[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soheil_shahre_baran » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 12:11 pm

[b:e9bb18082e]دوستان من تمام کامنتها رو در مورد این بحثی که اخیرا شکل گرفته دنبال میکردم و چون دیگه این بازی گذشت و تموم شد به همین دلیل حرفی نزدم.
اما میبینم خیلی این موضوع برای دوستان مهم شده و به همین دلیل تصمیم گرفتم نظرم رو در این باره بگم شاید خیلی ها موافق با من باشند و یا مخالف من فکر کنند اما من نظرم رو میگم تا موافقین و مخالفین حداقل در مورد صحبت هام کمی فکر کنند و یه تلنگری در ذهنشون ایجاد کنم:
اولا که کل این شعارا که این شهر سرور این شهره اون شهر سرور فلان شهره چیزی نمیدونم جزء فعالیت کودک درون و یه بچه بازی محض. (البته نظر شخصیم هست و قصد جسارت به هیچ یک از ابراران متعصبم رو ندارم.)
اما بالاتر بودن (برتر بودن) یک منطقه یا یک شهر یا یک استان نسبت به منطقه و شهر و استان دیگه به شعار یا مباحث فوتبالی بستگی نداره بلکه به مسائل تاریخی-فرهنگی-اقتصادی-علمی-اجتماعی و... وابسته هست که من بنا به دلایلی (مثل سوء استفاده دشمنان ایران زمین و جدایی طلبان و دشمنی قومیت ها نسبت به هم و فراموش کردن نقطه ی مشترکی به نام ایران) قصد باز کردن این مسئله رو ندارم.
اما من به دو دلیل با سر دادن این شعار مخالفت بودم.
1) این شعار اصلا شعاری فوتبالی نیست و کلا خیلی از این دست شعار ها که نقطه ی مشترک یاد شده در جمله ی قبلیم (ایران) رو درگیر کل کل های قومی قبیله ای بکنه نمیپسندم.( به طور فرض اگه بگیم داماش سرور تراکتور یا هوادارای ترتر برعکس این رو بگن میشه کل کل فوتبالی و قابل قبوله)
2) که دلیل اصلیه مخالفتم هست اینه که میدونستم با سر دادن این شعار تماشگرهای حریف تحریک شده و شروع به زدن حرف های تحریک امیز میکنند و بستر برای فحاشی فراهم میشه.
من میدونم خیلی از شما ابرارای عزیز و با تعصبم (مثل نیمای عزیز) این شعار رو توهین نمیدونید و به راستی توهین هم حساب نمیشه اما ایا با باز شدن این شعار ها میشه جو ورزشگاه رو اروم نگه داشت؟ و چه تیمی بیش از همه ضرر میکنه؟ قطعا تیم میزبان-قطعا عشمون داماش شهر باران- ما باید خیلی باهوش تر و اگاه و با سیاست رفتار کنیم دوستان. به من و همه ی شما دشمنی مغرضانه در برار تیم شهر و استانتون ثابت شده و میدونید که دشمنان منتظر یه فرصتند تا به داماش ضربه بزنند پس ما نباید اجازه ی این فرصت رو میدادیم.
در این که بخاطر فرهنگ بالا و شعور بالای مردم گیلان زمین خیلی به این منطقه ضربه زده شده و ظلم شده شکی نیست. اما این ها نباید به اتحاد و وحدت مردم-مردم-مردم ایران زمین لطمه وارد کنه. اگه میبینید اون تراکتوری میاد سایت گل دو تا فحش میده دو تا حرف بی ربط میزنه حرفاش رو به حساب کل هم وطن های اذری زبان نزارید. قطعا بدونید اون فرد یا احمق و با سطح فکری پستی هستش یا یه پانترک تجزیه طلب و فرصت طلبه که میخواد از اب گل الود ماهی بگیره. ما برتری فوتبالی مون رو تو زمین بهشون نشون دادیم و پیروز میدان شدیم. و هر دو نمایندشون رو بردیم. پس این مشخص میکنه که تو فوتبال چه تیمی چه شهری این فصل برتر بوده. و از طرفی تیمی که به اندازه ی انگشتان یه دست بازیکن بومی تو تیمش نداره حتی اگه برنده ی بازی میشد چه ادعایی تو فوتبال میتونه داشته باشه؟
تنها خواهشم از شما ابراران غیور و متعصبم که میدونم قلبتون برای گیلان-شهر باران-داماش شهر باران مثل من با قدرت و تعصب میتپه اینه که یکم دیدتون رو باز تر کنید نسبت به تمام مسائل.
قصد من تحمیل عقایدم نیست بلکه فقط و فقط این ها رو گفتم که شاید اگه صحبتام تو ته ذهنتون درست اومد یکم بهش فکر کنید. مرسی. /3/ [/b:e9bb18082e]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 12:23 pm

[quote:6fa02a724d="soheil_shahre_baran"][b:6fa02a724d]دوستان من تمام کامنتها رو در مورد این بحثی که اخیرا شکل گرفته دنبال میکردم و چون دیگه این بازی گذشت و تموم شد به همین دلیل حرفی نزدم.
اما میبینم خیلی این موضوع برای دوستان مهم شده و به همین دلیل تصمیم گرفتم نظرم رو در این باره بگم شاید خیلی ها موافق با من باشند و یا مخالف من فکر کنند اما من نظرم رو میگم تا موافقین و مخالفین حداقل در مورد صحبت هام کمی فکر کنند و یه تلنگری در ذهنشون ایجاد کنم:
اولا که کل این شعارا که این شهر سرور این شهره اون شهر سرور فلان شهره چیزی نمیدونم جزء فعالیت کودک درون و یه بچه بازی محض. (البته نظر شخصیم هست و قصد جسارت به هیچ یک از ابراران متعصبم رو ندارم.)
اما بالاتر بودن (برتر بودن) یک منطقه یا یک شهر یا یک استان نسبت به منطقه و شهر و استان دیگه به شعار یا مباحث فوتبالی بستگی نداره بلکه به مسائل تاریخی-فرهنگی-اقتصادی-علمی-اجتماعی و... وابسته هست که من بنا به دلایلی (مثل سوء استفاده دشمنان ایران زمین و جدایی طلبان و دشمنی قومیت ها نسبت به هم و فراموش کردن نقطه ی مشترکی به نام ایران) قصد باز کردن این مسئله رو ندارم.
اما من به دو دلیل با سر دادن این شعار مخالفت بودم.
1) این شعار اصلا شعاری فوتبالی نیست و کلا خیلی از این دست شعار ها که نقطه ی مشترک یاد شده در جمله ی قبلیم (ایران) رو درگیر کل کل های قومی قبیله ای بکنه نمیپسندم.( به طور فرض اگه بگیم داماش سرور تراکتور یا هوادارای ترتر برعکس این رو بگن میشه کل کل فوتبالی و قابل قبوله)
2) که دلیل اصلیه مخالفتم هست اینه که میدونستم با سر دادن این شعار تماشگرهای حریف تحریک شده و شروع به زدن حرف های تحریک امیز میکنند و بستر برای فحاشی فراهم میشه.
من میدونم خیلی از شما ابرارای عزیز و با تعصبم (مثل نیمای عزیز) این شعار رو توهین نمیدونید و به راستی توهین هم حساب نمیشه اما ایا با باز شدن این شعار ها میشه جو ورزشگاه رو اروم نگه داشت؟ و چه تیمی بیش از همه ضرر میکنه؟ قطعا تیم میزبان-قطعا عشمون داماش شهر باران- ما باید خیلی باهوش تر و اگاه و با سیاست رفتار کنیم دوستان. به من و همه ی شما دشمنی مغرضانه در برار تیم شهر و استانتون ثابت شده و میدونید که دشمنان منتظر یه فرصتند تا به داماش ضربه بزنند پس ما نباید اجازه ی این فرصت رو میدادیم.
در این که بخاطر فرهنگ بالا و شعور بالای مردم گیلان زمین خیلی به این منطقه ضربه زده شده و ظلم شده شکی نیست. اما این ها نباید به اتحاد و وحدت مردم-مردم-مردم ایران زمین لطمه وارد کنه. اگه میبینید اون تراکتوری میاد سایت گل دو تا فحش میده دو تا حرف بی ربط میزنه حرفاش رو به حساب کل هم وطن های اذری زبان نزارید. قطعا بدونید اون فرد یا احمق و با سطح فکری پستی هستش یا یه پانترک تجزیه طلب و فرصت طلبه که میخواد از اب گل الود ماهی بگیره. ما برتری فوتبالی مون رو تو زمین بهشون نشون دادیم و پیروز میدان شدیم. و هر دو نمایندشون رو بردیم. پس این مشخص میکنه که تو فوتبال چه تیمی چه شهری این فصل برتر بوده. و از طرفی تیمی که به اندازه ی انگشتان یه دست بازیکن بومی تو تیمش نداره حتی اگه برنده ی بازی میشد چه ادعایی تو فوتبال میتونه داشته باشه؟
تنها خواهشم از شما ابراران غیور و متعصبم که میدونم قلبتون برای گیلان-شهر باران-داماش شهر باران مثل من با قدرت و تعصب میتپه اینه که یکم دیدتون رو باز تر کنید نسبت به تمام مسائل.
قصد من تحمیل عقایدم نیست بلکه فقط و فقط این ها رو گفتم که شاید اگه صحبتام تو ته ذهنتون درست اومد یکم بهش فکر کنید. مرسی. /3/ [/b:6fa02a724d][/quote:6fa02a724d]

[color=brown:6fa02a724d]با اینکه با بخشی از کامنت شما هم عقیده نیستم اما به طرز بیان کامنتتون منو وادار به تشکر و احترام میکنه... :P
ای کاش همه ما(اول از همه خودم) در بیان نظراتمون مثل این دوست بزرگوار باشیم چون همه هوادارانی که در این سایت عضو می شوند جزو یک خانواده محسوب می شوند که اسم این خانواده ، وارش اسپرت هست...[/color:6fa02a724d]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 12:35 pm

ائوووو داستان چرا اینقدر کش پیدا کرده؟؟؟بردیم بازم میبریم اب و بریز اونجایی که میسوزه
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 1:34 pm

فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را اعلام کرد. به این ترتیب تیم‌های کاسپین قزوین و پدیده مشهد، حریف دو تیم سرخ و آبی پایتخت شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را اعلام کرد تا تیم‌های لیگ برتری حاضر در این رقابت ها حریفان خود را بشناسند.

به این ترتیب استقلال تهران (قهرمان فصل گذشته لیگ برتر) با کاسپین قزوین دیدار می‌کند، پرسپولیس (نایب قهرمان سال گذشته جام حذفی) با پدیده مشهد روبه‌رو می‌شود و سپاهان (مدافع عنوان قهرمانی) رو در روی صنعت نفت آبادان قرار می‌گیرد.

میزبان و مهمان بودن تیم‌ها فردا (سه‌شنبه) طی مراسم قرعه‌کشی در سازمان لیگ فوتبال تعیین می‌شود.

برنامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال به این شرح است:

استقلال تهران – کاسپین قزوین

ملوان انزلی – مس رفسنجان

نفت تهران – داماش ایرانیان

ذوب آهن اصفهان – پیام صنعت آمل

صبای قم – نفت امیدیه

مس کرمان – شهرداری دزفول

گسترش فولاد تبریز – میناب طیور هرمزگان

سپاهان اصفهان – صنعت نفت آبادان

و در سوی دیگر جدول:

سایپا البرز – نفت مسجدسلیمان

تراکتورسازی تبریز – ماشین‌سازی تبریز

داماش گیلان – یزد لوله

راه آهن سورینت – تالار وحدت همدان

فولاد خوزستان – فولاد یزد

فجر سپاسی شیراز – فولاد نوین اهواز

پرسپولیس تهران – پدیده مشهد

استقلال خوزستان – الوند همدان

به گزارش ایسنا، در حالی که سازمان لیگ اعلام کرده میزبان و مهمان بودن تیم‌ها در قرعه‌کشی مشخص می‌شود، فدراسیون فوتبال در جدولی که منتشر کرده این مساله را تعیین کرده است.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 1:53 pm

من یه سوال کوچک دارم -اگر در بازی برگشت این شعار رو برعکس بدن چه عکس العملی نشون میدین؟!

میگین خوب اونا هم تو ورزشگاهشون گفتند و مشکلی نیست یا موضعگیری میکنید؟!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 2:10 pm

اونا اگه همین شعار رو برعکس بگند مشکلی نداریم !(با حرف 4 تا ترک چیزی تغییر نمیکنه :arrow: ) ولی اگه برند جاده خاکی و توهین کنند آقای حسن زاده و (فدراسیون ایران که دشمن گیلان) هست باید 1 امتیاز ازشون کم کنه .

نمیدونم این شعار چرا الکی الکی داره بزرگ میشه :D بچه های ما عضو شورای حقوق بشر هستند ! یعنی اگه ترک ها یا اصفهانی ها یا تهرانی ها این شعار رو بدند اینقدر تو سایتشون کش پیدا میکنه !!!

والا ما هر وقت رفتیم تهران سرمون رو بلند کردیم گفتند رشتی بابات کیه ! بعدش رفتیم تو سایتشون هیچ کس اصلا حرفی نمیزد که آقا به خدا این شعار زشته ! تو همین عضدی (بازی تراکتور - داماش) خدای من شاهده قبل بازی ما هیچی نگفتیم ترک ها که 50 نفر بودند میگفتند رشتی بابات کیه ! بعد همونا بعد بازی میگند رشتیا به ما فحش دادند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی کار بچه های ما نقد یه شعار بدون توهین هست !!!!!!! :( :( :( :(
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali73 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 2:19 pm

[quote:4dd38125ca="meelad"]فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را اعلام کرد. به این ترتیب تیم‌های کاسپین قزوین و پدیده مشهد، حریف دو تیم سرخ و آبی پایتخت شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی را اعلام کرد تا تیم‌های لیگ برتری حاضر در این رقابت ها حریفان خود را بشناسند.

به این ترتیب استقلال تهران (قهرمان فصل گذشته لیگ برتر) با کاسپین قزوین دیدار می‌کند، پرسپولیس (نایب قهرمان سال گذشته جام حذفی) با پدیده مشهد روبه‌رو می‌شود و سپاهان (مدافع عنوان قهرمانی) رو در روی صنعت نفت آبادان قرار می‌گیرد.

میزبان و مهمان بودن تیم‌ها فردا (سه‌شنبه) طی مراسم قرعه‌کشی در سازمان لیگ فوتبال تعیین می‌شود.

ملوان انزلی – مس رفسنجان

صبای قم – نفت امیدیه

مس کرمان – شهرداری دزفول

و در سوی دیگر جدول:

داماش گیلان – یزد لوله

به گزارش ایسنا، در حالی که سازمان لیگ اعلام کرده میزبان و مهمان بودن تیم‌ها در قرعه‌کشی مشخص می‌شود، فدراسیون فوتبال در جدولی که منتشر کرده این مساله را تعیین کرده است.[/quote:4dd38125ca] به امید برد کاسپین قزوین فقط بخاطر نام زیباش
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 2:26 pm

ابرارهایی که منتظر جواب کنکور کاردانی به کارشناسی بودن برن نتیجه شاهکارشون رو ببینند :دی.
نتایج اعلام شد.

http://sanjesh.org/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 2:33 pm

براران چرا من هر چی خایم ایتا عکس می پروفایل ره بنم ، ناتانم ، تصویر نایه ...... چی باید بوکونم
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 2:44 pm

[quote:c6daf41835="ali73"]براران چرا من هر چی خایم ایتا عکس می پروفایل ره بنم ، ناتانم ، تصویر نایه ...... چی باید بوکونم[/quote:c6daf41835]

آبرار مهرداد بوگوفته بو ... فعلا نتأنید شیمی تاتائی کاربریه تغییر فدید ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali73 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 2:49 pm

[quote:4fd0babac7="nima_beckham"][quote:4fd0babac7="ali73"]براران چرا من هر چی خایم ایتا عکس می پروفایل ره بنم ، ناتانم ، تصویر نایه ...... چی باید بوکونم[/quote:4fd0babac7]

آبرار مهرداد بوگوفته بو ... فعلا نتأنید شیمی تاتائی کاربریه تغییر فدید ...[/quote:4fd0babac7] دقیقا نانی از کی تانیم تغییر فادیم؟
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 2:51 pm

[quote:49becf2dc9="ali73"][quote:49becf2dc9="nima_beckham"][quote:49becf2dc9="ali73"]براران چرا من هر چی خایم ایتا عکس می پروفایل ره بنم ، ناتانم ، تصویر نایه ...... چی باید بوکونم[/quote:49becf2dc9]

آبرار مهرداد بوگوفته بو ... فعلا نتأنید شیمی تاتائی کاربریه تغییر فدید ...[/quote:49becf2dc9] دقیقا نانی از کی تانیم تغییر فادیم؟[/quote:49becf2dc9]

دقیق ننأم !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 3:48 pm

"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 3:50 pm

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: برخلاف تصورم جلسه خوبي در فدراسيون برگزار شد و بنا بر ماست‌مالي قضايا و [color=red:30715d4357][size=24:30715d4357]ماله‌کشي [/size:30715d4357][/color:30715d4357]نبود.
اینم از ادبیات آقای مدیر عامل همیشه حق به جانب!
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متأسفانه بدون آب يا با آب سر ما را در اصفهان مي‌برند.
اینم از آقای سرپرست!
فقط تو محل ما قبل سربریدن دور از جون همه وارشیون به گوسفند آب می دن.من منظور این شیرینی با نمک رو نمی فهمم!
:lol: :lol: :lol: :lol:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 4:20 pm

یزبان و مهمان بودن تیم‌ها فردا (سه‌شنبه) طی مراسم قرعه‌کشی در سازمان لیگ فوتبال تعیین می‌شود.
ملوان انزلی – مس رفسنجان
صبای قم – نفت امیدیه
مس کرمان – شهرداری دزفول
و در سوی دیگر جدول:
داماش گیلان – یزد لوله
به گزارش ایسنا، در حالی که سازمان لیگ اعلام کرده میزبان و مهمان بودن تیم‌ها در قرعه‌کشی مشخص می‌شود، فدراسیون فوتبال در جدولی که منتشر کرده این مساله را تعیین کرده است.
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه