[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 8:15 am

gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 8:37 am

نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 8:45 am

"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 8:58 am

gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 10:00 am

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: تراکتورسازي نياز به شوک داشت و من بايد ناظمي را برکنار مي‌کردم.
[عابديني: داماش نياز به شوک داشت]

[align=center]تصوير[/align]

امير عابديني در مورد انتقاداتي که او اين روزها از کفاشيان انجام مي‌دهد در حالي که براي رأي آوردنش تلاش بسياري کرد، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: من زماني که از کفاشيان دفاع مي‌کردم از برنامه او دفاع مي‌کردم و اکنون هم اگر انتقادي دارم از کارنامه او انتقاد مي‌کنم. اگر فقط از او تعريف مي‌کردم مشکل بود نه اينکه اکنون که از کارنامه‌اش انتقاد دارم.

وي در مورد وضعيت مالي باشگاه داماش گفت: باشگاه داماش 8 ميليارد تومان بدهکار است که از اين مبلغ 4 ميليارد و 900 ميليون تومان آن مربوط به شهرام قويدل است، 4 ميليارد تومان به دادستاني چک داده است. من ريز بدهي‌هاي باشگاه داماش را دارم و همه چيز آن مشخص است اما جالب است که حتي با اين شرايط مسئولان استان که قرار بود يک ميليارد تومان به باشگاه داماش کمک کنند، کمک که نه‌ قرض الحسنه بدهند تا ما بحران را پشت سر بگذاريم اين کار را نکردند.

عابديني در مورد انتقادهايي که افشين ناظمي از او انجام داد و گفت زماني من بنزين سبز بودم و اکنون مربي ناوارد شده‌ام و اين خود عابديني بود که به بازيکنان مي‌گفت سر تمرينات نيايند، گفت: بازيکنان حضور دارند سيستم باشگاه هم وجود دارد و استرس‌هايي که به بازيکنان داده شده مشخص است. با اين حال من قصد ندارم که در آستانه بازي با تراکتورسازي تيمم را به حاشيه ببرم و جواب ناظمي را بدهم اما براي روشن شدن افکار عمومي مي‌گويم، يک هفته قبل از بازي با استقلال بازيکنان اعتصاب کردند که من به آنها گفتم اين يک مسابقه ملي است و پخش تلويزيوني دارد، نبايد فرصت‌سوزي کنيم و در نهايت هم مهدي تاج 50 ميليون تومان به ما قرض داد تا تيم به تهران آمد و مقابل استقلال بازي کرد.

وي ادامه داد: آن زمان من به بازيکنان گفتم مقابل استقلال بازي کنيد، اگر بعد از اين بازي نتوانستم اسپانسري پيدا کنم و يا شرايط براي واگذاري مهيا نشد من هم با شما هستم و اعتصاب کنيم ضمن اينکه به بازيکنان هم گفتم مي‌خواهيد اعتصاب کنيد که چه شود؟ که صحبتتان را به مسئولان استان و مسئولان قضايي برسانيد، من اين کار را مي‌کنم. نمي‌شود که بدون تمرين آمد و مسابقه داد. آن زمان من با 6- 7 نفر بازيکنان تيم جلسه گذاشتم نه همه بازيکنان و اين مسئله را مطرح کردم.

عابديني تصريح کرد: پس از آن هم روزنه‌اي به وجود آمد و 3 کانال باز شد، اول اينکه مجوزهايي از سوي قوه قضائيه صادر شد تا براي کمک به باشگاه پولي پرداخت شود. دوم اينکه از دفتر اژه‌اي با من تماس گرفتند و گفتند اگر پول نقد وجود ندارد مي‌‌توانيد بخشي از املاک اميرمنصور آريا را بفروشيد تا بخشي از مشکلات حل شود و از همه مهمتر اينکه يک خريدار آمد و يک ميليارد تومان چک آورد. خريداري ديگري هم به من پيامک زد و خواهان خريد امتياز داماش شد به همين دليل هم من به روابط عمومي باشگاه گفتم که به بازيکنان پيامک بزند تا آنها سر تمرين بروند. بنابراين مي‌بينيد که ليدر ماجرا من بودم. وقتي اين گشايش‌ها انجام شد از بازيکنان خواستم که سر تمرين بروند.

مديرعامل باشگاه داماش با اشاره به شرايط آن زمان گفت: جالب است که برخي بازيکنان حاضر نشدند در تمرين حاضر شوند. آن هم بازيکناني که 50 درصد از مبلغ قراردادشان را گرفته بودند و فصل گذشته طلب داشتند به همين دليل من به ناظمي گفتم اين بازيکنان را کنار بگذارد. آنها همان بازيکناني بودند که در نهايت هم به کار داماش نيامدند و از تيم جدا شدند. سؤال من اين است اگر سرمربي نمي‌تواند بازيکنان را دور هم جمع کند تا آنها تمرين کنند پس چه مديريتي دارد. اگر آن روز ناظمي جرأت مي‌کرد و بازيکناني که من گفتم را اخراج مي‌کرد درس عبرتي براي ديگر بازيکنان مي‌شد. با اين حال افشين ناظمي چند ويژگي مثبت دارد اينکه مؤدب است. يک بومي و مربي شهر رشت است. ما افشين ناظمي را رها نمي‌کنيم. از او در آينده استفاده خواهيم کرد اما در اين مقطع تيم نياز به شوک داشت و بايد او را کنار مي‌گذاشتم.

وي در مورد ديدار با تراکتورسازي و اينکه نظرمحمدي مي‌تواند بعد از 6 باخت متوالي داماش را نجات بدهد، گفت: تراکتورسازي تيم بزرگي است و از استاني مي‌آيد که پتانسيل‌هاي خوبي دارد اما واقعيت آن است که تراکتورسازي هيچگاه مقابل ما نتيجه خوبي نگرفته است، يا بازي را به ما باخته يا مساوي کرده است. ما در جام حذفي هم تراکتورسازي را حذف کرده‌ايم ضمن اينکه تيم ما در رشت به فجر سپاسي باخت. فجري که راه‌آهن آن را در شيراز برد.
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 10:11 am

ني تصريح کرد: پس از آن هم روزنه‌اي به وجود آمد و 3 کانال باز شد، اول اينکه مجوزهايي از سوي قوه قضائيه صادر شد تا براي کمک به باشگاه پولي پرداخت شود. دوم اينکه از دفتر اژه‌اي با من تماس گرفتند و گفتند اگر پول نقد وجود ندارد مي‌‌توانيد بخشي از املاک اميرمنصور آريا را بفروشيد تا بخشي از مشکلات حل شود و از همه مهمتر اينکه يک خريدار آمد و يک ميليارد تومان چک آورد. خريداري ديگري هم به من پيامک زد و خواهان خريد امتياز داماش شد به همين دليل هم من به روابط عمومي باشگاه گفتم که به بازيکنان پيامک بزند تا آنها سر تمرين بروند. بنابراين مي‌بينيد که ليدر ماجرا من بودم. وقتي اين گشايش‌ها انجام شد از بازيکنان خواستم که سر تمرين بروند.
===========================================
این مصاحبه ها عابدینی آدم رو دق میده!الان یعنی چی؟منظورت دقیقا چی هست؟خریدار اومد؟فروخته شد؟داره میشه؟مثل همیشه بهم خورد؟!اه /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 10:31 am

کاش میشد برای برگشتن روحیه و آرامش روانی! تا اخر فصل برای همه چه مربی چه بازیکن فعلی یا جدا شده و حتی مدیر عامل مصاحبه کردن رو ممنوع کرد!

فکر کنم این 2 ماه مصاحبه نکردن کسیو نکشه ! ولی میتونه آرامش رو به تیم برگردونه! بازیکن و مربی وقتی مصاحبه میکنه چه بخواد چه نخواد مشکلات براش یاد اوری میشه ! مصاحبه برای ما امتیاز نمیشه! کسی هم بهمون با مصاحبه پول نمیده!

ای که دستت میرسد کاری بکن! /3/ /3/ /3/
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 10:48 am

تا قبل از بازي تراكتور گفتن اسپانسر داماش رو معرفي ميكنيم...خبري شده؟

~~

آهنگ جديد "ياس"
"من ادامه ميدم"

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hatam در چهارشنبه ژانويه 29, 2014 11:18 am .
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 11:05 am

باشگاه با مندز مربی دروازه بان های تیم قطع همکاری کرد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش به علت ضعف عملکرد "خوزه کتانو مندز" مربی دروازه بان ها تیم فوتبال داماش گیلان طی چند بازی گذشته ،وی از سمت خود برکنار شد .

مربی جایگزین وی هنوز مشخص نگردیده است و حمید سجادی مربی پیشین دروازه بان های تیم فوتبال داماش گیلان در تیم های پایه، تمرینات دروازه بان های داماش گیلان را فعلا زیر نظر خواهد داشت.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 12:16 pm

افشين پيرواني گزينه اول داماش گيلان شد

با توجه به محبوبيت و سابقه افشين پيرواني بعد از بازي هفته آينده داماش احتمالا اين اتفاق به وقوع خواهد پيوست. البته شنيده‌ايم که بعد از اينکه پيرواني هم به صورت محرمانه از اين موضوع باخبر شده است، عنوان داشته است که عابديني بر گردن فوتبال ايران حق دارد و يک مدير فوتبالي از جنس فوتبال است خوشحال مي‌شوم که به تيم عابديني در وهله اول کمک کنم. در وهله دوم اگر پاسخ مثبت به اين باشگاه بدهم به دليل خاطرات خوبي از گيلان و خطه سرسبز شمال دارم است و حيف است که يک تيم در ليگ برتر نداشته باشند.

البته خود پيرواني پاسخگوي اين قضيه نبود که ما صحت و سقم اين مطلب را از ايشان يا آقاي عابديني باخبر شويم.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 12:33 pm

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در چهارشنبه ژانويه 29, 2014 12:44 pm .
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 12:42 pm

♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 2:01 pm

عابدینی به ایلنا خبر داد:
واگذاری سهام باشگاه داماش طی 48 ساعت آینده

متاسفانه ما چند سالی است که با مشکلات مالی روبرو هستیم و خود ما هم از این قضیه رنج می‌بریم اما در قبال بازیکنان هم احساس وظیفه می‌کنیم و باید پول آنها را بدهیم.

مدیر عامل باشگاه داماش گیلان از پرداخت بدهی بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه در 3 الی 4 روز آینده خبر داد

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به عدم پرداخت قرارداد بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه و حاشیه های پیرامون این قضیه تاکید کرد: ما رایزنی‌های لازم را در این ارتباط انجام دادیم و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا هر چه سریع‌تر مشکلات مالی بازیکنان برطرف شود. متاسفانه ما چند سالی است که با مشکلات مالی روبرو هستیم و خود ما هم از این قضیه رنج می‌بریم اما در قبال بازیکنان هم احساس وظیفه می‌کنیم و باید پول آنها را بدهیم.

وی ادامه داد: بازیکنان با ما قرار داد حرفه‌ای بسته‌اند و لازم است قراردادهای آنها شکل عملی به خود بگیرد. بنده هم تاکنون تمام تلاش خود را انجام داده‌ام تا تیم داماش سر پا باشد اما واقعیت این است که کار دشواری را انجام می‌دهیم و ان‌شااله این مشکلات به زودی حل شود.

مدیر عامل باشگاه داماش از واگذاری سهام این باشگاه در آینده نه چندان دور خبر داد و تاکید کرد: فکر می‌کنم تا 48 ساعت آینده این امر محقق شود.

[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط amlasheman » چهارشنبه ژانويه 29, 2014 2:32 pm

نماد کاربر
amlasheman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:00 am