[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آپريل 28, 2012 5:13 pm

من امشب منتظر هستم تا به تمام سوال های The_King_of_rasht جواب داده بشه .نه 2 3 تا خط و سر پوشیده گذاشتن .باید کاملا توضیح داده بشه .کامــــــلا.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 28, 2012 5:49 pm

علی آقا اگه با این یه نفر برخورد نشه کار به جاهای باریک کشیده میشه.وگرنه خودمون بلدیم چه جوری پاشو از ورزشگاه ببریم.ما از شما به عنوان یه برادر بزرگتر خواهش میکنیم که قضیه ی این یه نفر رو حل کنید.اون کسی هم که گول خورده پشیمون بر میگرده بین تماشاگرها.ما اونو خودمون حل میکنیم.ازتون خواهش میکنیم که پای اون یه نفرو از ورزشگاه ببرین /13/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 28, 2012 6:44 pm

در اینکه مشکل وجود داره سر لیدرا هیچ شکی نیست , ولی اینم درست نیست ما اینجوری به آقای سراوانی بتوبیم ,,,, همین کارو که ایشون میاد نظرات مارو میخونه و جواب میده رو کجای ایران انجام میدن توی باشگاهای دیگه؟؟؟؟ ,,,,,, انتقاد دارید بکنید ولی همه تقصیرارو گردن ایشون نندازین ,,,,,,, هم لیدرا مشکل دارن ,, هم بعضی تماشاگرا توی خودمون ,,,,,, واسه یکبارم شده بیاییم حقیقتو قبول کنیم!!
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آپريل 28, 2012 6:50 pm

لطفا نظر ندید تا پاسخ آقای سراوانی رو ببنیم .این جوری سوالات زیاد میشه و با جواب 2 3خطی طرف میشیم.ما همچنان منتظر آقای سراوانی هستیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » شنبه آپريل 28, 2012 7:40 pm

1- ما مشکلات مالی مون حل نشده و هنوز بدهیهای زیادی داریم بنابراین برای بازی نفت ماشین نمیتونیم بذاریم دوستان اگه تمایل دارند مثل تماشاگران تیم همسایه اقدام کنند البته مطمئنا آنها چند نفر رو دارند که هزینه ها رو تقبل می کنند ولی ما نداریم البته گاهی بطور غیر مستقیم من پرداخت می کنم
2- دوست عزیزی که یکسری سوالات رو مطرح کرده فکر کنم از یه چیزی عصبانیه و منهم بهش میگم سعی کن آروم باشی دوست من
3 - من از چی باید بترسم از اینکه دو نفر با باتوم اومدند جلوی باشگاه و فقط یکی از نگهبانان باشگاه به تنهایی اینها رو زد و به بادیگاردهای عابدینی احتیاجی نبود
4- من از چی باید بترسم از اینکه فردای درگیری بنابر درخواست مازیار اینها رو بخشیدم و در حالیکه قرار بود با مازیار بیایند پیش من بدون مازیار از من خواستند بیرون از باشگاه اینها رو ببینم و به تنهایی رفتم و یکساعتی باهاشون حرف زدم و نصیحتشان کردم
5 -اولین باری که من اینها رو دیدم بعد از بازی سپاهان بود که با بعضی از شماها اومد پیش من و اقدام به شلوغ بازی کرد البته بسیاری از کسانی که اونروز در هیاهوی این یارو جو گیر شدند نیز شاید هرگز اینو پیش از این ندیده بودند
6- ورزشگاه دوربین داره و مامور امنیتی هم داره که کارشون رو هم خوب بلدند اما این منم که مدام از فرماندهان انتظامی و امنیتی خواهش می کنم که با هواداران ما مدارای بیشتری داشته باشند حتما آقا مازیار می تواند بسیاری از این مسایل را شهادت دهد
7 - خیلی از شماها یکی دو ساله که طرفدار تیم ما شدید تعدادی هم سالها در کنار ما بودید اما من برابر با سن شما برای این تیم کار کردم داد زدم گریه کردم و هورا کشیدم
8- مشکل میدونید چیه شاید منهم باید مثل بقیه روابط عمومیهای نه تنها 18 تیم لیگ برتر بلکه 28 تیم لیگ یک و همه تیمهای لیگهای دیگر تنها گلچینی از نظرات شما رو اگه وقت کردم بخونم نه اینکه روزی چند بار سر بزنم و همه نظرات را بخونم و به بسیاری از تلفنهای شما پاسخ بدهم
9- اگر دنبال روابط عمومی قویتر هم هستید مشکلی نیست برای فصل بعد از عابدینی میخواهم که شغلم رو عوض کنه و یقین بدونید اونهم یکی رو از دفتر تهران میاره
10- اینکه صادق متولد انزلی هست جرم نیست (عباس و بقیه خانواده اش متولد رشت هستند) این بده که به یک مرد حدود 50 ساله فحش مادر داده میشه
11- من فکر نکنم مشکل شما لیدرها باشند الان من اگه لیدر بارسلونا رو هم بیارم یه ایرادی میتونید براش پیدا کنید میدونید چرا این حرف رو زدم یادتونه فصل قبل یک نظر از شما پرسیدم که یک لیدر خوب به من معرفی کنید و همه گفتید افشین آنالیزور حالا اون هم آدم بده شده!! بعد گفتید وحید هم خوبه اما امروز غروب وقتی که مهرداد رو در خیابان دیدم می گفت وحید مازندرانیه!!
12- حالا ازتون درخواست می کنم شماها برای هر سکو یک نفر رو به من معرفی کنید من سال دیگه با معرفی اینها به هیات فوتبال و پلیس و اطلاعات مقدمات حضور اینها رو به عنوان لیدر مهیا می کنم از الان وقت دارید یا علی سپردم به شما- نگید هم پس تو چکاره ای بهرحال هر مدیری مشاورانی داره شماها هم مشاوران من
13- خبرهایی که این روزها در مورد آدمهای مختلف بر سرزبانها جاری میشه یک فعالیت تبلیغاتیه و باور نکنید
14- دوستتان دارم علی یارتان
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط juventufan » شنبه آپريل 28, 2012 9:09 pm

آقایون شما چرا عادت دارین از همه چی ایراد بگیرین؟
فلانی متولد انزلی هست که هست این شد دلیل که نباید لیدر باشه؟
رفتارتون مثله از ما بهترونه که میگن فلانی سنیه نباید مدیر باشه فلانی بساره فلانی بهمانه
به شما چه آخه
لیدر دلقکه؟؟؟مجبور برای جلب توجه نصفه روبروی جایگاهیا انگار اومدن سینما پارو انداختن رو اون پا 2 تومن تخمه گرفتن مثه چی میخورن
اگه لیدر نمی خواین از بازیه بعد همه بیاین پشته دروازه
این بازی از 90 دقیقه به جای این که داماش رو تشویق کنیم 70 دقیقه داشتیم به کساییکه به اندازه ی سنه ما تو استادیوم بودن فحش میدادیم
درسته لیدر نیستن منم قبول دارم اما ما ها که انقدر از فرهنگ دم میزنیم با اینکار فرقمون با شهرک همسایه چیه که زیتون رو تو رشت زدن؟؟؟
بیاین خودمون اصلاح کنیم
بازم دمه آقای سراوانی گرم که میگه شما لیدر انتخاب کنید
بخدا همین ماها خودمونم انتخاب کنیم آخر فصل بهش فحش میدیم
من از آقای سراوانی میخوام بجای اینکه عوض کردن کل لیدرا بیاد چندتا که تاریخ انقضا شون تموم شده نظیره تقی رو بندازن بیرون یکی دوتا جوون رو بیارن از همین برو بچه های پشته دروازه که این وریام قبولش داشته باشن
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه آپريل 28, 2012 10:44 pm

اقای سراوانی همون اول فصل هم شما گفتید که این اخرین فرصت لیدراست در حالی که تو همین فصل 2/3 بار دیگه بهشون فرصت دادید.خلاصه وقتی از ته جایگاه ما(پشت دروازه) دقیقا تا سر جایگاه روبرو همه یکصدا میگفتن امان لیدر نخواییم و فقط شاید حدود 200/300 نفر از جایگاه روبرو از عباس حمایت کردن پس بدونید یه جای کار اشکال داره و باید این مشکل رو حل کرد و مطمئنن اگه حل نشه این مشکلات تشدید میشه.خلاصه تیمی که خوب نتیجه بگیره هزارتا صاحب پیدا میکنه.این فصل این همه مشکل بود و پولی هم نبود این همه پیله تر پیدا کردیم وای بحال فصل بعد اگه وضعمون خوب بشه!!!فکر کنم اونموقع دیگه جایگاه ها کل بازی علیه هم شعار و فحش بدن چون وقتی لیدر درستو حسابی نباشه هرکی واسه خودش خط میده.خیلی ها به ما پشت دروازه ای ها گفتن چرا اونجا؟؟؟چرا دورترین نقطه ورزشگاه؟؟چون ما پیش بینی چنین روزایی رو میکردیم.همه بازیها بهترین تشویق رو کردیم و بخاطر اینکه بدنه اصلی اون جایگاه 15/20 تا از بچها هستیم که مدتها با هم تشویق میکنیم نمیزاریم کسی خطی به این جایگاه بده.هرچند خیلی ها سعی کردن بگن جایگاه پشت دروازه حتما یه چیز میگیره که اونطور تشویق میکنه چون واقعا واسشون قابل حضم نبود کسایی باشن که بدون هیچ چشم داشتی 90 دقیقه سرپا تشویق کنن!!اما با تدوام تشویق ها و با تشویق هر بازیکنی که خوب کار کرد چه بومی چه غیر بومی نشون دادیم که فقط و فقط برای تیممون این انرژی رو میزاریم(حتی دیروز فراهانی که یه مشکلاتی باهاش پیش امده بود وقتی دیدیم دوتا بازیه که داره خوب کار میکنه تشویقش کردیم)چون فقط کسی رو تشویق میکنیم که واسه تیم زحمت بکشه.در هر صورت پشت دروازه هیچ نیازی به لیدر نداره ولی خلاصه یه فکری باید به فکر روبرو بشه.علت اینکه هم که گفتید یه کسایی از مربی تیم تقاضای تیم کردن رو باید از داخل خود باشگاه و کسایی که بهشون پروبال دادن جویا بشید.خلاصه اگه دلتون بحال عباس میسوزه که ازموده را ازمودن خطاست.اگه میترسید در نبود عباس دارودستش مشکل ساز بشن که فکر نکنم دیگه جو ورزشگاه از دیروز ملتهب ترم بشه ولی اگه خلاصه برای دادن یا ندادن یه سری از شعارا بهشون نیاز دارید این یه بحث دیگست!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آپريل 29, 2012 7:27 am

من دیشب یه نظر کامل دادم ئلی متاسفانه به دلیل مشکلات فنی پاک شد.
فقط یه قسمت هایی رو دوبره توضیح میدم.
در مورد اینکه آقای سراوانی همیشه طرفداری هواداران رو جلوی نیروی انتظامی کرده و حتی هوادارانی رو که میگیرن میره میاره بیرون،که واقعا جای تشکر داره و اگه علی اقا نباشه نصف بچه های پشت دروازه رو تا حالا گرفته بودند!و حتی بازی قبل هم در نوبت اومد به نیروی انتظامی سفارش کرد
در مورد اون دو نفر من رو در رو پیشنهادمو دادم و دلسوزی فایده نداره و میدونم برای شما کاری هم نداره.
اما در مورد لیدرها باید عرض کنم مشکل ما کانون هواداران هست اگه کانون هواداران داشتیم چنین مشکلاتی وجود نداشت ولی چرا شما اصرار دارید حتما لیدر توی استادیوم وجود داشته باشه.به نظر من جایگاه وسط رو بدید دست مجتبی و مهرداد و افشین از لیدرهای پیرمون بهتره.
در اینکه شما نسبت به بقیه مدیرهای روابط عمومی کشور با هواداران رابطه دارید شکی نیست ولی آیا اگه ارتباط نداشتید چنان هواداران از بعضی شرایط آگاه بودند؟ایا شعارهای مسئولین تو استادیوم سر داده میشد؟آیا هواداران از زحمات مهندس عابدینی باخبر میشدند؟و ...
باید واقعیتی قبول کرد که این ارتباط باعث آگاهی صحیح هواداران از اخبار باشگاه و همچنین اگاهی مستقیم باشگاه از درخواست هواداران.پس انتظار می رود به مانند گذشته این ارتباط برقرار بمونه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه آپريل 29, 2012 7:56 am

علی قا جان حتما باید کانون هواداران را تاودید فقط انه نیروهان باید از زاکای ورزشگاه بیبید نه کارکنان باشگاه فک فامیلان هرکی که ورزشگاه ایه از هر جایگاهی 2تا بسه ده اجور مشکلات ناریم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه آپريل 29, 2012 8:40 am

یک سری افراد باید خودشونو کاندید کنن و رزومه بدن و تو همین سایت رای گیری بشه برای لیدر شدن.
همین
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آپريل 29, 2012 5:36 pm

آقای سراوانی ممنون که دلسوزانه به حرفهامون گوش میدید و جوابمونو میدید
از اونجایی که گفتید باشگاه نمیتونه ماشین بزاره پس ما خودمون ماشین میزاریم و طرفداراهای داماشو میاریم تهران

در ضمن در حال حاضر خواسته ی ما ایناست:
1.جلوی گیری از ورود یک فرد اجیر شده و چند نفر از دوستانش که سعی در متشنج کردن جو ورزشگاه دارن که تا حدی موفق هم بودن((این چیزی بود که شما 1 ماه پیش قول داده بودید))
2.همکاری لیدرها که بعیده چون دقیقا نقطه مقابل طرفدارا قرار گرفتن و هماهنگ نیستند.میشه لیدرها رو فرستاد جایگاه پشت نیمکت داماش و در بازی شهرداری تبریز چند نفر از تیفوسی ها رو برای هماهنگ کردن جایگاهای R و A و S قرار داد تا او جایگاها رو هم با کل ورزشگاه هماهنگ کنیم،این رو هم میتونید امتحان کنید تا ببینید که بود و نبود لیدرها هیچ فرقی نمیکنن و ما خودمون از پسش بر میایم
نظرتون در این مورد چیه آقای سراوانی؟
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط menab » دوشنبه آپريل 30, 2012 5:49 am

دوستان عزیز راه برخورد با آن دو نفر که همه چیز را از حالت عادی خارج کردن خیلی ساده است همین بازی گذشته (با صبا )از اول تا آخر بازی تحت کنترل دوربینهای پلیس بودن حتی موقعی که به زم خودشان داشتند به نحوی داخل جمعیت فرار میکردند ویا قایم میشدن توسط دوربینهای ورزشگاه ضبط شده یکی از مامورهای اطلاعات برای آخرین بار بهش تذکر هم داد اما باز هم از طرف باشگاه داماش گفتند که برخورد قهری با تماشاگران نشه بهتره . پس مطمئن باشید مثل آب خوردن با این گونه افراد میشه برخورد کرد . فیلم و عکس این آقایان در روز بازی با صبا از طرف اطلاعات نیروز انتظامی در اختیار باشگاه قرار داده شده منتظر جواب باشگاه هستند. کاری و عملی در ورزشگاه صورت بگیره کاملا تحت کنترل دورینها است . باشگاه هم نماینده ای در کنار ماموران اتاق کنترل داره که امیدواریم کارش را انجام بده
نماد کاربر
menab
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه آپريل 30, 2012 7:50 am

من در حال برنامه ریزی برای تاسیس کانون هواداران در سال جدید هستم و با مشاورینی نیز که تجربه اینکار رو در باشگاههای دیگر انجام دادند در حال مذاکره هستم امیدوارم شرایط باشگاه جوری بشه که بتوان برنامه ها را ایجاد کرد
سپاسگزار مطالبتان هستم و خدا شاهده هرگز از هیچ انتقادی ناراحت نمیشم البته انسان جایزالخطاست و منهم ممکنه گاهی دلگیر بشم اما به خدا دوستتان دارم علی یارتان
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه آپريل 30, 2012 1:08 pm

[quote:05e1e4bcb6="menab"]دوستان عزیز راه برخورد با آن دو نفر که همه چیز را از حالت عادی خارج کردن خیلی ساده است همین بازی گذشته (با صبا )از اول تا آخر بازی تحت کنترل دوربینهای پلیس بودن حتی موقعی که به زم خودشان داشتند به نحوی داخل جمعیت فرار میکردند ویا قایم میشدن توسط دوربینهای ورزشگاه ضبط شده یکی از مامورهای اطلاعات برای آخرین بار بهش تذکر هم داد اما باز هم از طرف باشگاه داماش گفتند که برخورد قهری با تماشاگران نشه بهتره . پس مطمئن باشید مثل آب خوردن با این گونه افراد میشه برخورد کرد . فیلم و عکس این آقایان در روز بازی با صبا از طرف اطلاعات نیروز انتظامی در اختیار باشگاه قرار داده شده منتظر جواب باشگاه هستند. کاری و عملی در ورزشگاه صورت بگیره کاملا تحت کنترل دورینها است . باشگاه هم نماینده ای در کنار ماموران اتاق کنترل داره که امیدواریم کارش را انجام بده[/quote:05e1e4bcb6]
در اینکه کارشون اشتباه بود شکی نیست و مطمئنن در اولین فرصت خودمون هم باهاشون صحبت میکنیم ولی هرچقدر هم اشتباه باشه فکر کنم در زمینه فوتبالی باشه و فکر نکنم نیازی به اطلاعاتو نیرو انتظامی و اینطور حرفا باشه!!!در همه جا دنیا حتی اگه یه هوادار بدترین کار رو هم بکنه در بدترین حال برای مدتی از حظورش در ورزشگاه جلوگیری میکنن نه اینکه.....
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه مه 01, 2012 9:58 am

یک سوال از آقای سروانی دارم در مورد کانون هواداران باشگاه ؟؟آیا این کانون مختص افرادیه که فقط در رشت یا گیلان زندگی میکنند یا هر کسی از هرجای دیگه ای هم میشه عضو شد
و سوال دیگه ای هم دارم اساس در آمد یک باشگاه فقط کمک های اسپانسر ها نیست فروش لباس-پوستر-توپ و حتی امضای بازیکنان یک باشگاه ایجاد درآمد زایی میکنه چرا پرچم و لباس باشگاه رو نمیشه تو هیچ مغازه ای پیدا کرد(من داخل استان نیستم منظورم خارج از استان و دیگه دست کم شهر تهران منظورمه)
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان