[quote:22d62d8dca="MEHRDAD"]با سلام خدمت رادنی دیدار عزیز که مثل اسمش در بین خبرنگاران رشت یه شخصیت خاص داره

و تشکر می کنم از این که نسبت به سایت شهر خودت لطف داشتی و در مصاحبه صمیمانه دوستان پاسخگو هستی.
اما سوال های من :
1- در پاسخ ها دیدم که نوشتی وارش اسپرت نگاه یک سو به مسائل یا بعضی از مسائل داره . در این مورد توضیح بدید که دقیقا منظورتون از این نگاه یکسو چیه؟
2- نظرت در خصوص خبرنگاران رشت ، مخصوصا کسانی که در سالن کنفرانس حاضر می شن چیه؟ مخصوصا چند خبرنگار خاص تر !
3-جایگاه محیط های مجازی داماش از جمله وارش اسپرت رو در بین هواداران داماش به چه شکل می بینی؟[/quote:22d62d8dca]
ممنونم گه نسبت به من محبت دارین.
در مورد وارش اسپورت یا هر رسانه ی هواداری باید بگم که اینکه اونها فقط از تیم خودشون باید بگن شکی نیست.اما اگه این حمایت ها یک سویه باشه و در اون اتقاد و نظرهای مخالف جایی نداشته باشه، به نظر من بیشتر از اینکه به تیم کمک کنه مخرب میشه.وقتی یک رسانه ی به این خوبی شما درست کردین بهتر اینه که حمایت هاتون در کناره نقد های شما باشه. اون جوری مثلا یک بازیکن می دونه که اگه ازش تعریف میشه ،اون تعریف و تمجید به خاطر عملکرد درستش هست نه فقط از روی احساس.اما در کل همونطور که پیشتر گفتم،وارش اسپورت با اینکه نو بنیاد هست اما بسیار بهتر از بقییه ی سایت های هواداری داره عمل میکنه و من بارها به خاطر اینکه یه جورایی بتونم اون رو در سطح کشور تبلیغ کنم از مصاحبه هاش و مطالبش با ذکر منبع در گل استفاده کردم.