توسط sedaghat-121 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 7:06 am
اوف ... اوف ... اوف ....
گند زدید به هر چی فوتباله و رفت پی کارش
این همه خون دل خوردیم که خدایا اسپانسر بیاد این هم که نیومده و نرسیده تلنگش در اومده و شرایط اتوبوس گذاشتن را نداره!! یعنی ما طرفدار ها را اینقدر خنگ و احمق فرض می کنید که میگید: شرایط گذاشتن اتوبوس را ندارید؟
به زودی آه و ناله دل هوادارها باعث و بانی های این ماجرا را می گیره!!
بقول معروف: زمستان میره و رو سیاهی می مونه برای ذغال
همون موقع که مرغوبکار حرف گنده تر از دهنش زده بود اینجا به مازیار خان و مهرداد خان اخطار دادم که سکوت شما بزودی دامن هممون رو میگیره یادتونه؟ حالا دیگه کم کم محل برگذاری بازی را از ما گرفتند و کم کم هم دارند کاری می کنند که پامون را هم ورزشگاه نگذاریم.
قیصر را خدا رو شکر نون و پولی ندادید وگرنه باهاش چجوری برخورد می کردید؟ هرندی هم زیر استخوانهای دنده و در سمت چپ سینه خودش پاره ای گوشت داره به نام قلب ( بخوانید دل) و با اینکار ها و توهینهاتون دلش رو لرزوندید( بخونید دلش را شکستید) [b:3696174aa5]آه از دل شکسته[/b:3696174aa5]
قیصر قلب ما با ندونم کاری های شما از بین که نمیره هیچ بزرگتر هم می شه و من با داشتن دوست و رفیقی چون جناب قیصر خان امید هرندی به رشتی بودن خودم بیش از پیش افتخار می کنم.
ای کاش بقیه اونهایی که دم از گیلانی بودن می زنند ی آزمایش دی ای ان بدهند تا اصالتشون برای خودشون مکشوف بشود.
و اخطار:
قلب خانه خداست و خدا با همه بزرگی و وسعتش در قلب آدمی جای می شود و خداوند غیور است یعنی غیرت دارد و خانه خود را شکسته و ویرانه نمی پسندد و همان طور که سپاهی را که برای خراب کردن کعبه عازم شده بودند را با پرندگانی بنام ابابیل نابود کرد بزودی کسانی را که خانه خدا را در قلب قیصر گیلان شکستند بزودی با سپاهیان خود نابود میکند و طومارشان را می پیچد فقط خدا کند عمری بر من باشد تا سپاهیان خدا راببینم و ذوق کنم که چنین پروردگار دادگستری دارم
یاعلی مدد
داماش ارتش سرزمین من به پیش دلاور