[color=red:e15e994d2c][size=24:e15e994d2c]متاسفانه به خودمون باختیم و تمام !!![/size:e15e994d2c]
[/color:e15e994d2c]
[color=black:e15e994d2c]دوتا اشتباه سیاه انجام داد و خلااااااااااص ! اگه به ترکیب پیشنهادی بنده هم که از قبل بازی ارائه کرده بودم دقت بشه ، به
دلیل اینکه کوشکی توانایی دفاعی بیشتری نسبت به سیاه داره اونو پیشنهاد داده بودم . بگذریم . . . .
آخه امین متوسل زاده چقدر بازی با پای ضعیفی داره ، همون اوائل بازی چه توپی گل نکرد !!! تو نیمه دوم هم که 2،3 توپ
عالی خراب کرد ! حسین ابراهیمی هم دم دروازه خالی ، توپو کوبید به تیر ! جهانبخش عاااالی کار کرد اما باز یکی دو توپ با
بی دقتی زد تو دست دروازه بان . خلاصه انقد گل نزدیم و دوتا گل هم بهشون دادیم تا 3 امتیاز واسشون بشه .
البته یادمون نره که بازیسازی مرتضی ابراهمیمی هم که در حد بسیار پایینی هست و ایکاش این بازی مختاری بازی میداد
از حق هم نگذریم تعویض سهرابی با اون بازی موثر با چاووشی که انقد ضعیف بود اشتباه بود ، اما ریسکی بود که صورت گرفت
و متاسفانه نتیجه نداد ! من به کل تیم نمره خوبی میدم و به تمام بچه ها خسته نباشید میگم اما حیف دیگه حیف [/color:e15e994d2c]
[color=blue:e15e994d2c]ولی خوشبختانه این سبک بازی اعتماد به نفس بالایی به ما داد ، امیدوارم بازی های آینده لیگ و همچنین تو حذفی با حمایت این
هوادارا که امروز از 20 ، نمره 19.75 گرفتند میریم فینال حذفی و نتایج مطلوبی در لیگ بگیریم

[/color:e15e994d2c]