[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 7:02 am

[quote:49a27620ee="mahmood1331"][color=black:49a27620ee][size=18:49a27620ee]چقدر خسته ام از این دقیقه های پاپتی
از امتداد خسته کلاف بی عدالتی
بهار می شود و ما دوباره سبز می شویم
تمام می شود تمام فصل بی عدالتی[/size:49a27620ee][/color:49a27620ee][/quote:49a27620ee]

[b:49a27620ee]دیشب داشتم به این موضوع فکر میکردم که این بی عدالتی ها چه طور تموم میشه. با اینکه هیچ وقت ارزوی مرگ کسی رو نمیکنم اما داشتم فکر میکردم که بعد مرگ فردوسی پور و رفتن باند 90 شاید یکم از این بی عدالتی ها و اجحاف ها کم بشه.
لحظه ای که عادل ( بی عدالت) با چهره ای موذیانه داشت میگفت هر کسی واسه داماش تعویض میکنه دستش درد نکنه و خوب تعویض میکنه و حرکت اون گزارشگر مزدورش که رفت سمت تماشاگرای تراکتور و حتی در جریان بازی هوادارای داماش رو نشون نداد که چه جوری دارن ورزشگاه رو با شور و حرارت به جهنم تبدیل میکنند یه چهره ی بسیار کریه از فردوسی پور تو تلوزیون تو ذهنم نقش بست. و بلا فاصله به یاد عصبانیت رویانیان افتادم که یه شب اومد پشت خط برنامه 90 و هر چی تو دهنش بود به عادل (بی عدالت) گفت و فردوسی پور ... کرده بود. یهو گفتم خدایا یعنی میشه الان عابدینی بیاد پشت خط دهن این بی همه چیز پست فطرت رو صاف کنه؟!
اون لحظه تبدیل به یه ادم متوهم شده بودم طوری که تو ذهن خودم خودم رو مدیر عامل و یا سرپرست داماش تصور کردم و داشتم با خودم عین دیوونه ها زیر لب حرف میزدم که الان اگه پشت خط این برنامه ی ... برم چه جوری دهن این حروم زاده و باند برنامش رو صاف کنم! نمیدونم تا به حال این اتفاق برای شما هم افتاده که دوست داشته باشید از ظلمی که کسی بهتون روا داشته دفاع کنید و خیلی حرف ها هم برای گفتن دارید اما نمیتونید. خیلی بد خیلی ادم رو داغون میکنه.
امیدوارم حداقل تو سایت ها و خبرگزاری ها دو تا مصاحبه از اقای مدیرعامل و دستندرکاران و مسئولان در مورد این فردوسی پور و برنامه ی مغرضانش بخونم![/b:49a27620ee]
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 7:15 am

به گزارش ورزش سه به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، در اين ديدار که در ورزشگاه پادربورن انجام مي‌شد، نوجوانان با ترکيب احمد گوهري، مصطفي هاشمي، امير حسين کريمي، کميل حق‌زاده، صادق محرمي، علي هزامي، عرفان وجداني، سعيد عزت اللهي، محمد بازاج، رضا جعفري و [color=blue:635fd83119]ا[size=18:635fd83119]ميرمحمد مظلوم [/color:635fd83119]به ميدان رفتند و در يک بازي بسيار خوب و برتر توانستند 4 بر صفر تيم پادربورن را شکست دهند.[/size:635fd83119]

در اين بازي [size=24:635fd83119][color=red:635fd83119]امير محمد مظلوم در دقايق 20 و 30[/color:635fd83119][/size:635fd83119]، رضا جعفري در دقيقه 53 و علي ريگي در دقيقه 83 گل‌هاي ايران را به ثمر رساندند.

در اين بازي سه بازيکن تعويض شدند که ماهان رحماني از دقيقه 46 به جاي اميرحسين کريمي به زمين آمد و يوسف سيدي در دقيقه 79 به جاي محمد بازاج به ميدان رفت و علي ريگي در دقيقه 80 به جاي سعيد عزت اللهي به ميدان آمد.

البته تيم ملي زير 17 سال در دقيقه 70 به پنالتي هم رسيد که محمد بازاج آن را از دست داد.

حدود 200 تماشاگر از نزديک از اين بازي ديدن کردند و همه طرفدار تيم پادربورن بودند.

تيم ملي پس از پايان بازي در ساعت 22 به وقت محلي به هتل محل اقامتش در فاصله 60 کيلومتري بازگشت و ساعت 23 به هتل رسيد. بازيکنان ديشب استراحت کردند و امروز صبح ساعت 9:30 تمرين ريکاوري انجام مي دهد و پس از ناهار و ساعت 15:30 تمرين دومش را برگزار خواهد کرد.

