توسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 30, 2014 6:02 pm
چند تا از دوستان از طریق پیغام خصوصی در سایت و فیسبوک از من پرسیدند که چطور هست که برای تیمی مثل ملوان خریداران بحث انتقال رو مطرح نکردند یا تغییر چندانی در نام و لباس این تیم وارد نشد اما برای داماش هر بار چنین بحث هایی کم و بیش مطرح می شه؟
من پاسخ و نظری که دارم رو اینجا هم میگم شاید برای افراد دیگه ای هم چنین سوالی مطرح باشه...
بحث داماش و ملوان 180 درجه با هم تفاوت داره. در این دوسال که ملوان مجبور به خصوصی سازی شده در هر دو مرتبه واگذاری کامل نداشته وحداکثر 70 درصد رو به سرمایه گذار اختصاص میده و 30 درصد در اختیار خود نیروی دریایی باقی می مونه. ضمن اینکه هر بار هزینه ای بابت این واگذاری دریافت نمیشه و به نوعی تیم هبه میشه . مسئله دیگه ای که وجود داره همکاری مسئولین شهری اونجا هست که تسهیلات بسیار خوبی در نظر میگیرند برای اون شخص و برای محجوب هم اینطور که شنیدیم تسهیلات بسیار خوبی برای واردات خودرو در نظرگرفته شده است.
اما داماش این شرایط رو نداره و باید انتقال کامل صورت بگیره. مطمئنا اگر اینجا هم چنین شرایطی وجود داشت و تیم تحت نظارت ارگانی بود و بازدهی و تسهیلات اقتصادی توسط مسئولین بوجود می اومد امکان مطرح شدن چنین مسائلی وجود نداشت. به هر حال باید این رو قبول کرد که هر سرمایه گذاری دنبال یک بازدهی اقتصادی یا تبلیغی هم هست، نمی تونیم بگیم که هر کس وارد میشه صرفا به خاطر فوتبال باید وارد شه