[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 777 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 12:11 pm

این چی میگه ابوذررحیمی مگه به نفت ابادان رفت

مداقع تيم فوتبال نفت آبادان:
شرايط فصل آينده ليگ برتر دشوارتر خواهد شد

مدافع جديد تيم فوتبال نفت آبادان گفت: در فصل آينده ليگ برتر چهار تيم بايد به ليگ يک سقوط کنند که اين مساله شرايط را براي تيم هاي ليگ برتري دشوارتر مي کند.
[شرايط فصل آينده ليگ برتر دشوارتر خواهد شد]

ابوذر رحيمي افزود: شرايط ليگ برتر در فصل آينده نسبت به فصل هاي قبلي دشوارتر خواهد شد و تيمي که نتواند در بازار نقل و انتقالات موفق باشد فصل بدي خواهد داشت.

وي اظهار داشت: با سقوط چهار تيم در فصل آينده به ليگ دسته يک رقابت تنگاتنگي بين تيم ها رخ خواهد داد.

مدافع تيم نفت آبادان در خصوص انتخاب تيم نفت آبادان گفت: مذاکرات خوبي با مديران اين باشگاه داشتم که باعث شد بين پيشنهادات ديگر, تيم نفت را انتخاب کنم.

رحيمي افزود: صنعت نفت از تيم هاي بزرگ و ريشه دار فوتبال ايران است که حضور در اين تيم براي هر بازيکني افتخار بزرگي محسوب مي شود.

وي تصريح کرد: البته صنعت نفت هواداران خونگرمي دارد که امتياز بزرگي براي اين تيم محسوب مي شوند.

رحيمي تاکيد کرد: مديران صنعت نفت بايد براي موفقيت در فصل آينده چند بازيکن تراز اول جذب کنند در غير اين صورت کار سخت خواهدبود

یک خبردرست بدید ازوضعیت رحیمی
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 6:34 pm

نوري: فقط به ملوان مي‌روم

هافبک شمالي فوتبال کشورمان که در تيم الامارات امارات توپ مي‌زند و امسال قصد دارد به ليگ برتر ايران برگردد در خصوص تيم جديد و پيشنهادهايش گفت: پرسپوليس مرا نمي‌خواهد فقط به ملوان مي‌روم.
پژمان نوري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به حضورم در تيم ملي از نظر بدني آماده بوده و همچنان به دنبال تيم جديد هستم.
وي افزود: از قبل قلعه نوعي را خوب مي‌شناسم ولي من به خاطر هواداران پرسپوليس، به اين تيم نخواهم رفت.
نوري تصريح کرد: تا اين لحظه از پرسپوليس خبري نيست و من بيشتر دوست دارم به شهر خودم کمک کنم.
وي خاطر نشان کرد:‌من هم مثل شما شنيدم که هدايتي مي‌خواهد اين تيم را بگيرد اگر از اين تيم حمايت کامل شود مردم اين شهر واقعاً فوتبال دوست هستند.
----------------------------------
ورزش 3
===================

ای دل غافل ... آخه تو اگه عاشق هواداران پرسپولیس بودی که هم توی بازی رفت و هم توی بازی برگشت با پرسپولیس بعد گل هایی که زدی اونجوری کولی بازی در نمیاوردی ... باز هم هزار رحمت به اولادی که بعد گل هاش به پرسپولیس زیاد خوشحالی نکرد ولی این جانور که کل ورزشگاه رو مخصوصا توی تهران دور زد و خوشحالی کرد ...!!! الان میاد میگه من به خاطر هواداران نمی رم استقلال ...
نکته آخر به سلامتی و میمنت ؛ رضوانشهر هم رفت جزو انزلی تا این آقا بتونه شهرم شهرم کنه ... /10/ /10/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 10, 2012 6:58 pm

نوری پرونده اش کاملا روشنه .توی پگاه بازی کرد و از اون تیماومد بیرون بعد هم نرفت ملوان (با وجودی که ملوان اومد لیگ 1)رفت پیروزی از پگاه بعد هم توی اوج بیچاره بودن ملوان رو به 1 میلیارد فروخت :)).
یه وجب نمیشه انزلی وگرنه اونم معوضه میکردی .
اگه این بازیکن 40 تیکه که هزار تیم بازی کردهغیرت داره پس مهدوی و نظیف کار چی هستن ؟
شاید غیرت توی اون خاک نیم وجبی اینجوری تعریف میشه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:14 pm

میگم با این وضعیت نقل و انتقالات فصل بعد راه سختی رو پیش رو داریم . همه هم که دست رو دست گذاشتن و نگاه میکنند!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:31 pm

نه پدرام جان رضوانشهر صومعه سرا خشکیبیجار لشت نشاء که جزء رشته حتی جزء انزلیه /10/ /10/ /10/ البته زیر دو کلمه رو بزرگ خط بکش/10/ /10/ آقا مردم این شهرها نمیخوان انگ *# بودن بهشون بخوره باو /10/ /10/ /11/ میدیدی قبلا هدایتی قرار بود داماشو بگیره چی میگفتن راجبش العا که داره ملوانو میگیره ببین چی میگن /10/ پژمان نوری هم اگه هدایتی ملوانو نگیره مطمئن باش نمیاد همونطور که بخاطر پول پارسال رفت بعد دوباره با دوتا مصاحبه این داهاتی هارو خر میکنه /10/ /10/ خودش تو نود گفت دلیل اون خوشحالیهاشو گفت پرسپولیس منو دور زد منو تا لحظه آخر وایسادم ولی منو نگرفت...البته انزلیچی ها این تیکه رو نشنیدن /10/ولی اون تیکه ای که بخاطر خرکردنشون گفت اشباه کردم رفتم رشت رو خوب شنیدنو هنوز یادشونه.حالا از این جماعت نفهم و داهاتی بگزریم...
آقا من نگران تیمم تو بعضی از پست ها باید بازیکن بگریم دفاع چپ و راستمون با رفتن ابوذر مشکل پیدا میکنه درضمن باید یه فروارد خوب بگیریم که هم کنار افشین داشته باشیم هم جای غلامی رو پرکنه...تو هافبک ها هم باید بازیکن بگیریم...بازیکنای بومیمونارزش دارن ولی فوتبال حرفه ایه باید یه چندتا بازیکن بیاریم تا جای کسانی که رفت از تیمو پرکنن...درضمن اصلا به کوشکی نمیشه اعتماد کرد به نظرم اینو از تیم بندازن بیرون بهتره جاش یه بازیکن از امید یا جای دیگه بیارن.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:33 pm

[quote:6c4a9d68ee="pedram_1367"]نوري: فقط به ملوان مي‌روم

هافبک شمالي فوتبال کشورمان که در تيم الامارات امارات توپ مي‌زند و امسال قصد دارد به ليگ برتر ايران برگردد در خصوص تيم جديد و پيشنهادهايش گفت: پرسپوليس مرا نمي‌خواهد فقط به ملوان مي‌روم.
پژمان نوري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به حضورم در تيم ملي از نظر بدني آماده بوده و همچنان به دنبال تيم جديد هستم.
وي افزود: از قبل قلعه نوعي را خوب مي‌شناسم ولي من به خاطر هواداران پرسپوليس، به اين تيم نخواهم رفت.
نوري تصريح کرد: تا اين لحظه از پرسپوليس خبري نيست و من بيشتر دوست دارم به شهر خودم کمک کنم.
وي خاطر نشان کرد:‌من هم مثل شما شنيدم که هدايتي مي‌خواهد اين تيم را بگيرد اگر از اين تيم حمايت کامل شود مردم اين شهر واقعاً فوتبال دوست هستند.
----------------------------------
ورزش 3
===================

ای دل غافل ... آخه تو اگه عاشق هواداران پرسپولیس بودی که هم توی بازی رفت و هم توی بازی برگشت با پرسپولیس بعد گل هایی که زدی اونجوری کولی بازی در نمیاوردی ... باز هم هزار رحمت به اولادی که بعد گل هاش به پرسپولیس زیاد خوشحالی نکرد ولی این جانور که کل ورزشگاه رو مخصوصا توی تهران دور زد و خوشحالی کرد ...!!! الان میاد میگه من به خاطر هواداران نمی رم استقلال ...
نکته آخر به سلامتی و میمنت ؛ رضوانشهر هم رفت جزو انزلی تا این آقا بتونه شهرم شهرم کنه ... /10/ /10/[/quote:6c4a9d68ee]
واقعا ادم حرف بعضی این انزلی چیا رومیشتنوه نمیدونه واقعااحمقن یا خودشون به اون راه زدن .همین الان هم اشجاری وشیرزاد و... تومصاحبه هاشون میگن معلوم نیست اقای هدایتی بیاد. اگه بیاد شاید اومدیم وهمین دوسه بازیکن متعصبشون دارن شرایط فراهم میکنن که هدایتی بیاد تاراحت به پولشون برسن وگرنه 10سال دیگه برنمی گشتن.اگه واقعا به تیمتون تعصب دارین ویه وجب خاکشو با دنیا عوض نمیکنین اول بیاین قرارداد ببندین بعددنبال هدایتی بدویین.خدایی باید بازیکنای بومی خودمونو طلا بگیریم که یکساله دارن رایگان بازی میکنن وبرای سال بعد هم با وجود اینکه هنوز چیزی قطعی نیست تمدیدکردن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:45 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:44 pm

آقا یک کلام اینا آبروی گیلانو بردن هنوز مرده نیموده رفتن استقبالش /10/ /10/ /10/
آخرم خوبه این هدایتی بهشون کلک رشتی بزنه وای بعد چی بخندیم بهشون /10/ /10/
آقا واقعا میگم بیایم اینارو فراموش کنیم بخدا ارزش ندارن باهاشون کل کنیم هم از نظر جمعیت کم ترن اصلا من تونت یه انزلیچی نمیبینم فقط یه سایت دارن که توش 3 4 تا عضو داره به جای اینکه به ملوانشون برسن فقط حرف هایی که دوهزار نمی ارزه میزنن...هم توهمین...هم داهاتین هم نفهمن هم انزلیچی...هم سریع خر میشن /10/ /10/ بابا هدایتی نیاد بهشون پول نده اون بازیکنای جان...متعصبشون که روزی 4 5تا مصاحبه میکنن دم از تعصب میزنن اونا هم عمرن بیان.ولی خدا کنه در هر صورت اون مرتیکه ضایع برگرده چون میشه ستون پنجم تیم حریف. :lol: اصلا تو پرسپولیس بود دوهزارم نمی ارزید.
میگم این بیچاره هارو رو ول کنیم... بریم تو فاز تبریزیا هم تو نت زیادن ترکن راحت حالشونو میگیریم یکمم بهشون میخندیم...عادل فردوپوس /10/ /10/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه ژوئن 11, 2012 5:08 am

اگه از بازیکنانی که الان موندن همه بمونن و دیگه خروجی نداشته باشیم مثل ابوذر ؛ و با اعتماد به امیدهایی که اسامیشون اومده توی این لیست ، فکر می کنم فقط یک فوروارد نوک و یک بازیکن پشت فوروارد و هم پست مهدوی از بقیه پست ها بیشتر نیاز هست ... البته الان دیگه باید عشوری زاد رو از آب نمک در بیاریم و واسه راست استفاده کنیم و چپ رو هم بدیم به سیاه یا گلبرگ یا ؟!؟!؟ /5/ البته سید علی هم هست ! ما خدا رو شکر هافبک دفاعی های خوبی داریم ؛ آبشک و حاجتی فیکسمونن و مگنو هم ذخیره . دفاع وسط هم که مختاری و نظیفکار فیکس و آلوز هم ذخیره تازه نصرتی کلنگ هم فیکس نیمکت هست ! هافبک های چپ و راستمون افشه و جهانبخش هستند ، البته باید یک نگاهی هم به امیدهامون داشته باشیم که ببینیم توی این پست ها کسی رو داریم یا نه ! نوک هم که باید بازیکن جدید بگیریم ... این ها واسه سیستم 4-2-3-1 بود که گفتم ولی باید ببینیم سیستم ما چی انتخاب میشه ...
به هر حال اگه اینجوری بخوایم بریم جلو فصل خیلی سختی رو خواهیم داشت ولی این تیم تیمی هست که اگه نتیجه بگیره روی غیرت و تعصب و تلاش بازیکنانی هست که ساخته خود این شهر هستند و اینش حال میده ... حالا باید ببینیم که آیا از خود من گرفته تا بقیه قبول می کنند پای نتایج این تیم بمونن ؟؟ مخصوصا با این گندی که اینا قرار هست بزنن تو لیگ و 4 تا تیم رو بندازن !! پس باید حداقل چهاردهم بشیم ...
از الان 3 تا تیم افتاده معلوم هستند : ملوان ، راه آهن ( اگه آخرای فصل تارتار رو نیارن ) و گهر و اون یکی هم می تونه آلومینیوم هرمزگان باشه /4/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژوئن 11, 2012 6:53 am

[quote:24ee0b22a5="pedram_1367"]اگه از بازیکنانی که الان موندن همه بمونن و دیگه خروجی نداشته باشیم مثل ابوذر ؛ و با اعتماد به امیدهایی که اسامیشون اومده توی این لیست ، فکر می کنم فقط یک فوروارد نوک و یک بازیکن پشت فوروارد و هم پست مهدوی از بقیه پست ها بیشتر نیاز هست ... البته الان دیگه باید عشوری زاد رو از آب نمک در بیاریم و واسه راست استفاده کنیم و چپ رو هم بدیم به سیاه یا گلبرگ یا ؟!؟!؟ /5/ البته سید علی هم هست ! ما خدا رو شکر هافبک دفاعی های خوبی داریم ؛ آبشک و حاجتی فیکسمونن و مگنو هم ذخیره . دفاع وسط هم که مختاری و نظیفکار فیکس و آلوز هم ذخیره تازه نصرتی کلنگ هم فیکس نیمکت هست ! هافبک های چپ و راستمون افشه و جهانبخش هستند ، البته باید یک نگاهی هم به امیدهامون داشته باشیم که ببینیم توی این پست ها کسی رو داریم یا نه ! نوک هم که باید بازیکن جدید بگیریم ... این ها واسه سیستم 4-2-3-1 بود که گفتم ولی باید ببینیم سیستم ما چی انتخاب میشه ...
به هر حال اگه اینجوری بخوایم بریم جلو فصل خیلی سختی رو خواهیم داشت ولی این تیم تیمی هست که اگه نتیجه بگیره روی غیرت و تعصب و تلاش بازیکنانی هست که ساخته خود این شهر هستند و اینش حال میده ... حالا باید ببینیم که آیا از خود من گرفته تا بقیه قبول می کنند پای نتایج این تیم بمونن ؟؟ مخصوصا با این گندی که اینا قرار هست بزنن تو لیگ و 4 تا تیم رو بندازن !! پس باید حداقل چهاردهم بشیم ...
از الان 3 تا تیم افتاده معلوم هستند : ملوان ، راه آهن ( اگه آخرای فصل تارتار رو نیارن ) و گهر و اون یکی هم می تونه آلومینیوم هرمزگان باشه /4/[/quote:24ee0b22a5]

واسه هافبکهای کناری حسین ابراهیمی هم هست . این تیکه آخری خیلی باحال بود :lol: :lol: :lol: :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rasht20 » دوشنبه ژوئن 11, 2012 7:19 am

کسی از وضعیت جهانبخش خبر داره ؟ با پرسپولیس تموم کرده یا شایعه ست ؟
تو رو خدا سرتون رو سر این مهاجران بادکوبه ای نذارین ( انزلی چیها) ... شخصیت ما فراتر از این حرفهاست اصلا فکر کنید وجود خارجی ندارن
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط ardalan_royaei » دوشنبه ژوئن 11, 2012 7:33 am

zakan age am bazikonaye bomiya bedarim bazam khob natije girim motmaen bibif:::: /8/

ZENITO ZESKA NARIM
ROS BAYE TARKANIM
/1/ /16/ /16/ /16/ /16/
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط ardalan_royaei » دوشنبه ژوئن 11, 2012 7:37 am

TIM BA TAASOOBO HEMAYATE TAMASHAGARASH NATIJE MIGIRE ALBATE KHEILY CHIZA TASIR GOZAARE VALI YARE 12HOM YANI MANO TO BI TASIR TO KASBE IN ROTBE VASE TIME SHAHREMON NABOODIM
BAZAM MIYAYM STADIUM
BAZAM HEMAYAT MIKONIM
MOKHLESE RASHTOO RASHTIIIYAM HASTIM
JUST D A M A S H /16/ /16/ /16/ /16/
/23/ /23/ /23/ /23/
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » دوشنبه ژوئن 11, 2012 7:38 am

فقط اینو میدونم تیمایی که تو فصل نقل و انتقالات خوب کار نکنن تو لیگ کارشون سخته
نمونه ش پرسپولیس
امسالم داماش ملوان و دو تیم تازه راه یافته به لیگ برتر تنها تیمایین که فعلا یارگیری نکردن که هیچ، بازیکنم از دست دادن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط civilboy در دوشنبه ژوئن 11, 2012 7:39 am .
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژوئن 11, 2012 7:38 am

[quote:69ba9fefff="ardalan_royaei"]zakan age am bazikonaye bomiya bedarim bazam khob natije girim motmaen bibif:::: /8/

ZENITO ZESKA NARIM
ROS BAYE TARKANIM
/1/ /16/ /16/ /16/ /16/[/quote:69ba9fefff]
از حروف انگلیسی استفاده نکنید در صورت تکرار نظر شما حذف خواهد شد.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه ژوئن 11, 2012 7:50 am

این جماعت از دویدن دنبال تهرانیا نون میخورن. اول شهرشون همه با یه تابلو "ویلا" میدون دنبال تهرانیا. شهرکشونم که رو نقشه نیست همه ایران این سیب زمینی هارو رشتی میدونن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان