[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 9:01 am

[color=red:04e19b1444]اصفهانيان: قهرماني تنبيه مي‌شود[/color:04e19b1444]

[color=darkblue:04e19b1444]کاری به عملکرد داوری قهرمانی ندارم ، اما با فرض بروز اشتباه فاحش از سوی قهرمانی ، به نظر من درست و منطقی نیست که اصفهانيان( رئیس کمیته داوران ) به این صراحت از تنبیه یک داور در رسانه های عمومی پرده برداری نماید
متاسفانه در مجامع رسانه ای و عمومی ، بیش از اینکه به اثبات تهمت های سنگین دایی و رویانیان پرداخته شود ، قهرمانی را مورد شماتت قرار می دهند ![/color:04e19b1444]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 9:02 am

[quote:32c4c57f18="MAZIYAR"][color=black:32c4c57f18]دیگه بعضی ها دارن از اون ور بوم میوفتند پایین!
[/color:32c4c57f18]
-------------------------
اتفاق خيلي خوب و خيلي بد در روز بازي با تراكتورسازي

با دوستان به مانند اکثر بازی های داماش که توی رشت بازی داره جمعه به ورزشگاه رفتیم در بدو ورود به ورزشگاه مسئولان استادیوم تصاویری زیبا از استاد شهریار این شاعر بزرگ آذربایجان پخش کردند که تماشاگران مهمان رو به وجد آورده بود. پیش خود از این ابتکار زیبای دوستان خیلی لذت بردم، در سكوها مستقر شديم و يك بنر زيبا جلوي تماشاگران تراكتور سازي خودنمايي ميكرد و جمله اي نوشته بودند به اين مضمون كه " حامل درود گرم و سلام قلبي آدربايجان بر مردم شايسته گيلان هستيم"،اين دو چيز رو ديدم و تشويق بي امان تماشاگران داماش در طول 90 دقيقه و ساعتي هم قبل از شروع بازي ، و يا تشويق مجيد جلالي سرمربي تيم تراكتور سازي از سوي تماشاگران داماش اينها همه از نكات ثبت و به واقع الگويي براي تماشاگران كليه تيم هاي ليگ برتري ميتونه باشه، ما همه جا از اين تماشاگران پرشور كه گهگاهي هم مورد بي مهري مسئولان قرار گرفتند تمجيد كرديم. اما دو چيز قلب من رو در اين روز در ورزشگاه بدرد آورد كه واقعاً جاي بسي تاسف براي آن چند ليدر كه شعار " گيلان سرور آذربايجان" رو سر دادند و موجب شدند كه تماشاگران آن را تكرار كنند بسيار تاسف برانگيز بود. كه متاسفانه زشت تر از اين كار رو دوستان ما در پيج رسمي داماش گيلان انجام دادند و همين شعار رو دوباره تكرار كردند و با انتقادهايي كه بعضي ها كردند براي توجيه در پست ديگري گفتند كه منظور تماشاگران فقط سرور بودن فوتبال داماش برتراكتور بوده است!! .... روز بازي كه عده قليلي از تماشاگران متاسفانه اقدام به سر دادن شعاري كردند كه موجب هتك حرمت به ستارخان اين سردار ملي ايران شد . كه با شنيدن اين شعار بغض گلويم را فشرد و پيش خودم گفتم اينها از كدام ديار هستند كه سردار ملي خود را كه از قهرمانان ايران در پيروزي مشروطه نقش مسلم داشت و در مقابل بيگانگان ايستادگي كرده بود را نميشناسند و اينگونه جسارت ميكنند، دليل اصلي را ميگذاريم بر مطالعه كم آقايان !! اي كاش ديگر چنين چيزي چه در ورزشگاه عضدي رشت و چه در ديگر ورزشگاهها تكرار نشود تا ديگر خداي ناكرده خدشه اي بر نام اسطوره هاي ملي ما وارد نشود... از دوست بزرگوار ما جناب آقاي احمدي سراواني تقاضا دارم كه در قبال اين دو موضوع از جانب باشگاه داماش موضع گيري نمايند تا مردم آذربايجان بدانند كه آنچه در روز جمعه اتفاق افتاد سوئ تفاهي بيش نبود.

ادمين پيزاد-پیج فوتبال گیلان
--------------------------------
[color=black:32c4c57f18]من یکی از افرادی هستم که مخالف اصلی فحاشی هستم ، اما اگر گیلان سرور آذربایجا فحشه ، من فحاش تریم آدم روی زمینم ... پس دیگه خواهشا با احساس هواداری که با تمام وجود داره مایه میذاره بازی نکنید![/color:32c4c57f18][/quote:32c4c57f18]

واقعا دیگه بعضیا دارن از اونور بوم میفتن،
آبروی ما گیلانیها رو هم میبرن،
آخه آدم اینقدر پاستوریزه،

به قول مازیار اگه گیـــــــــــلان ســـــــــــرور آذربایجان فحشه ،
پس با صدای بلند فریاد میزنم طوری که همه بشنوند:
آره من فحاش ترینم...

فحش من هم اینه :

گیـــــــــــــــــــــــــــــلان -------------------- ســــــــــــــــــــــرور آذربایجان
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 9:04 am

سلام
سرور و بزرگی را باید با عمل شایسته و با ادب و نزاکت نشان داد نه با شعار که موجب بدنامی یک شهر و برانگیختن عوام گردد. اگر کمی فهم در وجودمان باشد باید بدانیم مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. آقایانی که بر علیه قومیت ها شعار می دهید به عاقبت آن نیز بیندیشید . بنا بر این رفتار درست داشته باشید تا فوتبال وسیله ای برای همدلی و اتحاد باشد نه در گیری های قومی قبیله ای. ما گیلانیان بویژه رشتی ها همیشه دموکرات بودیم و به وقت آن از حیثیت خود نیز دفاع کرده ایم. هر عمل جایی و هر نکته مکانی دارد.در ضمن فکر نکنید پاسخ همه چیز را باید بدهیم

فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 9:06 am

[color=red:65f057a8b8]۱۴ بازیکن تیم ملی فوتبال السالوادور از فعالیت ورزشی محروم شدند [/color:65f057a8b8]
به دلیل تبانی در بازی، فدراسیون فوتبال السالوادور (فسفوت) ۱۴ بازیکن فعلی و سابق تیم ملی این کشور را مادام العمر از فعالیت ورزشی محروم کرد.
شبکه خبری زد د اف آلمان گزارش داد، سه بازیکن دیگر السالوادور هم با محرومیت چند ماهه مواجه شده‌اند و تحقیقات درباره هفت نفر دیگر هم جریان دارد.

کارلوس مندز، رییس فدراسیون فوتبال السالوادور گفت: امیدواریم این پرونده وجدان ورزشی را تقویت کند تا در آینده از تقلب در بازی‌ها جلوگیری شود.

اواخر ماه اوت پلیس و دادستانی السالوادور خان‌ های بسیاری از مظنونان تبانی در بازی‌ها را جستجو کرده و مدارک جرم را ضبط کردند.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 9:32 am

هواداران فوتبال به "رشت - انزلی" می‌آیند/ "شیرین قناری بود" در میلان
داوود توحید پرست که فیلم "شیرین قناری بود" وی در جشنواره میلان حضور دارد این روزها در تدارک تولید فیلم "رشت - انزلی" با موضوع هوادارن تیم‌های فوتبال داماش گیلان و ملوان بندر انزلی است.

داوود توحیدپرست کارگردان "شیرین قناری بود" درباره حضور بین‌المللی این فیلم سینمایی به خبرنگار مهر گفت: فیلم سینمایی "شیرین قناری بود" در بخش مسابقه جشنواره فیلم‌های ورزشی میلان ایتالیا حضور دارد. ستار گل‌چمنی پخش‌کننده خارجی فیلم که مدیر ستاک‌فیلم کردستان است این اثر را برای حضور در این جشنواره معرفی کرده که نتایج بخش مسابقه این جشنواره تا 20 روز آینده اعلام می‌شود.

وی افزود: این چهارمین حضور بین‌المللی فیلم من است. پیش از این "شیرین قناری بود" در جشنواره‌های بلک آلمان، دهلی هند و زانزیبار تانزانیا حضور پیدا کرده است. این اثر پیش از این به عنوان بهترین فیلم بخش کودک جشنواره بلک و فیلم سوم جشنواره دهلی هند انتخاب شده است.

توحیدپرست با اشاره به اینکه هدفش از ساخت این فیلم پرداختن به موضوع حساس حضور بانوان در استادیوم های ورزشی بوده است، عنوان کرد: پرداختن به موضوع فوتبال برایم بهانه ای بود تا بتوانم حرف های اصلی ام را بیان کنم. معتقدم باید مساله حضور دختران در ورزشگاه‌ها مورد بحث قرار گیرد اما متاسفانه چون باشگاه های ورزشی ما در زمینه حضور بانوان در استادیوم‌ها فرهنگسازی نمی کنند برخی معتقدند حضور بانوان در استادیوم‌ها مساوی با فساد است.

کارگردان فیلم "معصوم" ادامه داد: "شیرین قناری بود" قرار است در جشنواره کودک و نوجوان همدان نیز حضور داشته باشد. این فیلم در طول 10 سال اخیر یکی از فیلم‌های فرهنگی ورزشی است که در سینمای ایران تولید شده است اما متاسفانه مسئولان ما نه تنها هیچ کمکی برای معرفی و اکران فیلم نمی کنند بلکه هر کدام بر سر راه فیلم سنگ‌اندازی می کنند.

توحیدپرست متذکر شد: متاسفانه چند روز قبل دو مدیر فرهنگی کشور رسما من را تهدید کردند که اگر می‌خواهم "شیرین قناری بود" اکران شود باید سینما را برای همیشه کنار بگذارم. چطور یک مدیر فرهنگی می تواند سینماگری را به این شکل تهدید کند؟ این فیلم قبل از تولید با بالاترین میزان اصلاحیه روبرو شده است و در حال حاضر نیز کارگردان آن برای اینکه امکان اکران فیلمش را پیدا کند باید از سینما خداحافظی کند؟

وی درباره مشکلات مالی که برای ساخت فیلم داشته است، توضیح داد: من خانه ام را فروختم تا بتوانم این اثر را به صورت مستقل بسازم. چرا باید سینماگری که برای ساخت فیلمش خانه و زندگی‌اش را حراج کرده تهدید شود. اگر این اتفاق ادامه پیدا کند مجبور می شوم نام این مدیران را اعلام کنم.

کارگردان "نامزد امریکایی من" درباره شرایط سختی که فیلمسازان مستقل در ایران دارند، گفت: متاسفانه فیلمسازان مستقلی که در سینما فعال هستند در بدترین شرایط زندگی می کنند. مشخص نیست چطور باید سرمایه فیلمسازانی مثل من بازگردد. انتظار من این است که مسئولان فرهنگی و ورزشی کشور از این فیلم سینمایی حمایت کنند.

این کارگردان سینما درباره دیگر فعالیتهایش توضیح داد: درصدد ساخت فیلم سینمایی "رشت - انزلی" هستم که فعلا در مرحله نگارش اولیه قرار دارد. نگارش این فیلمنامه توسط خودم، یاسمن کفایتی و افشین امیری در حال انجام است. این فیلم در ارتباط با تیم های فوتبال داماش گیلان و ملوان بندر انزلی است و درگیری لیدرهای هر دو تیم را با هم به تصویر می کشد.

وی در پایان گفت: در حال مذاکره با امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه فوتبال داماش و صادق درودگر مدیر عامل باشگاه ملوان انزلی برای همکاری در این فیلم سینمایی هستم. "رشت - انزلی" نگاهی انسانی به درگیری های هواداران این دو تیم فوتبال دارد.

"شیرین قناری بود" درباره دختر آرمان‌گرایی است که قصد دارد مشکلات جامعه و مردم را به تنهایی از میان بردارد. او به دلیل علاقه به ورزش فوتبال از مدرسه اخراج می‌شود و سعی می‌کند در جامعه تأثیرگذار باشد که ...

بازیگرانی چون سعیده رودبارکی، نگین معتضدی، شهراد وثوقی، پردیس افکاری، مجید حاجی‌زاده، فریبا شاهسون، حمید شریف‌زاده، نازنین پیرکاری، سحر افتاده، هلیا امامی، الهه فشاری، پریسا محبی، نوشین غریبی، مریم مرزبان، علی حمودی، جاسم کرار و امید علومی دراین فیلم نقش آفرینی می‌کنند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 10:00 am

دوستان واسه کوروش باقری دعا کنین اخبار الان گفت حالش زیاد خوب نیست امروز به مدت 40 ثانیه ایست قلبی کرده بود که دکترا بهش شوک دادن الان تو کماست :?
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 10:03 am

[quote:ea8db97118="MAZIYAR"][color=black:ea8db97118]دیگه بعضی ها دارن از اون ور بوم میوفتند پایین!
[/color:ea8db97118]

با دوستان به مانند اکثر بازی های داماش که توی رشت بازی داره جمعه به ورزشگاه رفتیم در بدو ورود به ورزشگاه مسئولان استادیوم تصاویری زیبا از استاد شهریار این شاعر بزرگ آذربایجان پخش کردند که تماشاگران مهمان رو به وجد آورده بود. پیش خود از این ابتکار زیبای دوستان خیلی لذت بردم، در سكوها مستقر شديم و يك بنر زيبا جلوي تماشاگران تراكتور سازي خودنمايي ميكرد و جمله اي نوشته بودند به اين مضمون كه " حامل درود گرم و سلام قلبي آدربايجان بر مردم شايسته گيلان هستيم"،اين دو چيز رو ديدم و تشويق بي امان تماشاگران داماش در طول 90 دقيقه و ساعتي هم قبل از شروع بازي ، و يا تشويق مجيد جلالي سرمربي تيم تراكتور سازي از سوي تماشاگران داماش اينها همه از نكات ثبت و به واقع الگويي براي تماشاگران كليه تيم هاي ليگ برتري ميتونه باشه، ما همه جا از اين تماشاگران پرشور كه گهگاهي هم مورد بي مهري مسئولان قرار گرفتند تمجيد كرديم. اما دو چيز قلب من رو در اين روز در ورزشگاه بدرد آورد كه واقعاً جاي بسي تاسف براي آن چند ليدر كه شعار " گيلان سرور آذربايجان" رو سر دادند و موجب شدند كه تماشاگران آن را تكرار كنند بسيار تاسف برانگيز بود. كه متاسفانه زشت تر از اين كار رو دوستان ما در پيج رسمي داماش گيلان انجام دادند و همين شعار رو دوباره تكرار كردند و با انتقادهايي كه بعضي ها كردند براي توجيه در پست ديگري گفتند كه منظور تماشاگران فقط سرور بودن فوتبال داماش برتراكتور بوده است!! .... روز بازي كه عده قليلي از تماشاگران متاسفانه اقدام به سر دادن شعاري كردند كه موجب هتك حرمت به ستارخان اين سردار ملي ايران شد . كه با شنيدن اين شعار بغض گلويم را فشرد و پيش خودم گفتم اينها از كدام ديار هستند كه سردار ملي خود را كه از قهرمانان ايران در پيروزي مشروطه نقش مسلم داشت و در مقابل بيگانگان ايستادگي كرده بود را نميشناسند و اينگونه جسارت ميكنند، دليل اصلي را ميگذاريم بر مطالعه كم آقايان !! اي كاش ديگر چنين چيزي چه در ورزشگاه عضدي رشت و چه در ديگر ورزشگاهها تكرار نشود تا ديگر خداي ناكرده خدشه اي بر نام اسطوره هاي ملي ما وارد نشود... از دوست بزرگوار ما جناب آقاي احمدي سراواني تقاضا دارم كه در قبال اين دو موضوع از جانب باشگاه داماش موضع گيري نمايند تا مردم آذربايجان بدانند كه آنچه در روز جمعه اتفاق افتاد سوئ تفاهي بيش نبود.

[color=black:ea8db97118]من یکی از افرادی هستم که مخالف اصلی فحاشی هستم ، اما اگر گیلان سرور آذربایجا فحشه ، من فحاش تریم آدم روی زمینم ... پس دیگه خواهشا با احساس هواداری که با تمام وجود داره مایه میذاره بازی نکنید![/color:ea8db97118][/quote:ea8db97118]

[color=red:ea8db97118]
بازم میگیم ... هزاران بار میگیم .... گیلان سرور آذربایجان ، گیلان سرور شیراز و اصفهان و تهران ، گیلان سرور کردستان ، گیلان سرور خراسان .[/color:ea8db97118]
[color=darkblue:ea8db97118]
درسته چندین سال هست زبان رسمی گیلان نابود شده .... درسته چندین سال هست تاریخ واقعی گیلان رو پاک کردند ... درسته تمام مسئولین گیلان غیر بومی هستند ... درسته خیلی از شهر های گیلان ازش جدا شده ... درسته بیکار ترین استان و پیر ترین استانیم ... درسته ! درسته ! درسته ! [/color:ea8db97118]

[color=darkred:ea8db97118]ولییییییییییییییییی همه با هم میگیم گیلان سرور هست تا فراموش نکنیم یه زمانی گیلان نماد قدرت بود و دروازه اروپا نامیده میشد .... یه زمانی همه چیز قبل اینکه وارد کل ایران بشه در گیلان بود .... [/color:ea8db97118]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 10:11 am

حمله موتورسواران ناشناس به محسن قهرماني

شب گذشته (يکشنبه) دو فرد ناشناس به قصد مضروب کردن محسن قهرماني با چاقو به وي حمله کردند.
[حمله موتورسواران ناشناس به محسن قهرماني]

شب گذشته (يکشنبه) در حالي که محسن قهرماني، داور بين‌المللي فوتبال ايران در حال بازگشت به منزل خود بود، مورد حمله دو فرد ناشناس قرار گرفت که قصد داشتند با چاقو وي را مضروب کنند.

محسن قهرماني در اين رابطه به ايسنا گفت: در يکي از روزنامه‌ها‌ خواندم که 70 نفر به منزل من حمله کردند، در حالي که اين مطلب کذب محض است.

وي مدعي شد: اما ديشب ساعت 20:30 در خيابان تکتم شمالي مشهد دو نفر که سوار يک دستگاه موتور سيکلت بودند از خلوتي آن منطقه استفاده کردند و سعي کردند من را با چاقو بزنند که خوشبختانه به خير گذشت.

اين داور فوتبال همچنين گفت: نه من و نه خانواده‌ام هرگز فکر نمي کرديم که چنين حمله‌اي به من صورت بگيرد. در روزهاي اخير امنيت ندارم و با ترس و لرز خانواده‌ام را به بيرون از خانه مي فرستم.

پس از قضاوت قهرماني در ديدار سپاهان با پرسپوليس که با اشتباه وي همراه بود، اين داور پيغام‌هاي تهديد آميز زيادي دريافت کرده بود.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 10:11 am

به اوندسته از آقایونی که میان اینجا شعار همدلی و همبستگی میدن باید عرض کنم که دیگه بسه هرچی با این شعارها سرخودمونو شیره مالیدیم و فقط به بهانه اینکه نکنه به ما انگ بی فرهنگی بزنن سکوت کردیم و بعد برن پشت سر مابگن از رشتی های هیچ بخاری بلند نمیشه،ولشون کن بابا بی غیرتن ،زدیم تو سرشون هیچی نگفتن!
بعله دوستان تا زمانی که افکار امثال شماها تو این دیار باشه وضع به همین منوال خواهد بود و همین جوک های دروغین رو خواهند ساخت وهمین تهمت هارو به ما خواهند زد،
اما نه برادر من ،
دیگه تموم شد دوره شماها،
شماهایی که با هیس هیس گفتن هاتون شهر و استان مارو سوژه و مضحکه کل کشور کردین ،
نه قربان نسل جدید هوشیارند و به هوش،
نمونه بارزش همین باز ی با تراکتور که همه نسل جدیدها بدون هیچ توهین یکصدا و رسا با هم فریاد زدند:
گیــــــــــــــــــــــــــلان ------------------- ســــــــــرور آذربایجان

و معلوم شد که صدای ضعیف شما در مقابل صدای رسای خیل عظیم این جماعت عاشق به مانند صدای سوت سوتک یک طفل 5ساله هم نبود...
پس خواهشاً حال مارو با حرفای صد من یه غازتون به هم نزنید...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 10:19 am

[quote:d7246daec5="MAZIYAR"][color=black:d7246daec5]دیگه بعضی ها دارن از اون ور بوم میوفتند پایین!
[/color:d7246daec5]

[color=black:d7246daec5]من یکی از افرادی هستم که مخالف اصلی فحاشی هستم ، اما اگر گیلان سرور آذربایجا فحشه ، من فحاش تریم آدم روی زمینم ... پس دیگه خواهشا با احساس هواداری که با تمام وجود داره مایه میذاره بازی نکنید![/color:d7246daec5][/quote:d7246daec5]
برر این ادمینا چی می گن دیگه برر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی احترامی چیه!پس بازی قبل که توی رشت انزلیچی انزلی ...سوزیه هم حتک حرمت به ساحت مقدس انزلیچی بود!!!!!!!
حاجی،ابرار ،ادمین ، داداش،دوست من اونجایی که این شعار داده شده استادیومه نه کتابخونه و دانشگاه و خیلی جاهای دیگه!
هیچ بی احترامی به سردارخان و باقرخان و هییییچ اسطوره تبریزی که واسه ما ها هم مورد احترامن نشده تموم کنین برر!
حاشیه و پس لرزه جشن تولد تموم میشه داستان دیگه ای شروع می شه!
:( :( :(
یادمه قبل بازی یکی از کاربرا سفرنامه تبریز درست کرده بود و گفته بود عده ای از طرفدارای ترکتور کسایی هستن که فقط به خاطر تخلیه تفکرات ناسیونالیستی شدیدشون به استادیو میان!این که شعار "گیلان سرور آذربایجان "فحش تعبیر شده فقط به خاطر به حاشیه بردن ماست که هروقت خوب نتیجه می گیریم این اتفاق میفتاد!سالای قبل توسط فدراسیون و کمیته انظباطی امسال توسط خودی ها!
:( :( :(
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 10:47 am

بازم میگم
متاسفانه اینقدر حرف حق را نزدیم که باعث شده الان شنیدن حرف حق به خیلی ها بر بخوره و برای خیلی از خودی ها نا آشنا باشه. از هر لحاظ حساب کنی گیلان سرور آذربایجانه ولی در کامنتها ترکها ادعای برعکس بودن این قضیه را دارند.
هرجور حساب کنی رشت شهر نخستین هاست ولی در نوشته های ترکها میگن ارومیه شهر نخستین ها!!!!!
فوتبال برای ترکها وسیله ای شده تا بگن یاشاسین آذربایجان و در تمام شهرها طنین انداز میشه ولی نباید به کسی بربخوره اونوقت این واقعیت گیلان سرور آذربایجان به همه برمیخوره؟!!! کوتاهی دیگه بسه
باید بگیم و باور داشته باشیم و تلاش کنیم دوباره بشیم گیلان سرور کل ایران
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 10:55 am

[quote:c6ffc098ca="golsar-boy"]بازم میگم
متاسفانه اینقدر حرف حق را نزدیم که باعث شده الان شنیدن حرف حق به خیلی ها بر بخوره و برای خیلی از خودی ها نا آشنا باشه. از هر لحاظ حساب کنی گیلان سرور آذربایجانه ولی در کامنتها ترکها ادعای برعکس بودن این قضیه را دارند.
هرجور حساب کنی رشت شهر نخستین هاست ولی در نوشته های ترکها میگن ارومیه شهر نخستین ها!!!!!
فوتبال برای ترکها وسیله ای شده تا بگن یاشاسین آذربایجان و در تمام شهرها طنین انداز میشه ولی نباید به کسی بربخوره اونوقت این واقعیت گیلان سرور آذربایجان به همه برمیخوره؟!!! کوتاهی دیگه بسه
باید بگیم و باور داشته باشیم و تلاش کنیم دوباره بشیم گیلان سرور کل ایران[/quote:c6ffc098ca]

گلسار جان این حرف هارو به خیلی از به اصطلاح خودی ها به زور باید ثابت کرد چه برسه به غیر خودی ها...
ما اول باید کلاس اینجور آدمارو تعطیل کنیم تا بعد برسیم به موارد دیگه...

به کوری چشم همه دشمنای خودی وغیر خودی بازهم با افتخار و با صدایی بلند و قویتر از قبل فریاد میزنم :

گیــــــــــــــــــــــلان --------------------- ســـــــــرور آذربایجان
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 11:04 am

[size=18:f469759c6d][color=red:f469759c6d]یه موقع هایی باید به احترام بازیکنا ،کادر فنی و مدیریت تیمت بی اختیار بلند شی و کلاه از سر برداری و با ذره ذره وجودت بهشون افتخار کنی.
همین وبس...[/color:f469759c6d]
[/size:f469759c6d] /3/ /3/ /3/
تمرین امروز صبح تیم تراکتورسازی به دلیل پرداخت نشدن تعهدات مالی باشگاه توسط بازیکنان لغو شد.

سایت گل- بازیکنان تراکتور امروز تمرین صبح تراکتور را به تعطیلی کشاندند و سوار ماشین های گران قیمت خود شدند و به خانه هایشان بازگشتند.

تمرین قبل از ظهر تراکتوری ها که قرار بود ساعت 10 امروز در زمین باشگه تراکتورسازی برگزار شود در حالی که اکثر بازیکنان تراکتور و کادر فنی تراکتوریها در حال آماده کردن خود برای ورود به زمین مسابقه بودند وقتی در مواجه با دریافت مطالبات خود با همان توجیه های همیشگی مسئولان تراکتور مواجه شدند همگی به صورت کاملا سمبولیک و تمرین شده تمرین تراکتور را تعطیل کردند و به خانه های خود بازگشتند.

بازیکنان تراکتور ادعا می کردند از وعده و وعید های همیشگی مسئولان تراکتور خسته شده اند و در صورتی که مطالبات آنها تا تمرین عصر هم پرداخت نشود در تمرین امروز بعد از ظهر تراکتور هم شرکت نخواهند کرد.

این تعطیلی تمرین تراکتور در حالی صورت می گیرد که خیلی از بازیکنان تراکتور ادعای تعصب داشتن به پیراهن این تیم را دارند! حالا باید منتظر بود و دید هواداران متعصب تراکتور و هیئت مدیره تراکتوری ها در مورد این تصمیم بازیکنان که بصورت خودجوش صورت گرفته چه راهکاری را در پیش خواهند گرفت.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 11:49 am

مگه قرا نبود امروز نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی بیاد؟؟؟؟ /4/

[color=darkblue:a2c8161345]سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1392 كه نسبت به درج اولويت‌هاي انتخابي در فرم انتخاب رشته خود مندرج در سايت اطلاع‌رساني اين سازمان اقدام نموده‌اند مي‌رساند؛ اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي آزمون مذكور در روز دو‌شنبه مورخ 1/7/92 از طريق ‌سايت اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org اعلام مي‌گردد. لذا از داوطلباني كه در رديف پذيرفته‌شدگان نهايي اين آزمون قرار مي‌گيرند، دعوت مي‌شود با توجه به مندرجات اطلاعيه‌اي كه در اين خصوص منتشر خواهد شد، ضمن مراجعه به وب‌سايت اطلاع‌رساني دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي ذيربط و كسب اطلاع از برنامه زماني و مدارك اعلام شده مربوط به هر كدرشته محل، در زمان مقرر براي ثبت‌نام و ساير مراحل پذيرش به نشاني مشخص شده مراجعه نمايند.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
[/color:a2c8161345]
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 12:09 pm

[color=black:2f3b6f48db]يك پست گذاشتيم از خوبي ها و كار خوب بازي با تراكتور گفتيم و يك انتقاد برادرانه كرديم اينهمه هجمه به راه انداختند و نخواستند واقعيت رو ببينند، آقايان و جواناني كه هي مياي داد ميزني و ميگي گيلاني و رشتي هستي و بمن ميگي با رشت زاويه دارم ، تويي كه خودتو به اون راه ميزني تو كجا بودي وقتي اين آقاي مديرعامل بلند ميشه ميگه خرج رشتي ها رو من ميكشم، و يا توي همين اواخر اينهمه تماشاگر داد ميزنه و تيم رو نود دقيقه تشويق ميكنه ميره با باشگاه خبرنگاران جوان مصاحبه ميكنه و ميگه توي رشت هوادار سينه چاك نداريم!!! ماجراي اول رو بريد از آقاي منوچهر رجا از خبرنگاران ورزشي هست سئوال كنيد ببينيد واقعيت داشته يا نه، همين آقاي رجا ميلگرد برداشته بود ميخواست واسه همين حرف عابديني بزنتش و چند نفري نزاشتن و بعد عابديني اومد با واسطه ازش عذرخواهي كرد......[/color:2f3b6f48db]
پیج فوتبال گیلان

-----------------

این دو تا موضوع ربطش به چی بود؟ شمایی که از آقای رجا اسم میبری ، نذار دهنم باز بشه و ناگفته هایی رو بگم که استاتوست زیر سوال بره! برادر گرامی چرا می خوای با حاشیه بردن تیم طعم برد رو به کام هوادارا تلخ کنی؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 8 مهمان