه پا خبرگزاری بشید و ما هم بخیل نیستیم ولی لطفا دیگه ما هیچی نگفتیم شما دیگه ما رو زیر سوال نبر.. به قول یکی از دوستان که میگن بیدین دونیا چی ببسته که کل پیچا هم امره نقاره چی ببسته)

http://www.alexa.com/siteinfo/varesh-sport.com

سایت چندین میلیونی خودتون رو هم تو قسمت سرچ بنویسید.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط milad1987 » شنبه آگوست 27, 2011 9:52 pm

از مدیرای سایت ممنونم که مشکل من و حتما بچه های دیگه رو برای ورود به سایت حل کردن /14/
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 27, 2011 10:01 pm

مشکل تو نبود فقط.. این مشکل چند ساعته برای همه بچه های سایت بود و هر کی میخواست وارد بشه مشکل داشت ...حتی خود من :D
فقط اونایی که آنلاین بودند مشکلی نداشتند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط milad1987 » شنبه آگوست 27, 2011 10:16 pm

الان بحث هاتونو خوندم دیگه نتونستم جواب این دوست انزلی چی رو ندم مدتهای که دارید همش کری میخونید ما هوادار دار داریم ما پور طرفدار ترین تیم گیلانیم و غیره الانم که سایتتون یکی یه دون شده و قولید در جوابت باید بگم تیمی که ورزشگاه رو پر میکنه داماشه ، تیمی که سایتش همیشه 20 30 نفر هستن که ازش حمایت کنن داماشه پس فعلا از کمیت هیچ حرفی نزنی بهتره من جای تو بودم فقط از کیفیت حرف میزدم و میگفتم ملوان پر افتخار ترین تیم گیلان و مطمنا همه قبول میکردن اینم بگم لیورپور همیشه کری میخوند واسه منچستر حالا نوبت ماست که تو کیفیتم از شما یه سر و گردن بیایم بالا ما تازه شروع کردیم ولی تا آخرش هستیم
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه آگوست 28, 2011 6:18 am

[b:0d04cf82d1] وارش اسپورت[/b:0d04cf82d1]
/11/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:32 am

امروز 6 شهریور سالروز تصرف رشت و انزلی توسط جمهوری گیلان ( :? )است
جا دار یادی بکونیم از گیله مرد بزرگ میرزا کوچک خان /3/
روحش شاد و یادش گرامی /3/
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:36 am

روح تمام شهیدان آزادی خواه گیلان شاد و یادشان گرامی.
امیدواریم روزی بتوانیم راه آن شهیدان راه آزادی را ادامه دهیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:25 am

[b:ffcd40afd7]اختلاف حساب 15 ميلياردي در اصفهان؟[/b:ffcd40afd7]

[color=black:ffcd40afd7] [color]
دو باشگاه سپاهان و ذوب‌آهن كه در سال‌هاي اخير، موفق‌ترين دوره خود را سپري كرده‌اند چند روزي است كه در چنبره حوادث و شبهه‌هايي گير افتاده و دچار مشكلاتي شده‌اند.

دو باشگاهي كه در سال‌هاي اخير همواره از آنها به عنوان نماد باشگاه‌داري منظم و تشكيلاتي ياد مي‌شد حالا با دوگانگي خردكننده‌اي در مديريت خود مواجه هستند. پيش از آغاز ليگ برتر بود كه محمد رضا ساكت مديرعامل چند ساله سپاهان از سمت خود كناره‌گيري كرد و در ادامه، استعفاي اصغر دليلي مديرعامل ذوب‌آهن نيز حسابي افكار عمومي را به‌خود جلب كرد. البته اين طور كه پيداست ميان استعفاي ساكت تا كناره‌گيري دليلي تفاوت از زمين تا آسمان است.

تخلف يا اختلاس؟ ؟

ماجراهاي دو باشگاه اصفهاني يعني ذوب‌آهن و سپاهان در فوتبال ايران شباهت‌هاي عجيبي با يكديگر دارد و اين بار نيز دو رقيب همشهري با شبهات مالي مواجه هستند. اينطور كه از بعضي منابع آگاه در اصفهان خبر مي‌رسد، قهرمان فصل گذشته با كسري بودجه مواجه شده و تراز مالي طلايي‌پوشان اصفها ني رو به منفي گذاشته است.

عده‌اي بدهي يازده ميلياردي باشگاه سپاهان را مهم‌ترين دليل استعفاي ساكت دانسته‌اند و معتقدند كه ساكت با كنار رفتن از جريان كار، خواسته در نقطه حساسي از اين ماجرا پايش را بيرون بكشد. در عين حال ظاهرا او حتي‌نمي توانسته دوباره به عنوان يك مديرعامل در يك سيستم دولتي يا باشگاه دولتي به كارش ادامه دهد و به همين خاطر در باشگاه كوچك‌تر اما خصوصي فولاد ماهان پشت ميز مديرعاملي نشسته‌است.

در ديگر سو اما استعفاي اصغر دليلي مديرعامل دو سال و نيم اخير باشگاه ذوب‌آهن نيز به شدت بحث‌برانگيز شده است.

در شرايطي كه برخي از مديران مجموعه صنعتي ذوب‌آهن اصفهان و باشگاه ورزشي اين گروه صنعتي، كناره‌گيري دليلي را عادي جلوه مي‌دهند برخي از منابع آگاه خبر داده‌اند كه پيدا شدن اختلاف حساب 4.5 ميليارد توماني در باشگاه ذوب‌آهن چندان عادي نيست. موضوعي كه اگر صحت داشته باشد اصفهان را براي مدتي به كانون خبر در زمينه‌هاي حقوقي فوتبال تبديل خواهد كرد.
[color=black] [/color:ffcd40afd7]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:33 am

varesh-sport : Global Rank : 346,263. Rank in IR:5,315 /23/
un yeki site: Global Rank :1,237,828. Rank in IR:15,386 /10/ /10/

/21/
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه آگوست 28, 2011 10:18 am

[color=black:2f4e3aada2] [color]
[b:2f4e3aada2](ايسنا) - منطقه خزر بازيكنان داماش گيلان كه پس از شكست سه بر صفر ديدار مقابل سايپا در هفته پنجم ليگ برتر با تشخيص كادر فني سه روز به استراحت پرداختند از روز يكشنبه مجددا دور جديد تمرينات آماده سازي را در زمين دانشگاه گيلان آغاز كردند.

شايان ذكر است جونيور آلوز و لوپز دو بازيكن برزيلي داماش گيلان از روز سه شنبه پس از بازگشت از برزيل به تمرينات داماش ملحق خواهند شد.

داماش گيلان 16 شهريور در هفته ششم از ليگ برتر فوتبال در استاديوم شهيد عضدي رشت ميزبان مس كرمان قعرنشين جدول خواهد بود.

شاگردان مهدي دينورزاده تا پايان هفته پنجم با 4 امتياز در مكان چهاردهم جدول قرار گرفته اند.
[color=black] [/color:2f4e3aada2]
[/b:2f4e3aada2]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه آگوست 28, 2011 10:25 am

الوز بر نگرده هم اشکالی نداره /12/ /8/
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا