[quote:4a8f9a64e4="milad8708"]عکس العمل دوستان در مقابل حرفی که زدم خیلی برام جالب بود! این ثابت میکنه اونایی که تو ورزشگاه فحاشی میکنن از فضا نیومدن! از خودمونن! رفتار تهاجمی دوستان در مقابل یه انتقاد کوچیک و کم اهمیت خیلی چیزا رو ثابت میکنه! یعنی آزادی بیان توی این سایت در حد المپیکه! واقعا متاسفم برای کسایی که اسم این انتقاد رو گذاشتن "گیر دادن"! یکی گفت "توهین بزرگ"!!! به این رفقا توصیه میکنم یه بار دیگه کامنت قبلیم رو بخونن. اگه این اسمش توهینه پس... چی بگم والا

[/quote:4a8f9a64e4]
با یک جملت موافقم: "اونایی که تو ورزشگاه فحاشی میکنن از فضا نیومدن!" برای اینکه اون اشخاصی که توهین میکنن مثل شما نمیدونن چه حرفی از دهنشون در میاد و چه معنایی میده. ضمنا کدوم آدم کج سلیقه ای میتونه بگه لباس مشکی با کت طوسی که دور جیبش نوار مشکی باریک هست به علاوه کفش سفید ترکیب رنگ ناجوری هست؟؟؟!!! نکنه می خواستین اتو مو بکشه و زیر ابرو ورداره و موهاش سیخ سیخی بکنه؟؟!!!!!!
شما نمیدونم سن و سالت چقدره ولی زمان ما دخالت در انتخاب لباس یک نفر اگر هر چقدر هم بیریخت میبود توهین به سلیقه و شخصیت اون شخص بود. شما هم سعی کن اینو بفهمی و درک کنی که اگر فردی مثل من که یک زمان دشمن امثال هرندی بودم و الان بهم بر میخوره که امثال حضرتعالی راجع به لباسش اظهار نظر کنین به دلیل یه مسائلی هست که خیلی با ارزش تر لباسه.