تيم ملي ساعت 19:30 فردا چهارشنبه سوم مهر به وقت تهران به مصاف تيم جوانان آرمينيا بيله فيلد، که در بوندسليگاي يک جوانان حضور دارد، مي رود.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 7:17 am

سايت گل - افشين ناظمی سرمربی جوان داماش این روزها به همراه تیمش روی ابرهاست. آنها موفق شده اند علاوه بر برد نایب قهرمان لیگ برتر توانستند دومین برد پیاپی را کسب نمایند

داماش با این بردها به وضعیت خود در جدول سر و سامان داده وتا رتبه هفتم بالا آمده. خب ، سراغ ناظمی رفتیم . کسی که در رشت برای خود ابرو و اعتبار می خرد .
من خوشحالم که توانستیم تیم بزرگ و پر مهره ای مانند تراکتور را ببریم و همچنین بتوانیم شادی را مهمان دل همشهری هایمان بکنیم. هواداران ما به معنی واقعی کلمه در این بازی و بازی های پیشین یار دوازدهم ما بودند و تصور برگزاری یک مسابقه بدون حضور هوادارانمان برایم سخت است. من آنها را پورشور ترین هواداران فوتبال در ایران می دانم.
حق شما در این بازی برد بود؟
ببینید، ما در چهار بازی حق مان برد بود و به آنچه شایسته اش بودیم نرسیدیم. چه شد نتیجه اش؟ آیا دو پنالتی بازی با استقلال را به ما دادند؟ آیا کسی آمد و بگوید که در بازی با سایپا و نفت و سپاهان حق ما برد بود. فوتبال در کشور ما نتیجه گراست و ما حالا هم زیبا بازی می کنیم و هم نتیجه می گیریم. درباره بازی با تراکتور هم باید بگویم که در نیمه اول ما می توانستیم برنده از زمین خارج شویم اما در دقایقی از نیمه دوم آنها حسابی ما را تحت فشار گذاشته بودند و خوشحالم که فراهانی دوباره به روزهای اوجش برگشته و در این بازی به واقع عصای دست ما شد. که با چند تغییر تاکتیکی توانستیم از زیر فشار بیرون برویم و امین هم یک گل مدرسه ای خوب برای ما به ثمر رسوند.
حالا بازیکنان شما از این نتایج مغرور نمی شوند؟
نه مطمئن باشید! چون بعد از بازی در رختکن گفتم که داستان این بازی تمام شد و از همین امروز ما کار را گذاشتیم روی بازی با راه آهن. شنبه تمرین ریکاوری انجام دادیم و یکشنبه یک بازی دوستانه با استقلال ساری انجام می دهیم. ما برنامه تمرینی مان پیوسته و برنامه ریزی شده است و کاری می کنیم تا هم بازیکنان از تمرین های پشت سر هم خسته نشوند و متنوع تمرین کنیم و هم نگذاریم تا اعتماد به نفس کاذب سد راه موفقیت هایمان بشود.
مصدومیت در بین بازیکنانتان زیاد است، علت چیست؟
چند دلیل دارد. یکی این است که بعضی از آنها مصدومیت های کهنه داشتند که حالا بروز کرده است. یکی به فشار مسابقه و حادثه های در حین بازی بر می گردد اما با قاطعیت می گویم که زمین چمن مصنوعی بیشترین و اصلی ترین دلیل مصدومیت بازیکنان ماست. شما ببینید هر مربی وقتی یک بار به رشت می آید از این زمین می نالد، حالا دیگر چه می کشند بچه های ما! این زمین از اول این مدلی نبود، استفاده بیش از حد از آن و لگد خوردن های مداوم به این زمین باعث شد که افت بیشتری بکند. حالا بعضی جاهایش پست و بلند شده است. ولی ما چاره ای نداریم چون ورزشگاه سردارجنگل معایبش خیلی بیشتر از عضدی است و اگر یک بازی آنجا برگزار شود صدای مربیان و بازیکنان حریف بیشتر در می آید. تنها کاری که ما انجامش می دهیم این است که تا حد توان دیگر در عضدی تمرین نکنیم و فقط یک روز قبل از بازی ریکاوری را آنجا انجام دهیم.
ارتباط شما با کادر فنی و همکارانتان چگونه است؟
من باید بگویم که اگر موفقیتی تاکنون نصیب تیم شده است به معنی واقعی کلمه ثمره زحمت همکارانم در کادر فنی است. اگر این جمع دوستانه و یک دست نبودند هرگز کاری از دست من ساخته نبود. من خوشحالم که در این دوره همچین کادری نصیب من شد. من خودم ده سال کمک مربی این تیم بودم و یک شبه به فوتبال نیامدم به همین خاطر می دانم که تا چه حد همکارانم در موفقیت های تیم می توانند نقش داشته باشند. من اصلا یک چیز دیگر بگویم، اگر تیمی نتیجه نمی گیرد سرمربی اش باید برود و ببینید چه اتفاقی در بین همکارانش افتاده. نقش اصلی را همه اعضای کادر فنی بازی می کنند نه فقط سرمربی.
در مصاحبه ها همیشه از عابدینی تشکر می کنید، چرا؟
چون اگر حمایت آقای عابدینی نبود این تیم نه امروز که همان سه سال پیش که برایش مشکل به وجود آمده بود سقوط کرده بود و حالا ما داشتیم از خاطره ای به نام داماش حرف می زدیم. شما بروید و یک تحقیق کنید که کدام تیم نه در لیگ برتر که در لیگ دسته دوم می تواند بدون داشتن یک اسپانسر دایمی و پول سرپا بماند. من در روزهایی به چشم خودم تلاش حاجی را برای جور کردن پول سفر تیم به یک شهر دیگر را می دیدم. سال گذشته که اوج بحران ما بود و می خواستیم به درود برویم و آن مسایل درون تیمی پیش آمده بود، حاجی پول نداشت و تا به ما برای هزینه ها بدهد، ما را فرستاد نصف شب رفت چند میلیون از جایی تهیه کرد و با کارت به حساب مسئول تدارکات ما پول ریخت! یعنی خارج از چهارچوب و وظیفه اش برای داماش مایه می گذارد و یک تشکر خشک و خالی حداقل وظیفه شناسی ما از ایشان است.
داستان دخالت عابدینی در ترکیب؟
ببینید در بین شانزده مدیرعامل لیگ برتر کدام یکی نصف عابدینی سابقه فوتبالی دارد. خود شما روزنامه نگارها وقتی هر اتفاقی در جامعه فوتبال ما می افتد به سراغ اولین کسی که برای مصاحبه می روید ایشان است، حال می خواهد شکست تیم ملی باشد یا انتخاب رییس فدراسیون. پس او را صاحب نظر و کارشناس فوتبال می دانید نه فقط مدیرعامل یک تیم لیگ برتری. خب وقتی چنین کسی را در تیم ما حضور دارد این منطقی ترین کار است که برای مشورت سراغ اولین کسی که بروم حاجی باشد. اگر غیر از این کاری کنم اشتباه است، چون هیچ مشاوری به اندازه ایشان دلش به حال این تیم نمی سوزد و هیچ کس هم به اندازه او به اوضاع تیم اشراف ندارد. اما اگر شما می خواهید بدانید که مهندس نظرش را به ما تحمیل می کند، هرگز. شما بروید و از خود حاجی بپرسید. ایشان در بسیاری از مواقع نظر مشورتی خود را می دهند و در نهایت کادر فنی تصمیم می گیرد که چه کاری انجام دهد. چون اگر تیم نتیجه نگیرد همه من را مقصر می دانند و آقای عابدینی روزی که به من مسئولیت داد اختیار تام را به من داد.
امروز این حرفها را می زنید، اگر روزی که از داماش رفتید و این حرفها را زدید حساب است!
من افشین ناظمی یک روز به داماش آمدم و یک روز هم می روم. حرف من اما دوتا نمی شود. اگر می گویم باید از عابدینی تشکر کنم که توانست قبل از بازی بچه ها را شارژ مالی کند، پشت کادر فنی جوانش ایستاد و همیشه از مشورت هایش بهره می گیرم و در این تیم آزادی عمل دارم، تا ابد اینها را تکرار می کنم. فقط اگر می خواهید کمکی به فوتبال کنید بروید و ببینید در فوتبال ما چند مدیر غیرفوتبالی شب مسابقه می نشیند و ترکیب تیمش را بالا و پایین می کند. من نه به عنوان مربی که در جایگاه یک هوادار هم، قدردان کمک آقای عابدینی در داماش هستم
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 7:24 am

محسن فروزان، دروازه‌بان تیم گسترش فولاد تبریز با حضور سرزده در بیمارستان شهید قاضی طباطبایی تبریز به عیادت از بیماران سرطانی این بیمارستان پرداخت.

سايت گل - محسن فروزان، دروازه‌بان تیم گسترش فولاد تبریز با حضور سرزده در بیمارستان شهید قاضی طباطبایی تبریز به عیادت از بیماران سرطانی این بیمارستان پرداخت.

فروزان، ضمن گفتگو با رییس بیمارستان شهید قاضی طباطبایی تبریز و اطلاع از وضعیت و مشکلات این بیمارستان، با ارائه کمک‌هایی، اظهار همدردی و همیاری خود با بیماران سرطانی را اعلام کرد. دروازه‌بان تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز اظهار امیدواری کرد که در آینده پیش رو برای بالا بردن روحیه این بیماران، اقداماتی را انجام خواهد داد.

گفتنی است، اقدام خیرخواهانه و انسان دوستانه محسن فروزان، تحسین کادر فنی و مدیریت باشگاه گسترش فولاد تبریز را به همراه داشت.
/3/ /3/ /3/ /3/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 7:49 am

اسامي داوران هفته يازدهم ليگ برتر اعلام شد

اسامي داوران هفته يازدهم ليگ برتر اعلام شد و طي آن محسن قهرماني در اين هفته قضاوت نمي‌کند.

--------------------------------------------------------------------------------

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون، اسامي داوران هفته يازدهم ليگ برتر اعلام شد، داوران اين هفته به شرح زير هستند:

پنجشنبه 4مهرماه:

پرسپوليس - فجر شهيدسپاسي، ساعت 17و 20 دقيقه ورزشگاه آزادي

محمدرضا اکبريان - بابک داوري - علي ميرزابيگي - جواد شرفي - ناظر: حسين عسگري

جمعه 5مهرماه:

مس کرمان - گسترش فولاد تبريز، ساعت 17، ورزشگاه امام علي کرمان

سيدمهدي سيدعلي - سعيد زارع - حسن يوسفي - علي صفايي - ناظر: هدايت ممبيني

ذوب‌آهن - سپاهان، ساعت 17و 15 دقيقه ورزشگاه فولادشهر

البرز حاجي پور - سعيد الوندي - جهانبخش آرمان - جمشيد محمدي - ناظر: اسماعيل صفيري

تراکتورسازي - نفت تهران، ساعت 16 و 30 دقيقه ورزشگاه يادگار امام تبريز

اميرحسين زرگر – محمدرضا منصوري - مهدي ناصحي - حميد حاج ملک - ناظر: ابراهيم ميرزابيگي

ملوان - فولاد خوزستان، ساعت 16 و 15 دقيقه ورزشگاه تختي انزلي

محسن ترکي - تورج عيوض محمدي - اسد حاج محمد - رضا عادل - ناظر : حسين خوشخوان

[b:4f112de9d3]راه‌آهن - داماش، ساعت 16 و 15 دقيقه، ورزشگاه تختي تهران

رسول رهبرفام - رحيم شاهين - سعيد آل وردي - بيژن حيدري - ناظر: محمود رفيعي[/b:4f112de9d3]

استقلال خوزستان-صباي قم، ساعت 17و 30 دقيقه، ورزشگاه تختي اهواز

فرشيد افشار - مجيد ويشگاهي - جليل شعراني - محمد رضا فغاني - ناظر: نادر جعفري
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 9:27 am

سلام
من نمی دانم این آقای فردوسی پور چه پدر کشتگی با رشت دارد. اگر دقت کرده باشید موفقیت های تیم ها رشتی را اندک جلوه میدهد ولی مثلا" اگر چهار نفر بی پدر و مادر لات چند کلمه فحش دادند بلافاصله آن را بازتاب می دهد. مثلا" در شیراز بدترین حرفها بر علیه رشتی ها توسط تماشاگران بیان می شود چیزی نمی گوید ولی کوچکترین مطلبی اگر در رشت و در استادیوم اتفاق بیفتد را با بلندگو داد می زند. من باید تحقیق کنم ببینم چرا اینطور می کند. چه عقده ای از رشتی ها دارد و آیا قبلا" مشکلی با رشتی ها داشته. همین انزلی که در فحاشی ممتازند را نمیبیند همینهایی که با آقای درودگر می خواهند کلاس خود را بالا ببرند و او هم برای اینکه زیر بغلشان بگذارد هی انزلی انزلی می کند انگار که نماینده مردم انزلی در مجلس است مال آنها را نمی بیند ولی اتفاقات ولو اندک رشت را میبیند. دیشب هم داشت به جامعه فوتبال و به بینندگان 90 القاء می کرد تیم را افشین ناظمی ارنج نمی کند. من باید بفهمم مشکل ایشان با رشتیها چیست. اگر کسی میداند پاسخ مرا بدهد.

متشکرم فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 9:30 am

[quote:53e30ff020="abarar0131"]سايت گل - افشين ناظمی سرمربی جوان داماش این روزها به همراه تیمش روی ابرهاست. آنها موفق شده اند علاوه بر برد نایب قهرمان لیگ برتر توانستند دومین برد پیاپی را کسب نمایند

