[quote:ebcc2e017b="meraj130"][quote:ebcc2e017b="miladcivil"][quote:ebcc2e017b="sepidroudi"][quote:ebcc2e017b="miladcivil"][quote:ebcc2e017b="sepidroudi"]ضمنا میشه یکی به من بگه چرا اینقدر نسبت به مرتضی ابراهیمی اینجوری نظر میدین؟؟!!
خدایی منم ترجیحم مختاریه نسبت به ابراهیمی ولی انصافا بد کار نمیکنه و حداقل پاشنه آشیل که نیست و در مجموع به نظرم خوبه حالا نمیدونم چرا اینجوری نظر میدید؟![/quote:ebcc2e017b]
[color=red:ebcc2e017b]نه معین جان، میزان سوتی هاش بسیار بالاست! ساده ترین توپها گاف میده، ماشاالله درازی قد، یه سر خوب هم برامون نزد![/color:ebcc2e017b]
[color=blue:ebcc2e017b]بازیسازی هم که خدا نگه داره، یا پاسی میده به دفاع کناری که تو فشاره، یا تک ضرب زیرش ![/color:ebcc2e017b]
[color=black:ebcc2e017b]قطعا مختاری خیللللللی بهتره و حتی محمدی باکیفیت تره، اما خب اسم ابراهیمی با واژه تجربه عجین شده دیگه.[/color:ebcc2e017b]
[color=brown:ebcc2e017b]امیدوارم بازی با [size=24:ebcc2e017b]تیم (بی هویت و آبروی استان ببر) ملوان [/size:ebcc2e017b]بسیار بیشتر دقت کنه و اونجور گاف که سال قبل داد، نده.[/color:ebcc2e017b][/quote:ebcc2e017b]
اصلا قبول ندارم حداقل با این غلظتی که فرمودید میلاد جان!!![/quote:ebcc2e017b]
[color=blue:ebcc2e017b]غلظت خوب اومدی

اما ما شمارو قبول داریم معین جان.[/color:ebcc2e017b]
[color=black:ebcc2e017b]بهت پیشنهاد میکنم، اگه امکانش هست، فیلم کامل همین بازی دیشب از باشگاه یا جایی که بهش، بگیری
و فقط به بازی ابراهیمی دقت کنی، مخصوصا بازی با پا و کارها و معجزاتی که میکنه ![/color:ebcc2e017b]
[color=red:ebcc2e017b]امیدوارم روند بازیش طوری بشه که عین اون زمان پگاه که آدریانو آلوز تو تیم حریف ما بود و ابراهیمی یک تنه مهارش میکرد[/color:ebcc2e017b]

[/quote:ebcc2e017b]
منم با تمام احترامی که برای معین عزیز قائلم ولی با نظرش مخالفم. و حتی با غلظت بیشتری هم دوست دارم نظر بدم
یعنی واقعا یه مدافع اینقدر سوتی میشه مگه دیشب در کمال آرامش یه پاس ناز تقدیم حریف کرد و واقعا حرف میلادسیویل درسته که میگه با پاهاش معجزه میکنه .
ایشالا با برگشت مختاری بره رو نیمکت ولی فک کنم فقط باید امیدوار باشیم چون انگار یه جوری خودشو تو ترکیب جا میده!!!!! کلا مثل بقیه بازیکنای بومی بهش علاقه ای ندارم . حاجتی هم بعد از اون جریان پارسال بدجوری تو لیست سیاه من رفته بود که خوشبختانه به اشتباهش پی برد و... دوباره رو سفید شد ولی باز هم به نظر من نباید جز یارهای فیکس ما باشه[/quote:ebcc2e017b]
ما مخلصیم معراج جان - بازم میگم ترجیح منم مختاری هست ولی اصلا قبول ندارم دیدگاهتون رو - شما یه جور صحبت میکنید انگار چه سوتی هایی داده!!!!! و یا ........
اتفاقا من معتقدم مرتضی ابراهیمی دفاع خوبیه ولی خوب فوتبالش رو سراشیبیه با توجه به سنش