[quote:7e5c874be5="khorami201"][size=13:7e5c874be5][color=black:7e5c874be5]هر وقت وارد سایت میشم و می بینم این تایپیک بالا اومده خیلی خوشحال میشم ، چون واقعا از کارها و آثار جوونای با استعداد ، هنرمند و تحصیل کرده شهرم لذت میبرم.
اما بنده به عنوان کمترین عضو وارش ، یه تقاضا از همه گرافیست ها و هنرمندان گرانقدر سایت دارم و اون اینکه یه [b:7e5c874be5]توجه ویژه هم به آثاری با محوریت هواداران و طرفداران و هم چنین پیشکسوتان [/b:7e5c874be5]بنمایند که واقعا لذت بخش و دلنشینه...
خود من وقتی گزارش تصویری بازیها که عزیزان پرتلاش از جمله [b:7e5c874be5]آقا "علی خیرخواه"[/b:7e5c874be5] زحمتشو میکشند و مدیران محترم سایت تو صفحه اصلی قرار میدند، رو می بینم ، باور کنید همه تصاویر رو یک بار نگاه میکنم ولی برای دفعه دوم دقایق متمادی روی تصاویر با موضوع و محوریت هوادارا و تماشاگرا خیره میشم. خیلی بهم انرژی میده ، بعضی از اون عکسها و تصاویر خیلی اصالت و ریشه و هویت نهفته تو خودشون دارند ، حیفه بهشون پرداخته نشه...
[b:7e5c874be5]به هر صورت عذر تقصیر اگر جسارت کردم ،پوزش میخوام ، فقط خواستم نظرم رو بگم.درود بر ذهن پویا و دستان توانگر همه شما خوبان... [/b:7e5c874be5][/color:7e5c874be5][/size:7e5c874be5][/quote:7e5c874be5]
آقای خرمی شما که تاج سر همه ما وارش اسپرتیا هستین
منم اصلا خودمو در حد هنرمند نمیدونم و از لطف شما خیلی خیلی ممنونم..
راستش من قصد ساخت یک کلیپ خیلی خاص رو دارم از هواداران داماش.. و الان دارم کلاس آموزشی برای مونتاژ فیلم رو سپری میکنم.. البته این وسط یسری مشکلاتم دارم مثل نداشتن یه سیستم قوی که بکارم وقفه میندازه
بازم از لطف شما ممنونم