داماش با این بردها به وضعیت خود در جدول سر و سامان داده وتا رتبه هفتم بالا آمده. خب ، سراغ ناظمی رفتیم . کسی که در رشت برای خود ابرو و اعتبار می خرد .
من خوشحالم که توانستیم تیم بزرگ و پر مهره ای مانند تراکتور را ببریم و همچنین بتوانیم شادی را مهمان دل همشهری هایمان بکنیم. هواداران ما به معنی واقعی کلمه در این بازی و بازی های پیشین یار دوازدهم ما بودند و تصور برگزاری یک مسابقه بدون حضور هوادارانمان برایم سخت است. من آنها را پورشور ترین هواداران فوتبال در ایران می دانم.
حق شما در این بازی برد بود؟
ببینید، ما در چهار بازی حق مان برد بود و به آنچه شایسته اش بودیم نرسیدیم. چه شد نتیجه اش؟ آیا دو پنالتی بازی با استقلال را به ما دادند؟ آیا کسی آمد و بگوید که در بازی با سایپا و نفت و سپاهان حق ما برد بود. فوتبال در کشور ما نتیجه گراست و ما حالا هم زیبا بازی می کنیم و هم نتیجه می گیریم. درباره بازی با تراکتور هم باید بگویم که در نیمه اول ما می توانستیم برنده از زمین خارج شویم اما در دقایقی از نیمه دوم آنها حسابی ما را تحت فشار گذاشته بودند و خوشحالم که فراهانی دوباره به روزهای اوجش برگشته و در این بازی به واقع عصای دست ما شد. که با چند تغییر تاکتیکی توانستیم از زیر فشار بیرون برویم و امین هم یک گل مدرسه ای خوب برای ما به ثمر رسوند.
حالا بازیکنان شما از این نتایج مغرور نمی شوند؟
نه مطمئن باشید! چون بعد از بازی در رختکن گفتم که داستان این بازی تمام شد و از همین امروز ما کار را گذاشتیم روی بازی با راه آهن. شنبه تمرین ریکاوری انجام دادیم و یکشنبه یک بازی دوستانه با استقلال ساری انجام می دهیم. ما برنامه تمرینی مان پیوسته و برنامه ریزی شده است و کاری می کنیم تا هم بازیکنان از تمرین های پشت سر هم خسته نشوند و متنوع تمرین کنیم و هم نگذاریم تا اعتماد به نفس کاذب سد راه موفقیت هایمان بشود.
مصدومیت در بین بازیکنانتان زیاد است، علت چیست؟
چند دلیل دارد. یکی این است که بعضی از آنها مصدومیت های کهنه داشتند که حالا بروز کرده است. یکی به فشار مسابقه و حادثه های در حین بازی بر می گردد اما با قاطعیت می گویم که زمین چمن مصنوعی بیشترین و اصلی ترین دلیل مصدومیت بازیکنان ماست. شما ببینید هر مربی وقتی یک بار به رشت می آید از این زمین می نالد، حالا دیگر چه می کشند بچه های ما! این زمین از اول این مدلی نبود، استفاده بیش از حد از آن و لگد خوردن های مداوم به این زمین باعث شد که افت بیشتری بکند. حالا بعضی جاهایش پست و بلند شده است. ولی ما چاره ای نداریم چون ورزشگاه سردارجنگل معایبش خیلی بیشتر از عضدی است و اگر یک بازی آنجا برگزار شود صدای مربیان و بازیکنان حریف بیشتر در می آید. تنها کاری که ما انجامش می دهیم این است که تا حد توان دیگر در عضدی تمرین نکنیم و فقط یک روز قبل از بازی ریکاوری را آنجا انجام دهیم.
ارتباط شما با کادر فنی و همکارانتان چگونه است؟
من باید بگویم که اگر موفقیتی تاکنون نصیب تیم شده است به معنی واقعی کلمه ثمره زحمت همکارانم در کادر فنی است. اگر این جمع دوستانه و یک دست نبودند هرگز کاری از دست من ساخته نبود. من خوشحالم که در این دوره همچین کادری نصیب من شد. من خودم ده سال کمک مربی این تیم بودم و یک شبه به فوتبال نیامدم به همین خاطر می دانم که تا چه حد همکارانم در موفقیت های تیم می توانند نقش داشته باشند. من اصلا یک چیز دیگر بگویم، اگر تیمی نتیجه نمی گیرد سرمربی اش باید برود و ببینید چه اتفاقی در بین همکارانش افتاده. نقش اصلی را همه اعضای کادر فنی بازی می کنند نه فقط سرمربی.
در مصاحبه ها همیشه از عابدینی تشکر می کنید، چرا؟
چون اگر حمایت آقای عابدینی نبود این تیم نه امروز که همان سه سال پیش که برایش مشکل به وجود آمده بود سقوط کرده بود و حالا ما داشتیم از خاطره ای به نام داماش حرف می زدیم. شما بروید و یک تحقیق کنید که کدام تیم نه در لیگ برتر که در لیگ دسته دوم می تواند بدون داشتن یک اسپانسر دایمی و پول سرپا بماند. من در روزهایی به چشم خودم تلاش حاجی را برای جور کردن پول سفر تیم به یک شهر دیگر را می دیدم. سال گذشته که اوج بحران ما بود و می خواستیم به درود برویم و آن مسایل درون تیمی پیش آمده بود، حاجی پول نداشت و تا به ما برای هزینه ها بدهد، ما را فرستاد نصف شب رفت چند میلیون از جایی تهیه کرد و با کارت به حساب مسئول تدارکات ما پول ریخت! یعنی خارج از چهارچوب و وظیفه اش برای داماش مایه می گذارد و یک تشکر خشک و خالی حداقل وظیفه شناسی ما از ایشان است.
داستان دخالت عابدینی در ترکیب؟
ببینید در بین شانزده مدیرعامل لیگ برتر کدام یکی نصف عابدینی سابقه فوتبالی دارد. خود شما روزنامه نگارها وقتی هر اتفاقی در جامعه فوتبال ما می افتد به سراغ اولین کسی که برای مصاحبه می روید ایشان است، حال می خواهد شکست تیم ملی باشد یا انتخاب رییس فدراسیون. پس او را صاحب نظر و کارشناس فوتبال می دانید نه فقط مدیرعامل یک تیم لیگ برتری. خب وقتی چنین کسی را در تیم ما حضور دارد این منطقی ترین کار است که برای مشورت سراغ اولین کسی که بروم حاجی باشد. اگر غیر از این کاری کنم اشتباه است، چون هیچ مشاوری به اندازه ایشان دلش به حال این تیم نمی سوزد و هیچ کس هم به اندازه او به اوضاع تیم اشراف ندارد. اما اگر شما می خواهید بدانید که مهندس نظرش را به ما تحمیل می کند، هرگز. شما بروید و از خود حاجی بپرسید. ایشان در بسیاری از مواقع نظر مشورتی خود را می دهند و در نهایت کادر فنی تصمیم می گیرد که چه کاری انجام دهد. چون اگر تیم نتیجه نگیرد همه من را مقصر می دانند و آقای عابدینی روزی که به من مسئولیت داد اختیار تام را به من داد.
امروز این حرفها را می زنید، اگر روزی که از داماش رفتید و این حرفها را زدید حساب است!
من افشین ناظمی یک روز به داماش آمدم و یک روز هم می روم. حرف من اما دوتا نمی شود. اگر می گویم باید از عابدینی تشکر کنم که توانست قبل از بازی بچه ها را شارژ مالی کند، پشت کادر فنی جوانش ایستاد و همیشه از مشورت هایش بهره می گیرم و در این تیم آزادی عمل دارم، تا ابد اینها را تکرار می کنم. فقط اگر می خواهید کمکی به فوتبال کنید بروید و ببینید در فوتبال ما چند مدیر غیرفوتبالی شب مسابقه می نشیند و ترکیب تیمش را بالا و پایین می کند. من نه به عنوان مربی که در جایگاه یک هوادار هم، قدردان کمک آقای عابدینی در داماش هستم[/quote:53e30ff020]

[size=24:53e30ff020][color=black:53e30ff020]دمتگرم افشين آبرار[/color:53e30ff020][/size:53e30ff020]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 9:39 am

دیشب جدا از بی عدالتی در حق داماش و نشون ندادن تشویق هوادارای داماش. بهم ثابت شد که داورا پول میگیرن حساب بانکی دارن علی دایی مدرک رو کرده که قبل از بازی محسن قهرمانی 60 ملیون پول گرفته.درودگر هم میگفت با بوشهر بازی داشتیم داور قبل بازی از ما 30 ملیون میخواست. نمیدونم تا کی این روند ادامه داره چه کسی باید با این بی عدالتیها مبارزه کنه؟؟ :idea:
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 9:46 am

[quote:9518cb704e="farhad2590076"]سلام
من نمی دانم این آقای فردوسی پور چه پدر کشتگی با رشت دارد. اگر دقت کرده باشید موفقیت های تیم ها رشتی را اندک جلوه میدهد ولی مثلا" اگر چهار نفر بی پدر و مادر لات چند کلمه فحش دادند بلافاصله آن را بازتاب می دهد. مثلا" در شیراز بدترین حرفها بر علیه رشتی ها توسط تماشاگران بیان می شود چیزی نمی گوید ولی کوچکترین مطلبی اگر در رشت و در استادیوم اتفاق بیفتد را با بلندگو داد می زند. من باید تحقیق کنم ببینم چرا اینطور می کند. چه عقده ای از رشتی ها دارد و آیا قبلا" مشکلی با رشتی ها داشته. همین انزلی که در فحاشی ممتازند را نمیبیند همینهایی که با آقای درودگر می خواهند کلاس خود را بالا ببرند و او هم برای اینکه زیر بغلشان بگذارد هی انزلی انزلی می کند انگار که نماینده مردم انزلی در مجلس است مال آنها را نمی بیند ولی اتفاقات ولو اندک رشت را میبیند. دیشب هم داشت به جامعه فوتبال و به بینندگان 90 القاء می کرد تیم را افشین ناظمی ارنج نمی کند. من باید بفهمم مشکل ایشان با رشتیها چیست. اگر کسی میداند پاسخ مرا بدهد.

متشکرم فرهاد از رشت[/quote:9518cb704e]

[color=black:9518cb704e]خيلي وقيح تر از اين حرفهاست اين بشر ،دقيقاً هم مثل اردكه . هر حرف و يا توهيني رو ميخوره و ميشنوه و خيلي بي تفاوت و بي وجود از كنارش رد ميشه

يه مشكل عمده اي كه اين برنامه واسه بازتاب اتفاقات تو رشت داره ،گزارشگراي نادرستي هستند كه به اينجا ميان و يا نميدونم ،شايد هم اينجايي باشند.
اگه دقت كرده باشين گزارشات مردميِ برنامه تو رشت رو از بين چندين هزار نفر ،دقيقاً از كسايي ميگيرند كه اصلاً حرف زدن بلد نيستند و چيزي كه معلوم و مشخصه اينه كه ،اين كار با نيت و دليل صورت ميگيره.
البته پيدا كردن دليلش خيلي سخته ولي شايد يه راه كم خردانه مقابله با اين معضل اين باشه كه گزارشگراي احمقش يكبار تو رشت مورد ضرب و شتم اساسي قرار بگيرند ،شايد يه مقدار آدم بشن[/color:9518cb704e][size=18:9518cb704e]

[color=green:9518cb704e]و آقاي فردوسي پور بي محتوا ، اينرو بدون كه هر كي با رشتي در افتاد ،ور افتاد،خيلي راحت هم ميشه اينرو ثابت كرد[/color:9518cb704e][/size:9518cb704e]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 9:51 am

[quote:d150303487="MAZIYAR"][quote:d150303487="siabagh"]مديران محترم وارش: ما همچنان منتظر فيلم هاي تشويق هواداران داماش هستيم
مارو بدعادت كردين /22/[/quote:d150303487]
فراموش نکردیم[/quote:d150303487]

لطفا با کیفیت 3gp هم بذارین هم حجمش نصف کیفیت متوسط هست هم کیفیت صدا و تصویر فرق زیادی با هم ندارن
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 9:57 am

[quote:d2c987e5ed="damash_city"][quote:d2c987e5ed="MAZIYAR"][quote:d2c987e5ed="siabagh"]مديران محترم وارش: ما همچنان منتظر فيلم هاي تشويق هواداران داماش هستيم
مارو بدعادت كردين /22/[/quote:d2c987e5ed]
فراموش نکردیم[/quote:d2c987e5ed]

لطفا با کیفیت 3gp هم بذارین هم حجمش نصف کیفیت متوسط هست هم کیفیت صدا و تصویر فرق زیادی با هم ندارن[/quote:d2c987e5ed]
معمولا ما دو فرمت mp4 و mpg توی سایت برای دانلود میذاریم و 3gp خیلی کم حجم میشه و قابل مشاهده نیست.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 9:58 am

سلام
اگر دقت کرده باشید ایشان به هیچ وجه از موقیت ها و برد های داماش خوشحال نمی شود که هیچ ناراحت و گرفته هم می شود. بعدش شروع می کند مطالب کذب را بخورد عوام دادن که این تیم را عابدینی ارنج می کند. مرد حسابی سالها فوتبالیست بوده و سالها با مربیان متعدد کار کرده آدم بی استعدادی که نیست با تجربه است و مربی گری را بلد است. خدا نکند آدم غرض باشد دیگر از او انتظاری نیست

متشکرم فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 10:04 am

[quote:0ababb97d5="farhad2590076"]سلام
اگر دقت کرده باشید ایشان به هیچ وجه از موقیت ها و برد های داماش خوشحال نمی شود که هیچ ناراحت و گرفته هم می شود. بعدش شروع می کند مطالب کذب را بخورد عوام دادن که این تیم را عابدینی ارنج می کند. مرد حسابی سالها فوتبالیست بوده و سالها با مربیان متعدد کار کرده آدم بی استعدادی که نیست با تجربه است و مربی گری را بلد است. خدا نکند آدم غرض باشد دیگر از او انتظاری نیست

متشکرم فرهاد از رشت[/quote:0ababb97d5] مهم این بود که 3 امتیاز رو گرفتیم.اخه به چه کسی ربط داره تیم رو کی ارنج میده؟یا رو نیمکت داماش چندتا مربی میشینن.از روند رو به رشد داماش حرف نمیزنه همش میخواد واسه داماش حاشیه درست کنه
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 10:22 am

[quote:8165aab82b="rashti_sarvar"][quote:8165aab82b="farhad2590076"]سلام

متشکرم فرهاد از رشت[/quote:8165aab82b] مهم این بود که 3 امتیاز رو گرفتیم.اخه به چه کسی ربط داره تیم رو کی ارنج میده؟یا رو نیمکت داماش چندتا مربی میشینن.از روند رو به رشد داماش حرف نمیزنه همش میخواد واسه داماش حاشی ه درست کنه[/quote:8165aab82b]
به لطف ایزد منان روز به روز داماشمون داره خار بزرگتری میشه تو چشم تنگ نظران که بسیار لذت بخشه!اصلا مهم نیست کی تعویض میکنه کی ارنج میکنه کی ... مهم اینه که امیرخان و افشین ناظمی و علی چیلاورت و مازیار ربیعی فر وکاپیتان و بازیکنا وهوادارا همه دست به دست هم دادن تا در کنار هم تیم به جایگاه اصلیش برسه و این وضعیت برای تک تک ما هوادارا لذت بخشه
فردوسی پوس بشو د نیه ....!
8) 8) 8)
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 10:40 am

[color=darkblue:499025a268]امروز مصاحبه ای جنجالی از جلالی در تبریز منتشر شده که آقای جلالی ادعای را مطرح کرده که در صورت صحت باید به حال فوتبال گریست.

داستان از این قرار است که جلالی مدعی شده [size=24:499025a268]در روزهای اخیر سیل حملات به وی زیاد بوده تا جائیکه از هفته اول وی بارها از سوی کس یا کسانی بارها از طریق پیام کوتاه تهدید شده.[/size:499025a268]

این مصاحبه امروز در حالی منتشر می شود که در طی روزهای گذشته مصاحبه ای جنجالی از مدیر کانون هواداران تراکتور بعد از باخت به داماش منتشر شده که در آن از زبان مدیر کانون هواداران تراکتور عنوان شده که وی نمی تواند خشم هواداران تراکتور را در روی سکوها به خاطر نتایج اخیر تیم کنترل نماید.

جلالی در سوی دیگر در این مصاحبه مدعی شده که همواره در باشگاه مسایلی اتفاق می افتد که آرامش وی را بر هم زده است، او مدعی شده که باشگاه برای او حاشیه سازی می کند و این در حالی است که زینی زاده بعد از هفته های اول و اتفاقاتی که بعد از بازی گسترش افتاد از جلالی به شکل مطلوبی حمایت کرده است.

متن مصاحبه جنجالی جلالی را به نقل از نشریه کرنر در زیر بخوانید:

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز علیرغم موقعیت های زیاد در بازی مقابل داماش گیلان مغلوب شد تا بار دیگر شاهد هجمه هواداران علیه مجید جلالی و سبک بازی این تیم باشیم. جلالی که ظاهرا از این هجمه دچار سردرگمی شده است در گفتگو با سرویس ورزشی روزنامه سرخاب از آخرین وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی گفت.

در مقابل تیم داماش بازی را واگذار کردید،‌ نظر شما در رابطه با این بازی چیست؟

ما بازی خیلی مسلطی انجام دادیم و از همان ابتدا بر بازی احاطه ی کاملی داشتیم مخصوصا با برنامه هایی که برای نیمه دوم ریختیم همه چیز طبق برنامه پیش رفت و موقعیت های گلزنی متعددی به دست آوردیم، شما اگر به آمار لیگ توجه کنید می بینید که یک تیم در زمین حریف به سختی می تواند موقعیت گلزنی ایجاد کند اما ما در این بازی موقعیت های گلزنی متعددی به دست آوردیم و پنج موقعیت صد در صد گلزنی فراهم کردیم ولی چون نتوانستیم از موقعیت های بدست آمده استفاده کنیم وکار را تمام کنیم، کارمان اشکال پیدا کرد ولی علیرغم این که در آنجا شرایط جوی خیلی بدی وجود داشت و زمین بازی اصلا مناسب نبود و چمن مصنوعی بود، در حالت کلی ما بازی خوبی به نمایش گذاشتیم.[/color:499025a268]

[b:499025a268]*[color=red:499025a268]*البته متن کامل مصاحبه را ارسال نکردم اما :
1- آقای فردوسی پور شمایی که عیبی یوخ رو پخش می کنی ، چرا در مقابل چنین تهدیداتی از سوی همین عیبی یوخ گویان بر علیه سرمربی یک تیم صحبتی به میان نمی آوری ؟! چرا از حمایت یک عده جوان شایسته که مربی جوانی را تحت حمایت همه جانبه خود گرفته و اکنون شکوفا شدند ، حرفی نمی زنی ؟
2- برای آقای جلالی همواره احترام زیادی قائل بوده ام ، اما پس از باخت برابر داماش ایشان در کلیه مصاحبه هایشان ، صحبت از تسلط بر بازی را مطرح کردند !!!!
به جزء آن چند فرصت که مهاجمان میلیاردی شما آنها را از دست دادند ، کدام تسلط را می گویید ؟! خدا رو شکر که آمار درصد مالکیت توپ حاضر و هویدا بوده و در هر دو نیمه ، نشان از برتری داماش را گواهی می نماید ؛ بعلاوه ایشان گل داماش را حاصل یک تصادف نامیدند !!! توپی که سانتر می شود ، کبه با سر اثر می گذارد ، مدافع تو توانایی دفع آنرا نداشته و با یک شوت دروازبان شما را مات می کند ، تصادف هست ؟! در ضمن آقای جلالی بهانه برای چمن مصنوعی مربوط به مشت خانم ها بوده و کهنه شده است ، تیمت از نظر تاکتیکی پائین تر از داماش بود و خواهد بود .[/color:499025a268][/b:499025a268]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان