[b:8a5062e7d8]گفتن بعضی از حرفها هرگز نمی تونه اصل مطلبی رو که آدم قصد داره بگه نشون بده .
امید دارم این چند جمله آنچه درباره وارش اسپرت فکر میکنم رو بیان کنه . . .
[/b:8a5062e7d8]
اینجا رشت است ! شهرمن ، شهری که درآن چشمانم را باز کردم ، در آن نفس کشیدم و خاطراتم را شکل دادم . دوستش دارم بخاطر زندگی که به من بخشید
دوستش دارم بخاطر همه خاطراتی که برایم یادگار گذاشته
دوستش دارم برای اینکه در کوچه های خاکیش به دنبال توپ پلاستیکی می دویدم ، با توپ به شیشه های مسجد قدیمی مستوفی می کوبیدیم و خادم پیری که آنروزها به سختی راه می رفت با چوب دنبالمان می کرد !
دوستش دارم چون با دوچرخه ترمزپایی خاک کوچه را به سر و صورت دخترهای کوچه می پاشیدیم
دوستش دارم چون با صدای اذان مسجد صفی در تابستانهای ماه رمضان یک دنیا خاطره می ساختیم
دوستش دارم چون هنوز صدای اذان پدربزرگ در سپیده صبح در گوشم می پیچد
دوستش دارم چون . . . .
می توانم برایتان صفحه ها از خاطراتم بگویم . خاطرات گذشته ، آنچه من را به این شهر پیوند داده . . . اما برای امروز . . . اگر بگویند امروز به چه چیز این شهر دلخوش هستی ؟ جوابم ساده است داماش و وارش اسپرت
این را به جرعت می گویم وارش اولین و تنها جایی است که احساس می کنم هرچه بخواهم می توانم بگویم گرچه مجبورم به جبر زمانه خیلی از حرفها را در دل حبس کنم همانگونه که شما می کنید اما خوشحالم که بگویم این اعتماد و اعتقاد و احتیاج را به وارش در خود احساس می کنم که اگر یک روز به آن سر نزنم حسی گم شده را در تمام روز با خود خواهم داشت و این حاصل عملکرد و تلاش و زحمات دوستانی است که همه می شناسیم .
پ[color=black:8a5062e7d8]س در آغاز سال نو تنها چیزی که می توانم بگویم سپاس فراوان برای زحماتی هست که می کشید و آرزوی سلامتی و بهروزی برای مدیران سایت و پیروزی برای داماش و وارش اسپرت عزیز[/color:8a5062e7d8]