توسط onlyrasht » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 5:25 pm
رئیس کمیته داوران در تبریز : هیچ وقت نگفتم تبریز ناامن است ! / حرفهای آن کمک داور را نه تایید می کنم نه تکذیب
ظاهرا اتفاق پمپ بنزین در 8 کیلومتری جاده تبریز به طرف بستان آباد اتفاق افتاده که باید مستندات مورد بررسی و رای لازم صادر گردد
کلاس توجیهی ناظرین داوری استان آذربایجانشرقی روز گذشته در محل مجموعه ورزشی باشگاه شهردای تبریز زیر نظر حسین عسگری رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال برگزار شد .
در این کلاس یک روزه 31 داور شرکت داشتند که بعد از حضور در کلاس توجیهی در آزمون نظارت بر کار داوری نیز شرکت وفرم های مربوطه را برای گرفتن نمرات لازم در اختیار مدرس فدراسیون حسین عسگری قرار دادند .
در حاشیه حضور مسئول اول کمیته داوران فدراسیون فوتبال خبرنگاران تبریزی هم فرصت را غنیمت شمرده در مورد اتفاقات داوری از حسین عسگری سوالات مختلفی را در میان گذاشتند .
عسگری در مورد اشتباهات داوری گفت : سعی ما اینست که داوری را به استاندارد های دنیا نزدیک کنیم واشتباهات پیش آمده هم بالاخره جزئی از فوتبال است وقتی بازیکنی توپی را خراب می کند یا یک پاس اشتباه می دهد کسی نمی تواند او را بازخواست کند و قضیه داوری هم مثل همین است وتنها در اشتباهات تاثیر گذار هست که ما هم برخورد می کنیم .
او در مورد جبهه گیری کمیته داوران در قبال تراکتور سازی هم گفت : بر اساس چه دلیل ومدرکی این حرف را می زنید وچرا وقتی تراکتور سازی از اشتباهات داوران امتیاز کسب می کند حرفی از این بابت نمی زنند ولی وقتی به ضررشان می شود اعتراض می کنند .
او در مورد اتفاقات بازی دو تیم تراکتور سازی ونفت تهران توضیح داد فعلا من ادعای کمک داور را نه تائید نه رد می کنم ولی این اتفاق در دو مرحله اتفاق افتاده که یکی مربوط به داخل استادیوم وموقع خروج از زمین که در گزارش داور وسط وناظر بازی هم بوده ودوم مربوط به موقع مراجعت کمک داور به شهر خود از طریق زمینی بوده که نامبرده مدعی شده که مورد حمله 4 نفر قرار گرفته .
عسگری در مورد استعلام شرکت پخش پالایش وعدم ثبت شدن درگیری در جایگاه ها ومهلت داده شد به کمک داور بازی برای ارسال مدارک لازم هم گفت : دیروز در این مورد نامه ای را به کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال تحویل داده وظاهرا این اتفاق در 8 کیلومتری جاده تبریز به طرف بستان آباد اتفاق افتاده که باید مستندات مورد بررسی و رای لازم صادر گردد
رئیس کمیته داوران در مورد مصاحبه اخیر خود مبنی بر نا امن بودن شهر تبریز برای برگزاری مسابقات هم چنین توضیح داد: " من چنین مطلبی را عنوان نکرده ام و این گفته ی من نیست و منظور من این بوده که اگر مشکلات ورزشگاه برای داوران ادامه پیدا کند مطمئنا خود داوران از حضور در چنین شرایطی خودداری خواهند کرد و در واقع گفته ی من پیش بینی و جلوگیری از به وجود آمدن چنین شرایطی است و نه اینکه شهر تبریز نا امن است."
رئیس کمیته داوران در مورد حساسیت داوران نسبت به قضاوت در تبریز اشاره کرد وتوضیح داد وقتی اتفاقات مشابهی رخ می دهد ذهنیت و حساسیت داوران هم بیشتر می شود واین هم ضررش را تیم تراکتور سازی می بیند .
او در مورد پیشنهاد شرکت در یک برنامه تلویزیونی از سیمای استان آذربایجانشرقی وپاسخ به ابهامات و سوتفاهمات نسبت به کمیته داوران از طرف مردم استقبال کرد وگفت من آماده هستم تا برای اثبات این موضوع که جبهه گیری یا حساسیت خاصی کمیته داوران نسبت به تراکتور سازی ندارد در این برنامه شرکت کنم .
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس