[quote:e134fa8965="pedram_1367"]sepidroudi جان یعنی ابراهیمی از دیوار استارت زد و تا محوطه اومد ولی نرسید ؟! من فکر می کنم دیوار ما حاجتی و مهدوی بودند ...

هرچند سایپایی ها زرنگی کردند و زود شروع کردن ... حتی فراهانی نتونست دیوار و زاویه رو درست ببنده ...
اما تو صحنه گل دفاع ما جمع شده بود و نظیفکار سر جای ابراهیمی بود و آخرش هم خیلی به بدنش کش داد تا توپ رو بگیره ولی نتونست ... اگه همه سر جای خودشون بودند و روی سر نظیفکار ضربه زده میشد ؛ کاملا میشد گفت مقصر هست ...
وقتی سهرابی بنده خدا می ذاریم دفاع راست ، باید انتظار اینجور اتفاقات رو هم داشته باشیم ... و از نظر من هیچ اشکالی بر هادی وارد نیست چون واقعا تمام تلاش خودش رو میکنه ...
فراهانی هم میتونست بهتر کار کنه اما از فاصله به اون نزدیکی و درست جلوش توپ اومد و به نظرم باز هم خوب رفلکس زد ...
ابراهیمی هم می تونست سر جاش باشه ... حالا به هر دلیلی نبود ... مهم اینه که در بازی های دیگه از این اشتباهات درس بگیریم ... اما اینکه بگیم کاملا بی تقصیر بود رو موافق نیستم ...
کلا دنبال مقصر نباشیم بهتره ... فقط رفع ایراد باید بکنیم تا دیگه اینجور گل نخوریم ... دوست ندارم این بشه نقطه ضعف ما که همه تیم ها بیان و از سمت راست به ما ضربه بزنند ...
در ضمن من هم " بی تفاوتی بازیکنان نسبت به گل خوردن " رو اصلا قبول ندارم

[/quote:e134fa8965]
مرسی از آقا پدرام که به طور کامل حرف هایی رو که میخواستم بزنم رو گفتن و کار من رو راحت تر کردن .
من یه معذرت خواهی هم باید بکنم بابت جمله ی بی تفاوتی نسبت به گل اشتباه نوشتم منظور بدی نداشتم بیشتر منظورم تحلیل صحنه بود اون جمله ی بی تفاوتی اضافی بود شرمنده .
اما آقا معین عزیز همونجور که آقا پدرام هم گفتن موقع زدن ضربه ابراهیمی تو دیواره نبود من الکی قصد دروغ گفتن و تخریب بازیکنی رو ندارم فقط کافیه یه بار فیلم بازی رو ببینین کاملا مشخصه حاجتی و مهدوی تو دیوار بودن .
اتفاقا من از شما خواهش میکنم عینک بدبینیتونو از روی فراهانی بردارین تا هرچی میشه بنده خدا رو نابود میکنین نمیخوام بگم دروازه بان عالی هستش اما کاش خود شما تو دروازه بودین و اون شرایط رو حس میکردین که وقتی یه بازیکن اونم خیلی راحت و آزاد از فاصله ی 2 قدمی بهتون ضربه ی سر بزنه چیکار میتونین بکنین . خواهشا عینک تعصب رو بردارین باید حقایق رو گفت .
من اول صحبت هام گفتم واسه ابراهیمی و زحماتش احترام و ارزش قائلم اما قرار نیست چون بومیه و قدیمیه هر اشتباهی که میکنه نگم و در عوضش بگم به به چه چه چقدر خوب بازی کرد .
در ضمن فکر کنم باید باعث خوشحالیمون باشه که یه هوادار وقت میذاره عکسای بازی رو فرم فرم برمیداره صحنه ی بازی رو تحلیل میکنه برای کمک به تیم و کادر فنی و هوادارا به قول آقا پدرام ای کاش یه تیم قوی ویدئویی و انیمیشنی داشتیم .
واسه خودم متاسفم که وقت میذارم برای تحلیل بازی تیممون آخرش نقش تخریب گر هم پیدا میکنم البته قبل از اینکه این تحلیل ها رو انجام بدم و بذارم روی سایت شک و تردید داشتم اما بخاطر دل خودم و عشق به تیمم این کار رو کردم .
زمانی حرفه ای خواهیم شد که عینک تعصب رو از چشامون برداریم و ایراد هر بازیکنی رو بگیریم تو دنیا از مسی و رونالدو هم توی یه بازی ایراد میگیرن چه برسه به بازیکنای ایرانی . امان از تعصب بیش از حد ...
من شما رو نمیدونم اما اول از همه واسه من نام داماش مهمه بعد بازیکناش .
من تمام مشکلات تیم رو میدونم دوستان میدونن اکثرا سر تمرینات میرم و به شرایط تیم نزدیک هستم بخاطر همین با تیمم غریبه نیستم اما صحبت های فنی بحثش جداست من به عنوان یه هوادار حق دارم بازیه تیم و بازیکنامونو تحلیل کنم .
گفتم که مهدوی هم که کاپیتان ماست اگه یه روزی خوب بازی نکنه باید ازش ایراد بگیریم چون نام داماش از همه بزرگتره .
من همیشه نظرم این بود که با تشویق کاربرامون یه کاری کنیم تا دوستان بیشتر به مسایل فنی و تحلیل بپردازن تا اینکه همش از سایت های دیگه خبر کپی کنن ما همیشه قصد داشتیم بار فنی سایت رو بالا ببریم اما متاسفانه تا یکی این کار رو میخواد بکنه انگیزشو از بین میبرن چون هنوز طاقت شنیدن حقایق رو نداریم . بخاطر همین مسائل هستش که آمار و تعداد کاربرایی که بحث فنی و آنالیزی رو انجام میدن توی سایت خیلی کمه چون انگیزه ای ندارن وقتی وقت میذارن تحلیل میکنن آخرش میشن تخریب گر و بدبین دیگه چه فایده ای داره .
یادمه آقا مازیار و آقا مهرداد همیشه دوس داشتن که کاربرا بحث های تحلیلی رو بیشتر انجام بدن و مطالب سایت جامع تر و بهتر بشه و از حالت کپی کردن خبرهای سایتای دیگه و چت روم بودن سایت در بیاد . اما انگار فضا اینجوری نمی طلبه . من به عنوان یه هوادار داماش وظیفه ی خودم میدونستم با بحث های تحلیلی و فنی تو این فصل به سایتمون و تیممون کمک کنم بخاطر همین تصمیم گرفتم وقت بیشتری رو واسه این کارها بذارم اما حالا ...