مدیر عامل باشگاه سپاهان گفت: من شخصا علاقه خاصی به بنگر دارم و تحت هر شرایطی او را در سپاهان نگه می دارم.
علیرضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مصاحبه اخیر "مهر" با بنگر که گفته بود"در نیم فصل قطعا از سپاهان جدا می شوم " گفت: بنگر8 سال است که برای سپاهان بازی کرده و تعصب خاصی به تیم دارد، در واقع او جزو سرمایه های باشگاه به شمار می رود و زحمات زیادی برای تیم سپاهان کشیده است.
وی افزود: من خودم شخصا علاقه خاصی به بنگر دارم و تحت هر شرایطی او را در سپاهان نگه داشته و مشکل وی را با لوکا فردا حل می کنم. در شرایط فعلی به بنگر نیاز داریم. متاسفانه برخی رسانه ها از قول من مصاحبه ای را درخصوص این بازیکن منتشر کرده اند که من این مصاحبه را انجام نداده و کاملا تکذیب می کنم.
وی در خصوص درگیری لفظی اشجاری با بلاژویچ در جریان بازی تیمهای مس کرمان و سپاهان که منجر به تعویض اشجاری توسط لوکا شد اظهار داشت: من در این خصوص چیزی نشنیده ام! اما اگر تخلفی از سوی هر یک از بازیکنان ما صورت گیرد، قطعا برخورد خواهیم کرد.
بنگر روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر گفته بود" از اینکه در این فصل در سپاهان مانده پشیمان بوده و قطعا در نیم فصل رقابتهای لیگ برتر از این تیم جدا خواهد شد، ضمن اینکه مشکل او در حال حاضر حضور لوکا و دستیارش در تیم سپاهان است."
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از اینکه نیومد داماش پشیمون شده گویا
نیم فصل بیاد خوبه / درسته تو اون موقع کار درستی نکرد ولی خداییش بازیکن خیلی خوبیه