[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط fire_boy » جمعه جولاي 26, 2013 9:01 pm

قبل هرچیز یه تشکر ویژه میکنم از کادر فنی & بچه ها با این بازی زیبا و جنگندگی تا شنیدن سوت پایان /23/ /13/
[size=18:9f0ed47376][color=red:9f0ed47376]این تیمی که من دیشب دیدم تشنـــــــــه برد بود ما همینو میخوایم بجنگن کوتاه نیان /11/ [/color:9f0ed47376][/size:9f0ed47376]
اما 3 امتیاز بازی حق ما بود اما...
اونا رو تک فرصت به گل رسیدن ما 2تا تیرک n تا موقعیت 100٪ گل زنی رو از دست دادیم انشالله با تمرینات خاص کادر فنی این موقعیت ها دیگه حدر نره
با این بازی بچه ها نوید روزهای خوشی رو به ما دادن

به نظرم 4 تا بازیکن تاپ تو زمین داشتیم دیشب

1.سیف اللهی
2.آبشک
3.نظیفکار
4.حسن زاده
========
باز دیشب دو نفر تکراری! در خطوط دفاعی تو بعضی صحنه ها بسیار ضعیف عمل میکردن(گیج میزدن)

رو سکوها هم جو مثبت بود هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا رسانه ها نیمه پر لیوان رو تو رشت نمیبینن؟
در دیگر استادیم های ایران قرآن تلاوت میشه؟؟؟
به جای داور هو هو دیگه باید بگیم داور استغفرالله!

یـــــک سوال روی سکوی تیم مهمان آبایان وجود داشتند؟؟؟ :roll:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 26, 2013 9:12 pm

[quote:82b10db240="fire_boy"]

یـــــک سوال روی سکوی تیم مهمان آبایان وجود داشتند؟؟؟ :roll:[/quote:82b10db240]

این چه سوالی هست!!! آبای که وجود نداره! شما یه آبای با وجود به من نشون بده من اسم خودم رو میگذارم ثریا!!!!

اونها هم بچه های رشت بودند رفته بودند پشت نیمکت سایپا روی مخ نیمکت نشین ها بودند!! :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه جولاي 26, 2013 9:29 pm

[quote:63224a3d98="miladcivil"][quote:63224a3d98="sepidroudi"][quote:63224a3d98="miladcivil"][quote:63224a3d98="sepidroudi"]ضمنا میشه یکی به من بگه چرا اینقدر نسبت به مرتضی ابراهیمی اینجوری نظر میدین؟؟!! /4/

خدایی منم ترجیحم مختاریه نسبت به ابراهیمی ولی انصافا بد کار نمیکنه و حداقل پاشنه آشیل که نیست و در مجموع به نظرم خوبه حالا نمیدونم چرا اینجوری نظر میدید؟![/quote:63224a3d98]

[color=red:63224a3d98]نه معین جان، میزان سوتی هاش بسیار بالاست! ساده ترین توپها گاف میده، ماشاالله درازی قد، یه سر خوب هم برامون نزد![/color:63224a3d98]
[color=blue:63224a3d98]بازیسازی هم که خدا نگه داره، یا پاسی میده به دفاع کناری که تو فشاره، یا تک ضرب زیرش ![/color:63224a3d98]
[color=black:63224a3d98]قطعا مختاری خیللللللی بهتره و حتی محمدی باکیفیت تره، اما خب اسم ابراهیمی با واژه تجربه عجین شده دیگه.[/color:63224a3d98]
[color=brown:63224a3d98]امیدوارم بازی با [size=24:63224a3d98]تیم (بی هویت و آبروی استان ببر) ملوان [/size:63224a3d98]بسیار بیشتر دقت کنه و اونجور گاف که سال قبل داد، نده.[/color:63224a3d98][/quote:63224a3d98]

اصلا قبول ندارم حداقل با این غلظتی که فرمودید میلاد جان!!![/quote:63224a3d98]

[color=blue:63224a3d98]غلظت خوب اومدی :lol: :lol: :lol: :lol: اما ما شمارو قبول داریم معین جان.[/color:63224a3d98]
[color=black:63224a3d98]بهت پیشنهاد میکنم، اگه امکانش هست، فیلم کامل همین بازی دیشب از باشگاه یا جایی که بهش، بگیری
و فقط به بازی ابراهیمی دقت کنی، مخصوصا بازی با پا و کارها و معجزاتی که میکنه ![/color:63224a3d98]
[color=red:63224a3d98]امیدوارم روند بازیش طوری بشه که عین اون زمان پگاه که آدریانو آلوز تو تیم حریف ما بود و ابراهیمی یک تنه مهارش میکرد[/color:63224a3d98] /7/[/quote:63224a3d98]

منم با تمام احترامی که برای معین عزیز قائلم ولی با نظرش مخالفم. و حتی با غلظت بیشتری هم دوست دارم نظر بدم :lol:
یعنی واقعا یه مدافع اینقدر سوتی میشه مگه دیشب در کمال آرامش یه پاس ناز تقدیم حریف کرد و واقعا حرف میلادسیویل درسته که میگه با پاهاش معجزه میکنه .
ایشالا با برگشت مختاری بره رو نیمکت ولی فک کنم فقط باید امیدوار باشیم چون انگار یه جوری خودشو تو ترکیب جا میده!!!!! کلا مثل بقیه بازیکنای بومی بهش علاقه ای ندارم . حاجتی هم بعد از اون جریان پارسال بدجوری تو لیست سیاه من رفته بود که خوشبختانه به اشتباهش پی برد و... دوباره رو سفید شد ولی باز هم به نظر من نباید جز یارهای فیکس ما باشه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 26, 2013 9:29 pm

الان داشتم فیلم بازی رو میدیدم,اون قسمت که همه موقع ضربه آزاد میگیم گل گل گل گللللللللل خیلی باحاله /23/ :D
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه جولاي 26, 2013 9:37 pm

[quote:b55edf3d0e="pouryaR-damash"]نمره ی من به بازیکنان از 1 تا 10 در بازی دیشب :

فراهانی = 8
ابراهیمی = 4
نظیف کار = 8
سهرابی = 7
رحیمی = 8
آبشک = 8
مهدوی = 6
حاجتی = 3
کاردوست = 5
سیف اللهی = 9
قدمی = 5
حلافی = 2
چاووشی = 7
حسن زاده = 7[/quote:b55edf3d0e]

خوب شد استاد یا معلم نشدی آبرار. فراهانی 8؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد مهدوی 6؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 26, 2013 9:39 pm

[quote:9126a9bb69="Inja-Rasht"][quote:9126a9bb69="pouryaR-damash"]نمره ی من به بازیکنان از 1 تا 10 در بازی دیشب :

فراهانی = 8
ابراهیمی = 4
نظیف کار = 8
سهرابی = 7
رحیمی = 8
آبشک = 8
مهدوی = 6
حاجتی = 3
کاردوست = 5
سیف اللهی = 9
قدمی = 5
حلافی = 2
چاووشی = 7
حسن زاده = 7[/quote:9126a9bb69]

خوب شد استاد یا معلم نشدی آبرار. فراهانی 8؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد مهدوی 6؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![/quote:9126a9bb69]

حالا خوبه فراهانی کلا یه توپ دستش رسید!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه جولاي 26, 2013 9:45 pm

[quote:ebcc2e017b="meraj130"][quote:ebcc2e017b="miladcivil"][quote:ebcc2e017b="sepidroudi"][quote:ebcc2e017b="miladcivil"][quote:ebcc2e017b="sepidroudi"]ضمنا میشه یکی به من بگه چرا اینقدر نسبت به مرتضی ابراهیمی اینجوری نظر میدین؟؟!! /4/

خدایی منم ترجیحم مختاریه نسبت به ابراهیمی ولی انصافا بد کار نمیکنه و حداقل پاشنه آشیل که نیست و در مجموع به نظرم خوبه حالا نمیدونم چرا اینجوری نظر میدید؟![/quote:ebcc2e017b]

[color=red:ebcc2e017b]نه معین جان، میزان سوتی هاش بسیار بالاست! ساده ترین توپها گاف میده، ماشاالله درازی قد، یه سر خوب هم برامون نزد![/color:ebcc2e017b]
[color=blue:ebcc2e017b]بازیسازی هم که خدا نگه داره، یا پاسی میده به دفاع کناری که تو فشاره، یا تک ضرب زیرش ![/color:ebcc2e017b]
[color=black:ebcc2e017b]قطعا مختاری خیللللللی بهتره و حتی محمدی باکیفیت تره، اما خب اسم ابراهیمی با واژه تجربه عجین شده دیگه.[/color:ebcc2e017b]
[color=brown:ebcc2e017b]امیدوارم بازی با [size=24:ebcc2e017b]تیم (بی هویت و آبروی استان ببر) ملوان [/size:ebcc2e017b]بسیار بیشتر دقت کنه و اونجور گاف که سال قبل داد، نده.[/color:ebcc2e017b][/quote:ebcc2e017b]

اصلا قبول ندارم حداقل با این غلظتی که فرمودید میلاد جان!!![/quote:ebcc2e017b]

[color=blue:ebcc2e017b]غلظت خوب اومدی :lol: :lol: :lol: :lol: اما ما شمارو قبول داریم معین جان.[/color:ebcc2e017b]
[color=black:ebcc2e017b]بهت پیشنهاد میکنم، اگه امکانش هست، فیلم کامل همین بازی دیشب از باشگاه یا جایی که بهش، بگیری
و فقط به بازی ابراهیمی دقت کنی، مخصوصا بازی با پا و کارها و معجزاتی که میکنه ![/color:ebcc2e017b]
[color=red:ebcc2e017b]امیدوارم روند بازیش طوری بشه که عین اون زمان پگاه که آدریانو آلوز تو تیم حریف ما بود و ابراهیمی یک تنه مهارش میکرد[/color:ebcc2e017b] /7/[/quote:ebcc2e017b]

منم با تمام احترامی که برای معین عزیز قائلم ولی با نظرش مخالفم. و حتی با غلظت بیشتری هم دوست دارم نظر بدم :lol:
یعنی واقعا یه مدافع اینقدر سوتی میشه مگه دیشب در کمال آرامش یه پاس ناز تقدیم حریف کرد و واقعا حرف میلادسیویل درسته که میگه با پاهاش معجزه میکنه .
ایشالا با برگشت مختاری بره رو نیمکت ولی فک کنم فقط باید امیدوار باشیم چون انگار یه جوری خودشو تو ترکیب جا میده!!!!! کلا مثل بقیه بازیکنای بومی بهش علاقه ای ندارم . حاجتی هم بعد از اون جریان پارسال بدجوری تو لیست سیاه من رفته بود که خوشبختانه به اشتباهش پی برد و... دوباره رو سفید شد ولی باز هم به نظر من نباید جز یارهای فیکس ما باشه[/quote:ebcc2e017b]

ما مخلصیم معراج جان - بازم میگم ترجیح منم مختاری هست ولی اصلا قبول ندارم دیدگاهتون رو - شما یه جور صحبت میکنید انگار چه سوتی هایی داده!!!!! و یا ........

اتفاقا من معتقدم مرتضی ابراهیمی دفاع خوبیه ولی خوب فوتبالش رو سراشیبیه با توجه به سنش
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه جولاي 26, 2013 9:46 pm

[quote:62eba7366d="The_King_of_rasht"][quote:62eba7366d="fire_boy"]

یـــــک سوال روی سکوی تیم مهمان آبایان وجود داشتند؟؟؟ :roll:[/quote:62eba7366d]

این چه سوالی هست!!! آبای که وجود نداره! شما یه آبای با وجود به من نشون بده من اسم خودم رو میگذارم ثریا!!!!

اونها هم بچه های رشت بودند رفته بودند پشت نیمکت سایپا روی مخ نیمکت نشین ها بودند!! :wink:[/quote:62eba7366d]

با تشکر از پاسخ شما :lol:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 26, 2013 10:05 pm

[quote:4f817ad239="sepidroudi"][quote:4f817ad239="yankee"][quote:4f817ad239="pedram_1367"][quote:4f817ad239="yankee"]دیشب ممد سیم خاردار(مختاری) اومده بود بین تماشاگرا بازی رو داشت نگا میکرد. نمیدونم کسی از بچه ها متوجه حضورش شد ؟[/quote:4f817ad239]

بله ما دیدیمش ... فکر کنم تو R یا A نشسته بود :arrow:[/quote:4f817ad239]

آره پدرام جان همون ورا بود. داشت میومد به دوستش میگفت آقا بیام تابلو نیست :lol: :lol:[/quote:4f817ad239]

برای بازی با نفت تهران هماهنگ کنیم بیاریمش تو H :wink:[/quote:4f817ad239]
محمد دیشب با امین اینا توR نشسته بود.احتمالا بازی نفت هم بره تو R
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه جولاي 26, 2013 11:32 pm

ازیک تا10 نمره میدم
فراهانی4.5
سهرابی5
ابراهیمی5
نضیفکار6.5
رحیمی6
ابشک7
حاجتی5
سیف الهی6.5
مهدوی6.5
حسن زاده7
قدمی4.5
کاردوست6
افشین6.5
حلافی4.5
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 27, 2013 5:00 am

[quote:fa4a2e4ac4="soroosh8"][quote:fa4a2e4ac4="Inja-Rasht"][quote:fa4a2e4ac4="pouryaR-damash"]نمره ی من به بازیکنان از 1 تا 10 در بازی دیشب :

فراهانی = 8
ابراهیمی = 4
نظیف کار = 8
سهرابی = 7
رحیمی = 8
آبشک = 8
مهدوی = 6
حاجتی = 3
کاردوست = 5
سیف اللهی = 9
قدمی = 5
حلافی = 2
چاووشی = 7
حسن زاده = 7[/quote:fa4a2e4ac4]

خوب شد استاد یا معلم نشدی آبرار. فراهانی 8؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد مهدوی 6؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!![/quote:fa4a2e4ac4]

حالا خوبه فراهانی کلا یه توپ دستش رسید![/quote:fa4a2e4ac4]

به هر حال هر کسی با توجه به معلومات و عقاید شخصیش نظر میده قرار نیست نظر من صرفا درست باشه یا شما مهم اینه که به عقاید همدیگه احترام بذاریم .
من لابد فاکتورهایی مد نظرم بود که این نمرات رو به بازیکنا دادم شما هم میتونی نظر شخصیتو بیان کنی اگر هم نظر یا سوالی راجع به عقاید دیگران داری میتونی با احترام و رعایت ادب سوال بپرسی نه تمسخر کردن ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 27, 2013 6:29 am

مرتضی ابراهیمی واسه ما زحمات زیادی کشیده و بازیکن قدیمی تیم ماست اما باید واقع بین بود با تمام احترامی که واسه مرتضی ابراهیمی قائلم اما هنوزم میگم هادی محمدی گزینه ی بهتری واسه دفاع آخر هستش .

تصاویر مستند زیر برای اون دسته از دوستانی که حرف ما رو در خصوص ضعف عملکرد دفاعی مرتضی ابراهیمی قبول ندارن و همینطور دوستانی که همه چیز رو روی سر فراهانی خراب میکنن .

من خودم فوتبالیست نیستم اما خیلی دوست دارم یکی منو قانع کنه کجای دنیا دفاع آخر موقع ضربه ی شروع مجدد حریف تو دایره ی بیرونی 18 قدم جاگیری میکنه . فکر میکنم تصاویر زیر و همچنین اعتراض داش علی نظیف کار بعد از گل همه چیز رو به خوبی توضیح میده . باز هم میگم ما واسه ابراهیمی احترام زیادی قائلیم و پیشکسوت فوتبال ماست اما دلیل نمیشه که ضعف ها و مشکلات رو بازگو نکنیم حتی اگه روزی کاپیتان مهدوی هم فوتبالش تموم شد باید حقایق رو گفت چون اول داماش مهمه بعد بازیکنای عزیزمون .
این تصاویر رو بخاطر این گذاشتم که دوستان بدونن ما الکی و بدون مدرک از کسی انتقاد نمیکنیم حتما دلایلی داشتیم که اینارو گفتیم .

این هم تصاویر صحنه ی گلی که خوردیم . قضاوت با شما

نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 27, 2013 6:45 am

اتفاقا اینجا هم با نظرت مخالفم آقا پوریا
در این صحنه که ضربه کاشته بود من دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم ابراهیمی در دیواره دفاعی جا گرفته بود، معمولا همیشه در دیواره دفاعی ترکیبی از بازیکنان بلند مهاجم و مدافع قرار میگیرن. حتی اگر ابراهیمی در دیواره دفاعی قرار نگرفته باشه روی این گل بیشتر از همه هادی سهرابی مقصره، چرا که در یارگیری درست عمل نکرده و اجازه داد در اون نقطه خطرناک توپ به راحتی به بازیکن سایپا برسه و اینم بگم با توجه به فاصله ای که سهرابی از مهاجم حریف داشت، سایپایی ها قدرت تصمیم گیری داشتن ومیتونستن به 10 طریق به دروازه ما برسن.
همه میدونیم هادی دفاع نیست ولی حالا که قراره اونجا بازی کنه یکی باید توجیهش کنه که در شروع مجددها باید به حریف بچسبه. متاسفانه گلی که در جام حذفی به پرسپولیس خوردیم و فینالیست شدن را از دست دادیم همچین گلی بود
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » شنبه جولاي 27, 2013 6:50 am

[color=black:696f28d64b][b:696f28d64b]بعد از بازی با داماش/ کتف دروازه بان سایپا 12 بخیه خورد[/b:696f28d64b][/color:696f28d64b]

دروازه بان تیم فوتبال سایپا در جریان بازی با داماش گیلان مصدوم شد.
به گزارش اوج نیوز، محمدباقر صادقی در جریان دیدار هفته نخست تیمش مقابل داماش در یک صحنه پس از برخورد با مهاجم داماش کتفش دچار پارگی شد. با این حال او بازی را ادامه داد اما پس از بازی کتف او 12 بخیه خورد. صادقی مشکلی برای همراهی تیمش در دیدار هفته دوم ندارد.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item ... D8%AF.html

حسن زاده واسه همین ما رو 1 جلسه محروم میکنه!
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 27, 2013 6:53 am

نه دوست عزیز اتفاقا توی دیوار دفاعی نبود خلاصه ی بازی رو یه بار دانلود کن ببین متوجه میشی موقع زدن ضربه با دیوار فاصله داشت دو نفر ( حاجتی و مهدوی ) تو دیوار بودن بعدشم فاصله ی توپ با دروازه خیلی زیاد بود مشخص بود مستقیم نمیزنن همون دو تا کافی بود .

اما در مورد اینکه هادی سهرابی عزیز مدافع نیست خب درسته و با توجه به بضاعتمون کاری نمیتونیم بکنیم همینکه سوتی های فاحش نمیده خدا رو شکر .

در ضمن من خلاصه ی بازی استقلال با گسترش رو هم دیدم دقیقا روی گل دوم تیزرو توپ رو خیلی بد و مبتدیانه دفع کرد که منجر به گل فرهاد مجیدی شد پس همچین تیزرو هم گزینه ی آسی واسمون نبود .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان