[quote:d7246daec5="MAZIYAR"][color=black:d7246daec5]دیگه بعضی ها دارن از اون ور بوم میوفتند پایین!
[/color:d7246daec5]
-------------------------
اتفاق خيلي خوب و خيلي بد در روز بازي با تراكتورسازي
با دوستان به مانند اکثر بازی های داماش که توی رشت بازی داره جمعه به ورزشگاه رفتیم در بدو ورود به ورزشگاه مسئولان استادیوم تصاویری زیبا از استاد شهریار این شاعر بزرگ آذربایجان پخش کردند که تماشاگران مهمان رو به وجد آورده بود. پیش خود از این ابتکار زیبای دوستان خیلی لذت بردم، در سكوها مستقر شديم و يك بنر زيبا جلوي تماشاگران تراكتور سازي خودنمايي ميكرد و جمله اي نوشته بودند به اين مضمون كه " حامل درود گرم و سلام قلبي آدربايجان بر مردم شايسته گيلان هستيم"،اين دو چيز رو ديدم و تشويق بي امان تماشاگران داماش در طول 90 دقيقه و ساعتي هم قبل از شروع بازي ، و يا تشويق مجيد جلالي سرمربي تيم تراكتور سازي از سوي تماشاگران داماش اينها همه از نكات ثبت و به واقع الگويي براي تماشاگران كليه تيم هاي ليگ برتري ميتونه باشه، ما همه جا از اين تماشاگران پرشور كه گهگاهي هم مورد بي مهري مسئولان قرار گرفتند تمجيد كرديم. اما دو چيز قلب من رو در اين روز در ورزشگاه بدرد آورد كه واقعاً جاي بسي تاسف براي آن چند ليدر كه شعار " گيلان سرور آذربايجان" رو سر دادند و موجب شدند كه تماشاگران آن را تكرار كنند بسيار تاسف برانگيز بود. كه متاسفانه زشت تر از اين كار رو دوستان ما در پيج رسمي داماش گيلان انجام دادند و همين شعار رو دوباره تكرار كردند و با انتقادهايي كه بعضي ها كردند براي توجيه در پست ديگري گفتند كه منظور تماشاگران فقط سرور بودن فوتبال داماش برتراكتور بوده است!! .... روز بازي كه عده قليلي از تماشاگران متاسفانه اقدام به سر دادن شعاري كردند كه موجب هتك حرمت به ستارخان اين سردار ملي ايران شد . كه با شنيدن اين شعار بغض گلويم را فشرد و پيش خودم گفتم اينها از كدام ديار هستند كه سردار ملي خود را كه از قهرمانان ايران در پيروزي مشروطه نقش مسلم داشت و در مقابل بيگانگان ايستادگي كرده بود را نميشناسند و اينگونه جسارت ميكنند، دليل اصلي را ميگذاريم بر مطالعه كم آقايان !! اي كاش ديگر چنين چيزي چه در ورزشگاه عضدي رشت و چه در ديگر ورزشگاهها تكرار نشود تا ديگر خداي ناكرده خدشه اي بر نام اسطوره هاي ملي ما وارد نشود... از دوست بزرگوار ما جناب آقاي احمدي سراواني تقاضا دارم كه در قبال اين دو موضوع از جانب باشگاه داماش موضع گيري نمايند تا مردم آذربايجان بدانند كه آنچه در روز جمعه اتفاق افتاد سوئ تفاهي بيش نبود.
ادمين پيزاد-پیج فوتبال گیلان
--------------------------------
[color=black:d7246daec5]من یکی از افرادی هستم که مخالف اصلی فحاشی هستم ، اما اگر گیلان سرور آذربایجا فحشه ، من فحاش تریم آدم روی زمینم ... پس دیگه خواهشا با احساس هواداری که با تمام وجود داره مایه میذاره بازی نکنید![/color:d7246daec5][/quote:d7246daec5]
برر این ادمینا چی می گن دیگه برر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی احترامی چیه!پس بازی قبل که توی رشت انزلیچی انزلی ...سوزیه هم حتک حرمت به ساحت مقدس انزلیچی بود!!!!!!!
حاجی،ابرار ،ادمین ، داداش،دوست من اونجایی که این شعار داده شده استادیومه نه کتابخونه و دانشگاه و خیلی جاهای دیگه!
هیچ بی احترامی به سردارخان و باقرخان و هییییچ اسطوره تبریزی که واسه ما ها هم مورد احترامن نشده تموم کنین برر!
حاشیه و پس لرزه جشن تولد تموم میشه داستان دیگه ای شروع می شه!
یادمه قبل بازی یکی از کاربرا سفرنامه تبریز درست کرده بود و گفته بود عده ای از طرفدارای ترکتور کسایی هستن که فقط به خاطر تخلیه تفکرات ناسیونالیستی شدیدشون به استادیو میان!این که شعار "گیلان سرور آذربایجان "فحش تعبیر شده فقط به خاطر به حاشیه بردن ماست که هروقت خوب نتیجه می گیریم این اتفاق میفتاد!سالای قبل توسط فدراسیون و کمیته انظباطی امسال توسط خودی ها!