[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خبري عجيب و تكان‌دهنده: مهدوي‌كيا از دنيا فوتبال خداحافظي كرد

خبري عجيب و تكان‌دهنده: مهدوي‌كيا از دنيا فوتبال خداحافظي كرد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:43 pm

بعضی از این آقایون خائن یا این خبرگزاری های دروغ پرداز نان به نرخ روز خور یک بار یک مصاحبه از مهدوی کیا نمی تونند بگیرند؟ من اصلا میگم همه هم درست میگن ولی میگم یه مصاحبه ازش بگیرند و این حرف رو تائید کنه خیلی سخته؟!
من مخالف صد در صد توهین هستم و اصلا اگر هم این حرف رو بزنه و توهینی بهش شده باشه من یکی بهش حق می دم! ولی آخه یه نقل قول باشه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 5:49 pm

آقا مهرداد امشب نود بیدینیم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:11 pm

[size=18:5954a1faaf] در واكنش به انتقادها از غيبت در جام‌حذفي
مهدوي‌كيا: عـــابديني و باشگاه با رفتن من موافق بودند[/size:5954a1faaf]
كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران و بازيكن كنوني‌ داماش گيلان كه حضورش در آلمان همزمان با بازي‌ جام‌حذفي تيمش مقابل شاهين بوشهر و حذف از اين رقابت‌ها همراه بود با واكنش بعضي از كارشناسان و هواداران رشتي مواجه شد چرا كه آنها معتقد بودند با حضور او شايد به بوشهري‌ها نمي‌باختند. مهدي مهدوي‌كيا كه مخالف اين مساله است با توضيح بيشتر در اين باره و اينكه باشگاه از رفتن او مطلع بوده گفت:«اول اينكه بايد بگويم پيشنهاد حضور من در آلمان قبلا به باشگاه ارسال شده بود كه در آن موقع هنوز تاريخ برگزاري بازي حذفي در مرحله يك چهارم نهايي مشخص و اعلام نشده بود. در ثاني امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش گيلان درباره حضور من در آلمان نظرش مثبت بود و از آن استقبال كرد و علاوه بر آن مربي تيم موافقت خود را اعلام كرده بود و بر همين مبنا دستورات لازم را باشگاه صادر كرد و من به آلمان رفتم براي همين من هيچ مشكلي در اين سفر نمي‌بينم.» مهدوي‌كيا سپس در همين راستا اشاره‌ به هواداران دارد و مي‌گويد:«هوادار واقعي، هواداري است كه هميشه و در همه حال كنار تيم خود باقي مي‌ماند و با چند باخت پشت تيم را خالي نمي‌كند. من در بازي مقابل ستارگان جهان اين را از نزديك ديدم و حس كردم. من سال‌هاي قبل در آنجا بازي مي‌كردم ولي هواداران استقبال خوبي از من داشتند و مداوم من را تشويق مي‌كردند و حتي از يك بازي خيريه استقبال خوبي كردند. هوادار واقعي اين را به خوبي مي‌داند يك تيم هميشه روز خوب و بد دارد براي همين كنار تيم است و وقتي بازيكن اين را مي‌بيند به همين پشتوانه بازي خوب ارايه مي‌دهد. تماشاگران و هواداران ما هم بايد اينگونه باشند چرا كه هوادار خوب و واقعي در روز سخت و خوب كنار تيم مي‌ماند و اگر اينطوري نباشد نبايد به آنها هوادار گفت!
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sajjad_fx » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:26 pm

[quote:95ce3b51b7="888"][size=18:95ce3b51b7] در واكنش به انتقادها از غيبت در جام‌حذفي
مهدوي‌كيا: عـــابديني و باشگاه با رفتن من موافق بودند[/size:95ce3b51b7]
كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران و بازيكن كنوني‌ داماش گيلان كه حضورش در آلمان همزمان با بازي‌ جام‌حذفي تيمش مقابل شاهين بوشهر و حذف از اين رقابت‌ها همراه بود با واكنش بعضي از كارشناسان و هواداران رشتي مواجه شد چرا كه آنها معتقد بودند با حضور او شايد به بوشهري‌ها نمي‌باختند. مهدي مهدوي‌كيا كه مخالف اين مساله است با توضيح بيشتر در اين باره و اينكه باشگاه از رفتن او مطلع بوده گفت:«اول اينكه بايد بگويم پيشنهاد حضور من در آلمان قبلا به باشگاه ارسال شده بود كه در آن موقع هنوز تاريخ برگزاري بازي حذفي در مرحله يك چهارم نهايي مشخص و اعلام نشده بود. در ثاني امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش گيلان درباره حضور من در آلمان نظرش مثبت بود و از آن استقبال كرد و علاوه بر آن مربي تيم موافقت خود را اعلام كرده بود و بر همين مبنا دستورات لازم را باشگاه صادر كرد و من به آلمان رفتم براي همين من هيچ مشكلي در اين سفر نمي‌بينم.» مهدوي‌كيا سپس در همين راستا اشاره‌ به هواداران دارد و مي‌گويد:«هوادار واقعي، هواداري است كه هميشه و در همه حال كنار تيم خود باقي مي‌ماند و با چند باخت پشت تيم را خالي نمي‌كند. من در بازي مقابل ستارگان جهان اين را از نزديك ديدم و حس كردم. من سال‌هاي قبل در آنجا بازي مي‌كردم ولي هواداران استقبال خوبي از من داشتند و مداوم من را تشويق مي‌كردند و حتي از يك بازي خيريه استقبال خوبي كردند. هوادار واقعي اين را به خوبي مي‌داند يك تيم هميشه روز خوب و بد دارد براي همين كنار تيم است و وقتي بازيكن اين را مي‌بيند به همين پشتوانه بازي خوب ارايه مي‌دهد. تماشاگران و هواداران ما هم بايد اينگونه باشند چرا كه هوادار خوب و واقعي در روز سخت و خوب كنار تيم مي‌ماند و اگر اينطوري نباشد نبايد به آنها هوادار گفت![/quote:95ce3b51b7]
دوستان ازتون خواهش میکنم خبری،مصاحبه ای ،نقل قولی میزارید منبع اون رو هم ذکر کنید
با سپاس فراوان
نماد کاربر
sajjad_fx
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 19, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:34 pm

[quote:ea8bcd1f06="sajjad_fx"][quote:ea8bcd1f06="888"][size=18:ea8bcd1f06] در واكنش به انتقادها از غيبت در جام‌حذفي
مهدوي‌كيا: عـــابديني و باشگاه با رفتن من موافق بودند[/size:ea8bcd1f06]
كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران و بازيكن كنوني‌ داماش گيلان كه حضورش در آلمان همزمان با بازي‌ جام‌حذفي تيمش مقابل شاهين بوشهر و حذف از اين رقابت‌ها همراه بود با واكنش بعضي از كارشناسان و هواداران رشتي مواجه شد چرا كه آنها معتقد بودند با حضور او شايد به بوشهري‌ها نمي‌باختند. مهدي مهدوي‌كيا كه مخالف اين مساله است با توضيح بيشتر در اين باره و اينكه باشگاه از رفتن او مطلع بوده گفت:«اول اينكه بايد بگويم پيشنهاد حضور من در آلمان قبلا به باشگاه ارسال شده بود كه در آن موقع هنوز تاريخ برگزاري بازي حذفي در مرحله يك چهارم نهايي مشخص و اعلام نشده بود. در ثاني امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش گيلان درباره حضور من در آلمان نظرش مثبت بود و از آن استقبال كرد و علاوه بر آن مربي تيم موافقت خود را اعلام كرده بود و بر همين مبنا دستورات لازم را باشگاه صادر كرد و من به آلمان رفتم براي همين من هيچ مشكلي در اين سفر نمي‌بينم.» مهدوي‌كيا سپس در همين راستا اشاره‌ به هواداران دارد و مي‌گويد:«هوادار واقعي، هواداري است كه هميشه و در همه حال كنار تيم خود باقي مي‌ماند و با چند باخت پشت تيم را خالي نمي‌كند. من در بازي مقابل ستارگان جهان اين را از نزديك ديدم و حس كردم. من سال‌هاي قبل در آنجا بازي مي‌كردم ولي هواداران استقبال خوبي از من داشتند و مداوم من را تشويق مي‌كردند و حتي از يك بازي خيريه استقبال خوبي كردند. هوادار واقعي اين را به خوبي مي‌داند يك تيم هميشه روز خوب و بد دارد براي همين كنار تيم است و وقتي بازيكن اين را مي‌بيند به همين پشتوانه بازي خوب ارايه مي‌دهد. تماشاگران و هواداران ما هم بايد اينگونه باشند چرا كه هوادار خوب و واقعي در روز سخت و خوب كنار تيم مي‌ماند و اگر اينطوري نباشد نبايد به آنها هوادار گفت![/quote:ea8bcd1f06]
دوستان ازتون خواهش میکنم خبری،مصاحبه ای ،نقل قولی میزارید منبع اون رو هم ذکر کنید
با سپاس فراوان[/quote:ea8bcd1f06] روزنامه گل
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:38 pm

دوستان دلتون بر نود خوش نکنین که این بشر اگه حرفی هم بزنه مطمئن باشید به نفع ما نخواهد بود ماجرای تماشاگران در هنگام شروع بازی استقلال پیروزی و عادل ضد رشتی رو که یادتون نرفته این خودشو بکشه اون بسته ارسالی توسط سایتو فقط بخش هاییش رو نشون بده
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:43 pm

خیلی زحمت کشیده برای تیم.پاس گل های خوبی داد. درسته می تونست بدرد تیم بخوره ولی دیگه کاریش نمی شه کرد.اگه خداحافظی کنه به نفعشه.دیگه مثل علی دایی با آبروریزی خداحافظی نمی کنه.خدا کنه همه چی به نفعه داماش باشه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:44 pm

البته من این رو باید بگم این قدرت سایت مارو نشان میده که یه نظرسنجی که واسه مهدی توی این سایت گذاشته شد چه بازتابی توی این وبسایت ها داشته من از تایپیکی که نوشتم در مورد نظرسنجی مهدی بود کاملا حمایت میکنم اون یک بحث چالشی در یک باشگاه ورزشی بود ما باید منتظر دیدن مصاحبه تصویری با مهدی در مورد رشتی ها باشیم بعد نظرمون رو بگیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » دوشنبه دسامبر 19, 2011 6:47 pm

آره تو همون خبری که از خبر آنلاین گذاشته بودم به نظرسنجی سایت هواداران داماش که همین سایت باشه درباره بازی کردن مهدوی کیا اشاره کرده بود.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط milad_gh » دوشنبه دسامبر 19, 2011 8:57 pm

خوب یا بد مهدی واسه تیم زحمت کشیده و هر چقدر در توانش بوده برای تیم گذاشته اشتباهاتیم داشته من امیدوارم تا آخر فصل بمونه البته در مورد توهین به مهدی درسته ولی یه تعداد خیلی کمی بودن که زود خفه شدن چون هوادارای واقعی داماش حاضر به فحاشی به بازیکن خودی نمیشن وبا اونا هم همراهی نکردن ولی اگرم قرار شد بره باید کاری کنیم تا با یه خاطره خوب از تیم جدا بشه
نماد کاربر
milad_gh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه دسامبر 19, 2011 10:01 pm

بعد از حرف های مهدوی کیا تو نود من بهش حق می دم... امیدوارم چه فوتبالش رو ادامه داد و چه رفت آلمان برا مربیگری موفق باشه .
مشکل هوادارا نیست مشکل سر این هست مهدوی کیا عادت به اعتراض رو نداشته وگرنه گفت که با هواداران رشت رابطه خوبی رو داشته و فقط در بازی آخر بهش عده ای اعتراض کردند.
به هر حال چنین اتفاقی براش نیفتاده بود تا حالا و طبیعیه که با این سابقه دوست نداشته باشه رابطش بدتر بشه... شما فکر کنید تو داماش بمونه و باز هم بخواد اشتباه کنه بعد چی میشه؟ مردم این هیس گفتن ها رو هم نخواهند داشت. برای دینورزاده هم اول همه می گفتند هیس چون برای تیم زحمت کشیده بود و شخصیت با حجب و حیایی داشت ولی بعد از بازی با سپاهان اگر بر میگشت رشت و بد نتیجه میگرفت باز هم میگفتند هیس؟
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ardavan » دوشنبه دسامبر 19, 2011 10:32 pm

عابدینی حرف جالبی زد تو نود. گفت محمدی پولی که ازش گرفته رو پس بده هرجا می خواد بره بره.خیلی قاطع و محکم هم گفت. محمدی تو این چند تا بازیه آخر خوب کار کرده. در مورد مهدویکیا هم گفت اگه هادی نوروزی رو بدن مهدوی کیا در اختیار پرسپولیس .به نظر من عابدینی در مورد داره کوتاه میاد چون هادی نوروزی مصدومه. هرچند مهدی خان هم خیلی تو نود مظلوم نمایی کرد اونهایی که نمی دونن و نمی فهمن فکر می کنن چه توهینی بهش شده. همش 5 نفر گفتن مهدی
برو بیرون که سریع توسط لیدر های خودجوش ساکت شدن. مهدی یه جورایی نمک خورد و نمک دون شکوند.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » دوشنبه دسامبر 19, 2011 10:37 pm

کارشناس داوری هم همونطور که پیش بینی می شد صحبت کرد پنالتی رو آبشک واضح بود گفت پنالتی نیست. گل هم که کامال واضح بود از خط رد شده گفت معلوم نیست. پنالتی حسینی هم که اصلا تو تصاویر معلوم نبود گفت پنالتی درسته.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » دوشنبه دسامبر 19, 2011 10:58 pm

درسته که اشتباه داشت ولی نباید نیمه پر لیوان رو نبینیم. خداییش کلی پاس گل میداد.منم ازش ممنونم ولی حرکتش اصلا حرفه ای نبود. دیگه از کریس رونالدو که سرتر نیست , بدبخت یه بازی خوب نبود 40000 نفر از هوادارای رئال ریدن بهش , چی شد؟؟!! گذاشت رفت؟؟!! نه چون بازیکن حرفه ای بازی بعدی 3 تا گل زد جواب اعتراضات هوادارارو داد. همون بهتر که رفت چون هم این آخرین سال فوتبالش بود و هم آنچنان انگیزه ای نداشت و به نظر من اگه میموند بازیکنای جوونمون مثل سید علی حسینی و هم جهانبخش پشت خط میموندن و هم آمادگیشونو از دست میدادن(همون طورکه دیدیم اون سید علی حسینی آماده با اومدن مهدویکیا عملا داغون شد) ولی بازم میگم بهتر که الان رفت و باعث شد به جوونامون میدون برسه و برای فصل بعد دستمون تو حنا نمونه.حالا ونوبت ما هواداراست که از این حوونا که گفتم حمایت کنیم چون "امثال مهدویکیا . زنیدپور . عسگری و...میان و میرن ولی بومیا و جوونای تیمن که میمونن"
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:10 pm

آبرار دیگه 90 که اوج ماجرا بود این بود که گذشت فکر کنم همه چیز داره خوب پیش میره و ابو هم بمونه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان