[quote:6c4a9d68ee="pedram_1367"]نوري: فقط به ملوان ميروم
هافبک شمالي فوتبال کشورمان که در تيم الامارات امارات توپ ميزند و امسال قصد دارد به ليگ برتر ايران برگردد در خصوص تيم جديد و پيشنهادهايش گفت: پرسپوليس مرا نميخواهد فقط به ملوان ميروم.
پژمان نوري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به حضورم در تيم ملي از نظر بدني آماده بوده و همچنان به دنبال تيم جديد هستم.
وي افزود: از قبل قلعه نوعي را خوب ميشناسم ولي من به خاطر هواداران پرسپوليس، به اين تيم نخواهم رفت.
نوري تصريح کرد: تا اين لحظه از پرسپوليس خبري نيست و من بيشتر دوست دارم به شهر خودم کمک کنم.
وي خاطر نشان کرد:من هم مثل شما شنيدم که هدايتي ميخواهد اين تيم را بگيرد اگر از اين تيم حمايت کامل شود مردم اين شهر واقعاً فوتبال دوست هستند.
----------------------------------
ورزش 3
===================
ای دل غافل ... آخه تو اگه عاشق هواداران پرسپولیس بودی که هم توی بازی رفت و هم توی بازی برگشت با پرسپولیس بعد گل هایی که زدی اونجوری کولی بازی در نمیاوردی ... باز هم هزار رحمت به اولادی که بعد گل هاش به پرسپولیس زیاد خوشحالی نکرد ولی این جانور که کل ورزشگاه رو مخصوصا توی تهران دور زد و خوشحالی کرد ...!!! الان میاد میگه من به خاطر هواداران نمی رم استقلال ...
نکته آخر به سلامتی و میمنت ؛ رضوانشهر هم رفت جزو انزلی تا این آقا بتونه شهرم شهرم کنه ...

[/quote:6c4a9d68ee]
واقعا ادم حرف بعضی این انزلی چیا رومیشتنوه نمیدونه واقعااحمقن یا خودشون به اون راه زدن .همین الان هم اشجاری وشیرزاد و... تومصاحبه هاشون میگن معلوم نیست اقای هدایتی بیاد. اگه بیاد شاید اومدیم وهمین دوسه بازیکن متعصبشون دارن شرایط فراهم میکنن که هدایتی بیاد تاراحت به پولشون برسن وگرنه 10سال دیگه برنمی گشتن.اگه واقعا به تیمتون تعصب دارین ویه وجب خاکشو با دنیا عوض نمیکنین اول بیاین قرارداد ببندین بعددنبال هدایتی بدویین.خدایی باید بازیکنای بومی خودمونو طلا بگیریم که یکساله دارن رایگان بازی میکنن وبرای سال بعد هم با وجود اینکه هنوز چیزی قطعی نیست تمدیدکردن.