[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هفتم آبان روز کوروش بزرگ *پدر ایران* بر همه عاشقان ایران شادباش (نامگذاری توسط بچه های عاشق ایران)

هفتم آبان روز کوروش بزرگ *پدر ایران* بر همه عاشقان ایران شادباش (نامگذاری توسط بچه های عاشق ایران)

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havosh » شنبه اکتبر 27, 2012 9:43 pm

یه کامنت قابل تامل از یه نفر توی یکی از پیچ های فیس بوک دیده بودم به نظرم جالب میومد ، بد نیست روش فکر کنیم :

« ... دوم اینکه زور الکی نزنیم،من نه به دینی وصلم نه چیزهای دیگه،خدام رو دارم و بقیه واسم 1 سری سیاست بازی حساب میشه پس خواهشاً نگید طرف حزب اللهی بود و از این چندیات چون بچه های این پیج میشناسن من رو....
ما قبل از اسلان تو مملکتهای ترک و فارس و بقیه جاهای دنیای خاورمیانه هیچ افتخاری نداریم و نداشتیم،نه اختراعی،نه تولیدی،نه انسانیتی و ... 1 سری تمدن مثل سومریها و بابلی و عیلامیها داشتیم و از اون طرف مصر.اصلاً کلمه ایران وجود نداشته و حتی قوم آریا هم ساخته ذهن مادام بلاتوارسکی و هیتلر و این چیزها بوده که از متون سانسکریت کشیدن بیرون.قوم پارس داشتیم،قوم ترک داشتیم،قوم ماد و عیلامی و مصری و ...

سوم:بیایید اگر واقعاً عقل دارید درست بحث تاریخی کنید، دنبال مفاخر ایرانی یا ترکی هستید؟! اخه کوروش چه فخری داشته؟ 1 جنگجو کار بلد بوده که کلی کشته و تصرف کرده،وقتی دیده به هدفش رسیده تو 70-60 سالگی که دیگه به خواسته های غیر انسانیش رسیده(همهء جنگاوران و کشور گشایان کارهاشون غیر انسانی بوده) یادش اقتاده 1 حرف خوب بزنه و همه رو نصیحت کنه به دوستی و این چیزها.
خدا وکیلی 1 کشورگشا پیدا کنید که بدون خشونت فاتح بشه،کوروش به سرزمینهایی که تصرف میکرده شیرینی میداده تا تسلیم بشن؟! چرا تاریخ میگه خونخوار بوده؟ چرا کتیبه بیستون داریوش خبر از نسل کشیهای عظیم میده؟ مهنی کتیبه داریوش رو خوندین؟ میدونید هزاران هزار انسان به خاطر تصرف زمینهاشون یا آزادی خواهی به دست حکومتهای قبل از اسلام کشته شدند؟؟
شما 1 دانشمند یا شاعر،یا مخترع یا حتی سیاستمدار قبل از اسلام پیدا کن به اون افتخار کن. وقتی کوروش داشته قومها رو پاکسازی نژادی میکرده 500 سال قبلش تو یونان و روم بنیانهای فلسفه شکل گرفته.برید 1کم از تمدن دیگران خبر بگیرید بابا جان...

در نهایت،من ندیدم 1 چینی جلوی دیوار چین تعظیم کنه یا 1 انگلیسی جلوی کلیساهاشون که هزار سال قدمت دارن یا 1 فرانسوی یا 1 مصری جلوی اهرام مصر که در مقابل این سازه های ما مثل فیل در مقابل فنجونه اگر هم بکنه میشه مثل همون برده هایی که اونها رو ساختند
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 27, 2012 9:43 pm

[quote:82eacd8b46="abarar1989"]در مورد کوروش میشه گقت:تو زمان خودش خیلی آدمه بزرگی بوده و خیلی کارهای خوبی انحام داده که فراموش نشدنیه.ولی اشتباهات خیلی برزگی هم انجام داده که نمیشه از اونها هم گذشت...[/quote:82eacd8b46]

رضا جان عرض ادب :)

میشه یه چند تا از این اشتباهات بزرگ رو بگی تا ما هم بدونیم - به هر حال قضاوت کردن درباره شخصیتی که 2500 سال پیش و تو دنیایی که حتی تصور اینکه چه ارزشهایی اون زمان حاکم بوده سخته

