[quote:eaf6a25d7f="888"]منم چندتا سواب ازداش پویان خودمون ببپرسم(هرچندخودم جواب بیشترشومیدونم ولی میپرسم بقیه هم درجریان باشن؟)
1-چی شداسم کاربریتو گذاشتی antiros?
2-چرااین قدر به بحث های نژادپرستانه دامن میزنی؟
3-دوست داری تیم ملی ایران صعود کنه جام جهانی یا...؟
4-نظرت درمورد بحث بومی وغیربومی توی داماش که همیشه هست. چیه؟
5-نظرت درمورد مورینهو چیه؟
6-بامن موافقی که گواردیولا بعد ازجدایی از بارسلونا سرنوشتی مثل رایکارد پیدامیکنه؟
7-خودت سابقه بازی تو تیمی روداری یانه؟[/quote:eaf6a25d7f]
اکثر این سوالاتو بیرون ازم پرسیدی بودیا
1_ دوران جاهلیت بود این اسمو انتخاب کردم ... وقتی فکر می کنم می بینم می تونستم اسمهای بهتری انتخاب کنم ولی خوب اینو انتخاب کردم و دیگه باهاش خو گرفتم
2_ من دامن نمیزنم !! بحثهای نزادپرستانه میاد طرفم منو تحریک می کنه و من نمی تونم در اون لحظه سکوت کنم

...در کل بنظرم باید تو این مسئله زیاده روی کنیم چون خیلی چیزا تو اینجا در استانه نابودی هستش و باید افراطی بود تا از کل به جز تبدیل نشیم...
3_اگر رشتی توش باشه اره ولی اگر رشتی نباشه برام اهمیتی نداره (فقط ماتادورها

)
4_همیشه بومیامون بودن که واسه تیم تعصب گذاشتن و از این پیراهن و شهر دفاع کردن و از غیر بومیامون به این شکل سود نبردیم ...نمونش اسطوره اسیا خیلی از بچه ها !!! من فقط یه بار تشویقش کردم ، اونم روز قبل بازی با ملوان تو فلکده چون انتظار چنین رفتاری از اسطوره اسیا رو داشتم ...بازیکن غیر بومی باید خوودشو به ما اثبات کنه تا ارزش تشویق داشته باشه ...نمونه بارزش مختاری که خیلی دوستش دارم...
5_مربی هستش که تو چهار تا لیگ مختلف قهرمان باشگاهیشون شده!!! و این خودش نشان دهنده خیلی چیزاست،بنظرم جز 3 تا مربی برتر تاریخ ...تنها چیزی که زیر سوال میبرتش ، مسائل اخلاقی وگرنه از نظر فنی فوقالعادست و اینو تو تمام تیماش نشون داده
6_بعله!
7_دست رو دلمون نزار ! ... دیگه این سوال بماند چون خیلی طولانی ونه در اعصاب من نه اعصاب شما ...ایشااله دیدمت بهت میگم