[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عملکرد وارش اسپرت در سال 91 را چه طور ارزیابی می کنید؟

عملکرد وارش اسپرت در سال 91 را چه طور ارزیابی می کنید؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مارس 17, 2013 8:06 pm

سایت مالک هایی داره که همه میشناسیم اما مالک های معنوی داره که همه ماها هستیم.
مدیران خیلی زحمت میکشن اما دوس دارم سرمایه بیشتر بدست بیارن جون از تعصبشون خبر دارم و میشه حدس زد با درآمدی که بدست میاد گوشه ای از سایت رو پوشش میدن و برای من مالک معنوی هم سودمند خواهد بود .
انتظار دارم توی سال جدید مثل بقیه سایت ها تبلیغات رو بیشتر کنن و حال هوای سایت بروز تر بشه.
در هر حال سال آینده سالی پر از پول برای کاربرای رشتی باشه مخصوصا برای سایت
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه مارس 17, 2013 8:37 pm

[color=black:ca709ebdb5][size=13:ca709ebdb5]یادمه مدرسه که میرفتم وقتی میخواسیم یه روزنامه دیواری ساده درست کنیم چه مشکلها و سختی هایی که نداشتیم و نمی کشیدیم!
بعدها هم که مدیر مسئول ماهنامه علمی در مورد رشته خودم تو دانشگاهمون شدم برای هر صفحه مطلب و صفحه بندی و و و چه دردسرهایی که نمی کشیدیم و هرچی بیشتر تلاش میکردیم بازهم انتظار بود و توقع مخاطبین و زحمت و تلاش بیشتر و بدون تشکر برای ما!
[b:ca709ebdb5]حالا هر وقت که میخوام توقع و انتظاری رو از مدیران سایت داشته باشم یاد سختی های این کار اون هم بدون منفعت مالی و مسایل حاشیه ای که همیشه برای مدیران اینگونه فعالیتهای اجتماعی وجود داره میوفتم ، خودم خجالت میکشم![/b:ca709ebdb5]
سایتی با مشخصه های وارش ، با ادب و متانت بالای اکثر کاربرانش ، با بحثهای فوق حرفه ای در همه زمینه ها ( با اینکه این سایت یک سایت هواداری فوتبالی ست اما در همه زمینه ها کاربران صاحب ایده و نظر و سبک هستند)، واقعا یک نمونه قابل مثال است برای همه کشور.
[b:ca709ebdb5]فقط و فقط یک آرزو دارم و اون اینکه : [/b:ca709ebdb5]امیدوارم روزی برسه که درآمدزایی این سایت با همت هواداران به حدی برسه که مدیران و دست اندرکاران سایت با فراغ بال و طیب خاطر و بدون دغدغه اینکه صبح باید ساعت 7 سرکار برند ، به صورت صد در صد حرفه ای فقط و فقط به مسایل و مدیریت سایت برسند که اگر اینگونه بشه فوتبال رشت برای همیشه این صدای رسای خود را با قدرت مضاعف تر به همراه خواهد داشت... [/size:ca709ebdb5][/color:ca709ebdb5]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه مارس 17, 2013 9:42 pm

خیلی خوبه فقط وقتش رو بیشتر کنند!!!!! /10/
این جمله بالا مزاح بود ولی در کل عملکرد امسالش در بیشتر مواقع خوب بود و در بعضی مواقع که مثل روزهای اخیر واقعا طوفانی بود _تبریک میگم_
یه سری انتقادات و سوتفهام هایی هم داشتیم
مثلا اون اتفاقات نیم فصل اول که افتاد یک سری از ما بچه ها انتقاداتی میکردیم که بعضی از برخوردها بعضا قهری بود ! ولی گذشت زمان ثابت کرد که بیشتر حرفهای ما به جا بود و خود دوستان مدیر هم میدونستند ولی میخواستند جو بیش از این ملتهب نشه هر جند ما هم اشتباهاتی داشتیم و برخی ایرادات ما هم بی جا بود.
مثلا در مورد حمیده من و چند نفر دیگه از اول مخالف بودیم ولی دوستان توصیه میکردند که آرامش خودمون رو حفظ کنیم ولی حالا تقریبا 100% اعضا به حرف ما رسیدند
ولی باز هم خدا خیرش بده این وارش اسپرت رو توی این بی رسانه بودن یک گنج هست
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه مارس 18, 2013 5:53 am

به نظر شخصی بنده ، اگر نمودار عملکرد وارش اسپورت رو در سال گذشته ترسیم کنیم ، یک روند سینوسی نامنظم را طی نموده است ، قصد نبش قبر ندارم اما کامنت تعدادی از دوستان بخشهایی از ناحیه حضیض اون نمودار رو تشریح می کند /6/
اما نسبت به یک خط مبنا ، ارتفاع نقاط اوج آن به مراتب بیشتر از عمق گودی بخش حضیض می باشد ، بنابراین در یک نگاه کلی عملکرد سایت مثبت ارزیابی می گردد.
واقعیت امر اینه که این سایت باعث تبادل نظر و اتحاد نسبی بخشی از هواداران سایتی باشگاه گردیده است ، حتی در برهه هایی از زمان این سایت رابط بین هواداران و باشگاه بوده است .
در هرحال از زحمات مدیران محترم سایت کمال تشکر خود را اعلام می دارم /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه مارس 18, 2013 6:22 am

[quote:d649bcb23f="888"]بخش نظرات صفحه اصلی سایت اگه مثل قدیم تو خود صفحه خبر نمایش داده بشه بهتره.
بعدازاینکه نظرات وبلاگی شده تعدادنظرات این قسمت شدیدا کم شده.[/quote:d649bcb23f]
متاسفانه این ایراد ارتباط مستقیم با مسائل مالی داره و سعی می کنیم در آینده(یک سال دوسال :lol: و شاید هم بیشتر :lol: )برطرفش کنیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه مارس 18, 2013 8:07 am

اول از همه از مدیرای سایت به خاطر زحماتی که تو این چندسال کشیدند تشکر میکنم وبهشونخسته نباشید میگم. نقطه قوت این سایت فوتبالی بودن محض مدیران این سایت وعلاقه شون به داماش وتیمهای ورزشی شهرشون است که اینو از سایتهای قبلی متمایز میکنه. امایکی از بهترین کارهای که در این سایت صورت گرفت پوشش تمام بازیهای تیمهای پایه داماش بودکه نتایج خیلی از بازیهای حساس با کمترین تاخیر اطلاع رسانی میشد. امیدوارم همین رویه مثبت ادامه بدید.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه مارس 19, 2013 6:53 pm

من هم گلایه دارم هم تشکر اول از گلایه بگم که من چند تا متن نوشتم که اخطار دادن که این متن رو باید در قسمت خاص خودش می نوشتی و ..... که از متن نوشته و از اخطار ناراحت شدم
ولی از اونجایی که عاشق داماش بودم نتونستم به وارش اسپرت سر نزنم و سر نزدن به وارش اسپرت در طول روز برام محاله و بعد از اختلافات داخلی که بین مدیریت داماش که پیش اومد نتونستم ننویسم و دوباره تو سایت نوشتم
تشکر میکنم از تمامی زحمتکشان سایت /14/ هم مدیران هم هم کاربرای سایت
یک سال سخت رو پشت سر گذاشتیم
امید داریم سال پیش رو سالی پر از اخبار خوش برای تیم ما باشه
با تشکر از /14/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مارس 20, 2013 9:29 am

یه انتقادی که به سایت وارش اسپرت وارد هست که مدیرها باید اسوه کاربران باشند ولی بعضی اوقات برعکسه ؛مثلا یکی از مدیران سایت تا لِنگ ظهر میخوابه!!! در حالی که من از 6 صبح هر روز بیدارم تا 1 نصفه شب !!!!
امروز رفتیم جلوی خونه (مخاطب خاص) گفتیم روز اول سال نو بهش تبریک بگیم ؛ایشون در خواب ناز بودند ساعت 11:30 !!!!!!!
البته اول رفتیم جلوی خونه همسایهشون وایسادیم (اسم ساختمون رو اشتباه رفتیم) بهش زنگ زدیم ایشون گفتند که با صدای زنگ گوشی از خواب بیدار شده بودند اسم ساختمونشون اونی نیست که ما فکر میکردیم بعدش ایشون اسم ساختمون اصلی رو گفت و بعد از چند دقیقه که ساختمون اصلی رو پیدا کردیم ،ایشون دیگه اصلا جواب تلفن رو ندادند (گویا دوباره به خواب ناز فرو رفته بودند)
مسئولین رسیدگی کنند مدیر باید اینقدر بخوابه آیا؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه مارس 20, 2013 9:57 am

[color=black:3865e56587]منم تو جایگاه خودم ، در درجه اول از مدیران سایت بخاطر زحمات و پاسخگوییشون تشکر دارم .
به شخصه فکر میکنم اگه سایت کمی از لحاظ سایر آپشن ها پرتر باشه بهتره ، اما MEHRDAD عزیز گفت که
به دلیل مشکلات مالی فراهم کردن اون شرایط کمی سخته .
در کل ، اینکه چنین فضایی دوستانه فراهم شده تا بچه ها انقد راحت در جریان اخبار باشن و همچنین بتونن در
جهت موفقیت تیم هماهنگی های بیشتری داشته باشن ، خودش نکته مثبتی هست . . . . [/color:3865e56587]

[color=blue:3865e56587]البته شاید جاش نباشه اما سال جدید هم خدمت همه عزیان چه مدیران و سایر کاربران و دوستان خودم تبریک عرض میکنم و آرزوی بهترین ها رو برای همه دارم[/color:3865e56587] /2/ /11/ /7/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه مارس 20, 2013 3:02 pm

[b:8a5062e7d8]گفتن بعضی از حرفها هرگز نمی تونه اصل مطلبی رو که آدم قصد داره بگه نشون بده .
امید دارم این چند جمله آنچه درباره وارش اسپرت فکر میکنم رو بیان کنه . . .
[/b:8a5062e7d8]
اینجا رشت است ! شهرمن ، شهری که درآن چشمانم را باز کردم ، در آن نفس کشیدم و خاطراتم را شکل دادم . دوستش دارم بخاطر زندگی که به من بخشید
دوستش دارم بخاطر همه خاطراتی که برایم یادگار گذاشته
دوستش دارم برای اینکه در کوچه های خاکیش به دنبال توپ پلاستیکی می دویدم ، با توپ به شیشه های مسجد قدیمی مستوفی می کوبیدیم و خادم پیری که آنروزها به سختی راه می رفت با چوب دنبالمان می کرد !
دوستش دارم چون با دوچرخه ترمزپایی خاک کوچه را به سر و صورت دخترهای کوچه می پاشیدیم
دوستش دارم چون با صدای اذان مسجد صفی در تابستانهای ماه رمضان یک دنیا خاطره می ساختیم
دوستش دارم چون هنوز صدای اذان پدربزرگ در سپیده صبح در گوشم می پیچد
دوستش دارم چون . . . .
می توانم برایتان صفحه ها از خاطراتم بگویم . خاطرات گذشته ، آنچه من را به این شهر پیوند داده . . . اما برای امروز . . . اگر بگویند امروز به چه چیز این شهر دلخوش هستی ؟ جوابم ساده است داماش و وارش اسپرت
این را به جرعت می گویم وارش اولین و تنها جایی است که احساس می کنم هرچه بخواهم می توانم بگویم گرچه مجبورم به جبر زمانه خیلی از حرفها را در دل حبس کنم همانگونه که شما می کنید اما خوشحالم که بگویم این اعتماد و اعتقاد و احتیاج را به وارش در خود احساس می کنم که اگر یک روز به آن سر نزنم حسی گم شده را در تمام روز با خود خواهم داشت و این حاصل عملکرد و تلاش و زحمات دوستانی است که همه می شناسیم .
پ[color=black:8a5062e7d8]س در آغاز سال نو تنها چیزی که می توانم بگویم سپاس فراوان برای زحماتی هست که می کشید و آرزوی سلامتی و بهروزی برای مدیران سایت و پیروزی برای داماش و وارش اسپرت عزیز[/color:8a5062e7d8] /3/
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » پنج شنبه مارس 21, 2013 12:57 am

اميدوارم سال خوبي داشته باشين. عالي بود سايت /14/ /14/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط sansi » پنج شنبه مارس 21, 2013 7:13 am

20 مثه همیشه /14/
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » پنج شنبه مارس 21, 2013 9:05 am

وارش اسپرت پرچم بالا تا 2000 تایی شدن چیزی باقی نمونده /11/ /14/
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soulful » پنج شنبه مارس 21, 2013 9:39 am

آخرین رتبه بندی سایت های شمال کشور مربوط به سال 1391
به ترتیب رتبه
1- Varesh-sport.com رتبه در کشور : 6,325
2-Malavanclub.net رتبه در کشور : 9,064
3- Damashsc.com رتبه در کشور : 9,753
4- malavan.ir رتبه در کشور : 24,497
5- fcdamash.ir رتبه در کشور : 30,328

سایت هایی که دارای رتبه خیلی پایینی بودند در این آمار ذکر نشده اند :P :P

اگه سایتی از دستم در رفته دوستان بگن اضافه کنم

منبع : http://www.alexa.com
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه مارس 21, 2013 11:39 am

وارش اسپورت براي من يه نعمته،

[color=green:020662daa8][size=18:020662daa8] ما اينجا با هم حرف ميزنيم[/color:020662daa8][/size:020662daa8]
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان