[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hamed-rashti » شنبه آپريل 28, 2012 3:23 am

من متاسفم که بازهم افرادی هستند هم تو استادیوم وهم اینجا از این آقایون حمایت میکنند.
مگه ما که h میشینیم لیدر داریم ؟؟؟
مگه تیفوسی ها لیدر دارن؟
اگه دقت کرده باشید ساکت ترین جای استادیوم جاهایی که لیدر هست.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آپريل 28, 2012 5:06 am

صادق و عباس تا پول نگیرتن داماش رو تشویق نمیکنن با پرسپولیس بازی داشتیم اینا کجا بودن ؟ چرا تهران نیومدن ؟ چون پول نگرفتن
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه آپريل 28, 2012 5:15 am

دلیل اینکه صادق از مامور چوب خورد این بود که بعد اینکه یکی از بچه های خودمون بهش گفت تو انزلیچی هست گفت من خار......... همون جا بود که مامور انزلیچی هلش داد بهدش یکی از بچه های جایگاه s ماموره رو چسبوند به فنس جوری که حتی کاور زردی که پوشیده بود جر خورد من فقط تعجب کردم چرا مامورای دیگه انقد جفت کرده بودن بعد این ماجراها بود که هوادارا علیه اون مامور شعار دادن که و چوب و سنگ پرتاب کردن که دیگه خودتون میدونید . یکمی بعد شایعه شده بود عباس اومده بچه های مارو به عوامل اطلاعات فروخته که تو جایگاه h به حمزه هم گفتم مامورا با دو تا لباس شخصی داشتن صحبت میکردن راجع به یه نفر که پیداش کنن کلا دیروز جو خیلی ملتهب بود.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه آپريل 28, 2012 7:42 am

دوستهای که از ماجرا خبر ندارن جو بی خود ندن.آبرارهای ما تو جایگاه Hخیلی هم با تعصب و با شخصیت هستن .در کل گفتنی ها رو only abrar گفت
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 28, 2012 8:39 am

[quote:677d59ef52="only_abarar"]من واسه شما متاسفم که کوچکترین اطلاعی ندارید و فقط میاید اینجا حرف میزنید و فکر میکنید که خلی هم حالیتونه.اول کسی که میگه به لیدرها که همشهریمون هستن فحش دادن بگم که عباس و صادق و نعمت سه تا برادرا انزلیچی هستن نه رشتی که بشن همشهری ما.تو جلسه ای که اول فصل داشتیم و دینورزاده گفت که بجای درگیری به انزلیچیا تیم رو تشویق کنید.عباس با افتخار بلند شد و گفت اقای دینورزداده من و برادرام خوب انزلیچی هستیم دیگه!فحش اگه بدیم پس به خودمون دادیم!!!من تا اونموقع فکر میکردم بچها بخاطر اختلافی که دارن به اینا میگن انزلیچی ولی اون روز دیگه که از زبان خودش شنیدم مطمئن شدم.لیدری که از باشگاه پیراهن بگیره بعد بجای اینکه بین هوادارا پخش کنه بره بیرون بفروشه اون پیراهنو باید فحش بخوره.لیدری که به یکی از بازیکنا بگه من نه رشت شناسم نه تعصب من فقط پوله شناسم باید فحش بخوره.لیدری که اسم هوادارو بده به اطلاعات باید فحش بخوره.لیدری که فقط بازیکنارو به شرطی که بهش پول بدن تشویق کنه باید فحش بخوره.لیدری که اینقدر پست باشه که بخاطر دوزار بره به دستو پای هرکسی بیفته و کار بجایی برسه که عابدینی بگه اگه این لیدرشون پس لیدرشون رو با 5هزار تومن و هواداراشونو با دو هزارتومن میخرم(البته اگه منم جای عابدینی بودمو این حرکاتو میدیدم همین حرفو میزدم) باید فحش بخوره.لیدری که بهترین تشویقش بشکن بشکنه باشه باید فحش بخوره.لیدری که برای اینکه نشون بده خودش هواداراو هماهنگ میکنه و با بوق شعار جایگاه های دیگه رو خراب میکنه باید فحش بخوره.لیدری که 3/4 ماه صداش بیرون نمی امد و بلافاصله بعد از اینکه وضع باشگاه خوب شد صداش درامد وامروز میخواست اعلام قدرت بکنه باید فحش بخوره و خیلی خیلی دلیل های دیگه که اینجا جای گفتنش نیست.با همه این حرفا ولی من از همون اولم گفتم که اگه قراره مشکل حل بشه نباید وسط بازی این مسخره بازیارو دراورد و پدر جو ورزشگاه رو دراورد و بین دو نیمه هم با بچهای خودمون(پشت دروازه) و بچای h و بچهای روبرو صحبت کردم که بره دارید ابرومون رو میبرید فقط این نیمه هرکی تشویق خودش رو بکنه تا بعد بازی مشکلات رو حل کنیم و با کلی حرف زدن دو طرف قانع شدن که فعلا بیخیال شن.اصلا هم موافق فحش دادن نبودم چون تنها چیزی که دیگه کم داریم اینه که بین هوادارای خودمون هم اختلاف بیفته!!!با همه این حرفا ولی این مشکلی که باید حل بشه و اقای سراوانی باید دنبال راه درمان باشه نه فقط مسکن!!!وقتی ادم اطلاعی نداره مشکلی نیست حداقل میپرسه بعد میاد نظر میده.هرکسی هم که خیلی دلش واسه عباس و صادق سوخت بهم پی ام بده که روشنشم کنم علت این همه درگیری چی بود و اینا چه کارایی کردن که اینطوری بعضی هواداراو که از جریانات باخبرن دیوانه کردن.مطمئنن اون وقت دیگه دلتون نمیسوزه[/quote:677d59ef52]

دوست عزیزم only_abarar اگه اشتباه نکرده باشم طرف صحبتت من بودم . درسته ؟ ببین عزیز ، من دوتا کامنت نوشتم که در اولی مشکلات
دسته بندی شد ، آیا با اون موافقی ؟ با پیشنهادات و راه حلها چی ؟
خوشبختانه آقای سراوانی هم آدمی هست که واسه تیم دل میسوزونه ، خوب اگه این مسائل رو از اول میگفتید ، شاید کاری میکرد و فرجی
حاصل میشد .
من قبول دارم که لیدرامون خوب کار نمیکنن اما این راهش نبود ، احتمال زیاد خودتم قبول داری .
اینکه میگی اونا انزلیچی هستن ، من که نمیدونستم و مطمئنم خیلیاااااااا نمیدونن . اما مگه ما بازیکن انزلیچی نداشتیم ، امثال همین غفاری و
سلامی بخش و ......
من به شخصه نمیخوام لیدر تیمم انزلیچی باشه ، حتی اگه کار درست ترین باشه و متعصب به رشت باشه !!! اما راه حل این مشکل به طریق دیروز
اشتباه بود .
در ضمن چندتا از بچه ها که ادعای بزرگتری در H دارن ، طوری دارن رفتار میکنن اگه کسی ندونه فکر مینه دارن از کسی پول میگیرن تا اون بازیکن رو
تشویق کنن .
من بازم سر نظرم هستم که درگیری بچه های خااااص H با لیدرها به بهانه انزلیچی بودن و پولکی بودن و ....... بود و دلیل دیگری داشت .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » شنبه آپريل 28, 2012 8:42 am

من الان اصلا کاری به ضعفهای عباس و صادق و بقیه ندارم اما یک سوال دارم چطور وقتی تیم در این شرایط خوب قرار داره و دو سه نفری در سکو میگن که باید به عابدینی و تارتار و ... فحاشی کنیم بعضی از دوستان ساکتند اما وقتی صادق شعار بشکن بشکن میده ناراحت میشید؟ چرا وقتی 2 نفر با یکی از دوستانمون که در بالا برعلیه عباس اینا مطلب نوشته درگیر میشه این آقا دوست داره باشگاه پدر اون آدما رو دربیاره اما وقتی اونا دارند فحاشی به مسئولان باشگاه می کنند عیبی نداره چرا وقتی من اومدم قسم خوردم که این لیدرها در سال جاری حتی یک ریال از ما نگرفتند باور نکردید و هنوز بر ادعای اینکه اینها پولکی هستند پافشاری می کنید؟ شما نمیدانید که دقیقا قبل از بازی من اونها را جمع کردم و گفتم امسال هیچ خبری از پول نیست و اگه دوست ندارید دیگه نیایید اما آنها همانطوری کارشون رو حتی ضعیف انجام دادند ؟ بابا نگذارید من بگم که کی جلوی سرمربی تیم رو گرفته و درخواست 200 هزار تومن پول کرده و بعد از اینکه نداده تو استادیوم به اون فحاشی می کنه؟ نگذارید من بگم ... اصلا ولش کنید ...
مطمئن باشید من می دونم صادق پیر شده و اکبر دیگه توان نداره و عباس در هماهنگیها ساز خودش رو میزنه اما اونا با همه ضعفهاشون زحمت کشیدند و من خیلی برام سخته ...
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 28, 2012 8:45 am

[quote:e0b753995e="pezhman-paskiyabi"]دوستهای که از ماجرا خبر ندارن جو بی خود ندن.آبرارهای ما تو جایگاه Hخیلی هم با تعصب و با شخصیت هستن .در کل گفتنی ها رو only abrar گفت[/quote:e0b753995e]

پژمان جان شما که از موضوع خبر داری علنا" اعلام کن که ربط گل زدن غلامی و تشویق چاووشی چیه ؟
چرا وقتی غلامی داره تشویق میشه این بروبچ با تعصب بهش فحش میدن و به همه مبگن ول کن فلان فلان شده رو ؟
راستی منم H میشینم ، بچه ها میشناسن منو ، تمام حرفهایی که زدم واسه شخصیت تیمه نه واسه اینکه از لیدرها
(آدمهای خوب یا بدی هستن) حمایت بشه .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در شنبه آپريل 28, 2012 8:49 am .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه آپريل 28, 2012 8:48 am

آقای سروانی عزیز کی بجه های پشت دروازه به مسولین باشگاه توهین کردن یا آقای تارتار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط raincityboy » شنبه آپريل 28, 2012 8:49 am

من از بعضی دوستان واقعا ناراحت هستم وقتی تمااشگرا محمد غلامی دارن تشویق می کنند با تماشاگرا درگیر میشن و میگن تشویقش نکنید؟ یعنی چی آخه؟ مگه کم زحمت کشیده برای ما بی شک جزئ بهترین خریدهای ما بود
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه آپريل 28, 2012 8:52 am

دوست عزیز ابرار من بحث تشویق محمد غلامی با افشین جدا جفت دارن واسه تیمه ما زحمت میکشن.من نظرم در مورد لیدرا بود
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Hamed9 » شنبه آپريل 28, 2012 9:00 am

پژمان پاسکیابی که میگی همه آبرارهای ما تو جایگاه اچ همه با شخصیت هستند که احتمالا اکثرشون هم هستند اما من چند وقت هست که دارم چیزهای بد و شعاری زشت از این جایگاه می شنوم که شانش رو داره پایین می آره و به نام همشون می زنیم . معلوم هست که چند نفر نفوذ کردند و دارند خط میدن و فکر می کنم از دو سه تا بازیکن هم پول گرفتند چون اون بازیکن ها به بعضی از بازیکن ها پاس نمی دادند. همیشه با تعصب نمیشه این چیز ها رو پوشاند. این خط کاری عاقبتی نداره و امیدوارم تماشاگران متوجه بشند.
اما لیدرها به نظرمن هم باید بازنشسته بشن آقای سراوانی. دلسوزی ضرر زدن به تیم و سکو هست
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه آپريل 28, 2012 9:06 am

دوست عزیز اونا 2نفر بیشتر نیستن بزار فصل تمومه بشه خداروشکر اون 2نفر همه میشناسن اولین زنگ خطر مهرداد و سالار به صدا در آوردن که هوش بچه ها رو نشون میده که اونا تو جایگاه پشت دروازه حق ورود ندارن مثل لیدرا کلا هم اون یه نفر اصلی چند تا بازیه میاد اونم میره Hکه بچه ها بش باخ ندادن
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط raincityboy » شنبه آپريل 28, 2012 9:06 am

من از آقای سراوانی خواهش می کنم با این جوی که راه افتاد یکم بیشتر برای فصل بعد فکر کنند تماشاگر باید تمام تمرکزش تیمش باشه نه لیدر و مامورای انتظامی انصافا علی آقا امسال تماشاگرا برای تیم کم نزاشتند حتما برای فصل بعد یک تصمیمی گیرید واقعا حیف هستش که با این پتانسل خوب تماشاگرا،انرژیشون بجای تشویق در جای دیگری خالی بشه،باید جلسه ای هر ماه گذاشته بشه،به نظر من کسی که میگه من لیدر داماش هستم توی دورترین شهر و دورترین نقطه باید همراه تیم بره حتی اگر تماشاگری نبود
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه آپريل 28, 2012 9:12 am

من فکر می کنم کار دیروز چه بد و چه خوب تمام شد و رفت و تنها نکته بزرگی که موند اینه که نشان داد به یک لیدر درست و حسابی نیاز داریم ... من با بازنشستگی یک دفعه ای این لیدر ها هم مخالفم ! به نظرم اینا هم باید کم کم از دور برن بیرون ! مثلا برای شروع چند تا لیدر جوان بیان روبروی جایگاه و این ها برن پشت نیمکت داماش که هم کارشون رو بکنند ( حالا می خواهند عمو سبزی فروش بخوانند یا بگردانا بگردان و یا بشکن بشکنه یا ... ) و هم اون پشت که اغلب آدم های جا افتاده و سن و سال دار هستند گلف و گلوف تشویقی هم بکنند و استراحت هم بکنند و در یک کلام دور هم خوش باشند اینطوری هم لیدر های ما هستند و هم بودنشون مزاحمت ایجاد نمی کنه ...
من هم با پیشنهاد یکی از دوستان موافقم که می گفت توی آخرین بازی این فصل مقابل شهرداری ( حداقل یکبار ) لیدر ها نیان یا برن پشت نیمکت و بذارن بقیه استادیوم خودشون تشویقشون رو بکنند ... این یک کار دیگه از دست باشگاه بر میاد ...

به نظرم اگه پیشنهاد بدیم برای سر و سامان دادن به اوضاع بهتره تا اینکه از دیروز بگیم و ماجراهای دیگه ... دوستان پیشنهادشون رو بدند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meraj130 » شنبه آپريل 28, 2012 9:15 am

[quote:6d2d9bed2a="saravani"]من الان اصلا کاری به ضعفهای عباس و صادق و بقیه ندارم اما یک سوال دارم چطور وقتی تیم در این شرایط خوب قرار داره و دو سه نفری در سکو میگن که باید به عابدینی و تارتار و ... فحاشی کنیم بعضی از دوستان ساکتند اما وقتی صادق شعار بشکن بشکن میده ناراحت میشید؟ چرا وقتی 2 نفر با یکی از دوستانمون که در بالا برعلیه عباس اینا مطلب نوشته درگیر میشه این آقا دوست داره باشگاه پدر اون آدما رو دربیاره اما وقتی اونا دارند فحاشی به مسئولان باشگاه می کنند عیبی نداره چرا وقتی من اومدم قسم خوردم که این لیدرها در سال جاری حتی یک ریال از ما نگرفتند باور نکردید و هنوز بر ادعای اینکه اینها پولکی هستند پافشاری می کنید؟ شما نمیدانید که دقیقا قبل از بازی من اونها را جمع کردم و گفتم امسال هیچ خبری از پول نیست و اگه دوست ندارید دیگه نیایید اما آنها همانطوری کارشون رو حتی ضعیف انجام دادند ؟ بابا نگذارید من بگم که کی جلوی سرمربی تیم رو گرفته و درخواست 200 هزار تومن پول کرده و بعد از اینکه نداده تو استادیوم به اون فحاشی می کنه؟ نگذارید من بگم ... اصلا ولش کنید ...
مطمئن باشید من می دونم صادق پیر شده و اکبر دیگه توان نداره و عباس در هماهنگیها ساز خودش رو میزنه اما اونا با همه ضعفهاشون زحمت کشیدند و من خیلی برام سخته ...[/quote:6d2d9bed2a]

تشکر از آقای سراوانی که همیشه جواب بچه ها رو میده / منم با فحاشی به لیدرا مخالفم ولی واقعا بچه ها هم حق دارن چون مانع تشویق شدن میشن - وقتی خودمونو آماده میکنیم واسه شعارای دوطرفه این آقایان با جلف بازیاشون کار مارو خراب میکنن.

اگه بشه که بازنشستشون کرد و یه پولی بهشون داد خیلی عالی میشه - بودن این لیدرا در بازیهای بعدی جو رو متشنج میکنه - نزارید که اتفاق هایی بیفته که در شان رشتیا نباشه.
میشه از چندتا لیدر جوون استفاده کرد مثل باشگاه های استقلال و پیروزی ( مگه اونجا هم همه پیرن ؟ )
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان