[quote:3fd0a73550="reza-malavanfc"][quote:3fd0a73550="antiros"]اقا رضا من کاری به این بحث بین شما و مهرداد ندارم ولی من یجا همچین چیزیو خونده بودم تو سایتتون:
در حال حاظر کلوپ هوادران ملوان به صورت میانگین 2000 هزار بار در روز بازدید می شود و با تلاش شبانه روزی مدیران آن طی یکماه از فعالیت آزمایشی سایت توانستیم به صفحه اول گوگل راه پیدا کنیم و این یک افتخار برای تیم خبری ملوان اف سی می باشد.هدف گزاری ما تا نیم فصل 10 الی 15 هزار بازدید روز خواهد بود، که امیدواریم به این موفقیت دست پیدا کنیم.
شما اینجا اشاره می کنید هدفمون 10 الی 15 هزار بازدید در روز تا نیم فصل که خوب برای من یکی تا حدودی این هدفتون با هدف نیم میلیون بازدید در روز و تعداد بازدید الانتون جای سوال داره
http://www.malavanfc.ir/128--14-5-1390- ... D9%86.html[/quote:3fd0a73550]
دوست عزیز شما یه چیزهایی رو نمیدونید و ما هم نمیتونیم زودتر از زمان مورد نظر به شما بگیم ، اما سایت ما با سیاست خواصی در حال پیشروی هستش ، از اون زمان تا همین لحظه و حتی تا چند ساعت دیگه تعغیرات عمده ای تو سایت ما انجام شده ، دوست گرامی نمیشه که ما همه اصرار سایت رو برای شما فاش کنیم ، نمیدونم چرا آمار بالای سایت ما برای بعضی ها سنگینه ، باشه اصلا بچه های ما تقلب میکنن ، شما توجه ای به آمار سایت ما نداشته باشید . ما تقلب میکنیم[/quote:3fd0a73550]
برای من اهمیتی نداره که سایتتون 2000 تا بازدید داشته باشه یا 2 ملیون بازدید علاقه هم نداشتم تو بحث بین شما و مهرداد شرکت کنم چون از این چیزا سر در نمیارم و برام اهمیتی هم این چیزا نداره فقط نحوه هدفگذاری برام جایه سوال داشت که مطرح کردم و من هم نگفتم شما تقلب می کنید
امیداوارم هر دو سایت با قدرت به کار خودشون ادامه بدن