[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RainyGilman » شنبه جولاي 27, 2013 7:00 am

[color=black:081508ca1a][b:081508ca1a]صادقی:90 دقیقه روی صورتم لیزر انداختند/ با یک پا هم برای سایپا بازی می کنم[/b:081508ca1a][/color:081508ca1a]

دروازه بان تیم فوتبال سایپای البرز گفت: اگر هم قهرمان نشویم می خواهیم هرطور شده سهمیه آسیایی بگیریم.
محمد باقر صادقی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره دیدار تیمش مقابل داماش گیلان اظهار داشت: بازی بسیار خوبی بود. تیم ما تیم جوانی است و میانگین سنی مان بسیار پایین آمده. برای شروع بد نبود، ضمن اینکه می توانستیم بازی را ببریم اما در واپسین دقایق بازی گل خوردیم. این را هم باید بگویم که ما پیش از این در چمن مصنوعی تمرین هم نکرده بودیم و بازی روی چمن مصنوعی بر روند کارمان تاثیر گذار بود.
وی ادامه داد: متاسفانه در کل 90 دقیقه هواداران داماش روی صورتم لیزر می انداختند. چند بار به داور اعتراض کردم اما فایده ای نداشت و آنها کار خودشان را انجام دادند. این موضوع برای من خیلی بد بود و از طرفی مصدومیت هم برایم به وجود آمد البته خداراشکر چیز مهمی نیست و می توانم در هفته دوم بازی کنم. من با یک پا هم برای سایپا به میدان می روم.
دروازه بان سایپا درباره رقابت با مهدی ثابتی عنوان کرد: من حدودا دو هفته پیش به سایپا پیوستم و از نظر جسمانی نسبت به مهدی ثابتی آمادگی کمتری دارم اما به هر حال در همین مدت اندک هم به قدری تمرینات خوبی با من انجام شد که با نظر مربیان بازی کردم. من هیچوقت از مربی دروازه بان های تیمهایم تعریف نمی کنم اما واقعا داود فنایی یکی از بهترین ها است. او تمرینات بسیار خوبی را برایم درنظر گرفت و آماده حضور در ترکیب تیم شدم. مهدی ثابتی هم دروازه بان خوبی است اما امیدوارم تا پایان لیگ هم بتوانم به عنوان دروازه بان در ترکیب تیم حضور داشته باشم.
او درباره گلی که دریافت کرد، گفت: در یک صحنه توپ به شش قدم ما رسید و گل خوردیم. من همیشه معتقدم وقتی یک تیم گل می خورد دروازه بان هم مقصر است اما آن توپ را واقعا نمی شد کاری کرد.
صادقی در پایان درباره هدف تیمش افزود: هدف ما قهرمانی است. تیم بسیار خوبی داریم و اگر هم قهرمان نشویم می خواهیم هرطور شده سهمیه آسیایی بگیریم.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item ... D9%85.html
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 27, 2013 7:11 am

ضمن تشکر از pouryaR-damash عزیز ؛ نظر شخصی من اینه که یکی از بهترین راهکارهای عیب یابی و رفع عیب بازیکنان ایرانی نشان دادن صحنه های اشتباهاتشون به صورت درست و اصولی هست ...

این عکس ها اصلا برای این نیست که بخوایم کسی رو مقصر جلوه بدیم بلکه باید از این اشتباه درس بگیریم و تکرارش نکنیم ... وگرنه در این گل حاجتی یک دفع توپ اشتباه داشت و مجبور شد خطا کنه وهمون توپ گل شد ...

همیشه گفتم ای کاش ما یک تیم قوی در ضمینه انیمیشن و مسائل ویدئویی برای نشان دادن اشتباهات بازیکنان در بازی ها به کادر فنی داشته باشیم ...

به نظرم این آنقدر مهمه که میتونه یک جلسه در هفته به جای تمرین کردن ، تماشای فیلم بازی ها و تصحیح اشتباهات باشه ...

اما فکر نمی کنم این کار به هیچ شکلی انجام بشه در ایران ! شاید در بهترین حالت فیلم بازی رقیب رو میذارند و مثلا میگن دفاع راستشون تو سرعت جا میمونه یا مهاجمشون سرعتی و ...

یک همچین وظیفه ای در تیم ملی کره در زمان هیدینگ بر عهده قطبی بود ... اما به اشتباه لقب آنالیزور گرفته بود !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه جولاي 27, 2013 7:37 am

[quote:7e9f1b1a72="pouryaR-damash"][quote:7e9f1b1a72="soroosh8"][quote:7e9f1b1a72="Inja-Rasht"][quote:7e9f1b1a72="pouryaR-damash"]نمره ی من به بازیکنان از 1 تا 10 در بازی دیشب :

فراهانی = 8
ابراهیمی = 4
نظیف کار = 8
سهرابی = 7
رحیمی = 8
آبشک = 8
مهدوی = 6
حاجتی = 3
کاردوست = 5
سیف اللهی = 9
قدمی = 5
حلافی = 2
چاووشی = 7
حسن زاده = 7[/quote:7e9f1b1a72]

خوب شد استاد یا معلم نشدی آبرار. فراهانی 8؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد مهدوی 6؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![/quote:7e9f1b1a72]

حالا خوبه فراهانی کلا یه توپ دستش رسید![/quote:7e9f1b1a72]

به هر حال هر کسی با توجه به معلومات و عقاید شخصیش نظر میده قرار نیست نظر من صرفا درست باشه یا شما مهم اینه که به عقاید همدیگه احترام بذاریم .
من لابد فاکتورهایی مد نظرم بود که این نمرات رو به بازیکنا دادم شما هم میتونی نظر شخصیتو بیان کنی اگر هم نظر یا سوالی راجع به عقاید دیگران داری میتونی با احترام و رعایت ادب سوال بپرسی نه تمسخر کردن ...[/quote:7e9f1b1a72]

دوست عزیز اگه منظورتون با منه من قصد هیچگونه بی احترامی به شمارو نداشتم./3/
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه جولاي 27, 2013 7:48 am

[quote:2976d02aa4="pouryaR-damash"]مرتضی ابراهیمی واسه ما زحمات زیادی کشیده و بازیکن قدیمی تیم ماست اما باید واقع بین بود با تمام احترامی که واسه مرتضی ابراهیمی قائلم اما هنوزم میگم هادی محمدی گزینه ی بهتری واسه دفاع آخر هستش .

تصاویر مستند زیر برای اون دسته از دوستانی که حرف ما رو در خصوص ضعف عملکرد دفاعی مرتضی ابراهیمی قبول ندارن و همینطور دوستانی که همه چیز رو روی سر فراهانی خراب میکنن .

من خودم فوتبالیست نیستم اما خیلی دوست دارم یکی منو قانع کنه کجای دنیا دفاع آخر موقع ضربه ی شروع مجدد حریف تو دایره ی بیرونی 18 قدم جاگیری میکنه . فکر میکنم تصاویر زیر و همچنین اعتراض داش علی نظیف کار بعد از گل همه چیز رو به خوبی توضیح میده . باز هم میگم ما واسه ابراهیمی احترام زیادی قائلیم و پیشکسوت فوتبال ماست اما دلیل نمیشه که ضعف ها و مشکلات رو بازگو نکنیم حتی اگه روزی کاپیتان مهدوی هم فوتبالش تموم شد باید حقایق رو گفت چون اول داماش مهمه بعد بازیکنای عزیزمون .
این تصاویر رو بخاطر این گذاشتم که دوستان بدونن ما الکی و بدون مدرک از کسی انتقاد نمیکنیم حتما دلایلی داشتیم که اینارو گفتیم .

این هم تصاویر صحنه ی گلی که خوردیم . قضاوت با شما

[/quote:2976d02aa4]

خوشم میاد بحث کارشناسی میشه و اینجور تو نخ بازیکن مورد نظر میرن و با عینک بدبینی قشنگ خرابش میکنند مخصوصا جمله ی *بی تفاوتی نسبت به گل خورده*

نمیخواستم ریز بشم چون بچه ها همشون با غیرت و با دل و جون بازی کردن و نمیخوام بعد اینهمه تلاش بیام ریز بشم و اشتباهاتشون رو مخصوصا با گذاشتن فریمهای متوالی بگم!!!

اتفاقا رو این گل 4 نفر مقصر بودن که به ترتیب درصد مقصر بودن و دلایلش میگم اسمشونو

1- علی نظیفکار : آیا مسئول یارگیری اون بازیکنی که گل زد اونم نه با یکبار ضربه بلکه با دو ضربه و عملا استفاده ریباند علی نظیفکار نبود؟؟؟؟؟؟؟ - چرا علی نظیفکار بازیکن خودشو ول کرده و داره بازیکنی که رو سر هادی سهرابی هد میزنه رو تماشا میکنه؟؟؟!!! - شما مگه نمیدونی هر بازیکن باید وظیفه خودشو درست انجام بده؟؟ وظیفه نظیفکار هم یارگیری بازیکنی که گل زد بود که متاسفانه دوبار ازش غافل شد!!!

