[quote:d955907cd4="amiramir"][quote:d955907cd4="soroosh8"]من فقط بگم اگه درخشان رفت ما یعنی کار درست رو انجام دادیم,هر کی هم میگه بمونه شک ندارم اصلا واسش داماش مهم نیست!

[/quote:d955907cd4]
سروش عزیز،
نمیشه کسی رو چون مثل شما فکر نمی کنه متهم کرد که داماش واسش مهم نیست.
به نظر من هم داماش باید بره اما سر وقتش و نه الان. اصلا ولش کن، حرف دوستانی که میگن درخشان باید همین الان بره رو قبول می کنم. اما به نظر شما اگر الان فشار بیاریم مالک قبول میکنه. خیلی راحت این قضیه رو با مطرح کردن این بحث که الان زمان مناسبی نیست و آخر فصل و ... می پیچونن. عابدینی هم نمی تونه به همین دلیل از هوادار حمایت کنه. خودت می دونی که ملت عاشق حرف درآوردن هستن. میگن عابدینی با هوادار رو هم ریخته. نمی دونم باند درست شده. این از اون خط میگیره و ... از این داستان ها.
آخرش چی میشه وضعیت تیم از این هم بدتر میشه . بازیکن ها بی روحیه تر میشن. امثال من هم که سیگار می کشیم به سمت موادر مخدر قوی تر میریم.
من نمی گم اعتراض نکنیم ولی ملایم تر. تندترش رو بذاریم واسه 2 ماه دیگه.
شاید هم فشار بیاریم بشه که بره اما به نظر من احتمال به نتیجه رسیدن داد و بیداد های ما تو این مقطع از زمان با توجه به شرایطی که گقتم پایین هست.
الان مجبوریم به بچه های تیم و حتی این درفشان! روحیه بدیم.[/quote:d955907cd4]
چرا فک میکنی درخشان بمونه چیزی روتغییرمیده
یه دلیل درست وقانع کننده به من بگوکه وقتی درخشان رودیدم به فحش نگیرمش!مطمئن باشید روحیه بازیکنا باهمکاری بااین دخشان بهم ریخت است به بازی مهدوی توجه کن چ زمانی که توپ لومیده یا زمانی که بازیکن دیگری توپ لومیده اصابش بهم میرزه این یعنی اینکه بازیکناهم فهمیدن بادرخشان به جایی نمیرسن
بازیکنان به هیچ وجه دیگه شاداب وراحت بازی نمیکنن اللخصوص بومی ها!میگی دوماه دیگه اعتراض کنیم دقیقا زمانی که کارازکار گذشته نمیخام نفوذبدبزنم اما احتمال میدم به این شکل حداکثربه پلی اف میریم اوضاع خیلی خیطه همین حالا بایدگربه رودم هجله بکشیم البته این گربه دم هجله رو رد کرده پس حتما بایدکشتش