[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبري عجيب و تكان‌دهنده: مهدوي‌كيا از دنيا فوتبال خداحافظي كرد

خبري عجيب و تكان‌دهنده: مهدوي‌كيا از دنيا فوتبال خداحافظي كرد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aliabed » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:30 pm

من میگویم مهدوی کیا بی انصاف است
چرا که او بازیکن حرفه ای است و پنهان کردن اشتباهات، پشت چند هوادار داماش که به ایشان بی احترامی کرده اند کار درستی نبود.
آقای مهدوی کیا در بازی با پرسپولیس با لایی معروفی که خورد باعث شکست داماش شد،در بازی با ماشین سازی 10 متر آفساید را پُر کرد و باعث اخراج محمدی و پنالتی شد که خدا با ما یار بود که نباختیم،در بازی با نفت روی چندین صحنه جا ماند و تمامی پاس هایش اشتباه بود و روی جا ماندنشان دو گل داماش خورد ....حال در برنامه نود میفرمایند اشتباه یکی دیگه بود به من نسبت میدادند!!!
قبول! مردم رشت فوتبال نمیفهمند و همه به شما فحاشی کردند و تمام بازی به شما فحاشی کردند و بازی خوب و عالی شما دیده نشد !
اما آقای مهدوی کیا شجاعت و راست گویی کار سختی نیست! با رفتن استیلی بوی پرسپولیس به مشام شما رسید و قصد رسیدن به معشوقتان را دارید! بفرمائید بروید ولی خواهشاً دروغ نگوئید!
و فراموش هم نکنید شعار "اسطوره آسیا ...مهدی مهدوی کیا" را ما به شما میگفتیم،ما نود دقیقه شما را تشویق میکردیم و ما شما رو دوست داشتیم...
برو به سلامت رفیق نیمه راه
این رسمش نبود
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:36 pm

بهتر که رفت
درسته اسطوره بوده ولی دیگه کارایی نداره.خودشم میدونست دیگه نمیتونست بازی کنه.
هر کس استارت میزد امکان نداشت جا نمونه
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:28 am

[quote:79cd5c58dd="MEHRDAD"]بعد از حرف های مهدوی کیا تو نود من بهش حق می دم... امیدوارم چه فوتبالش رو ادامه داد و چه رفت آلمان برا مربیگری موفق باشه .
مشکل هوادارا نیست مشکل سر این هست مهدوی کیا عادت به اعتراض رو نداشته وگرنه گفت که با هواداران رشت رابطه خوبی رو داشته و فقط در بازی آخر بهش عده ای اعتراض کردند.
به هر حال چنین اتفاقی براش نیفتاده بود تا حالا و طبیعیه که با این سابقه دوست نداشته باشه رابطش بدتر بشه... شما فکر کنید تو داماش بمونه و باز هم بخواد اشتباه کنه بعد چی میشه؟ مردم این هیس گفتن ها رو هم نخواهند داشت. برای دینورزاده هم اول همه می گفتند هیس چون برای تیم زحمت کشیده بود و شخصیت با حجب و حیایی داشت ولی بعد از بازی با سپاهان اگر بر میگشت رشت و بد نتیجه میگرفت باز هم میگفتند هیس؟[/quote:79cd5c58dd]

مخالفم ... مخالفم چون مهدوی کیا هرچی که بود نباید اونطوری صحبت میکرد ...
من از خانواده ام دور بودم ، ساکم رو برداشتم و رفتم ، دیگه برنمیگردم رشت ، اشتباه رو یکی دیگه میکنه و من حرف میخورم ، ....
اینا حرفایی بود که تایید میکرد رشتی ها بهش توهین کردند ، در حالیکه خدایی مهدوی کیا خیلی تشویق شد و تو همین سایت و خیلی از کامنتها این حمایت مشخصه ... ولی مهدوی کیا همه رو با یک چوب زد !!! من خیلی ناراحت شدم و امیدوارم مهدوی کیا دیگه رشت نیاد ... اگه یه ذره مردانگی داشت مثل یه آدم میگفت می خوام برم پرسپولیس و آخرین بازی هام رو بکنم و خداحافظی و برم آلمان واسه زندگی ...
مقایسه دینورزاده با مهدوی کیا درست نیست چون البته از لحاظ حجب و حیا تا حدودی درسته ولی اون وقتی رفت نگفت توهین کردند در حالیکه خیلی ها توهین کردن بهش شاید اگه بگم نصف ورزشگاه تو بازی با مس زیاد نگفتم ...
به هر حال هر دو رفتن و ما باز هم چوب اهمیت دادن به غریبه ها رو خوردیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه دسامبر 20, 2011 1:36 pm

بزار بره پرسپولیس تا دو تا توپ لو بده فحشای اونا شروع میشه چون وضعیت تیمشون هم بده حوصله بازیکن بدرد نخور رو ندارن دیگه سانترهاشم که سانتر های همیشگی نیست
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه دسامبر 20, 2011 2:40 pm

باشه آقای مهدوی کیا ...... بفرما برو پرسپولیس و دوتا از اون اشتباهات داماش انجام بده ، ببین همون هواداران دو آتیشه پرسپولیس اگه بهت فحش ناموس نداد ...... بعد ببینیم شخصیت تو اجازه میده فحش بخوری یا نه !!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shahreman » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 8:35 am

باید قبول کنیم داماش انتخاب اول مهدوی کیا نبود حالام که پرسپولس با امثال مهدوی کیا دنبال مقبولیت میگرده چیزی که برای مهدوی کیا در پایان فوتبالش وسوسه بر انگیزه امیدوارم با درایتی که آقای عابدینی به خرج میدن از این موقعیت داماش متضررنشه
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:44 am

به هر حال معلوم شد که این نظر سنجی که ما گذاشتیم برای مهودی کیا درست بوده.
این همه لایی خورده این همه تو کورس ها عقب افتاده حالا کسای دیگه نمی خوان بفمن که مهدوی کیا تموم شده خریت خودشون رو میرسونن.
منظورم دقیقا افراد خارج از این سایته ها... نزنید لهم کنید...
آقا یک کلام...
مهدوی کیا تموم شده باید می رفت...
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MajMaj » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 3:40 pm

بزارین محترمانه بره...
فقط یه خاطره خوب واسمون شد((ملوان))
نماد کاربر
MajMaj
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 29, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 5:04 pm

من تا اینجا حرفی نزدم و خاستم از روی احساس حرفی نزنم اما هر چقدر میگذره به مظلوم بودن رشت و رشتی پی میبرم .
اما در مورد اون آقای به نسبت محترم که به من اثبات شد که بوی از جوانمردی نبرده باید میرفت چون پول نداشتیم .حتی دل اون عادل موزی برای داماش سوخت که گفت:این نیم فصل هم همون جا باشید اما مهدی خان روش نمیشد بگه داماش پول نداره پول بنزین رفت و آمد تهران و رشت رو در بیارم .
امــــــــــا مخاطبم به اون بچه هایی هست که توی ورزشگاه با دیدن این آدم چند سانتی از خود بی خود میشدن و فقط جوگیر بودن .شاید باید اعتراف کنم که شهر ما هواداراش فوتبالی نیستن من اینو میگم و همه شما بعد نوشته به من گیر میدین اما من تاکید میکنم که ما تماشاچی داریم نه هوادار .
بدم اومده از این مَثل که این قدر تکرار کردم که از ماست که بر ماست .بخدا به امام به دین به نوبت به معاد به بت به هستی و نیستی که از ماست که بر ماست.
اون موقع که من دار اینجا یه ربع مینویسم و میگم آقایون تورو به هفت نسل ماقبلتون و تورو به هفت نسل بعد شما قسمت میدم که به بومی اهمیت بدین و بذارید شعار دادن و حمایت از بازیکنان آسون نشه همینه .اما اون قدر میگم تا همه بگیرن ما کسی رو نداریم جز خودمون این فهمیده ترین بازیکن تاریخ ایران بود که بلا رو سر ما آورد حالا بگید فلانی اخلاق خوبی داره بگید با پژمان نوری فرق داره بگید تاریخ تکرار نمیشه .
اما شما رو به هر کی میپرستین یه کم اسیر این جو بی رحم نشید همین جو باعث شد محمدی تازه به دوران رسیده اون لط رو کرد .همین جو باعث شد تا پژمان 100 پدر همین کارو با ما کرد .همین جو باعث شد این 30 سانتی با ما این کارو کرد .همین جو باعث میشه که بازیکنان آینده ما این بلا رو سر ما بیارن .
دوستان از اون روزی بترسید که بگن توی رشت بازی کردن آب خوردنه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 5:15 pm

اخ قربون دهنت مهیار.تاکی بگیم اینا امروز هستن وفردا میرن پشت سر ما حرف میزنن .همین دراینده همین اتفاق خواهد افتاد ون م طرزبرخورد بابازیکنی که یکسال اومده توتیمه بلد نیستیم.
درموردتماشاگر هم دقیقا باهات موافقم یه عده فقط میان بازی رو نگا کنن واسکموشونو بوخورن وبرن
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:33 pm

اما با همه این یه امتیاز مثبت داره که اون اینه این 30 سانتی میره توی لنگ و توی زوم قرار میگیره بعد نشون داده میشه که این 30 سانتی 30 ریال هم ارزش نداشته .حمید استیلی اگه هر اشتباهی داشت این مارش درست بود که این رو نگرفت .اما امیدوارم اینو بازی بدن توی لنگ تا همه به ریشش بخند.
در ضمن این یه امتیاز دیگه داره که هر کی توی رشت نمیتونه تحمل کنه و اینجا بازی کردن سخته و محمدی و کیا بد بازی کردن و همه هوووو کردن و تیمشون مهمه .
از این بابت برای عوام و بازیکنان تازه واره خوبه که رشت بخورو بخواب نیست .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:54 pm

بچه ها نا خود آگاه یاد این مصاحبه افتادم . خوب بخونینش و نظرات بچه ها رو هم در پایینش مطالعه کنین . جالبه ........

http://www.varesh-sport.com/514-%D9%85% ... 8%AF%D9%85
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 5:11 am

[quote:320247dedb="mahyarmaya"]من تا اینجا حرفی نزدم و خاستم از روی احساس حرفی نزنم اما هر چقدر میگذره به مظلوم بودن رشت و رشتی پی میبرم .
اما در مورد اون آقای به نسبت محترم که به من اثبات شد که بوی از جوانمردی نبرده باید میرفت چون پول نداشتیم .حتی دل اون عادل موزی برای داماش سوخت که گفت:این نیم فصل هم همون جا باشید اما مهدی خان روش نمیشد بگه داماش پول نداره پول بنزین رفت و آمد تهران و رشت رو در بیارم .
امــــــــــا مخاطبم به اون بچه هایی هست که توی ورزشگاه با دیدن این آدم چند سانتی از خود بی خود میشدن و فقط جوگیر بودن .شاید باید اعتراف کنم که شهر ما هواداراش فوتبالی نیستن من اینو میگم و همه شما بعد نوشته به من گیر میدین اما من تاکید میکنم که ما تماشاچی داریم نه هوادار .
بدم اومده از این مَثل که این قدر تکرار کردم که از ماست که بر ماست .بخدا به امام به دین به نوبت به معاد به بت به هستی و نیستی که از ماست که بر ماست.
اون موقع که من دار اینجا یه ربع مینویسم و میگم آقایون تورو به هفت نسل ماقبلتون و تورو به هفت نسل بعد شما قسمت میدم که به بومی اهمیت بدین و بذارید شعار دادن و حمایت از بازیکنان آسون نشه همینه .اما اون قدر میگم تا همه بگیرن ما کسی رو نداریم جز خودمون این فهمیده ترین بازیکن تاریخ ایران بود که بلا رو سر ما آورد حالا بگید فلانی اخلاق خوبی داره بگید با پژمان نوری فرق داره بگید تاریخ تکرار نمیشه .
اما شما رو به هر کی میپرستین یه کم اسیر این جو بی رحم نشید همین جو باعث شد محمدی تازه به دوران رسیده اون لط رو کرد .همین جو باعث شد تا پژمان 100 پدر همین کارو با ما کرد .همین جو باعث شد این 30 سانتی با ما این کارو کرد .همین جو باعث میشه که بازیکنان آینده ما این بلا رو سر ما بیارن .
دوستان از اون روزی بترسید که بگن توی رشت بازی کردن آب خوردنه.[/quote:320247dedb]