2- هادی سهرابی : جا موندن هادی سهرابی از بازیکنی که کنارش در حرکت بود که نهایت به منجر به جاموندنش شد و بال سرش هد زد - ضمنا ضربه های بی هدف و دور کردن های بی هدف هادی جز دادن توپ به تیم حریف نتیجه ی دیگه ای داشت (جمله دومم اشتباهات و بازی رفع مسئولانه هادی بود و ربطی به گل نداشت)

3- میلاد فراهانی : این ضربه رو یک دروازه بان خوب یک ضرب جمع میکرد - اگرم دوضرب نباید دقیقا بندازه دوباره جلوی حریف

4- مرتضی ابراهیمی : انتقال کند از دیوار (اتفاقا تو دیوار بوده) به خط دفاعی!!!

متاسفم که مجبور شدم اینقدر ریز عملکرد بازیکنا رو بنویسم اونم در مورد دوتا از با تعصب ترینشون که بدجوری طرفدارشونم داش علی نظیفکار و هادی سهرابی ولی چون برام سخت بود که اون جمله بی تفاوتی رو نسبت به مرتضی ابراهیمی ببینم نوشتم.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه جولاي 27, 2013 7:56 am

[quote:b9f050cf85="sepidroudi"][quote:b9f050cf85="pouryaR-damash"]مرتضی ابراهیمی واسه ما زحمات زیادی کشیده و بازیکن قدیمی تیم ماست اما باید واقع بین بود با تمام احترامی که واسه مرتضی ابراهیمی قائلم اما هنوزم میگم هادی محمدی گزینه ی بهتری واسه دفاع آخر هستش .

تصاویر مستند زیر برای اون دسته از دوستانی که حرف ما رو در خصوص ضعف عملکرد دفاعی مرتضی ابراهیمی قبول ندارن و همینطور دوستانی که همه چیز رو روی سر فراهانی خراب میکنن .

من خودم فوتبالیست نیستم اما خیلی دوست دارم یکی منو قانع کنه کجای دنیا دفاع آخر موقع ضربه ی شروع مجدد حریف تو دایره ی بیرونی 18 قدم جاگیری میکنه . فکر میکنم تصاویر زیر و همچنین اعتراض داش علی نظیف کار بعد از گل همه چیز رو به خوبی توضیح میده . باز هم میگم ما واسه ابراهیمی احترام زیادی قائلیم و پیشکسوت فوتبال ماست اما دلیل نمیشه که ضعف ها و مشکلات رو بازگو نکنیم حتی اگه روزی کاپیتان مهدوی هم فوتبالش تموم شد باید حقایق رو گفت چون اول داماش مهمه بعد بازیکنای عزیزمون .
این تصاویر رو بخاطر این گذاشتم که دوستان بدونن ما الکی و بدون مدرک از کسی انتقاد نمیکنیم حتما دلایلی داشتیم که اینارو گفتیم .

این هم تصاویر صحنه ی گلی که خوردیم . قضاوت با شما

[/quote:b9f050cf85]

خوشم میاد بحث کارشناسی میشه و اینجور تو نخ بازیکن مورد نظر میرن و با عینک بدبینی قشنگ خرابش میکنند مخصوصا جمله ی *بی تفاوتی نسبت به گل خورده*

نمیخواستم ریز بشم چون بچه ها همشون با غیرت و با دل و جون بازی کردن و نمیخوام بعد اینهمه تلاش بیام ریز بشم و اشتباهاتشون رو مخصوصا با گذاشتن فریمهای متوالی بگم!!!

اتفاقا رو این گل 4 نفر مقصر بودن که به ترتیب درصد مقصر بودن و دلایلش میگم اسمشونو

1- علی نظیفکار : آیا مسئول یارگیری اون بازیکنی که گل زد اونم نه با یکبار ضربه بلکه با دو ضربه و عملا استفاده ریباند علی نظیفکار نبود؟؟؟؟؟؟؟ - چرا علی نظیفکار بازیکن خودشو ول کرده و داره بازیکنی که رو سر هادی سهرابی هد میزنه رو تماشا میکنه؟؟؟!!! - شما مگه نمیدونی هر بازیکن باید وظیفه خودشو درست انجام بده؟؟ وظیفه نظیفکار هم یارگیری بازیکنی که گل زد بود که متاسفانه دوبار ازش غافل شد!!!

2- هادی سهرابی : جا موندن هادی سهرابی از بازیکنی که کنارش در حرکت بود که نهایت به منجر به جاموندنش شد و بال سرش هد زد - ضمنا ضربه های بی هدف و دور کردن های بی هدف هادی جز دادن توپ به تیم حریف نتیجه ی دیگه ای داشت (جمله دومم اشتباهات و بازی رفع مسئولانه هادی بود و ربطی به گل نداشت)

3- میلاد فراهانی : این ضربه رو یک دروازه بان خوب یک ضرب جمع میکرد - اگرم دوضرب نباید دقیقا بندازه دوباره جلوی حریف

4- مرتضی ابراهیمی : انتقال کند از دیوار (اتفاقا تو دیوار بوده) به خط دفاعی!!!

متاسفم که مجبور شدم اینقدر ریز عملکرد بازیکنا رو بنویسم اونم در مورد دوتا از با تعصب ترینشون که بدجوری طرفدارشونم داش علی نظیفکار و هادی سهرابی ولی چون برام سخت بود که اون جمله بی تفاوتی رو نسبت به مرتضی ابراهیمی ببینم نوشتم.[/quote:b9f050cf85]
با احترام به نظرات منم مرتضی ابراهیمی قبول ندارم همه مهاجم ها میتونن ازش جلو بزنن و سرعت نداره و ذیگه تو بازی سایپا خیلی بد بود
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه جولاي 27, 2013 8:03 am

همین که به گفتن خیلی بد بود (لفظ خیلی بد بود خیلی سنگینه!!!!!) و کند هست بسنده کنیم جز بی انصافی چیز دیگه ای نیست - لطفا با ذکر دلیل و نمونه مثل دوست عزیزمون که با فریم گذاشتن و تایپ جملات!!! حداقل تو بازی با سایپا بگید کجا خیلی ضعیف کار کرد!!!

بارها گفتم که ترجیح منم مختاری هست ولی این تحلیل های یکسویه و بدبینانه و تخریبی رو قبول ندارم!!!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه جولاي 27, 2013 8:05 am

از لحاظ سرعت و فاکتور های دیگه مختاری واقعا سره از ابراهیمی و حتی من میگم بهترین مدافعمون مختاری هست. ولی متاسفانه مثل اینکه کادر فنی ابراهیمی رو به مختاری ترجیح میدن چون پارسال هم فقط وقتی ابراهیمی و نظیفکار مصدوم یا محروم بودن به مختاری بازی میرسید
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 27, 2013 8:05 am

[quote:dc7ff5cba2="soroosh8"][quote:dc7ff5cba2="pouryaR-damash"][quote:dc7ff5cba2="soroosh8"][quote:dc7ff5cba2="Inja-Rasht"][quote:dc7ff5cba2="pouryaR-damash"]نمره ی من به بازیکنان از 1 تا 10 در بازی دیشب :

فراهانی = 8
ابراهیمی = 4
نظیف کار = 8
سهرابی = 7
رحیمی = 8
آبشک = 8
مهدوی = 6
حاجتی = 3
کاردوست = 5
سیف اللهی = 9
قدمی = 5
حلافی = 2
چاووشی = 7
حسن زاده = 7[/quote:dc7ff5cba2]

خوب شد استاد یا معلم نشدی آبرار. فراهانی 8؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد مهدوی 6؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![/quote:dc7ff5cba2]

حالا خوبه فراهانی کلا یه توپ دستش رسید![/quote:dc7ff5cba2]

به هر حال هر کسی با توجه به معلومات و عقاید شخصیش نظر میده قرار نیست نظر من صرفا درست باشه یا شما مهم اینه که به عقاید همدیگه احترام بذاریم .
من لابد فاکتورهایی مد نظرم بود که این نمرات رو به بازیکنا دادم شما هم میتونی نظر شخصیتو بیان کنی اگر هم نظر یا سوالی راجع به عقاید دیگران داری میتونی با احترام و رعایت ادب سوال بپرسی نه تمسخر کردن ...[/quote:dc7ff5cba2]

دوست عزیز اگه منظورتون با منه من قصد هیچگونه بی احترامی به شمارو نداشتم./3/[/quote:dc7ff5cba2]

نه آقا سروش عزیز من منظورم به شما نبود اومدم نقل قول بگیرم اشتباهی از شما نقل قول گرفتم ما به شما ارادت خاصی داریم . :)
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 27, 2013 8:07 am

sepidroudi جان یعنی ابراهیمی از دیوار استارت زد و تا محوطه اومد ولی نرسید ؟! من فکر می کنم دیوار ما حاجتی و مهدوی بودند ... /4/ /4/ هرچند سایپایی ها زرنگی کردند و زود شروع کردن ... حتی فراهانی نتونست دیوار و زاویه رو درست ببنده ...

اما تو صحنه گل دفاع ما جمع شده بود و نظیفکار سر جای ابراهیمی بود و آخرش هم خیلی به بدنش کش داد تا توپ رو بگیره ولی نتونست ... اگه همه سر جای خودشون بودند و روی سر نظیفکار ضربه زده میشد ؛ کاملا میشد گفت مقصر هست ...

وقتی سهرابی بنده خدا می ذاریم دفاع راست ، باید انتظار اینجور اتفاقات رو هم داشته باشیم ... و از نظر من هیچ اشکالی بر هادی وارد نیست چون واقعا تمام تلاش خودش رو میکنه ...

فراهانی هم میتونست بهتر کار کنه اما از فاصله به اون نزدیکی و درست جلوش توپ اومد و به نظرم باز هم خوب رفلکس زد ...

ابراهیمی هم می تونست سر جاش باشه ... حالا به هر دلیلی نبود ... مهم اینه که در بازی های دیگه از این اشتباهات درس بگیریم ... اما اینکه بگیم کاملا بی تقصیر بود رو موافق نیستم ...

کلا دنبال مقصر نباشیم بهتره ... فقط رفع ایراد باید بکنیم تا دیگه اینجور گل نخوریم ... دوست ندارم این بشه نقطه ضعف ما که همه تیم ها بیان و از سمت راست به ما ضربه بزنند ...

در ضمن من هم " بی تفاوتی بازیکنان نسبت به گل خوردن " رو اصلا قبول ندارم /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » شنبه جولاي 27, 2013 8:14 am

[quote:9977347e8e="sepidroudi"]همین که به گفتن خیلی بد بود (لفظ خیلی بد بود خیلی سنگینه!!!!!) و کند هست بسنده کنیم جز بی انصافی چیز دیگه ای نیست - لطفا با ذکر دلیل و نمونه مثل دوست عزیزمون که با فریم گذاشتن و تایپ جملات!!! حداقل تو بازی با سایپا بگید کجا خیلی ضعیف کار کرد!!!

بارها گفتم که ترجیح منم مختاری هست ولی این تحلیل های یکسویه و بدبینانه و تخریبی رو قبول ندارم!!![/quote:9977347e8e]

دیگه دوستان گفتند/یک دلیلش کند بودنش هست و وقتی میره جلو دیگه برگشتنش با خداست من این بازیکن و میشناسم حالا نمیخوام وجهش و خراب کنم اما بازی با ملوان نباید گاف بده یا تو همین بازی با سایپا یه توپ اومد زیر پاش من کفتم الان شوت میکنه و اروم مثل پاس داد به بازیکنای سایپا
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه جولاي 27, 2013 8:25 am

[quote:9b3b9eb0cd="pedram_1367"]sepidroudi جان یعنی ابراهیمی از دیوار استارت زد و تا محوطه اومد ولی نرسید ؟! من فکر می کنم دیوار ما حاجتی و مهدوی بودند ... /4/ /4/ هرچند سایپایی ها زرنگی کردند و زود شروع کردن ... حتی فراهانی نتونست دیوار و زاویه رو درست ببنده ...

اما تو صحنه گل دفاع ما جمع شده بود و نظیفکار سر جای ابراهیمی بود و آخرش هم خیلی به بدنش کش داد تا توپ رو بگیره ولی نتونست ... اگه همه سر جای خودشون بودند و روی سر نظیفکار ضربه زده میشد ؛ کاملا میشد گفت مقصر هست ...

وقتی سهرابی بنده خدا می ذاریم دفاع راست ، باید انتظار اینجور اتفاقات رو هم داشته باشیم ... و از نظر من هیچ اشکالی بر هادی وارد نیست چون واقعا تمام تلاش خودش رو میکنه ...

فراهانی هم میتونست بهتر کار کنه اما از فاصله به اون نزدیکی و درست جلوش توپ اومد و به نظرم باز هم خوب رفلکس زد ...

ابراهیمی هم می تونست سر جاش باشه ... حالا به هر دلیلی نبود ... مهم اینه که در بازی های دیگه از این اشتباهات درس بگیریم ... اما اینکه بگیم کاملا بی تقصیر بود رو موافق نیستم ...

کلا دنبال مقصر نباشیم بهتره ... فقط رفع ایراد باید بکنیم تا دیگه اینجور گل نخوریم ... دوست ندارم این بشه نقطه ضعف ما که همه تیم ها بیان و از سمت راست به ما ضربه بزنند ...

در ضمن من هم " بی تفاوتی بازیکنان نسبت به گل خوردن " رو اصلا قبول ندارم /7/[/quote:9b3b9eb0cd]

پدرام عزیز اصلا منم به شدت مخالف مقصر پیدا کردنم ولی اینکه با کلماتی مثل *خیلی بد بود* *افتضاح بود* *بی تفاوت بود* رسما یه نفر رو با خاک یکسان کنیم اونم با نوشتم اون جمله دیگه آخر بی انصافیه

این نظرات رو من از بعد بازی داشتم ولی نگفتم چون دلیل نمیدیدم بیام بگم فلانی رو اون صحنه ضعیف بود و .............. ولی وقتی اینجوری میبینم حیفم میاد جواب ندم

اتفاقا برای صدمین بار میگم که مختاری بهتر از ابراهیمیه و منم موافق مختاری ام ولی ابراهیمی تو همین بازی متوسط بود و روی گل هم مقصر اول نبود

در مورد نظیفکار مخالفم - نظیفکار باید بازیکن خودشو میگرفت چه ربطی به ابراهیمی داره؟! یک نفر تو محوطه جریمه بود که نطیفکار باید اونو یارگیری میکرد نه اینکه بشینه بازیکنی که روی سر سهرابی هد میزنه رو تماشا کنه و از وظیفه خودش غافل بشه!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » شنبه جولاي 27, 2013 8:38 am

[color=blue:2671739794]درود
ببخشید دخالت میکنم نظر منم اینه که دنبال مقصر نباشیم بهتره
چون مسلما خود بچه ها و مربیان بهترین قضاوت رو درباره خودشون میکنن و حتما تلاش میکنن که اشتباهشون رو تکرار نکنن و با انتقاد سازنده و نه تخریب کمکشون کنیم.
بضاعتمون همینه و باید بچه ها رو هل بدیم
رو صحنه گل هم به نظرم کل تیم باید آمادگی لازم رو داشته باشن که امثال صادقی زرنگی نکنن.بدترین اشتباه بچه ها این بود که از اتفاقی که تو بازی با لنگ افتاد و باعث شد حذفی رو از دست بدیم درس نگرفتن و دوباره مشابه اون صحنه رو گل خوردیم...[/color:2671739794]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 27, 2013 8:45 am

[quote:e134fa8965="pedram_1367"]sepidroudi جان یعنی ابراهیمی از دیوار استارت زد و تا محوطه اومد ولی نرسید ؟! من فکر می کنم دیوار ما حاجتی و مهدوی بودند ... /4/ /4/ هرچند سایپایی ها زرنگی کردند و زود شروع کردن ... حتی فراهانی نتونست دیوار و زاویه رو درست ببنده ...

در ضمن من هم " بی تفاوتی بازیکنان نسبت به گل خوردن " رو اصلا قبول ندارم /7/[/quote:e134fa8965]

مرسی از آقا پدرام که به طور کامل حرف هایی رو که میخواستم بزنم رو گفتن و کار من رو راحت تر کردن .
من یه معذرت خواهی هم باید بکنم بابت جمله ی بی تفاوتی نسبت به گل اشتباه نوشتم منظور بدی نداشتم بیشتر منظورم تحلیل صحنه بود اون جمله ی بی تفاوتی اضافی بود شرمنده .
اما آقا معین عزیز همونجور که آقا پدرام هم گفتن موقع زدن ضربه ابراهیمی تو دیواره نبود من الکی قصد دروغ گفتن و تخریب بازیکنی رو ندارم فقط کافیه یه بار فیلم بازی رو ببینین کاملا مشخصه حاجتی و مهدوی تو دیوار بودن .
اتفاقا من از شما خواهش میکنم عینک بدبینیتونو از روی فراهانی بردارین تا هرچی میشه بنده خدا رو نابود میکنین نمیخوام بگم دروازه بان عالی هستش اما کاش خود شما تو دروازه بودین و اون شرایط رو حس میکردین که وقتی یه بازیکن اونم خیلی راحت و آزاد از فاصله ی 2 قدمی بهتون ضربه ی سر بزنه چیکار میتونین بکنین . خواهشا عینک تعصب رو بردارین باید حقایق رو گفت .
من اول صحبت هام گفتم واسه ابراهیمی و زحماتش احترام و ارزش قائلم اما قرار نیست چون بومیه و قدیمیه هر اشتباهی که میکنه نگم و در عوضش بگم به به چه چه چقدر خوب بازی کرد .
در ضمن فکر کنم باید باعث خوشحالیمون باشه که یه هوادار وقت میذاره عکسای بازی رو فرم فرم برمیداره صحنه ی بازی رو تحلیل میکنه برای کمک به تیم و کادر فنی و هوادارا به قول آقا پدرام ای کاش یه تیم قوی ویدئویی و انیمیشنی داشتیم .
واسه خودم متاسفم که وقت میذارم برای تحلیل بازی تیممون آخرش نقش تخریب گر هم پیدا میکنم البته قبل از اینکه این تحلیل ها رو انجام بدم و بذارم روی سایت شک و تردید داشتم اما بخاطر دل خودم و عشق به تیمم این کار رو کردم .
زمانی حرفه ای خواهیم شد که عینک تعصب رو از چشامون برداریم و ایراد هر بازیکنی رو بگیریم تو دنیا از مسی و رونالدو هم توی یه بازی ایراد میگیرن چه برسه به بازیکنای ایرانی . امان از تعصب بیش از حد ...

من شما رو نمیدونم اما اول از همه واسه من نام داماش مهمه بعد بازیکناش .

من تمام مشکلات تیم رو میدونم دوستان میدونن اکثرا سر تمرینات میرم و به شرایط تیم نزدیک هستم بخاطر همین با تیمم غریبه نیستم اما صحبت های فنی بحثش جداست من به عنوان یه هوادار حق دارم بازیه تیم و بازیکنامونو تحلیل کنم .

گفتم که مهدوی هم که کاپیتان ماست اگه یه روزی خوب بازی نکنه باید ازش ایراد بگیریم چون نام داماش از همه بزرگتره .

من همیشه نظرم این بود که با تشویق کاربرامون یه کاری کنیم تا دوستان بیشتر به مسایل فنی و تحلیل بپردازن تا اینکه همش از سایت های دیگه خبر کپی کنن ما همیشه قصد داشتیم بار فنی سایت رو بالا ببریم اما متاسفانه تا یکی این کار رو میخواد بکنه انگیزشو از بین میبرن چون هنوز طاقت شنیدن حقایق رو نداریم . بخاطر همین مسائل هستش که آمار و تعداد کاربرایی که بحث فنی و آنالیزی رو انجام میدن توی سایت خیلی کمه چون انگیزه ای ندارن وقتی وقت میذارن تحلیل میکنن آخرش میشن تخریب گر و بدبین دیگه چه فایده ای داره .
یادمه آقا مازیار و آقا مهرداد همیشه دوس داشتن که کاربرا بحث های تحلیلی رو بیشتر انجام بدن و مطالب سایت جامع تر و بهتر بشه و از حالت کپی کردن خبرهای سایتای دیگه و چت روم بودن سایت در بیاد . اما انگار فضا اینجوری نمی طلبه . من به عنوان یه هوادار داماش وظیفه ی خودم میدونستم با بحث های تحلیلی و فنی تو این فصل به سایتمون و تیممون کمک کنم بخاطر همین تصمیم گرفتم وقت بیشتری رو واسه این کارها بذارم اما حالا ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه جولاي 27, 2013 9:18 am

من نمیخوام بحث رو ادامه بدم چون به نظرم مفید نیست.

اینکه شما اومدی و بابت اون جمله ای که نوشتی معذرت خواهی کردی نشون از انتقادپذیری و ظرفیت بالای شما در پذیرش اشتباه و جبران اون و بی قصد و غرض بودن شما از بحث بود ولی چه توقعی داشتید که ما به بدبینانه نگاه کردن شما نپردازیم وقتی 3 فریم گذاشتید و سعی در مقصر اصلی جلوه دادن مرتضی ابراهیمی با اون جملات در تصویر داشتید بدون اینکه عملکرد بدتر نظیفکار و سهرابی رو رو این گل ببینید!!!

اما در مورد فراهانی - من بدبین نیستم چه بسا اگه این بازی اولین بازی فراهانی برای ما بود هیچ حرفی باقی نمی موند ولی وقتی دو سال با تمام فرصتهایی که داشت باز در درون دروازه اذیتمون میکنه مسلما نسبت به هر اشتباه نصف و نیمه ای هم که داره موضع میگیریم - شما که در تمرینات هستی که اتفاقا منم هستم تمرینات تخصصی دروازه بان ها رو ندیدید؟؟؟ اونجا که از همین فاصله بهشون ضربه زده میشه و باهاشون تمرین میکنند و صدبار بهشون گفته شده وقتی نمیتونی جمع کنی توپ رو در جهت مخالف بازیکنی که ضربه زد دفع کن؟؟

در مورد بار فنی و بحثهای اینچنینی در سایت منم و همه کاربرا استقبال میکنند و سطح سایت رو بالا میبره و خیلی لذت بخشه ولی اون چیزی که منو بابتش ترغیب به پاسخگویی کرد اون جملات روی فریمها بود و زوم کردن روی یک نفر در حالیکه تو همون تصاویر یکی دو نفر دیگه اشتباهات بدتری داشتند.

در آخر هم اگه حرفی زدم که موجب ناراحتی شما شده و ذوقتون رو زده پوزش میخوام
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » شنبه جولاي 27, 2013 11:38 am

[color=red:032a37f5c6]معین جان، این بحثها و گفتگوها بنظرم برای تیم مفید واقع میشه، چون اگه احتمالا بازیکنان و یا کادر فنی بازدیدی از سایت داشته باشند، هم از نوع
برخورد هوادارا و هم تحلیل هوادارا از بازی و همچنین نکات زیری که شاید به چشم کارد نیومده باشه، مشاهده میشه.
خداروشکر که بچه های سایت هم انقدر باهم دوست و رفیق هستند که بلدن چطور نظرات هم با دلیل برای هم تشریح کنن تا نتیجه ای مثبت برای
تیم حاصل بشه (بنده که خیلی خوشم میاد) و از شما و سایر عزیزان که انقدر زیبا و بااحترام به گفتگو پرداختین، تشکر میکنم.[/color:032a37f5c6]

[color=blue:032a37f5c6]اما نظر انتهایی من در مورد گل خورده در بازی سایپا:
توپ ارسالی نزدیک محوطه ما توسط حاجتی کنترل شد و بد رو به جلو بازی شد و مجبور به خطا شد، ابراهیمی سر جاش (در قلب دفاع و کنار نظیفکار)
نبود و هادی هم دقیقا مثل بازی با پرسپولیس (خیلی شبیه اون گل بود) غافلگیر شد و همچنین نظیفکار دودل شد که برای درگیری با بازیکن پشت هادی
بره و یا بمونه و یار خودشو نگه که از هردوتا کار ناتون موند و در آخر فراهانی هم بسیار متزلزل بود، هدی که از روی نقطه پنالتی دقیقا وسط دروازه و تو
دستش بود و ریبادن کرد سمت مهاجم!
الان 5 نفر در خوردن این گل سهم بسیاری داشتن که اگه فقط 1 نفر اشتباه نمیکرد، گل به ثمر نمیرسید. از موضوع گل بگذریم، حتی در تمرینات ابراهیمی
بازی با پای بدی داره و با استرس کار میکنه، تو همین بازی هم چندین توپ سااااااااده به جای یه بازی هوشمندانه و درخورد تجربش با بی دقتی خراب کرد!
البته اینها منکر زحماتی که برامون کشیده نیست و فقط بازگوی شرح حال هست و تا بقول پدرام، در بازیهای آینده این اشتباهات تکرار نشه و ما 4 مدافع میانی
عااااالی داشته باشیم که با ذخیره شدن هرکدوم، دلمون بسوزه و بگیم حیف که چرا فلانی نیست![/color:032a37f5c6]

[color=darkblue:032a37f5c6]فقط نکته آخر که نظر شخصیم هست: ابراهیمی در دیوار دفاعی نبود، البته تو فیلم هم کامل مشخص نیست، اما اگه زمانیکه توپ پشت هادی افتاد و
جای ابراهیمی ببینیم، چون انقدر سرعت ابراهیمی بالا نیست که اون فاصله تو اون زمان کوتاه طی کنه، میشه حدس زد تو دیوار نبود.[/color:032a37f5c6]

[color=black:032a37f5c6]همچنین ممکنه بازیکنی روز خوب و بد و یا عالی و افتضاح داشته باشه، اما بازیکنان بومی ما انقدر متعصب هستند که بی تفاوت نباشند،من حس میکنم که
بازی سایپا روز بد نه تنها ابراهیمی بلکه حاجتی و سهرابی هم بود. شاید اگه فشار حملات سایپا بیشتر میشد، روز بد فراهانی هم بود /7/ اما خداروشکر
تیم با این بی پولی، بعد گل هم زیبا بازی کرد و هم نتیجه جبران کرد تا هممون به آینده این تیم اکثرا بومی و جوان خوشبین باشیم [/color:032a37f5c6] /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان