[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damash_fsz » شنبه آپريل 28, 2012 9:17 am

اقای سراوانی عزیز نمیتونی لیدرارو بازنشسته کنی؟
اشکال نداره که بهشون بگو جز شعاری که توش داماش باشه شعر دیگه ای داده نشه.اینو میتونی که؟
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه آپريل 28, 2012 9:21 am

من امسال همه بازي هاي داماش ورزشگاه بودم ... روبروي جايگاه بخاطر وجود امثال عباس و صادق كاملا منفعل شده و تشويقهاشون به درد تيم نمي خوره ... در صورتي كه روبروي جايگاه خيلي مهمه كه تشويق درست و حسابي داشته باشه . ولي در عين حال حرف يه سري از بچه ها رو قبول دارم كه چند هفته اي هست كه تشويق هاي جهت دار چه در جايگاه H و چه در پشت دروازه زياد شده . من با بچه هاي پشت دروازه هم صحبت كردم كه اونها هم گفتن يه تعداد محدودي (در حد 2-3 نفر) ميان و مثل اينكه خط گرفتن از فلاني و فلاني... خواهش من از همه اينه كه در تشويق ها بيشتر دقت كنن و مثلا از دقيقه 25 وقتي تيم 1-0 جلوئه بازيكني كه رو نيمكته رو تشويق نكنن
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » شنبه آپريل 28, 2012 9:22 am

من نگفتم بچه های پشت دروازه به مسولان باشگاه توهین کردند
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه آپريل 28, 2012 9:23 am

آقای سراوانی اگر تماشاگرها یک لیدر قبول نداشته باشن افرادی که خط گیر هستن و حاشیه ساز هستند روی کار میاند،ما باید دونبال یک لیدر باشیم مثل وحید که هیچکس هیچ شعاری نده هرچی اون لیدر گفت تماشاگر تکرار کنه الان کل استادیوم ما بی لیدر هستش،من قشنگ به بازی دقت کردم موقعی که در سکوها درگیری بود صبا باطری کاملا توپ و میدان داشت،ولی با تموم شدن درگیری و تشویق تماشاگرها داماش تونست توپ و میدان بگیره،بخدا خیلی حیف هستش چنین پتانسیلی از دست بره،من از تماشاگرا ممنونم که ویسی تشویق کردند به این می گنند کار فرهنگی ولی چرا مهدی تار تار که تونست توی این چند بازی عملکر خوبی داشته باشه اونقدر تشویق نشد؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 28, 2012 9:23 am

پس لیدرهای داماش هم انزلیچی از اب در اومدن ؟؟؟ بعد از مدتها تازه فهمیدیم صادق انزلیچیه /9/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 28, 2012 9:28 am

[quote:7d06bee099="raincityboy"]آقای سراوانی اگر تماشاگرها یک لیدر قبول نداشته باشن افرادی که خط گیر هستن و حاشیه ساز هستند روی کار میاند،ما باید دونبال یک لیدر باشیم مثل وحید که هیچکس هیچ شعاری نده هرچی اون لیدر گفت تماشاگر تکرار کنه الان کل استادیوم ما بی لیدر هستش،من قشنگ به بازی دقت کردم موقعی که در سکوها درگیری بود صبا باطری کاملا توپ و میدان داشت،ولی با تموم شدن درگیری و تشویق تماشاگرها داماش تونست توپ و میدان بگیره،بخدا خیلی حیف هستش چنین پتانسیلی از دست بره،من از تماشاگرا ممنونم که ویسی تشویق کردند به این می گنند کار فرهنگی ولی چرا مهدی تار تار که تونست توی این چند بازی عملکر خوبی داشته باشه اونقدر تشویق نشد؟[/quote:7d06bee099]

جالب اینجحاست دیروز ویسی از مربی خودمون بیشتر تشویق شد . بعد یکی دوبار هم که بچه های جایگا لیدرا تشویق کنن
از تو H فحاشی و متلک به اونا شروع شد و جرقه درگیری ها همون بود .
تا کی سر مسائل بی ارزش باید داشته هامونو از دست بدیم . در حالیکه 3 امتیاز دیروز برامون خیلی مهم بود .
مثلا" دقایق پایانی نیمه اول و بعد خاتمه تشنج ها ، همه ورزشگاه یکدست تیمو تشویق کردن و تیم خوب کار کرد.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 28, 2012 9:29 am

[quote:09cc93cb1d="saravani"]من الان اصلا کاری به ضعفهای عباس و صادق و بقیه ندارم اما یک سوال دارم چطور وقتی تیم در این شرایط خوب قرار داره و دو سه نفری در سکو میگن که باید به عابدینی و تارتار و ... فحاشی کنیم بعضی از دوستان ساکتند اما وقتی صادق شعار بشکن بشکن میده ناراحت میشید؟ چرا وقتی 2 نفر با یکی از دوستانمون که در بالا برعلیه عباس اینا مطلب نوشته درگیر میشه این آقا دوست داره باشگاه پدر اون آدما رو دربیاره اما وقتی اونا دارند فحاشی به مسئولان باشگاه می کنند عیبی نداره چرا وقتی من اومدم قسم خوردم که این لیدرها در سال جاری حتی یک ریال از ما نگرفتند باور نکردید و هنوز بر ادعای اینکه اینها پولکی هستند پافشاری می کنید؟ شما نمیدانید که دقیقا قبل از بازی من اونها را جمع کردم و گفتم امسال هیچ خبری از پول نیست و اگه دوست ندارید دیگه نیایید اما آنها همانطوری کارشون رو حتی ضعیف انجام دادند ؟ بابا نگذارید من بگم که کی جلوی سرمربی تیم رو گرفته و درخواست 200 هزار تومن پول کرده و بعد از اینکه نداده تو استادیوم به اون فحاشی می کنه؟ نگذارید من بگم ... اصلا ولش کنید ...
مطمئن باشید من می دونم صادق پیر شده و اکبر دیگه توان نداره و عباس در هماهنگیها ساز خودش رو میزنه اما اونا با همه ضعفهاشون زحمت کشیدند و من خیلی برام سخته ...[/quote:09cc93cb1d]
شاید بهتر بود بعضی بحث ها اینجا باز نمیشد!ولی من در جواب بعضی از قسمت های نظرتون باید عرض کنم که:
در این که شما دلسوز هواداران هستید هیچ شکی نیست و تشویق شما توسط هواداران به خصوص در بازی با ملوان مهر تاییدی بر تلاش های شما می باشد.
ولی گاهی مواقع دلسوزی هایی انجام میدهید که همین باعث بعضی از تشنج ها میشود.
آقای سروانی عزیز شما در اول نظرتون فرمودید که ما کاری به کار این ضعف ها ندارم مگه بحث حال حاضر در مورد این لیدرها نبود؟پس چرا شما به نظرات هواداران احترام نمیگذارید؟چرا سری به نظرسنجی نیمزنید و به آرای هواداران توجه نمیکنید؟مگه شما نگفته بودید شرایط باشگاه خراب هست،الان که یک مقدار سر و سامان گرفته؟
اما در مورد اون یک نفر + یک نفر که تحت تاثیر قرار گرفته باید بگم که متاسفانه من هم از زبان چند نفر شنیدم که تقاضای پول کردند،میدونید مقصر اصلی چه کسایی هستند؟مقصر بازیکنان و اعضای داخل تیم هستند که بهشون بال و پر دادند و حتی به خاطر اون افراد به سایت وارش اسپرت هم توهین شد که اشکال نداره ما بدون چشمداشتی برای صلاح میمونیم ولی باید دید اون افراد برای صلاح تیم سکوت میکنند؟پس به این قضیه خوب فکر کنید چه کسی باعث رشد اون افراد شد!
در ضمن چرا اون افراد یک بار هم سمت تیفوسی ها پاشون باز نشده؟چرا دیروز وقتی سمت ما اومدند و کسی خطشون رو نخوند اقایون ناراحت شدند و بعد از 5 دقیقه رفتند؟
علی آقا چرا با صراحت نمیگید چه کسایی از مربی تیم پول تقاضا کرد؟چرا نمیگید چه کسی توسط بازیکنان مورد علاقه اقایان پاشون به استادیوم باز شده؟چرا نمیگید چه کسانی توسط حمایت بعضی آقایان البسه و وسایل از باشگاه میگیرند؟
علی اقا خودتون هم خوب میدونید صحبت و مشکل ما با لیدرهای محبوب شما بحث پول گرفتن نیست و این رو حق اونا میدونم.صحبت من این هست لیدر وظیفه هماهنگی هواداران رو داره نه اینکه ما وقتی دو روز برای یه شعار هماهنگی ایجاد میکنیم به خاطر این آقا باید حنجرمون پاره بشه تا یه شعار بگیره در صورتی که وظیفه لیدرهاتون هست که هماهنگی کنند!
علی آقا شاید در جریان نباشید وقتی یک شعار جدید در استادیوم داده میشه به همین راحتی نیست و حاصل فریادها و حرص خوردن های زیاد هست پس قدر این زحمت ها رو بدونید!
آقای سراوانی عزیز با تمام احترامی که برای شما قائلم و بارها هم دیدم که چقدر برای هواداران تلاش کردید و خواسته های ما رو تا حدودی جامه ی عمل پوشاندید ولی انتقادی دارم،اگه شما به نظر هواداران بعد از بازی با فجر احترام میگذاشتید هیچ وقت حرمت لیدرها شکسته نمیشد!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » شنبه آپريل 28, 2012 9:43 am

آقای سراوانی چرا ناراحت میشین . تیمی که این قدر هوادار داره هوادارانش انتظار پاسخگویی از طرف باشگاه رو هم دارن. نمی دونم شاید وظیفه شما نباشه که به ما پاسخ بدین ولی ما فقط شمارو میشناسیم که دلسوز هستین.
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 28, 2012 9:50 am

آقای سروانی ما نمیگیم که لیدرا زحمت نکشدیند اما دیگه خیلی وقته که تاریخ مصرفشون گذشته، لطفا برای اینکه این موضوع بیشتر کش پیدا نکنه لیدرارو بازنشسته کنید /6/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 28, 2012 9:53 am

اقای سراوانی عزیز تا این لیدرها نرن این اختلافات ادامه پیدا میکنه اتفاقات دیروز بین لیدرها و هواداران داماش رسانه ای شد و سایت ورزش3 هم نوشت. اینا دیگه عمرشونو کردن باید از اینا تقدیر بشه و اینارو بازنشسته کرد حضور لیدرها باعث اختلاف بین هوادارا میشه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 28, 2012 10:35 am

علی آقا اون چند نفر رو هم شما میشناسید هم ما.وفقط کسایی تحت تاثیرشون قرار میگیرن که از هیچی خبر ندارن.شما هم گفتید جلوی حضورشون تو ورزشگاهو میگیریم.ولی اینطور نشد.خودتونم میدونید عامل فحاشی به تارتار که از بازی سپاهان با حضو یک نفر که برای اولین بار بود میدیدیمش .عامل حوادثه بازی سرچشمه((وقتی غلامی گل زد و چاوشی تشویق شد)) کی بود!!!حتی تو بازی مس یکی از بچه های تیفوسی که اومده بود اچ هم با اون طرف درگیر شد.دندونه کرم خورده رو باید کند.خدا کنه روزی نرسه که کل استادیم بر علیه همین خط گیر ها هم شعار بدن.الانم خیلی ها میدونن اونا کیان.زیاد طول نمیکشه که همه متوجه میشن و اونوقت نمیشه جمع کردا.الان باید این قضایا رو جمع و جور کرد.
در ضمن شما میگید اینا پولی نگرفتن.باشه قبول.ولی دارن جلوی تشویق ها رو میگیرن.ما هم پول نگرفتیم.ولی با جونو دل داریم تشویق میکنیم.منتی هم نیست.انتظاری هم نداریم.این رو وظیفه ی خودمون میدونیم که واسه رشت زحمت بکشیم.هرکدوممون به اندازه ی خودش.یکی کم.یکی زیاد
لیدر ها الان جلوی کل استادیوم قرار گرفتن.انگار براشون افت داره که با بقیه همصدا شن.اونا هم یا نباشن یا بیان،هماهنگ شن.ببینین چطور تشویق ها منظم میشه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آپريل 28, 2012 11:56 am

آقای سراوانی جواب نظرات بچه ه رو ندادید،شاید به دلیل سیاستی هست که دارید.ولی هواداران حرفشون رو زدند و امیدواریم در بازی های اینده شاهد لیدرها و اون دو نفر نباشیم.
در بازی با نفت برای انتقال هواداران به تهران اتوبوس میذارید؟این دیگه اخرین بازی خارج از استان ما هست و خیلی ها دوست دارند به استادیوم تختی برن.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 28, 2012 12:11 pm

علی آقا خوهشا برای بازی نفت ماشین بزارید. /13/ /13/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » شنبه آپريل 28, 2012 12:17 pm

خیلی خوب میشه برای بازی آخر خارج خونمون باشگاه ماشین بزاره.نفت هم تیم کم طرفداریه و ما که مهمونیم اونجا به خوبی میتونیم خودمون رو نشون بدیم.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آپريل 28, 2012 4:52 pm

سوال من اینجاست که یعنی آقای سراوانی شما انتظار داریر که وقتی نتیجه نمی گیریم شما و سر مربی محبوبتون آقای تار تار رو حلوا حلوا کنیم ؟؟؟؟
الان هم که ساکت هستیم و ایشون تشویق میشه برای اینه که تیم داره نتیجه میگیره و تقریبا همه میدونند که تار تار به درد ما نمیخوره.
آقای سراوانی که همش میگی :"بگم........بگم........."
ما رو یاد مناظره های انتخاباتی سال 88 می اندازی !!
خوب برادر من بگو:از چی میترسی؟می ترسی اسم ببری؟
می ترسی حقیقت رو بگی؟پس این پست رو برای چی قبول کردی؟؟
می ترسی بگی که این دو نفر از کسانی که روبه روی جایگاه مینشینند همون هایی هستند که با محمد غلامی و برادرش مختار و میلاد زنید پور دعوا گرفتن و بقیه بازیکن ها اومدن و این دعوا رو جدا کردند!!
می ترسی بگی که این دو نفر جلوی دفتر باشگاه (کوچه رسالت)با بادیگارد های عابدینی درگیر شدند و کتک مفصلی خوردند؟
می ترسی بگی که مهندس عابدینی یقه جفتشون رو گرفته بود ؟
می ترسی بگی که یکی از این دو نفر بعد از بازی با سپاهان جلوی اتوبوس بازیکن ها دراز کشید ؟؟؟
می ترسی بگی که اسمش رضا هست و سر اون وحید ساده رو هم شیره مالیده و با هم چفت شدند ؟؟
یعنی ما باید جلوی اینها بایستیم پس شما چه کاره اید ؟؟؟پس این همه دوربین مدار بسته که بالای سرمون توی عضدی هست همش کشکه؟؟؟
یعنی شما نمیتونید اینها رو توی ورزشگاه راه ندید (این کار که شکستن گردن رستم نیست!!!)
واقعا متاسفم که مدیر روابط عمومیه باشگاه محبوب من فقط بلده توی فیس بوک و یا توی سایت هواداران کسانی که با عشق از کار و زندگی و درس و دانشگاه میزنند بدون هیچ چشم داشتی تیم رو تنها نمیگذارند و قلبشون برای شهرشون میتپه زیرذ سوال ببره و محکوم کنه!
بچه هایی که من رو میشناسند و توی استادیوم نزدیک من بودند شاهد هستند که وقتی همین آقایون +چند بچه محل غیورشون!!!مدام شعار "انزلی چی آبایه " رو راه انداختند چند بار باهاشون بحث کردم و کار تا نزدیک دعوا پیش رفت ،،یعنی این وظیفه منه یا وظیفه شما آقای سراوانی و یا هرکس از مسئولین باشگاه؟
اصلا دیروز اتفاقات بین ما و لیدر ها به گوش آقای عابدینی رسیده؟
خواسته ما از باشگاه اینه:
1_ایجاد کانون هواداران قوی
2_ ایجاد روابط عمومیه قوی تر!!!!!!!!!!!!!!!
3_لیدر های متعصب و جوان
4_برخورد شدید باشگاه با دلالان و از ما بهتران!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط The_King_of_rasht در شنبه آپريل 28, 2012 5:32 pm .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان