[quote:3e70279d9f="MEHRDAD"][quote:3e70279d9f="sepidroudi"][quote:3e70279d9f="MEHRDAD"][color=black:3e70279d9f][b:3e70279d9f]تداوم ریزش ها/شاهین بوشهر ششمین تیم انصرافی جام حذفی[/b:3e70279d9f]
شاهین بوشهر از حضور در جام حذفی انصراف داد. به دنبال تغییرات مدیریتی در شاهین و انتخاب سرمربی جدید، برای آماده سازی تیم در تعطیلات نیم فصل ، مدیران این باشگاه از حضور در جام حذفی انصراف دادند. شاهین در دور اول رقابت ها باید در تهران با راه آهن روبرو می شد. این تیم ششمین تیمی است که از جام حذفی کنار می کشد. پیش از این برق شیراز،آلومینیوم هرمزگان، شهرداری تبریز، سنگ آهن بافق و نفت مسجد سلیمان از حضور در جام حذفی انصراف داده بودند.[/color:3e70279d9f][/quote:3e70279d9f]
اون چی گه ریییییییی - همه انصراف دادن این عم پسر زای ما انصراف نداد!!!
یه صحبتی میکردیم این پارسه هم بیخیال میشد دیگه تا تهران نمیرفتیم
مهرداد جان این رحیمی کیه که درخشان تو مصاحبش گفت؟
البته خاطر نشان کنم تازه فهمیدم که شاهینم رفته بیرون !![/quote:3e70279d9f]
من چه دانم!

درخشان نگفته مطمئنا ، بلکه خبرگزاری اشتباه نوشته . اصولا خبرگزاری ها گاهی معنی جمله رو هم 180 درجه عوض می کنند چه رسد به یه اسم
خب کناره گیری جریمه داره ، واسه چی پارسه کنار بکشه؟! ضمنا اگر قرار باشه این بازی مشکل ساز باشه که دیگه ادامه راه ندیم بهتره

از طرفی بازی با پارسه می تونه یه بازی تدارکاتی خوب هم باشه... اگر این بازی رو نمی کردیم نزدیک به 17 روز داماش دور از شرایط مسابقه می بود .[/quote:3e70279d9f]
خوب حداقل یه صحبتی میکردیم در حد همین تدارکاتی بمونه

- میترسم جو گیر بشه این پارسه
آخه من به جام حذفی خیلی امیدوارم که میریم فینال