[quote:8acdca8758="pedram_1367"]حداقل یکی از این بازیکنان بومی مون رو برگردونند تا یکم ما دلمون خوش بشه ... وگرنه تا الان که همش خروجی دادیم که به نظرم به جز غلامی و رحیمی بقیه خوب شد که رفتند ...
دوستان مدیر 3 تا سوال :
1. از هادی سهرابی چه خبر ؟ اصلا حرفی از اومدنش هست ؟؟؟
2. توی اون لیستی که ارائه شده بود اسم محمد سیاه هم بود ؛ اون با ما قرارداد داشت یا تازه اومده ؟! اگه اشتباه نکنم مشکل دوپینگ داشت !؟!؟!؟
3. وضعیت عشوری زاد چجوریه و برنامه ای واسه جذبش هست ؟!
البته می دونم این سوالات مختص به شما نیست ولی به هر حال هر دفعه از در و دیوار یک چیزهایی می شنویم !! یکی میگه هادی اومد ، یکی میگه عشوری زاد بست ، یکی میگه .......

[/quote:8acdca8758]
البته من زیاد در جریان نیستم / ولی گمان کنم هادی سهرابی برگرده / محمد سیاه هم بعد از دوپینگ بازیکن داماش حساب میشد که الانم مدت محرومیتش تموم شده.
ولی با این وضعیت کار بسیار سختی تو فصل بعد داریم / نباید خودمونو گوول بزنیم تا همین الان 2 تا از بازیکنای فوق العاده خودمون رو از دست دادیم - زنیدپورم تو نیم فصل اول از خوبای ما بود .
این تیم برای اینکه جز 5 تای اول باشه باید 4 یا 5 تا بازیکن بگیره .
درسته که بومی سازی خوبه ولی کجای دنیا رو دیدین که به یکباره این روند رو طی بکنه؟
درسته سهرابی بومیه درسته مسعود میکاییلی بومیه و همچنین نظرمحمدی ولی به نظر شما اگه فوق العاده بودن پارسال به دسته یک میرفتن؟
البته قصد تخریب این بازیکنو رو نداشتم ولی این نظر من بود