اما میبینم خیلی این موضوع برای دوستان مهم شده و به همین دلیل تصمیم گرفتم نظرم رو در این باره بگم شاید خیلی ها موافق با من باشند و یا مخالف من فکر کنند اما من نظرم رو میگم تا موافقین و مخالفین حداقل در مورد صحبت هام کمی فکر کنند و یه تلنگری در ذهنشون ایجاد کنم:
اولا که کل این شعارا که این شهر سرور این شهره اون شهر سرور فلان شهره چیزی نمیدونم جزء فعالیت کودک درون و یه بچه بازی محض. (البته نظر شخصیم هست و قصد جسارت به هیچ یک از ابراران متعصبم رو ندارم.)
اما بالاتر بودن (برتر بودن) یک منطقه یا یک شهر یا یک استان نسبت به منطقه و شهر و استان دیگه به شعار یا مباحث فوتبالی بستگی نداره بلکه به مسائل تاریخی-فرهنگی-اقتصادی-علمی-اجتماعی و... وابسته هست که من بنا به دلایلی (مثل سوء استفاده دشمنان ایران زمین و جدایی طلبان و دشمنی قومیت ها نسبت به هم و فراموش کردن نقطه ی مشترکی به نام ایران) قصد باز کردن این مسئله رو ندارم.
اما من به دو دلیل با سر دادن این شعار مخالفت بودم.
1) این شعار اصلا شعاری فوتبالی نیست و کلا خیلی از این دست شعار ها که نقطه ی مشترک یاد شده در جمله ی قبلیم (ایران) رو درگیر کل کل های قومی قبیله ای بکنه نمیپسندم.( به طور فرض اگه بگیم داماش سرور تراکتور یا هوادارای ترتر برعکس این رو بگن میشه کل کل فوتبالی و قابل قبوله)
2) که دلیل اصلیه مخالفتم هست اینه که میدونستم با سر دادن این شعار تماشگرهای حریف تحریک شده و شروع به زدن حرف های تحریک امیز میکنند و بستر برای فحاشی فراهم میشه.
من میدونم خیلی از شما ابرارای عزیز و با تعصبم (مثل نیمای عزیز) این شعار رو توهین نمیدونید و به راستی توهین هم حساب نمیشه اما ایا با باز شدن این شعار ها میشه جو ورزشگاه رو اروم نگه داشت؟ و چه تیمی بیش از همه ضرر میکنه؟ قطعا تیم میزبان-قطعا عشمون داماش شهر باران- ما باید خیلی باهوش تر و اگاه و با سیاست رفتار کنیم دوستان. به من و همه ی شما دشمنی مغرضانه در برار تیم شهر و استانتون ثابت شده و میدونید که دشمنان منتظر یه فرصتند تا به داماش ضربه بزنند پس ما نباید اجازه ی این فرصت رو میدادیم.
در این که بخاطر فرهنگ بالا و شعور بالای مردم گیلان زمین خیلی به این منطقه ضربه زده شده و ظلم شده شکی نیست. اما این ها نباید به اتحاد و وحدت مردم-مردم-مردم ایران زمین لطمه وارد کنه. اگه میبینید اون تراکتوری میاد سایت گل دو تا فحش میده دو تا حرف بی ربط میزنه حرفاش رو به حساب کل هم وطن های اذری زبان نزارید. قطعا بدونید اون فرد یا احمق و با سطح فکری پستی هستش یا یه پانترک تجزیه طلب و فرصت طلبه که میخواد از اب گل الود ماهی بگیره. ما برتری فوتبالی مون رو تو زمین بهشون نشون دادیم و پیروز میدان شدیم. و هر دو نمایندشون رو بردیم. پس این مشخص میکنه که تو فوتبال چه تیمی چه شهری این فصل برتر بوده. و از طرفی تیمی که به اندازه ی انگشتان یه دست بازیکن بومی تو تیمش نداره حتی اگه برنده ی بازی میشد چه ادعایی تو فوتبال میتونه داشته باشه؟
تنها خواهشم از شما ابراران غیور و متعصبم که میدونم قلبتون برای گیلان-شهر باران-داماش شهر باران مثل من با قدرت و تعصب میتپه اینه که یکم دیدتون رو باز تر کنید نسبت به تمام مسائل.
قصد من تحمیل عقایدم نیست بلکه فقط و فقط این ها رو گفتم که شاید اگه صحبتام تو ته ذهنتون درست اومد یکم بهش فکر کنید. مرسی.