ما هم همین رو گفتیم ولی دوستان یک حرف رو تکرار کردند و اون این بود بازیکن بومی و غیر بومی نداریم !؟! و تریپ روشن فکری برداشتیم ... اما الان و با دیدن این اتفاقات ، همه ناراحتن که چرا قوانین این سایت از فحاشی جلوگیری میکنه و نمی ذاره چندتا فحش ببندیم به مهدوی کیا و بقیه ....
من باز هم تکرار میکنم ؛ تمام اون شعارها و انرژی هایی که برای مهدوی کیا ، آقایی ، محمدی ، زنیدپور و جهانگیر گذاشتیم ، حقه دینی ، انصافی ، مرامی ، عشقی ، دوستی ، غیرتی و ... بازیکنانی مثل مهدوی ، آبشک ، نظیفکار ، [color=red:320247dedb][size=24:320247dedb]حاجتی[/size:320247dedb][/color:320247dedb] ، غلامی و حتی ابوذر و آلوز و افشه و جهانبخش و لایقی فر و فراهانی بود ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siakelach » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 8:55 am

بهتره بره پرسپولیس تا همه ببینن چرا هو شد...
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 11:31 am

در پی انتشار خبر خداحافظی قریب الوقوع مهدوی کیا از دنیای بازیگری سایت مورگن پوست از بازگشت کیا به آلمان و مربیگری در تیم جوانان هامبورگ خبر می دهد.

مورگن پست در حالی با تیتر "بازگشت هافبک دوست داشتنی هواداران" از مربیگری کیا در هامبورگ خبر می دهد که کاپیتان سابق تیم ملی ایران هنوز تصمیم قطعی خود را برای خداحافظی با دنیای بازیگری اعلام نکرده است.

مهدوی کیا که با پیشنهاد پرسپولیس برای پوشیدن پیراهن سرخ ها مواجه شده قرار است طی سه روز آینده تصمیم خود را برای ادامه فوتبال یا آویختن کفش ها اعلام کند.

با این وجود مورگن پست در گزارش خود می نویسد: کیا که از سال 1999 تا 2007 بازیکن مورد علاقه هواداران هامبورگ بود در بازی دوستانه بندرنشینان مقابل یاران زیدان و رونالدو با هواداران این تیم تجدید دیدار کرد و همین بهانه ای شد تا برنامه هایش را برای دیدار طولانی تر با هامبورگی ها تنظیم کند.

مهدوی کیا در گفت و گو با مورگن پست می گوید: انقدر از فوتبال خسته هستم که قصد داشتم تابستان و پس از اتمام قرارداد با استیل آذین از دنیای بازیگری خداحافظی کنم اما به دلایلی این اتفاق رخ نداد و حالا قصد دارم با خداحافظی از دنیای فوتبال و حضور در کلاس های مربیگری با حمایت هواداران هامبورگ که سرمایه ای بزرگ برای من محسوب می شود در تیم جوانان این باشگاه مشغول به کار شوم.

مورگن پست مدعی است حضور کیا برای مربیگری در هامبورگ قطعی است تا جایی که یارولیم بازیکن کهنه کار هامبورگی ها در خصوص او می گوید: مهدوی کیا یکی از شایسته ترین بازیکنان تاریخ باشگاه هامبورگ است و همه ما بی صبرانه منتظر بازگشت او به آلمان هستیم.

این سایت خبری در ادامه نظر مدیر باشگاه هامبورگ را جویا می شود: مهدوی کیا محبوبیت زیادی نزد هواداران ما دارد و حالا که او تصمیم گرفته باز هم در کنار ما باشد درهای هامبورگ همیشه به روی او باز خواهد بود و ما با خوشحالی از حضور کیا در اینجا صحبت می کنیم، امیدوارم این اتفاق هر چه زودتر رخ بدهد.

این گزارش در حالی از سوی مورگن پست منتشر شد که به نظر می رسد علاقه مهدوی کیا برای خداحافظی از دنیای فوتبال با پیراهن پرسپولیس حضور او را در هامبورگ تا پایان فصل به تاخیر بیندازد
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان