توسط MAZIYAR » شنبه آپريل 28, 2012 9:29 am
[quote:09cc93cb1d="saravani"]من الان اصلا کاری به ضعفهای عباس و صادق و بقیه ندارم اما یک سوال دارم چطور وقتی تیم در این شرایط خوب قرار داره و دو سه نفری در سکو میگن که باید به عابدینی و تارتار و ... فحاشی کنیم بعضی از دوستان ساکتند اما وقتی صادق شعار بشکن بشکن میده ناراحت میشید؟ چرا وقتی 2 نفر با یکی از دوستانمون که در بالا برعلیه عباس اینا مطلب نوشته درگیر میشه این آقا دوست داره باشگاه پدر اون آدما رو دربیاره اما وقتی اونا دارند فحاشی به مسئولان باشگاه می کنند عیبی نداره چرا وقتی من اومدم قسم خوردم که این لیدرها در سال جاری حتی یک ریال از ما نگرفتند باور نکردید و هنوز بر ادعای اینکه اینها پولکی هستند پافشاری می کنید؟ شما نمیدانید که دقیقا قبل از بازی من اونها را جمع کردم و گفتم امسال هیچ خبری از پول نیست و اگه دوست ندارید دیگه نیایید اما آنها همانطوری کارشون رو حتی ضعیف انجام دادند ؟ بابا نگذارید من بگم که کی جلوی سرمربی تیم رو گرفته و درخواست 200 هزار تومن پول کرده و بعد از اینکه نداده تو استادیوم به اون فحاشی می کنه؟ نگذارید من بگم ... اصلا ولش کنید ...
مطمئن باشید من می دونم صادق پیر شده و اکبر دیگه توان نداره و عباس در هماهنگیها ساز خودش رو میزنه اما اونا با همه ضعفهاشون زحمت کشیدند و من خیلی برام سخته ...[/quote:09cc93cb1d]
شاید بهتر بود بعضی بحث ها اینجا باز نمیشد!ولی من در جواب بعضی از قسمت های نظرتون باید عرض کنم که:
در این که شما دلسوز هواداران هستید هیچ شکی نیست و تشویق شما توسط هواداران به خصوص در بازی با ملوان مهر تاییدی بر تلاش های شما می باشد.
ولی گاهی مواقع دلسوزی هایی انجام میدهید که همین باعث بعضی از تشنج ها میشود.
آقای سروانی عزیز شما در اول نظرتون فرمودید که ما کاری به کار این ضعف ها ندارم مگه بحث حال حاضر در مورد این لیدرها نبود؟پس چرا شما به نظرات هواداران احترام نمیگذارید؟چرا سری به نظرسنجی نیمزنید و به آرای هواداران توجه نمیکنید؟مگه شما نگفته بودید شرایط باشگاه خراب هست،الان که یک مقدار سر و سامان گرفته؟
اما در مورد اون یک نفر + یک نفر که تحت تاثیر قرار گرفته باید بگم که متاسفانه من هم از زبان چند نفر شنیدم که تقاضای پول کردند،میدونید مقصر اصلی چه کسایی هستند؟مقصر بازیکنان و اعضای داخل تیم هستند که بهشون بال و پر دادند و حتی به خاطر اون افراد به سایت وارش اسپرت هم توهین شد که اشکال نداره ما بدون چشمداشتی برای صلاح میمونیم ولی باید دید اون افراد برای صلاح تیم سکوت میکنند؟پس به این قضیه خوب فکر کنید چه کسی باعث رشد اون افراد شد!
در ضمن چرا اون افراد یک بار هم سمت تیفوسی ها پاشون باز نشده؟چرا دیروز وقتی سمت ما اومدند و کسی خطشون رو نخوند اقایون ناراحت شدند و بعد از 5 دقیقه رفتند؟
علی آقا چرا با صراحت نمیگید چه کسایی از مربی تیم پول تقاضا کرد؟چرا نمیگید چه کسی توسط بازیکنان مورد علاقه اقایان پاشون به استادیوم باز شده؟چرا نمیگید چه کسانی توسط حمایت بعضی آقایان البسه و وسایل از باشگاه میگیرند؟
علی اقا خودتون هم خوب میدونید صحبت و مشکل ما با لیدرهای محبوب شما بحث پول گرفتن نیست و این رو حق اونا میدونم.صحبت من این هست لیدر وظیفه هماهنگی هواداران رو داره نه اینکه ما وقتی دو روز برای یه شعار هماهنگی ایجاد میکنیم به خاطر این آقا باید حنجرمون پاره بشه تا یه شعار بگیره در صورتی که وظیفه لیدرهاتون هست که هماهنگی کنند!
علی آقا شاید در جریان نباشید وقتی یک شعار جدید در استادیوم داده میشه به همین راحتی نیست و حاصل فریادها و حرص خوردن های زیاد هست پس قدر این زحمت ها رو بدونید!
آقای سراوانی عزیز با تمام احترامی که برای شما قائلم و بارها هم دیدم که چقدر برای هواداران تلاش کردید و خواسته های ما رو تا حدودی جامه ی عمل پوشاندید ولی انتقادی دارم،اگه شما به نظر هواداران بعد از بازی با فجر احترام میگذاشتید هیچ وقت حرمت لیدرها شکسته نمیشد!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"