جدی میگم چون دوست دارم وقتی در مورد ایشون صحبت میکنم اطلاعاتم هر چه بیشتر از قبل باشه - اگه توضیح بدی استفاده میکنم
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه اکتبر 27, 2012 9:59 pm

به نظرم این تاپیک بسته بشه بهتره...وقتی یه سری پیام ها رو میبینم به شدت اعصابم بهم میریزه...اینجا هم جای بحث کردن نیست /15/
واقعآ جای تاسف داره که یه سری ها واسه شخصیت های ملی و سرزمینشون ارزش قائل نیستن،اما حاضرن واسه اعراب یه ماه سیاه بپوشنو تو سرشون بزنن...یه ماه روزه بگیرن و .... :wink:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط havosh » شنبه اکتبر 27, 2012 10:08 pm

ببخشیدا ولی شده حکایت بعضی از فرقه های افراطی ترک ، اونا هم وقتی می خوان از به قول خودشون نژادپرستی فارس ها انتقاد کنن ، بر می گردن به حالت مسخره میگن شما ها ریشه تون با افغان ها یکیه و خودشون مرتکب نژاد پرستی میشن ! یه چیز خیلی واضح وجود داره اونم اینه که قلمرو وسیع کوروش کبیر ، با قربونت برم فدات بشم گفتن گرد هم نیومده و خون ها ریخته شده . کیه که ثابت کنه این خون های ریخته شده خون بی گناهان نبوده ؟! :o

این طبیعت پرستش آدم ها رو ما کی می خوایم کنارش بذاریم ؟ کوروش فرمانده بوده ، پادشاه بوده ، خیلی هم پادشاه خوبی بوده حرفی هم درش نیست. یادش هم باید گرامی داشته بشه خیلی بیشتر از اینی که الان هست. ولی نعوذ بالله خدا که نیست ! این تفکر معصوم سازی تف سر بالایی هست که سالیان ساله همراه مردم ما هست و عامل پسرفتمونه.
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه اکتبر 27, 2012 10:13 pm

بله...خیلی خونها ریخته شده...مگه به خاطر اسلام خون هزاران هزار انسان ریخته نشده...میدونی همین اعراب خون چند هزار ایرانی رو ریختن....
خواهشآ بحث رو ادامش نده...من ترجیح میدم سکوت کنم
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط havosh » شنبه اکتبر 27, 2012 10:17 pm

لزوما هر کی به کوروش پرستی نقد داشته باشه عرب پرست نیست ! من با شما بحث نکردم غرض گفتگو بود . عزت زیاد /.
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط alex00755 » شنبه اکتبر 27, 2012 10:22 pm

ترجیح میدم کوروش پرست باشم...همه جای دنیا الان ایرانی شده تروریست...این ترکیه زپرتی الان واسمون آدم شده!!!اونوقت ما در گیره داره اینیم که بزرگامونو نقد کنیم!!!! 8O
هیچی برامون نمونده...الان هیچی نیستیم!لااقل گذشتمونو زنده کنیم!!!
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 27, 2012 10:31 pm

[quote:050c90d39b="JUSTiran46"]بله...خیلی خونها ریخته شده...مگه به خاطر اسلام خون هزاران هزار انسان ریخته نشده...میدونی همین اعراب خون چند هزار ایرانی رو ریختن....
خواهشآ بحث رو ادامش نده...من ترجیح میدم سکوت کنم[/quote:050c90d39b]

[color=black:050c90d39b]آبرار گل این حس تعلق و تعصبی که به ایران و بزرگان کشورت داری رو خیلی دوست دارم اما نظری نذار که هم واسه خودت و هم سایت و مدیراش دردسر ساز بشه - به عنوان یه داداش کوچکتر که مورد رحمت ..... قرار گرفتم به حرفم توجه کن :idea:

در مورد صحبت های عزیزمون havosh هم بگم که واسه تک تک مطالبی که تو اون متنی که کپی کردی حرف دارم اما پاسخ دادن بی پرده به اون مطالب عواقبی داره که آدم رو از پاسخگویی بهش منصرف میکنه
[/color:050c90d39b]
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه اکتبر 27, 2012 10:32 pm

[quote:8df2fb5eaa="havosh"]لزوما هر کی به کوروش پرستی نقد داشته باشه عرب پرست نیست ! من با شما بحث نکردم غرض گفتگو بود . عزت زیاد /.[/quote:8df2fb5eaa]

شما یه دور مطلبی رو که بالا گذاشتی بخون...شباهتی به نقد کردن نداره
به عبارتی داری شخصیت بزرگ تاریخ ایران رو خوار و خفیف میکنی و زیر سوال میبری یا به عبارت دیگر ایرانی بودن رو...
همین رفتار و کردار شماهاست که باعث میشه کشورهای عربی به فکر تغییر نام خلیج فارس به خلیج عربی میفتن...وقتی ماها واسه خودمون ارزش قائل نباشیم دیگه از غریبه نمیشه انتظار داشت :wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط JUSTiran46 در شنبه اکتبر 27, 2012 10:35 pm .
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه اکتبر 27, 2012 10:34 pm

[quote:59465976ad="sepidroudi"][quote:59465976ad="JUSTiran46"]بله...خیلی خونها ریخته شده...مگه به خاطر اسلام خون هزاران هزار انسان ریخته نشده...میدونی همین اعراب خون چند هزار ایرانی رو ریختن....
خواهشآ بحث رو ادامش نده...من ترجیح میدم سکوت کنم[/quote:59465976ad]

[color=black:59465976ad]آبرار گل این حس تعلق و تعصبی که به ایران و بزرگان کشورت داری رو خیلی دوست دارم اما نظری نذار که هم واسه خودت و هم سایت و مدیراش دردسر ساز بشه - به عنوان یه داداش کوچکتر که مورد رحمت ..... قرار گرفتم به حرفم توجه کن :idea:

در مورد صحبت های عزیزمون havosh هم بگم که واسه تک تک مطالبی که تو اون متنی که کپی کردی حرف دارم اما پاسخ دادن بی پرده به اون مطالب عواقبی داره که آدم رو از پاسخگویی بهش منصرف میکنه
[/color:59465976ad][/quote:59465976ad]

به روی چشم آبرار...شرمنده
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط havosh » شنبه اکتبر 27, 2012 10:40 pm

[quote:a47ea9926e="sepidroudi"][quote:a47ea9926e="JUSTiran46"]بله...خیلی خونها ریخته شده...مگه به خاطر اسلام خون هزاران هزار انسان ریخته نشده...میدونی همین اعراب خون چند هزار ایرانی رو ریختن....
خواهشآ بحث رو ادامش نده...من ترجیح میدم سکوت کنم[/quote:a47ea9926e]

[color=black:a47ea9926e]آبرار گل این حس تعلق و تعصبی که به ایران و بزرگان کشورت داری رو خیلی دوست دارم اما نظری نذار که هم واسه خودت و هم سایت و مدیراش دردسر ساز بشه - به عنوان یه داداش کوچکتر که مورد رحمت ..... قرار گرفتم به حرفم توجه کن :idea:

[/color:a47ea9926e][/quote:a47ea9926e]

در مورد متن کپی شده اینو لازمه اضافه کنم که مخاطبش من یا شما یا سایر دوستان این سایت نیستیم . من فقط گفتم قابل تامل هستش. انتظار جوابی ندارم چون فقط نقل قول کردم.
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط havosh » شنبه اکتبر 27, 2012 10:56 pm

تکرار مکررات هستش ولی دوباره بگم اون متن نظر شخصی من نیست . بنده نقشی در تغییر نام خلیج فارس نداشتم ! همه ی حرف من اینه که تند روی هیچ وقت منجر به توسعه نشده ، نمی شود و نخواهد شد . نمونه های تاریخی فراوانی هم وجود داره و کسی هم نمی تونه کتمانش بکنه . احترام ، فرهنگ سازی ، یادبود و ... در مورد کوروش و مفاخر این سرزمین جدای از تعصب به معنای مضرش هست . منم به احترام sepidroudi عزیز حرفم رو به درازا نمی کشونم . هرکدوم از شما دو دوست هم لب تر کنین اون نقل قول و این کامنت ها رو حذف می کنم :)
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 27, 2012 11:02 pm

معین جان یکی از مهمترین گناهان کوروش ازدواج محارم بوده که به دستور کوروش انجام شده(ازدواج دختر و پسر کوروش).در اینکه کوروش در زمان خودش و حتی تا سالها بعد از خودش از بهترینها بوده شکی نیست ولی باید کاستی ها رو هم گفت.همونجایی که از آزاد کردن یهودیان از زندان بابل اشاره میکنه به این مورد هم اشاره میکنه که به دستور کوروش دختر و پسرش باهم ازدواج کردند...
من قبلا تو پیغام خصوصی چند مورد رو گفته بودم.بحثه من سره این نیست که کوروش چه خوبی ها و چه بدی هایی داشته،بحث من اینه که از این کوروش بازی ها میخوان به چی برسن؟اینکه از یه وقتی این جریانات کوروش و بعد نماد فروهر وبعد... پیش میاد و کوروش میشه خدای بنده که فوهر به گردن خیلی ها میوفته اصلا از ازدواج محارم صحبت نمیشه.مشکل اینه که ماها نباید سوار موجی بشیم که بدخواهان ایران واسلام درستش کردند...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 27, 2012 11:12 pm

در مورد قضیه ورود اسلام به ایران خونریزی های سعد بن ابی وقاص مورد تایید هیچ کس نیست.یه مورد دیگه اینکه باید ببینیم ایمن کار نو زمان چه کسی انجام شده؟!پیامبر.حضرت علی یا... .
همونطوری که میدونید ایرانی ها خودشون خواستند و اسلام رو قبول کردند و از ترس سعد پذیرفتند و با از شاه ایران ناراضی بودند دروغی بزرگه.همونطور که مردم گیلان و مازندران 2.5 قرن در برابر هجوم اعراب ایستادند و وقتی اسلام رو پذیرفتند که بهش ایمان داشتند...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 27, 2012 11:16 pm

[quote:7bf74891f6="havosh"]تکرار مکررات هستش ولی دوباره بگم اون متن نظر شخصی من نیست . بنده نقشی در تغییر نام خلیج فارس نداشتم ! همه ی حرف من اینه که تند روی هیچ وقت منجر به توسعه نشده ، نمی شود و نخواهد شد . نمونه های تاریخی فراوانی هم وجود داره و کسی هم نمی تونه کتمانش بکنه . احترام ، فرهنگ سازی ، یادبود و ... در مورد کوروش و مفاخر این سرزمین جدای از تعصب به معنای مضرش هست . منم به احترام sepidroudi عزیز حرفم رو به درازا نمی کشونم . هرکدوم از شما دو دوست هم لب تر کنین اون نقل قول و این کامنت ها رو حذف می کنم :)[/quote:7bf74891f6]
[color=black:7bf74891f6]
منم نمیخوام به قول گفتنی قضیه رو کش بدم :) فقط مثل اینکه سو تفاهم پیش اومده در مورد ایجاد این تایپیک - هدف من به هیچ عنوان کوروش پرستی یا معصوم سازی از کوروش یا ساختن چهره ای بی اشتباه و تماما درستکار از ایشون نبوده و منم مثل شما با تعصب بیجا و افراطی و بت سازی به شدت مخالفم

اما احساسم این بود و هست که مجموع کردار و رفتار کوروش بزرگ شخصیتی نیک و درستکار در سطح جهان از ایشون ساخته که موجب مباهات تاریخیه ماست و ما ایرانیها به جهت هموطن بودن دینی به کوروش به عنوان پدر ایران داریم که باید با تجلیل و زنده نگه داشتن نامش بهش ادا کنیم همین و بس و نه بیشتر :arrow:

در مورد کامنت ها و نقل قولهایی که کردی خودت هر جور دوست داری و فکر میکنی درسته عمل کن ولی کاش میشد همونطور که اون نقل قول رو برای تامل دربارش گذاشتی میشد پاسخش رو داد تا روی پاسخش هم تامل بشه :) [/color:7bf74891f6]
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان