[quote:a8e8962961="MEHRDAD"]ببین برادر من فکر می کنم الان حس مفسری و عادل فردوسی پور گرفتی و یک خودکار هم داری توی دستات میچرخونی...
بهتره یک دور بری تاپیک و کامنت ها رو ابتدا مطالعه کنی و ببین تو چه چیزی رو به چه چیزی توشکه زدی.
اگر قرار بود کسی نقد نکنه ،مگه برای ما کاری آیدی و آی پی منتقدین رو ببندیم...؟
اگر قرار بود جو بسته داشته باشیم یا با خط دهی مطمئن باش خیلی کارها میشه تو محیط مجازی کرد که شما اصلا فکرش رو نمی کنی ،(وگرنه چنین چیزی رو نمی نوشتی) که الان دارند بعضی سایت ها انجام میدن . شما یه کم دیدت رو از نوک بینی جلوتر ببری بد نیست.
اگر برای چند کامنت و گرفتن پاسخ باید به حضرت ایوب پناه ببری موندم که مثلا من یکی که از بعضی افراد دو که نه شاید چهار جبهه گاها متهم میشم دیگه باید به کی پناه ببرم؟![/quote:a8e8962961]
چیزی که خدمت شما آقا مهرداد عزیز باید عرض کنم این که اگرم در بنده موقع تایپ کامنت ها حسی بوده باشه حسه دلسوزی نسبت به تیم و شهر و پیشینه واصالت خودم هستش حال شما به مفسری و نقد تعبیر می کنی البته به کنایه! نظر لطف شماست .
من به مسئله ایی ایمان کامل دارم و اون این موضوع هستش که هرکسی دارای اختیار هستش حتی شما و مازیار و سایر دوستان / من نمی تونم اینجا بگم چرا فلانی از عابدینی خوشش می یاد ! خوب هرشخصی عقیده ایی داره و نظراتش قابل احترام اما اینکه تو هر مسئله ایی ورود بشه و بگن نه فلانی پیغمبر زاده است و دور از خطا و اگه کوتاهی بوده از این و آن بوده که نمیشه
من تو کامنت هام هیچ کسی رو به شخصی حقیقی یا حقوقی نچسبوندم اما بعضی ها دائم نمک می ریزند و با متلک های خاص خودشون مایلند مارو به اشخاص بچسبونند .
در مورد سایت های دیگه هم نظری ندارم که چیکار می کنند بله شما درست میگی همین نزدیکی ها هستند که کلا هفت / هشت ده نفرند با مدیرها و خودشون پست می زارند و نظر می دهند و تائید می کنند !! و همین کارهاشون باعث شده یه پارادوکس خیلی بزرگ مابین سایت و استادیمشون وجود داشته باشه و آبروشون به اونصورتی که خودتون در جریان هستید کاملا بره ! بنده به کسی تهمت نزدم و الانم از همین جا اعلام می کنم اگرم شما عابدینی رو دوست دارید حق مسلم شماست اگر ما مشکلی داریم از عقایدمون هست نه هدف چون هدف همه ما سربلندی شهر و تیم محبوبمون هستش و لاغیر اگه من روزی به یقین برسم که شخصی به کسی وابستگی داره ( وابستگی نه علاقه ) مطمئن باش به خودم اجازه نمی دم بشینم باهاش سر موضوعی بحث و گفتگو کنم چون اون شخص رو دیگه خداوند باید نجات بده و کار من و امثال من نیست ...
در مورد حضرت ایوب هم توصیه من به شما این هست که در این گونه مواقع که خودتون ذکر کردید حتما به او پناه ببرید .. بنده تجربه کردم جوابگو بودند !
( جمله آخر آمیخته به مزاح )