[quote:cdbe0cccb8="sepidroudi"][quote:cdbe0cccb8="navidmadan"][quote:cdbe0cccb8="fire_boy"]با احترام به همه دوستان به نظرم وجود این تاپیک هیچ کمکی به ما نمیکنه
میخوام سر به تن هیچ تیمی نباشه! چه برسه نتیجشون رو پیش بینی کنم!
به نظر من تاپیکی با عنوان تحلیل تیم های لیگ درست بشه میتونه موثر باشه
با این تاپیک کل تیم های لیگ رو زیر نظر میگیریم آنالیز میشن!
از کارایی بازیکنان گرفته تا نقاط ضعف و قوت تیم ها...
شاید برای کادرفنی موثمره ثمر واقع بشه(از تحلیل های ما بهره ببرند)
و هم میتونیم در فصل نقل و انتقالات بازیکنان مناسب رو پیشنهاد کنیم![/quote:cdbe0cccb8]
آبرار گل ، تاپیک زنگ تفریح کمکی به داماش میکنه؟ یا تاپیک پیش بینی داماش شهر باران که هممون طرفدارشیم؟

به نظرم توی یه سایت پر طرفدار لازمه که چندین بخش واسه سلیقه های مختلف وجود داشته باشه

در کنار آنالیز تیم خودمون میتونیم هم زنگ تفریح داشته باشیم ، هم مسابقات پیش بینی ، هم نقد مسئولین باشگاه ، هم حتی همین پیشنهادی که شما دادی

اتفاقا خیلی خوبه یه تاپیکم در مورد نقدو تحلیل تیمای دیگه هم داشته باشیم

[/quote:cdbe0cccb8]
اتفاقا من هم با نوید عزیز موافقم و ضمنا هم با fireboy در مورد اون قسمتی که تحلیل بشه موافقم
به نظرم اگه پیش بینی میکنیم در کنارش اگه تحلیلی داریم از شرایط تیمای دیگه بیاریم تو همین تاپیک؟؟ اینجوری پربارتر میشه این تاپیک

[/quote:cdbe0cccb8]
دقیــــــــــــقاً ...

،،،،،،، همینجا هم بچه ها می تونن در کنار پیش بینی هاشون، تحلیلاشونم از تیمای دیگه اگه خواستن بذارن ،،،، این تاپیک قوانین سرسختانه نداره

تنها قانونش اینه که کامنت پیش بینی ها ویرایش شده نباشه و اونم واسه اینه که حق کسی ضایع نشه

،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اتفاقا خوبی این تاپیک شاید این هم باشه که خودمون میتونیم ببینیم چقدر حریفامونو میشناسیم؟